Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya aparatla calısırken nasıl sorsam off yuanı vajınaya koydunuzda orada tutabılıyormusunuz benımkı otamatıge bagladı herhalde hemn dısarı atıyor bırakınca ıcınde tutamıyorumm bılgısı olan varmı

bende cerrahi eldivenle yapıyorum kayganlaştırıcıda kullanıyorum ama dediğim gibi 2 parmakta biraz yanma oluyor sizde de olmuşmuydu?

evet olur o benim egzersizde yanmam olmuyordu hafif sızım oluyordu benim şu an ilişkide yanma oluyor canım kayganlaştırıcını bol sür hem vajiye hem aparata doğum kontrol hapı kullanıyo musun?

maşallah canım sen çok güzel ilerliyorsun benim çok yavaş çok korkuyorum yapamıyacağım diyeee

anlamadım bırakınca derken nasıl bırakıyosun ? 10 cm fln içeri alabiliyosan atamaz o kadarını

evet olur o benim egzersizde yanmam olmuyordu hafif sızım oluyordu benim şu an ilişkide yanma oluyor canım kayganlaştırıcını bol sür hem vajiye hem aparata doğum kontrol hapı kullanıyo musun?

canım tek parmaklarda hiç sorun yoktu yanma falan ama işte 2 parmağa geçince yanmalar başladı kaygaanlaştırıcı kullanıyorum ama biraz daha fazla sürsem ii olacak herhalde . yok bitanem doğum kontrol hapı kullanmıyorum neden sordun ?

Kızlar herkese selam... :)

Eski bir vajili olarak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olmak isterim

ya aparatla calısırken nasıl sorsam off yuanı vajınaya koydunuzda orada tutabılıyormusunuz benımkı otamatıge bagladı herhalde hemn dısarı atıyor bırakınca ıcınde tutamıyorumm bılgısı olan varmı

hap kuruluk yapıyor kurulukta yanmaya neden oluyor canım ondan sordum kayganlaştırıcını dediğim gibi yap ama yine yanma olursa merak etme aparatı ya da parmağı büyülttükçe o boya alışana kadar ilkolacak sonradan azalacak onlar

Son düzenleme:

hımm bilmiyorumdum canım kuruluk yaptığını siz günde kaç saat egersiz yapıyordunuz bitanem ben yarım saat falaan ancak yapabiliyorum az mı acaba

hımm bilmiyorumdum canım kuruluk yaptığını siz günde kaç saat egersiz yapıyordunuz bitanem ben yarım saat falaan ancak yapabiliyorum az mı acaba

yarım saat ideal canım bende o kadar yapıyodum ki zaten daha fazla ne vakti vardı ne de halim ama hergün yap çok ara verme çalışmıyorsan eğer günde 2 sefer yapabilirsin sana bağlı ne kadar yapmak istersen

Vajinanın aparatı dışarı atması gayet normal tatlım. Elinle aparatı tut. 7-8 cm falan girdikten sonra atmaz :)

slmm bizde senin gibi olabilirmiyiz acaba allahım kimseye göstermesin bunu

Selam canım.Tabii ki olabilirsiniz. Yeterki isteyin Ben 7,5 yıldan sonra bu huzura kavuştum. Sizler beklemeyin ve egzersizlerinize ağırlık verin yeter ki :) Bol bol çalışın

yarım saat ideal canım bende o kadar yapıyodum ki zaten daha fazla ne vakti vardı ne de halim ama hergün yap çok ara verme çalışmıyorsan eğer günde 2 sefer yapabilirsin sana bağlı ne kadar yapmak istersen

ben şimdi tatildeyimde 1 eylülde tatil bitiyor ben yapamıyorum zaten yarımsaatden sonraa seni de bumaltmak istemiyorum canım ama bişey daha sorabilirmiyim sen bu egzersizlere başladıktan ne kadar süre sonra yendin vajiyi. çünkü ben evleneli 1.5 geçti artık inan her dak bunu düşünmekten bıktım artık..

Qbelkı normal bıseydır soylıcegım ama ben yenı kesfettım aparat ıcerdeyken yuruye bılıyorum yanı gezınebılıyorum tabı aparatı tutmak sartı ıle

bende 1.5 yılı geçti evleneli keşke diyorum keşke bu siteye daha önce yazsaydım öylece bekledim olurmu acaba mı diyee burayı hep okudum aamma bir türlü cesaret edemedim şimdi en azından cesaretim inş sonu gelir

canım ne rahatsızlığı faydam olursa ne mutlu bana ben egzersizden 1,5 ay sonra fln yendim. ama sana şunu diyim bende herkese bu süreyi soruyodum süre önemli değil kişiden kişiye değişebiliyor. kafanda süre belirleme yada 1 ay 3 ay 1 sene neyse illa olaması gerek neden olmuyor diye kafaya bu türlü şeyler takılınca olmuyor egzersizlerde aksıyor tek yaman gereken egzersize odaklanman ve olacağını düşünüp pes etmemen moral bozmaman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…