Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esim cok anlayislidir ancak benim abartili bagirip mizildamalarma cani skilmaya baslamsti.birinde ugrasiyosa birinde yarida birakip gdyodu.bana cok dokundu ve hic egzersizsiz yag mag kulanmadan halloldu. Meger oyun oynamis bana huyumdur kizinca yapabiliuorum herseyi. ancak teknik olarak arkadaslarin tavsiyesi de ise yaradi..ustte olmak.kontrolu kendi eline almak.derin nefes ve tam dogru yerdeyken ikinmak..ikinnca ice cekiyo vakum gbi.ozur dliyorum acik yazmak zorundayim.

kizzlarrrrr ben geldim tatil bitti yine yaninizdayim.drymt melodika 85 yezdaa hacico lateu simay ve adini suan aklima getiremedigim diger arkadaslarimm ne durumdasiniz yeni gelin varmi guzel haberlerinizi bekliorum yilmak yokk egzersize devam

kizzlarrrrr ben geldim tatil bitti yine yaninizdayim.drymt melodika 85 yezdaa hacico lateu simay ve adini suan aklima getiremedigim diger arkadaslarimm ne durumdasiniz yeni gelin varmi guzel haberlerinizi bekliorum yilmak yokk egzersize devam

slm hoş geldin tatil ii gelmiştir umarım bende bayram tatiline ailemin yanına gittim bide regl oldum derken egzersizleri yapamadım. dün başladım daha önce tek parmak çalışıyordum iki parmağımıda yapabiliyordum ama bugün iki parmakta zorlandım biraz gerileme oldu herhalde korkmayada başladım ne zman bitecek bilmiyorum acaba diyorum ince bir mum aparatlamı çalışsam yoksa tek parmak mı devam etsem düşün düşün anlayacağın bu arada gelmede çok sevindimm

canimmm yasadigin cok normal bendede oluyodu rahatlikla aldigim parmagi kimi gun alamiodum iki parmagi yeniden dene bikere girfiyse bi daha illa girer kuzum aparatida dene istersen ama bence parmak daha basit.ayrica bak 2 parmak bitsin 3 parmagada bikac gun calisirsin sonrada es denemesi ve vaji biter cnm cok az kaldi az daha sabir

inşallaah canım inan bugün çok üzüldüm hatta burdan bir kaç kere yardım istedim. karar veremedim inan şimdi bana bişeyler yazman çok ii geldi bende 1 gün daha parmak mı çalışsam diyorum bide herhalde aparattan korkuyorum erteliyorumm beir başlasam yapacağım biliyorum. bir yensem bu vajiyi bir yensem şu üstümden bir yük bir kalksa inan benden mutlusu olmayacak. dua et lütfen ve tekrar cevap verdiğin için çok teşekkür ederimm...allah razı olsun

benden bu kadar kızlar pes ediyorum. olmuyor olmuyor her yolu denedim sanki ama yok, saatlerce uğraştık bugün ilerleme yok. aparatları alabiliyorum ama o kadar işte. bittim, tükendim...

benden bu kadar kızlar pes ediyorum. olmuyor olmuyor her yolu denedim sanki ama yok, saatlerce uğraştık bugün ilerleme yok. aparatları alabiliyorum ama o kadar işte. bittim, tükendim...
Hayir kimler yendi .kimler pes etti.. Tekrar deneyip basardi..zamani var daha ondandir.cok ustune gittin zorlayip skilma.birakmak yok. aparat alabiliyosun p... kesinlikle daha daha kolay .... ya yapay sey giriyo asil bunyeye uygin olan sey p... yani aslnda coktan basardin sadc kafanda kucuk tereddutun kalmis gececek inan cook sevnceksin sende.. dinlen biraz

yardmci olablcegm bisey olursa ozelden yazablrsin cekinmeden.

Son düzenleme:

rica cmmm parmak calismaya devam et olucak uzulme

kesinlikle kabul etmiyorum bunu melodika.pes etmeyeceksin.bu böyle geçene kadar seni süründürecek ama o kadar sona yaklaştınki şimdi bırakırsan çok çok üzülürüm.istersen bir-iki gün dinlenebilirsin bende dinlenmiştim ama burdan gitmen ,uzaklaşman yasak.bırakma peşimi diyen sendin,şimdi buna katlanacaksın.yenmeden gidemezsin.anlat hepimiz fikir verelim.bak avesra da geldi,melisa da burda,onlar da akıl verir.lütfen...

