- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.661
öncelikle çok teşekkür ederim yazdığınız için Allah razı olsun ben hiç aparat falan kullanmadım parmakla egzersiz yapmaya çalışıyordum hep daha sonra eşim yapmaya başladı zeytinyağı kullanarak eşimin işaret ve orta parmağını alabiliyordum ve hiç hissetmiyordum bişe durumum böyle olunca eş denemesine geçtim hiç zorlanmadan girdi biraz ilerledi ama o anda yine korku sardı içimi bıraktım ertesi günü yine denedik yine aynı oldum eşimin hareket etmesine izin vermiyorum bende uzak duruyorum yakınlaşamıyorum aslında bir çok şeyi atlattım içimde bu geldiğim en iyi halim ve tam olacakken okadar yaklaşmışken hala pes ediyorum erteliyorum dediğiniz gibi nefesi alıp vermeyi deniyecem inş.olur siz nasıl yendiniz rica etsem yazarmısınız çok sağolun hoşçakalın..
kizzlarrrrr ben geldim tatil bitti yine yaninizdayim.drymt melodika 85 yezdaa hacico lateu simay ve adini suan aklima getiremedigim diger arkadaslarimm ne durumdasiniz yeni gelin varmi guzel haberlerinizi bekliorum yilmak yokk egzersize devam
slm hoş geldin tatil ii gelmiştir umarım bende bayram tatiline ailemin yanına gittim bide regl oldum derken egzersizleri yapamadım. dün başladım daha önce tek parmak çalışıyordum iki parmağımıda yapabiliyordum ama bugün iki parmakta zorlandım biraz gerileme oldu herhalde korkmayada başladım ne zman bitecek bilmiyorum acaba diyorum ince bir mum aparatlamı çalışsam yoksa tek parmak mı devam etsem düşün düşün anlayacağın bu arada gelmede çok sevindimm
inşallaah canım inan bugün çok üzüldüm hatta burdan bir kaç kere yardım istedim. karar veremedim inan şimdi bana bişeyler yazman çok ii geldi bende 1 gün daha parmak mı çalışsam diyorum bide herhalde aparattan korkuyorum erteliyorumm beir başlasam yapacağım biliyorum. bir yensem bu vajiyi bir yensem şu üstümden bir yük bir kalksa inan benden mutlusu olmayacak. dua et lütfen ve tekrar cevap verdiğin için çok teşekkür ederimm...allah razı olsuncanimmm yasadigin cok normal bendede oluyodu rahatlikla aldigim parmagi kimi gun alamiodum iki parmagi yeniden dene bikere girfiyse bi daha illa girer kuzum aparatida dene istersen ama bence parmak daha basit.ayrica bak 2 parmak bitsin 3 parmagada bikac gun calisirsin sonrada es denemesi ve vaji biter cnm cok az kaldi az daha sabir
Hayir kimler yendi .kimler pes etti.. Tekrar deneyip basardi..zamani var daha ondandir.cok ustune gittin zorlayip skilma.birakmak yok. aparat alabiliyosun p... kesinlikle daha daha kolay .... ya yapay sey giriyo asil bunyeye uygin olan sey p... yani aslnda coktan basardin sadc kafanda kucuk tereddutun kalmis gececek inan cook sevnceksin sende.. dinlen birazbenden bu kadar kızlar pes ediyorum. olmuyor olmuyorher yolu denedim sanki ama yok, saatlerce uğraştık bugün ilerleme yok. aparatları alabiliyorum ama o kadar işte. bittim, tükendim...
inşallaah canım inan bugün çok üzüldüm hatta burdan bir kaç kere yardım istedim. karar veremedim inan şimdi bana bişeyler yazman çok ii geldi bende 1 gün daha parmak mı çalışsam diyorum bide herhalde aparattan korkuyorum erteliyorumm beir başlasam yapacağım biliyorum. bir yensem bu vajiyi bir yensem şu üstümden bir yük bir kalksa inan benden mutlusu olmayacak. dua et lütfen ve tekrar cevap verdiğin için çok teşekkür ederimm...allah razı olsun
benden bu kadar kızlar pes ediyorum. olmuyor olmuyorher yolu denedim sanki ama yok, saatlerce uğraştık bugün ilerleme yok. aparatları alabiliyorum ama o kadar işte. bittim, tükendim...
benden bu kadar kızlar pes ediyorum. olmuyor olmuyorher yolu denedim sanki ama yok, saatlerce uğraştık bugün ilerleme yok. aparatları alabiliyorum ama o kadar işte. bittim, tükendim...
canimmm yasadigin cok normal bendede oluyodu rahatlikla aldigim parmagi kimi gun alamiodum iki parmagi yeniden dene bikere girfiyse bi daha illa girer kuzum aparatida dene istersen ama bence parmak daha basit.ayrica bak 2 parmak bitsin 3 parmagada bikac gun calisirsin sonrada es denemesi ve vaji biter cnm cok az kaldi az daha sabir
hosgeldinn avesra:)durumlar iyi 10 en 9 boy alabiliyorum ve cok rahatlikla alip cikarabiliyorum:)en yakin zamanda es denemesi yapcaz komar cok ilgilendi sagolsunvalla allah sizlerden razi olsun dualarinizi kabul etsinn hic kendimden beklemezdim bunlari hic hc ummazdim parmak aparat sokabilmeyi orasi benim icin kapali kutuydu sagolun.cok cok rahatliyorum insallah yakin zmanlarda helledicem
canim pes etmekte ne demek esin icin kendin icin basarcaksin ne huzel ilerliodun ne oldu simdi
Hayir kimler yendi .kimler pes etti.. Tekrar deneyip basardi..zamani var daha ondandir.cok ustune gittin zorlayip skilma.birakmak yok. aparat alabiliyosun p... kesinlikle daha daha kolay .... ya yapay sey giriyo asil bunyeye uygin olan sey p... yani aslnda coktan basardin sadc kafanda kucuk tereddutun kalmis gececek inan cook sevnceksin sende.. dinlen biraz
yardmci olablcegm bisey olursa ozelden yazablrsin cekinmeden.
kızlar çok teşekkür ederim sizlere benim için yaptıklarınız için. kime yazdım yazmadım hatırlamıyorum. hiç iyi değilim bu aralar kusuruma bakmayın. ne yapacağımı bilmiyorum artık
melodikaaaa bunu yapamazsın yaaa hayır hiç birimiz kabul etmiyoruzzz.
en sonuna gelmişken yapma bunu senin hisetklernin aynını bende hisetm o yüzden sabır diorm sana lütfen gerçekten çok üzersn bizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?