- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.681
özelden yazdım canım
sizi üzmeyi hiç istemem, burası benim için çok önemli. burası olmazsa kafayı yerdim herhalde. bugün egzersiz falan yapmadım, içimden gelmedi. başka yolu yok biliyorum ama nedense ben de işe yaramıyor galiba. eş denemesinde ilk gece nasılsam hala aynıyım
sona geldiğime inanmak istiyorum ama ne yapmalıyım? tamam egzersize devam edeyim yarın ama olacağına inanamıyorum artık. böyle yazmak istemiyorum herkesin moralini bozuyorum, özür diliyorum sizlerden ama inanın çok kötü durumdayım, akacak yaş kalmadı gözümde
3 parmagı birden yerleştiremem sanırım 3 parmak yapan arkadaşlar varmı acaba hadi 2 parmakta küs gibi yaptım ama bunda nasıl olur?ve sizce 3 parmaga hazırmıyım?ben psikolojik olarak hazır oldugumu düşünüyorum.
3 parmagı birden yerleştiremem sanırım 3 parmak yapan arkadaşlar varmı acaba hadi 2 parmakta küs gibi yaptım ama bunda nasıl olur?ve sizce 3 parmaga hazırmıyım?ben psikolojik olarak hazır oldugumu düşünüyorum.
öncelikle yardımın için çok tşk ederim dünden beri uykumu kaybettim resmen sanki motivasyonumu kaybediyorum zaten kendimi yapmaya zorluyorum bide arkadaş öyle diyip bidaha cvp yazmayınca çok kötü oldum.eşim 1 haftaya kadar yanımda yok en azından o sürede ben 3 parmak denemesi yapmak istedim.çünkü tamamrn hazır olduğumu düşünmüyorum krndimi 3 parmaktan sonra p..denemesi yapmaya şartlamış durumdayım beyin aksini kabul etmiyor(
Arkadaşlar merhaba,
Ben de vajinismusum. 10 aylık evliyim ve henüz ilişkiye giremedik.
Bunu yenen arkadaşlar, egzersizler hakkında bilgi verebilir mi, nasıl başlamalıyım egzersizlere?
Eski sayfalara donup donup anacagiz gulecegiz merak etme.. bu cozumsuz birsey degil.moralini yuksek tut. Gezin eglenin gorev gibi baslamayin.o an olmycaksa birakin gitsin ama ertesi gune soz ver deneyecegne.hic bir deneme oncekyle ayni degldir.sana oyle geliyor.her deneme basarszda olsa inan bir sonrakine zemin hazirliyor olumlu olarak.. Basaracagina inaniyorum senin gercekten.kutlycaz burdan
inşallah canım. bugün biraz daha toparlandım. bu sabah 6 da uyandım, uykum kaçtı hemen egzersiz yaptım sabahın köründe çünkü başka yol bulamıyorum. pes ediyorum demiştim ama napıcam ki başka o şekilde günlerim, hayatım mahvoluyor. 8cm i 5 kez alabildim. ilk ikisi çok rahattı. yarın 10 cm e geçmeyi düşünüyorum. bitsin artık, bir daha düşersem ayağa kalkamambenim yanımda kalın sizsiz yapamam...
inşallah canım. bugün biraz daha toparlandım. bu sabah 6 da uyandım, uykum kaçtı hemen egzersiz yaptım sabahın köründe çünkü başka yol bulamıyorum. pes ediyorum demiştim ama napıcam ki başka o şekilde günlerim, hayatım mahvoluyor. 8cm i 5 kez alabildim. ilk ikisi çok rahattı. yarın 10 cm e geçmeyi düşünüyorum. bitsin artık, bir daha düşersem ayağa kalkamambenim yanımda kalın sizsiz yapamam...
3 parmagı nasıl yapacagımı bilmiyorum ?ayrıca 3 parmaga tekabul eden bi aparat nasıl hazırlanır bilen varsa lütfen yardım edin.canım bende zeytin yagı kullanıyorum
sa arkadaşlar ben elif, lise arkadaşım olan eşimle 6 ay önce evlendik. ve 2 hafta önce vajinismusu yendim. Buraya sadece yardım etmek için girdim. öncesinde forumu görmemiştim. ben öğretmenim ve bu sorun yüzünden işimi de bıraktım. insan içine çıkmadım eve kapandım. hayatım zehir gibi oldu. Bu meseleye yardım edemiyorlar arkadaşlar bunun sebebini artık ÇOK İYİ biliyorum. Çünkü yapan adam olamama ihtimalini algılayamıyor. ben en ufak objeyi (ki kulak çöpünden azıcık kalın) oraya sokamazken ve hakkaten girmediğine eminken şuan oranın bukadar geniş olduğuna inanamıyorum. iki farkı 3 gün arayla yaşadım ve o zaman bunu yaşayıp hayatı zehir olan arkadaşlara yazmaya karar verdim. Eşim hiç sorun etmiyordu fakat bu hiç önemli değil erkek bu eşiyle yapamadığı okadar önemli birşey var ve kesinlikle sadık kalmalarını önler. bu olmasa bile saygılarını yitirmelerine sebep olur. VE BU BİZİM SORUNUMUZ . HAYATIMIZDAKİ KİŞİDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNELİM BİZ BUNU yaşayan her normal kadın gibi yaşamalıyız ve kendi mutluluğumuz için yeneceğiz . Tedavi çok kolay ve gerçekten başarısızlık ihtimali yok. bana güvenin. rahat nefes alabilmek için güldüğümüzün tadını alabilmek için kendimiz için bunu yeneceğiz. yapabilen kadınların sizden nesi fazla HİÇBİRŞEYİ. bunu kabullenmeyin. ben nasıl yendiğimi size anlatacağım.[/na vQUOTE]
vajinamın esnemeyen bi yapısı olduğunu ve bu yüzden yapamadığımızı düşünecek kadar bilgisizdim. ve jinekolog bu ihtimalin olmadığını söyledi. Ağlamaktan bıktım eşimin uyuduğu o gecelerde. ve doktora randevu aldım ertesi gün uyanıp, pskytrst bana vajinismus olduğumu söyledi sadece tanışıp. orada meseleyi anlamış olduk.
önce kulak çöpünü kullanmamı söyledi. ve tedaviye başladık. en küçük verdiği o objeyi ben sokamadım arkadaşlar sanki orası kemikten ve birşey girmesi imkansız gbydi. ve bu farketmeden kastığım o meşhur kaslarım sayesinde tabi. ben onnu da o zaman öğrendim. nefes vererek ve kendimi en rahat halimde bulundurarak meseleye yaavaş yavaş başladım. çok uzatmak istemiyorum ama şuan ki ilk denemeden sonraki deneme den bu yana torba gbi olan oraya o küçücük şeyi sokamamayı nasıl başardığıma bu kötülüğü kendime nasıl yaptığıma inanamıyorum. ya biraz rahatlama ve nefes verme. kaslar açılıyor çünkü nefes verirken. ben eşime nasıl tecavüz ediyorlar ozaman sen yap işte canım yansın diyordum hatta. ama acı falan yok ki. sıktığımızda hiç olmuyor zaten ve girdiğindede size yemin ediyorum hiçbir acı olmuyor. bilemiyorum ne desem şuan arkadaşlar yardım isteyenle görüşelim. bunu yeninnnnnnnnnnnn. lütfennnnn. hayat bukadar ucuz değil buna feda oluyor mahfoluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?