- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.701
sa arkadaşlar ben elif, lise arkadaşım olan eşimle 6 ay önce evlendik. ve 2 hafta önce vajinismusu yendim. Buraya sadece yardım etmek için girdim. öncesinde forumu görmemiştim. ben öğretmenim ve bu sorun yüzünden işimi de bıraktım. insan içine çıkmadım eve kapandım. hayatım zehir gibi oldu. Bu meseleye yardım edemiyorlar arkadaşlar bunun sebebini artık ÇOK İYİ biliyorum. Çünkü yapan adam olamama ihtimalini algılayamıyor. ben en ufak objeyi (ki kulak çöpünden azıcık kalın) oraya sokamazken ve hakkaten girmediğine eminken şuan oranın bukadar geniş olduğuna inanamıyorum. iki farkı 3 gün arayla yaşadım ve o zaman bunu yaşayıp hayatı zehir olan arkadaşlara yazmaya karar verdim. Eşim hiç sorun etmiyordu fakat bu hiç önemli değil erkek bu eşiyle yapamadığı okadar önemli birşey var ve kesinlikle sadık kalmalarını önler. bu olmasa bile saygılarını yitirmelerine sebep olur. VE BU BİZİM SORUNUMUZ . HAYATIMIZDAKİ KİŞİDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNELİM BİZ BUNU yaşayan her normal kadın gibi yaşamalıyız ve kendi mutluluğumuz için yeneceğiz . Tedavi çok kolay ve gerçekten başarısızlık ihtimali yok. bana güvenin. rahat nefes alabilmek için güldüğümüzün tadını alabilmek için kendimiz için bunu yeneceğiz. yapabilen kadınların sizden nesi fazla HİÇBİRŞEYİ. bunu kabullenmeyin. ben nasıl yendiğimi size anlatacağım.[/na vQUOTE]
vajinamın esnemeyen bi yapısı olduğunu ve bu yüzden yapamadığımızı düşünecek kadar bilgisizdim. ve jinekolog bu ihtimalin olmadığını söyledi. Ağlamaktan bıktım eşimin uyuduğu o gecelerde. ve doktora randevu aldım ertesi gün uyanıp, pskytrst bana vajinismus olduğumu söyledi sadece tanışıp. orada meseleyi anlamış olduk.
önce kulak çöpünü kullanmamı söyledi. ve tedaviye başladık. en küçük verdiği o objeyi ben sokamadım arkadaşlar sanki orası kemikten ve birşey girmesi imkansız gbydi. ve bu farketmeden kastığım o meşhur kaslarım sayesinde tabi. ben onnu da o zaman öğrendim. nefes vererek ve kendimi en rahat halimde bulundurarak meseleye yaavaş yavaş başladım. çok uzatmak istemiyorum ama şuan ki ilk denemeden sonraki deneme den bu yana torba gbi olan oraya o küçücük şeyi sokamamayı nasıl başardığıma bu kötülüğü kendime nasıl yaptığıma inanamıyorum. ya biraz rahatlama ve nefes verme. kaslar açılıyor çünkü nefes verirken. ben eşime nasıl tecavüz ediyorlar ozaman sen yap işte canım yansın diyordum hatta. ama acı falan yok ki. sıktığımızda hiç olmuyor zaten ve girdiğindede size yemin ediyorum hiçbir acı olmuyor. bilemiyorum ne desem şuan arkadaşlar yardım isteyenle görüşelim. bunu yeninnnnnnnnnnnn. lütfennnnn. hayat bukadar ucuz değil buna feda oluyor mahfoluyor.
Aslapesetme, sürekli bu derdi düşünmekten artık bıktım ben de. Burada sen ve senin gibi pek çok insan bunu atlattığını yazmış.
Bu bana umut verdi. Sayfalarca okudum forumu. Böyle egzersizlerle atlatabileceğimi bilmiyordum.
Şimdi inanıyorum. İnşallah, sizler atlattıysanız ben de atlatacağım.
