- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.841
Başlangıç bir gelse devamı çorap söküğü gibi geliyor tecrübelilerden gördüğüm kadarıyla ah herşey başlamak.Umarım bu akşam banada o cesaret gelir...
senin yazdıklarından anladığımı da söyleyeyim tedbirli ol.şimdi ben de her seferinde burdan bir gaz alıyordum ama egzersize giç geçmiyordum,hatta denemeye bile.muhakkak önce sadece seyretmeye ve dokunmaya odaklan.bu ilk zaferin olacak:)parmak ve aparat hangisini denersen de şunun aklında tut,(ben en çok o zamanlar üzülüyordum çünkü)sanıyordum ki 1-2 dk içinde girmesi lazım işte ittirince.hayır,sakın bunu da düşünme.önce dokun,bu sırada bence zeytinyağını sür.sonra kaslarını rahatlat,sonra sadece doğru yerin üzerine koy parmağı veya aparatı ve hafif bas-çek hareketleriyle girişte beklet,ta ki daha rahat hissedene kadar.seni rahatlatacak bu,göreceksin,bu çok önemli.içeriye alamasan bile bunu yap.sonra tekrar bak aynadan değişimi göreceksin.nefesini alıp hah" diye vermeyi ve kegeldeki sık -bırak egzersizini de yap bu arada.
komar sen baslayali nekadar oldu bide boyunumu 9 cm kalinglimi ayarliyosun o sekilde?[/QUOTben egzersizlere doğrudürüst başlayalı bir hafta oldu.canım 9 cm kalınlığı.hazırladığın aparat saç fırçasının sapı gibi oluyor.çevresini bir iple ölçebilirsin.sen önce daha ince bir aparatla başla tabi aparat denemek istersen.mesela ilki serçe parmağının kalınlığı kadar olsun.sonra dediğim gibi gün gün etrafına bir peçete,bir peçete daha sararark kalınlaştırırsın
komar sen baslayali nekadar oldu bide boyunumu 9 cm kalinglimi ayarliyosun o sekilde?[/QUOTben egzersizlere doğrudürüst başlayalı bir hafta oldu.canım 9 cm kalınlığı.hazırladığın aparat saç fırçasının sapı gibi oluyor.çevresini bir iple ölçebilirsin.sen önce daha ince bir aparatla başla tabi aparat denemek istersen.mesela ilki serçe parmağının kalınlığı kadar olsun.sonra dediğim gibi gün gün etrafına bir peçete,bir peçete daha sararark kalınlaştırırsın
dur bir iki parmak yapayimda benorta ve isareti taktim kafama onu yapinca kkaderimin dedigini yapmaya caliscam ben komar yani esime yag surup parmakla icini yaglatip pnsede surcem denicem olmadi aparata donup aparattan sonra ona gecerim once kafamdakini yapaym
aparatı herkes başka bir yolla hazırlamış,ben şöyle hazırlıyorum.havlu peçeteyi katlayarak fırça başı gibi şekil veriyorum ve dışını streçliyorum.ilerlemek isteyince streçi hiç çözmeden üzerine tekrar havlu peçete sarıp tekrar streçliyorum,böyle böyle kalınlaştırıyorum.sonra zeytinyağıyla beraber deniyorum.
merhaba canım, bende aparatla çalışmıştım senin gibi..
ben kurşun kalemin etrafına pamuk sardım, sonra streç filmle iyice kapladım.. bunun üzerinede pre...tif geçirip bolca jelleyip öyle yapıyordum egzersizlerimi. 7-8 cm. aparattaykende yenmiştim zaten. önemli olan beynimize oraya birşeyin girebileceğini göstermek.
umarım yenmeyen kimseler kalmaz, Allahım hepinize yardım etsin kızlar..
