Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özelden yazdım canım

Eski sayfalara donup donup anacagiz gulecegiz merak etme.. bu cozumsuz birsey degil.moralini yuksek tut. Gezin eglenin gorev gibi baslamayin.o an olmycaksa birakin gitsin ama ertesi gune soz ver deneyecegne.hic bir deneme oncekyle ayni degldir.sana oyle geliyor.her deneme basarszda olsa inan bir sonrakine zemin hazirliyor olumlu olarak.. Basaracagina inaniyorum senin gercekten. kutlycaz burdan

bugun tekrar 2 parmak denemesi yaptım oldu çok ileri gidemesemde?ayrıca içerde kaslar rahatlamış olmaliki orta parmak çok rahat girdi bugun tekrar bi denedim.sizce 3 parmaga geçmem gerekiyormu?yada 3 parmak denemesi için nasıl bir alarat yapmam gerekiyor çok acil yardımmmmmm

3 parmagı birden yerleştiremem sanırım 3 parmak yapan arkadaşlar varmı acaba hadi 2 parmakta küs gibi yaptım ama bunda nasıl olur?ve sizce 3 parmaga hazırmıyım?ben psikolojik olarak hazır oldugumu düşünüyorum.

biraz açıklıyabilir misin ?çok kötü durumdayım inanın napcamı bilmiyorum kendi çapımda bişeyler yapıyorum ama emin değilim

Yezda ben bugünden beri takip ediyorum sana cevap yazıldı mı diye ama yazmamış arkadaşlar bende yanlış yönlendirme yapmak istemedim canım...Ama kendimce cevap vereyim bende 12 temmuzda bu illeti yendim Rabbime şükürler olsunn ve herkesede nasip etsin..Canım ben inanki 2 parmağı aynı anda denemedim tek tek orta parmak ve işaret parmağımı denedim..Ama iksi aynı anda yapamadın..Sonrada eş denemsine geçtim bazı arkadaşlar eş parmağı ilede deneme yapıyor ama ben yapamadım canım..Öncelikle seni tebrik ederim cesarettinden dolayı...Ben tama olarak psikolojik durumunn nedir bişmiyorum ama ben ilk parmağım girdiğimde çok mutlu olmuştum çünkü oraya bir şeyin girebileceğini görüorsun ve kafandaki tabular yıkılıyor..Ayrıca canım bence sen çok ileri gitişsin yani baya başarılısın eş denemeside yapmak için yeterince ilerlemişsin..İnanki parmaktan daha kolay eş denemesi ve bende kkderimin tavsiyesi ile zeytinyağı ile yendim ve inanki hiç acı yokkk asla birşey yok öyl yatak kan gölüne falanda dönmüyor..can yanması falanda yok ben çok şeyler kullandım canım emla krem lokal anestezi spreyi inanki onları kullandığımda canımın yandığı kadar ilişkide yanmadı zaten zeytinyağı ile içine girdiğini bile anlamıyonn..Bence üç parmak denemesindense eş denemsi yapmalısın..Tabi bu senin psikolojik durumunada bağlı kendini sakinleştir lütfen etrafına bak hiç ummadığın insanlar bile bunu yapıyor ya ben kendimi şöyle motive ettim benim canımı yakan çok insan oldu onların yaktığından dahada fazla yakan olamazdı...Kendine topla canım ve eşinede kendinede bu mutluluğu yaşatt...

gerçekten morelim çok bozuldu çözüm bu deyil derken neyi kastettiniz açıklarsanız çok sevinicem( gerçekten çok çaresizim

öncelikle yardımın için çok tşk ederim dünden beri uykumu kaybettim resmen sanki motivasyonumu kaybediyorum zaten kendimi yapmaya zorluyorum bide arkadaş öyle diyip bidaha cvp yazmayınca çok kötü oldum.eşim 1 haftaya kadar yanımda yok en azından o sürede ben 3 parmak denemesi yapmak istedim.çünkü tamamrn hazır olduğumu düşünmüyorum krndimi 3 parmaktan sonra p..denemesi yapmaya şartlamış durumdayım beyin aksini kabul etmiyor(

Yezda canım dediğim gibi ben bu illeti yenmiş birisi olarak benim gözümde üç parmak muhteşem bir ilerleme inşallah yenersin ama zeytinyağınıda unutma emin ol kimyasal ilaçlardan çok daha iyi..

Arkadaşlar merhaba,
Ben de vajinismusum. 10 aylık evliyim ve henüz ilişkiye giremedik.
Bunu yenen arkadaşlar, egzersizler hakkında bilgi verebilir mi, nasıl başlamalıyım egzersizlere?

Arkadaşlar merhaba,
Ben de vajinismusum. 10 aylık evliyim ve henüz ilişkiye giremedik.
Bunu yenen arkadaşlar, egzersizler hakkında bilgi verebilir mi, nasıl başlamalıyım egzersizlere?