hosgeldinn avesra:)durumlar iyi 10 en 9 boy alabiliyorum ve cok rahatlikla alip cikarabiliyorum:)en yakin zamanda es denemesi yapcaz komar cok ilgilendi sagolsunvalla allah sizlerden razi olsun dualarinizi kabul etsinn hic kendimden beklemezdim bunlari hic hc ummazdim parmak aparat sokabilmeyi orasi benim icin kapali kutuydu sagolun.cok cok rahatliyorum insallah yakin zmanlarda helledicem

melodika lütfen bana ulaş.çok merak ediyorum seni.vazgeçme lütfen.bak iyi haberler geliyor,senden de gelecek ne olur bari bizim için toparlan

sen sağol.bak akşam güzel bir haberimiz olacaksen de yeneceksin canım az kaldı.sen inan vazgeçme,biz her zaman yanındayız.yardımım olabildiyse çok mutlu olurum:)

canim pes etmekte ne demek esin icin kendin icin basarcaksin ne huzel ilerliodun ne oldu simdi

8cm deydim enson avesra. dün gece eşim de ben de bitsin bu iş artık diye saatlerce uğraştık ama yokk olmuyor olmuyor ya ben artık normal mutlu bir evliliğim olsun istiyorum ama olmuyor, her şey çok kötüye gidiyor 2 gündür. eşimin de tahammülü bitiyor artık bence. ne yapmam lazım. bugün yapmadım egzersiz, işe yaradığına dair inancımı yitiriyorum. napıcam ben? çaresizim çok...

kızlar çok teşekkür ederim sizlere benim için yaptıklarınız için. kime yazdım yazmadım hatırlamıyorum. hiç iyi değilim bu aralar kusuruma bakmayın. ne yapacağımı bilmiyorum artık

kızlar bir şey sorucam, p..s denemesinde benim gibi ağlayan, eşini iten, bacaklarını kontrol edemeyip kapatan var mıydı? çok özel değilse bana yazabilir mi bunu nasıl yendiğini? benim en büyük problemim bu yani korku galiba. atamıyorum ne yapsam da? korkup kasınca acı da hissediyorum tabi. yardım edin lütfen? ben mi bu kadar ağır durumdayım, ne yapmam lazım. ne yaptıysam 9 aydır bunu atamadım, sakinleşemedim

Son düzenleme:

özelden yazdım canım

kızlar çok teşekkür ederim sizlere benim için yaptıklarınız için. kime yazdım yazmadım hatırlamıyorum. hiç iyi değilim bu aralar kusuruma bakmayın. ne yapacağımı bilmiyorum artık

[/FONTcanımmm sen bayramdan once nekladar umutluydun bayramdan sonra bıtıcek bu ıs dıyodun sonra mısafırın geldı egzersız yapamıcam dıodun.sımdı ne oldu neden boylesın hepımız oleydık bende bacaklaırmı kapıodum korkuodum ama egzersızlerı yapabıldıne gore demekkı es denemsıde olur nıye korkuosun p.. okadar yumusakkı aparatı yapabılen zaten onu muhakak alır.boyle yaparak kendını hepten uzuluosunn lutfen kendını toparla bız hala senın yanındayız hep bırlıkte bu ısı cozucez lutfen 10 cm gel ve oyle es denemesı yap olucak ozaman goruceksınnn..bu umutsuzlukla nereye gıdıceksın omur boyu boylemı surucerk ılla bu hastalığı yenmen lazımmm oyuzden ıcını ferah tut yapıcaksın lutfen esın ıcın kendın ıcınnn evlılığın ıcın bunu yap bır 9 ay daha gecmesın 1 ayda hallet su ısı.bız yapabıldımıze gore sende yaparsın:18:]

melodikaaaa bunu yapamazsın yaaa hayır hiç birimiz kabul etmiyoruzzz.
en sonuna gelmişken yapma bunu senin hisetklernin aynını bende hisetm o yüzden sabır diorm sana lütfen gerçekten çok üzersn bizii

melodikaaaa bunu yapamazsın yaaa hayır hiç birimiz kabul etmiyoruzzz.
en sonuna gelmişken yapma bunu senin hisetklernin aynını bende hisetm o yüzden sabır diorm sana lütfen gerçekten çok üzersn bizii

sizi üzmeyi hiç istemem, burası benim için çok önemli. burası olmazsa kafayı yerdim herhalde. bugün egzersiz falan yapmadım, içimden gelmedi. başka yolu yok biliyorum ama nedense ben de işe yaramıyor galiba. eş denemesinde ilk gece nasılsam hala aynıyım
sona geldiğime inanmak istiyorum ama ne yapmalıyım? tamam egzersize devam edeyim yarın ama olacağına inanamıyorum artık. böyle yazmak istemiyorum herkesin moralini bozuyorum, özür diliyorum sizlerden ama inanın çok kötü durumdayım, akacak yaş kalmadı gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…