Merhaba buzunb bende eş denemesindeyim ,ama o aşamaya gelene kadar sırasıyla denediğim yöntemlerden bahsedeyim.Öncelikle aynayla bakma ve dıştan dokunma.Daha sonra serçe parmakla egzersize geçtim,bunu yaparken bebe yağı kullandım ama bu forumda çoğu arkadaş zeytin yağından bahsediyor,sanırım aynı işe yarıyor.Parmaklarda boğum boğum ilerlemeye çalış ilk hedef serçe parmağın birinci boğumu ,sonra ikinci boğum ve en son hepsi,Tabi bunların hepsi bir gün de olacak değil gidişata göre kendine hedef koyabilirsin .Daha sonra orta parmakta aynı şekilde ilerliyorsun.Ve kafanda oraya bi şey giremez tabusunu yıkmaya çalışıyorsun.orta parmaktan sonra iki parmak denemesine geçiyorsun.Daha sonra aynı alıştırmaları sırasıyla eşinin parmaklarıyla deniyorsun ve kendini hazır hissettiğinde p....aşamasına geçiyorsun.Ben de şimdilik burdayım .Sürekli kendimi motive etmeye ve bu olayın gayet doğal olduğuna ikna etmeye çalışıyorum .
sa arkadaşlar ben elif, lise arkadaşım olan eşimle 6 ay önce evlendik. ve 2 hafta önce vajinismusu yendim. Buraya sadece yardım etmek için girdim. öncesinde forumu görmemiştim. ben öğretmenim ve bu sorun yüzünden işimi de bıraktım. insan içine çıkmadım eve kapandım. hayatım zehir gibi oldu. Bu meseleye yardım edemiyorlar arkadaşlar bunun sebebini artık ÇOK İYİ biliyorum. Çünkü yapan adam olamama ihtimalini algılayamıyor. ben en ufak objeyi (ki kulak çöpünden azıcık kalın) oraya sokamazken ve hakkaten girmediğine eminken şuan oranın bukadar geniş olduğuna inanamıyorum. iki farkı 3 gün arayla yaşadım ve o zaman bunu yaşayıp hayatı zehir olan arkadaşlara yazmaya karar verdim. Eşim hiç sorun etmiyordu fakat bu hiç önemli değil erkek bu eşiyle yapamadığı okadar önemli birşey var ve kesinlikle sadık kalmalarını önler. bu olmasa bile saygılarını yitirmelerine sebep olur. VE BU BİZİM SORUNUMUZ . HAYATIMIZDAKİ KİŞİDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNELİM BİZ BUNU yaşayan her normal kadın gibi yaşamalıyız ve kendi mutluluğumuz için yeneceğiz . Tedavi çok kolay ve gerçekten başarısızlık ihtimali yok. bana güvenin. rahat nefes alabilmek için güldüğümüzün tadını alabilmek için kendimiz için bunu yeneceğiz. yapabilen kadınların sizden nesi fazla HİÇBİRŞEYİ. bunu kabullenmeyin. ben nasıl yendiğimi size anlatacağım.[/na vQUOTE]
vajinamın esnemeyen bi yapısı olduğunu ve bu yüzden yapamadığımızı düşünecek kadar bilgisizdim. ve jinekolog bu ihtimalin olmadığını söyledi. Ağlamaktan bıktım eşimin uyuduğu o gecelerde. ve doktora randevu aldım ertesi gün uyanıp, pskytrst bana vajinismus olduğumu söyledi sadece tanışıp. orada meseleyi anlamış olduk.
önce kulak çöpünü kullanmamı söyledi. ve tedaviye başladık. en küçük verdiği o objeyi ben sokamadım arkadaşlar sanki orası kemikten ve birşey girmesi imkansız gbydi. ve bu farketmeden kastığım o meşhur kaslarım sayesinde tabi. ben onnu da o zaman öğrendim. nefes vererek ve kendimi en rahat halimde bulundurarak meseleye yaavaş yavaş başladım. çok uzatmak istemiyorum ama şuan ki ilk denemeden sonraki deneme den bu yana torba gbi olan oraya o küçücük şeyi sokamamayı nasıl başardığıma bu kötülüğü kendime nasıl yaptığıma inanamıyorum. ya biraz rahatlama ve nefes verme. kaslar açılıyor çünkü nefes verirken. ben eşime nasıl tecavüz ediyorlar ozaman sen yap işte canım yansın diyordum hatta. ama acı falan yok ki. sıktığımızda hiç olmuyor zaten ve girdiğindede size yemin ediyorum hiçbir acı olmuyor. bilemiyorum ne desem şuan arkadaşlar yardım isteyenle görüşelim. bunu yeninnnnnnnnnnnn. lütfennnnn. hayat bukadar ucuz değil buna feda oluyor mahfoluyor.
