Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Başlangıç bir gelse devamı çorap söküğü gibi geliyor tecrübelilerden gördüğüm kadarıyla ah herşey başlamak.Umarım bu akşam banada o cesaret gelir...

senin yazdıklarından anladığımı da söyleyeyim tedbirli ol.şimdi ben de her seferinde burdan bir gaz alıyordum ama egzersize giç geçmiyordum,hatta denemeye bile.muhakkak önce sadece seyretmeye ve dokunmaya odaklan.bu ilk zaferin olacak:)parmak ve aparat hangisini denersen de şunun aklında tut,(ben en çok o zamanlar üzülüyordum çünkü)sanıyordum ki 1-2 dk içinde girmesi lazım işte ittirince.hayır,sakın bunu da düşünme.önce dokun,bu sırada bence zeytinyağını sür.sonra kaslarını rahatlat,sonra sadece doğru yerin üzerine koy parmağı veya aparatı ve hafif bas-çek hareketleriyle girişte beklet,ta ki daha rahat hissedene kadar.seni rahatlatacak bu,göreceksin,bu çok önemli.içeriye alamasan bile bunu yap.sonra tekrar bak aynadan değişimi göreceksin.nefesini alıp hah" diye vermeyi ve kegeldeki sık -bırak egzersizini de yap bu arada.

komar sen baslayali nekadar oldu bide boyunumu 9 cm kalinglimi ayarliyosun o sekilde?

merhaba canım, bende aparatla çalışmıştım senin gibi..
ben kurşun kalemin etrafına pamuk sardım, sonra streç filmle iyice kapladım.. bunun üzerinede pre...tif geçirip bolca jelleyip öyle yapıyordum egzersizlerimi. 7-8 cm. aparattaykende yenmiştim zaten. önemli olan beynimize oraya birşeyin girebileceğini göstermek.
umarım yenmeyen kimseler kalmaz, Allahım hepinize yardım etsin kızlar..

bir sorum olacak şimdi sana cevaplarsan.yenen birinden tavsiye almaya ihtiyacım var.şimdi ben 9 cm aparat yaptım iki gün ancak dün yerleştirmeyi biraz denedim,rahatça olmasını bekledim ama yine girişte bekledim.sorum şu,aparatları artık çok rahatça alana kadar mı bekleyeyim eş denemesini?ve denemeden hemen önce yine aparat çalışayım mı?

tatalım butun egzersızleırnı bıtır aparatları rahatlıkla al hıc sorunnyasamadan oyle es denemesıne gec.denemeden once calısma yaparsan senın ıcın daha kolay olur

komar sen baslayali nekadar oldu bide boyunumu 9 cm kalinglimi ayarliyosun o sekilde?

canım merhaba ben hafta sonları pek gıremıyorum ...yazılarını okudum sen bu gıdısle cok kıza zamanda bu hastalığı yenceksın emın ol.masallah dıyorum ben sana.orta parmağı almak cok guzel bırsey.sımdı bugunden ıtıbaren ıkı parmak calısmaya basla.prezervatıfı gecır ve yağla dene ılkınde olmazsa hemen uzulme 2. 3uncude olur .sakın pes etme ılla gırıcek o oraya cnmm.pazartesı gunune kadar 2 parmağa ccalıs.sonra 3 parmağıda haledersın sonrada es denemesı hadı bakalım pazqartesı guzel haberlerını yazarsın bıze kuzum

insalllaaaahhh insallahhhhh bende oyle diyorumm buaksam 2 parmak caliscam bakalim ins.bunuda atlarim birgunde

canım aparatını rahatça almaya başladığın zaman eş denemesine geçmeni tavsiye ederim.
denemeden önce aparatınla çalışabilirsin canım, 5- 10 dk. egzersiz yapıp öyle geçebilirsin denemeye..

esra simdi onu kalin bi sekilde mi sokcaz yoksayan cevirip mi yani burdan anlatamiyorum ama sokarken iki parmagida gorerek mi yoksa girerkensadece isaret parmagini gorup orta parmagin geride olmasi mi desem net oldu mu

canım 2 parmak yan yana veya işaret parmağınla orta parmağını küs şeklinde yapıp öyle sokacaksın.. kolay gelsin

selam cnm ben de güldane hnm a gittim,tedavim geçen hafta bitti.Parmak egzersizini asla yapamam diyordum ama serçe parmaktan sonra gerisi takır takır yapılıyor.çünkü serçe parmağı yapınca tabular yıkılıyor,oranın kapalı olmadığını,acı olmadığını görüyorsun.bütün kafandaki olumsuzlukları sil

kızlar akşam emla sürdüm çok güzel uyuştu
bir de zeytinyaağı
amap.. bana dokununca çok irkildim yine
bir de ağlamaya başladım
gözlerimi kapatayım aşim napıyosa yapsın dedm ama kaskatı kesildim
eşim de ağlıyorum diye üzüldü yapamadı

sabah denedik arkamı dönüp ama bu sefer ne kas gevşeici ne de emla kullanmadım
sadece zeytinyağı sürdük
eşim çok inandı olaca dedi
sakın ağlama sen ağlayınca ben de yapamıyrum dedi
ağlamadım ama dokunmasına bile izin veremedim
çok mutsuzum
çok istiyorum eşimi
ben başlatıyorum sevişmey ama gerisi gelmiyor.
bir de kendimi kasmaktan sanırımvazgeçtikten sonra karnım kaskatı oluyor. çok sert oluyor.
şimdi iki tane aynı kas gevşetici içeyim diyorum
ölmem dimi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…