Merhaba buzunb bende eş denemesindeyim ,ama o aşamaya gelene kadar sırasıyla denediğim yöntemlerden bahsedeyim.Öncelikle aynayla bakma ve dıştan dokunma.Daha sonra serçe parmakla egzersize geçtim,bunu yaparken bebe yağı kullandım ama bu forumda çoğu arkadaş zeytin yağından bahsediyor,sanırım aynı işe yarıyor.Parmaklarda boğum boğum ilerlemeye çalış ilk hedef serçe parmağın birinci boğumu ,sonra ikinci boğum ve en son hepsi,Tabi bunların hepsi bir gün de olacak değil gidişata göre kendine hedef koyabilirsin .Daha sonra orta parmakta aynı şekilde ilerliyorsun.Ve kafanda oraya bi şey giremez tabusunu yıkmaya çalışıyorsun.orta parmaktan sonra iki parmak denemesine geçiyorsun.Daha sonra aynı alıştırmaları sırasıyla eşinin parmaklarıyla deniyorsun ve kendini hazır hissettiğinde p....aşamasına geçiyorsun.Ben de şimdilik burdayım .Sürekli kendimi motive etmeye ve bu olayın gayet doğal olduğuna ikna etmeye çalışıyorum .

inşallah canım. bugün biraz daha toparlandım. bu sabah 6 da uyandım, uykum kaçtı hemen egzersiz yaptım sabahın köründe çünkü başka yol bulamıyorum. pes ediyorum demiştim ama napıcam ki başka o şekilde günlerim, hayatım mahvoluyor. 8cm i 5 kez alabildim. ilk ikisi çok rahattı. yarın 10 cm e geçmeyi düşünüyorum. bitsin artık, bir daha düşersem ayağa kalkamam benim yanımda kalın sizsiz yapamam...

3 parmagı nasıl yapacagımı bilmiyorum ?ayrıca 3 parmaga tekabul eden bi aparat nasıl hazırlanır bilen varsa lütfen yardım edin.canım bende zeytin yagı kullanıyorum

yanndayiz merak etme bizden baskasi anlayamaz bizm halimzi.. kucuk bir tavsiye daha eslerimize fazla nazlanmayalim.aslnda onlarin ilimli yaklasmasida bize korktgmzu erteleyebilme rahatlgi veriyor.

bunun nasıll bir hastalık oldugunu ne gibi sorunlar çıkardıgını iyi bilirim yardım edebilirim istersen

3 parmagı nasıl yapacagımı bilmiyorum ?ayrıca 3 parmaga tekabul eden bi aparat nasıl hazırlanır bilen varsa lütfen yardım edin.canım bende zeytin yagı kullanıyorum

aparat bilgim olmadgi icin detayli yardm edemycem ama bence sayfalari oku. Cok detayli anlatan aradaslarmz var. tek tek nasil hazrlancagni yazmislar hep.asama asama neler yapablcegin yaziyor.sana cook faydasi olur.hem gudulenirsinde.

sa arkadaşlar ben elif, lise arkadaşım olan eşimle 6 ay önce evlendik. ve 2 hafta önce vajinismusu yendim. Buraya sadece yardım etmek için girdim. öncesinde forumu görmemiştim. ben öğretmenim ve bu sorun yüzünden işimi de bıraktım. insan içine çıkmadım eve kapandım. hayatım zehir gibi oldu. Bu meseleye yardım edemiyorlar arkadaşlar bunun sebebini artık ÇOK İYİ biliyorum. Çünkü yapan adam olamama ihtimalini algılayamıyor. ben en ufak objeyi (ki kulak çöpünden azıcık kalın) oraya sokamazken ve hakkaten girmediğine eminken şuan oranın bukadar geniş olduğuna inanamıyorum. iki farkı 3 gün arayla yaşadım ve o zaman bunu yaşayıp hayatı zehir olan arkadaşlara yazmaya karar verdim. Eşim hiç sorun etmiyordu fakat bu hiç önemli değil erkek bu eşiyle yapamadığı okadar önemli birşey var ve kesinlikle sadık kalmalarını önler. bu olmasa bile saygılarını yitirmelerine sebep olur. VE BU BİZİM SORUNUMUZ . HAYATIMIZDAKİ KİŞİDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNELİM BİZ BUNU yaşayan her normal kadın gibi yaşamalıyız ve kendi mutluluğumuz için yeneceğiz . Tedavi çok kolay ve gerçekten başarısızlık ihtimali yok. bana güvenin. rahat nefes alabilmek için güldüğümüzün tadını alabilmek için kendimiz için bunu yeneceğiz. yapabilen kadınların sizden nesi fazla HİÇBİRŞEYİ. bunu kabullenmeyin. ben nasıl yendiğimi size anlatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…