arkadaşım yazdıkların için teşekkürler sen 6 ay diyorsun ben 3 sene diyorm tam 3 senedirr evliyim ve vajinismusum ben ilk başlarda yapabildim çok rahat olmasada çok zevk aldığım zamanlarda oldu ama sonra bi daha yapamadım oraya birşeyin girebildiğini çook acı hissetmeyeceğimi bildiğim halde yapamıyorm
buna anlam veremiyorum içime birşeyin girmesi beni korkutuyor yarın bakırköye gidiyorm doktora biliyormki bu egzersizleri yapmadan olmayacak bu iş galiba ama yapamıyorm bakıyorm vajinama ama oraya birşey sokamıyorm çok yıprandım kafayı yemek üzereyim insanlar üzerinde hep bu konu yüzüne düşünceler üretiyorm hep cinsellikleri nasıl acaaba diye düşünüyorm hayatım bu olmuş artık çok zor
sa arkadaşlar ben elif, lise arkadaşım olan eşimle 6 ay önce evlendik. ve 2 hafta önce vajinismusu yendim. Buraya sadece yardım etmek için girdim. öncesinde forumu görmemiştim. ben öğretmenim ve bu sorun yüzünden işimi de bıraktım. insan içine çıkmadım eve kapandım. hayatım zehir gibi oldu. Bu meseleye yardım edemiyorlar arkadaşlar bunun sebebini artık ÇOK İYİ biliyorum. Çünkü yapan adam olamama ihtimalini algılayamıyor. ben en ufak objeyi (ki kulak çöpünden azıcık kalın) oraya sokamazken ve hakkaten girmediğine eminken şuan oranın bukadar geniş olduğuna inanamıyorum. iki farkı 3 gün arayla yaşadım ve o zaman bunu yaşayıp hayatı zehir olan arkadaşlara yazmaya karar verdim. Eşim hiç sorun etmiyordu fakat bu hiç önemli değil erkek bu eşiyle yapamadığı okadar önemli birşey var ve kesinlikle sadık kalmalarını önler. bu olmasa bile saygılarını yitirmelerine sebep olur. VE BU BİZİM SORUNUMUZ . HAYATIMIZDAKİ KİŞİDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNELİM BİZ BUNU yaşayan her normal kadın gibi yaşamalıyız ve kendi mutluluğumuz için yeneceğiz . Tedavi çok kolay ve gerçekten başarısızlık ihtimali yok. bana güvenin. rahat nefes alabilmek için güldüğümüzün tadını alabilmek için kendimiz için bunu yeneceğiz. yapabilen kadınların sizden nesi fazla HİÇBİRŞEYİ. bunu kabullenmeyin. ben nasıl yendiğimi size anlatacağım.
cnm seni en iyi burdaki insanlar anlar o yüzde bize anlat sana yardımcı olacak muhakak biri vardr burda.
hiç egzersz yaptınmı hangi dercedesin biraz bahset yardımcı olalım.
ama bu işin sonu egzersz yapmakla gelir bunu unutma.
kulağa iğrenç gelebilir bende öle hisetmiştm ama inan hiç öle değil yetrki artık bu hastalıktan kurtulmayı iste olurmu
slm arkadaşım bu rahatsızşığı yenebilmene çok sevindim. burada ki arakaşlardan allah razı olsun onların sayesinde bende egzersizlere başladım hepsi inanılmaz destekler. neler yaptığını aşama aşama yazarsan inan çok sevinirim.. inanın başaran yardım eden arkadaşları duydukça heyecanlanıyorum bende yapmalıyım diyorum zaten benide cesaretlendiren burdaki yarım eden arkadaşlar tekrar hayırlı olsun...sa arkadaşlar ben elif, lise arkadaşım olan eşimle 6 ay önce evlendik. ve 2 hafta önce vajinismusu yendim. Buraya sadece yardım etmek için girdim. öncesinde forumu görmemiştim. ben öğretmenim ve bu sorun yüzünden işimi de bıraktım. insan içine çıkmadım eve kapandım. hayatım zehir gibi oldu. Bu meseleye yardım edemiyorlar arkadaşlar bunun sebebini artık ÇOK İYİ biliyorum. Çünkü yapan adam olamama ihtimalini algılayamıyor. ben en ufak objeyi (ki kulak çöpünden azıcık kalın) oraya sokamazken ve hakkaten girmediğine eminken şuan oranın bukadar geniş olduğuna inanamıyorum. iki farkı 3 gün arayla yaşadım ve o zaman bunu yaşayıp hayatı zehir olan arkadaşlara yazmaya karar verdim. Eşim hiç sorun etmiyordu fakat bu hiç önemli değil erkek bu eşiyle yapamadığı okadar önemli birşey var ve kesinlikle sadık kalmalarını önler. bu olmasa bile saygılarını yitirmelerine sebep olur. VE BU BİZİM SORUNUMUZ . HAYATIMIZDAKİ KİŞİDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNELİM BİZ BUNU yaşayan her normal kadın gibi yaşamalıyız ve kendi mutluluğumuz için yeneceğiz . Tedavi çok kolay ve gerçekten başarısızlık ihtimali yok. bana güvenin. rahat nefes alabilmek için güldüğümüzün tadını alabilmek için kendimiz için bunu yeneceğiz. yapabilen kadınların sizden nesi fazla HİÇBİRŞEYİ. bunu kabullenmeyin. ben nasıl yendiğimi size anlatacağım.[/na vQUOTE]