dur bir iki parmak yapayimda benorta ve isareti taktim kafama onu yapinca kkaderimin dedigini yapmaya caliscam ben komar yani esime yag surup parmakla icini yaglatip pnsede surcem denicem olmadi aparata donup aparattan sonra ona gecerim once kafamdakini yapaym
canım merhaba ben hafta sonları pek gıremıyorum ...yazılarını okudum sen bu gıdısle cok kıza zamanda bu hastalığı yenceksın emın ol.masallah dıyorum ben sana.orta parmağı almak cok guzel bırsey.sımdı bugunden ıtıbaren ıkı parmak calısmaya basla.prezervatıfı gecır ve yağla dene ılkınde olmazsa hemen uzulme 2. 3uncude olur .sakın pes etme ılla gırıcek o oraya cnmm.pazartesı gunune kadar 2 parmağa ccalıs.sonra 3 parmağıda haledersın sonrada es denemesı hadı bakalım pazqartesı guzel haberlerını yazarsın bıze kuzum
bir sorum olacak şimdi sana cevaplarsan.yenen birinden tavsiye almaya ihtiyacım var.şimdi ben 9 cm aparat yaptım iki gün ancak dün yerleştirmeyi biraz denedim,rahatça olmasını bekledim ama yine girişte bekledim.sorum şu,aparatları artık çok rahatça alana kadar mı bekleyeyim eş denemesini?ve denemeden hemen önce yine aparat çalışayım mı?
komar sen baslayali nekadar oldu bide boyunumu 9 cm kalinglimi ayarliyosun o sekilde?
canım merhaba ben hafta sonları pek gıremıyorum ...yazılarını okudum sen bu gıdısle cok kıza zamanda bu hastalığı yenceksın emın ol.masallah dıyorum ben sana.orta parmağı almak cok guzel bırsey.sımdı bugunden ıtıbaren ıkı parmak calısmaya basla.prezervatıfı gecır ve yağla dene ılkınde olmazsa hemen uzulme 2. 3uncude olur .sakın pes etme ılla gırıcek o oraya cnmm.pazartesı gunune kadar 2 parmağa ccalıs.sonra 3 parmağıda haledersın sonrada es denemesı hadı bakalım pazqartesı guzel haberlerını yazarsın bıze kuzum
bir sorum olacak şimdi sana cevaplarsan.yenen birinden tavsiye almaya ihtiyacım var.şimdi ben 9 cm aparat yaptım iki gün ancak dün yerleştirmeyi biraz denedim,rahatça olmasını bekledim ama yine girişte bekledim.sorum şu,aparatları artık çok rahatça alana kadar mı bekleyeyim eş denemesini?ve denemeden hemen önce yine aparat çalışayım mı?
insalllaaaahhh insallahhhhh bende oyle diyorumm buaksam 2 parmak caliscam bakalim ins.bunuda atlarim birgunde
ıkı pamağı pazartesıye kadar calıs pazartesıde 3 parmağa gecıs yaparsın cnm
esra simdi onu kalin bi sekilde mi sokcaz yoksayan cevirip mi yani burdan anlatamiyorum ama sokarken iki parmagida gorerek mi yoksa girerkensadece isaret parmagini gorup orta parmagin geride olmasi mi desem net oldu mu
Merhaba ...ben uzun zaman önce gelmiştim sonra bir gittim tam gittim...
irendim herşeyden ...
neyse sınra doktora basladım
cok umutlandım
cok iyi bı doktor ve cok rahat edıyorum...
ta cocukluktan gelen kulaktan dolma laflarla bu haldeyiz...
icimdeki kücük cocuklar büyümedi ve hala yanlış bişey yapıomuşuz gibi bizi koruyor..
ama göstermemiz lazım bu kötü bişey değil evliyiz ve artık büyüdük ...
herneyse...
suan sonn demlerindezim ..
güldane kavgacı za gidiyoruz ama bazi ödevlerini tam yapmadım...
sımdı parmak oyunlarına gectik..
serce parmagımı orta parmağımı ve snra ıkı parmak almam gerke bu hafta...
fakat dün okadar agladımki...
hıc bı sekılde olmuyor...
nasıl oturucam nasıl alıcam
kafam durdu sanki...
ağustosun 8 ine tatil ayarladık güya balayım olcaktı
ama bu gidişle olmicak.
kafama bi tarıh koymuştum ...
doktor da parmak egzersızlerı yaparsan son 3 seans demişti
ama yapamıyorum işte
of niye olmıyor...
kızlar napmalıyım ?
iki tane içtim kızlar hakkınızı helal edin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?