Cok fazla internete giremiyorim oyuzden gec cevap veriyorum kusura bakma. Esime parmak egzersizlerini anlattim ve oda bian once baslamam gereltigini ve artik daha beklemek istemedigini soledi ve iki gun once iki parmagimi birden yapabildim. Ne aci ne sizi hissettim cok rahatti. Ondn snra daha egzersiz yapmadim. Esmle denemeye gectik ama yine olmadii cok fazla yanmam oldu oysa ikigun once cok rahtti parmak calsmasi. Simdi ne yapmam lazim. Lutfen yardim edin. Esim artik cocugumuzn olmasini istiyo ve bnde cok istyrm. Allah hepimize yardim etsin
inşallah canım. bugün biraz daha toparlandım. bu sabah 6 da uyandım, uykum kaçtı hemen egzersiz yaptım sabahın köründe çünkü başka yol bulamıyorum. pes ediyorum demiştim ama napıcam ki başka o şekilde günlerim, hayatım mahvoluyor. 8cm i 5 kez alabildim. ilk ikisi çok rahattı. yarın 10 cm e geçmeyi düşünüyorum. bitsin artık, bir daha düşersem ayağa kalkamambenim yanımda kalın sizsiz yapamam...
canım ne güzel işte alabilmişsin aparatı senin yenmene çok az kaldı bense aylardır o duvara takılı yaşıyorum 8cmye kadar geldim ama hepsi de ufacık giriyo yani 4-5 cm kadar ve o duvara takılıyo ilerlemiyo
dün eş denemesi yaptık ve o duvar canımı çok acıttı eşim de artık yeter demeye başladı 2 gündür ağlamaktan uyku girmedi gözüme kendimden tiksinmeye başladım artık.....
Arkadaşlar merhaba,
aparat kısmını yapabiliyorum 10cm de de rahatım ama eş denemesinde
nasıl bir yöntem daha kolay oluyor.eş denemesinde başarısız oluyorum.
Bilen var mı hangi pozisyonlarda daha rahat.yardım edin lütfennnnn
canım sakın sakın bırakma kendini aparatı alırken hareket ettiriyo musun? bak ahreket çok önemli o zaman daha ileri gidebiliyo
hareket ettiriyorum canım nefes de alıp veriyorum ama çok moralim bozuk bugün de deneyeceğim olmazsa artık doktor yolu görünüyo bana
hareket ettiriyorum canım nefes de alıp veriyorum ama çok moralim bozuk bugün de deneyeceğim olmazsa artık doktor yolu görünüyo bana
hacico canım mıralini bozma lütfen olur mu? Eğer doktora gidersen özele gitme çok pahalı devlet hastahanesindede aynı tedavi veriliyor..Ben tıp fakültesinde tedavi gördüm kadın doğumcuya gidersen o seni oraya sevk ediyor
arkadaşlar benimde bitti ben çok umutsuzdum ilk evlendiğimde o kadar zor günler geçirdim ve çaresizdim ki anlatamam her denemede ağlama krizleri oraya hiçbirşeyin girmeyeceğini düşünüyodum sonra araştırdığım şeyleri denemye başladım parmak egzersizlerine başladım serçe parmak orta parmak derken bu siteyi buldum mumdan aparat yapmayı burada öğrendim hemde dr. ye gittim doktorun bana faydası açıksası umudumu yitirmeme konusunda oldu hep olumlu destek verdi moral kazandırdı.melisa_ak avesra ve komar forumda bana bu üç arkadaşın tavsiyeleride çok iyi geldi hepsine teşekkür ederim bu kişiden kişiye değişen bir olay benimki biraz komarla benziyodu verdiği taktikler benimle uyuşuyordu. melisa da az uğraşmadı aparat yapamıyorum diye kaç kere tarif etti üstelik bu arkadaşların hiçbirinide tanımıyorum. yenemeyen arkadaşlar için tavsiyelerim moralinizi sakın bozmayın ve üstüne gidin bu forumdan ayrılmayın size yakın bir karekter muhakkak olacaktır. bende burada kalıp yardım etmek istiyorum. şöyle düşünün bu bir süreç ve geçecek ben okuduğumda inanamıyodum ama şimdi bende aynı şeyi söylüyorum bu kadar mıymış bu kadar kolaymışmış diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?