- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.141
bitmiyo vajı kabusu ben 2 gundur ara verdım egzersıze bugun nasıl yapcam dıe düşünüyorum
canım senin adına çok sevindim bak ne güzel bi haber geldi bugün bize sevindirdin hepimizi gelin haberini de böyle alırız inşallah hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Egzersizlere tam olarak nasil basliycam asamalari ne bilemiyorum ama p. Kismini yapabiliyorum aslinda ilk gunler cok agladim ama bugun kendimle dalga gecmeye basladim esimde destekliyor sagolsun ama benim neler yapmam gerekiyor simdi tam olarak sirasiyle?cnm benim 7 yıl birliktelik yaşadık hiç tahmin etmezdim evlenince böyle olacağını ama çok şükür daha uzamadan yendim şimdi de hamileyim :)
sen de yeneceksin merak etme valla ben de önce olmaz böyle şey diyip parmak egzersizine yanaşmadım saçma dedim eşim ısrar etse de, sonra tabi zaman geçti bikaç ay sonra baktım yenenleri görünce karar verdim denemeye,eşim istediğinde yapsaydık egzersizi daha önce yenecektim işte neyse eşinin destek olması sana yardım etmesi çok önemli bu durumda bu gün akşam oturun başlayın derim egzersize sormak istediklerin varsa sor yardımcı olabilriim, gidişhatından haberdar et her zaman diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar her daim
Egzersizlere tam olarak nasil basliycam asamalari ne bilemiyorum ama p. Kismini yapabiliyorum aslinda ilk gunler cok agladim ama bugun kendimle dalga gecmeye basladim esimde destekliyor sagolsun ama benim neler yapmam gerekiyor simdi tam olarak sirasiyle?
canım tekrar boşalttım, başka mesajlar geliyor ama seninki gelmedi hiç
evet esimle deniyoruz biz dun orta parmakla basladik tamamini alabildim hatta 10 dk kdr kaldi tekrar denedik iki pa.olsun diye o da oldu ama sizim oldu istemedim simdi ne yapmaliyiz ki sanırım ben buradaki pek çok kişi den daha iyi durumdayımşimdi sen parmak egzersizine başlamak istiyorsun di mi onu yapamam dersen aparatla egzersiz yapanlarda var hangisini yapabilceğine inanıyorsan onu seçmelisin egzersiz çeşidine karar verdikten sonra parmak eg. seçtiysen yardımcı oluurum hemen parmak eg. ne kadar denedniz yani ne kadar alabildin boğum olarak ona göre yönlendireyim? bu arada eşinle mi egzersiz yapacaksın,eğer eşleyse daha kolay olduğunu söyelebilirim yenmen için
evet esimle deniyoruz biz dun orta parmakla basladik tamamini alabildim hatta 10 dk kdr kaldi tekrar denedik iki pa.olsun diye o da oldu ama sizim oldu istemedim simdi ne yapmaliyiz ki sanırım ben buradaki pek çok kişi den daha iyi durumdayım
parmak olayina yeni alisiyordum aparat esimde soyledi onuda deneyeyim yapacagim bir şekildesızı olması normal yavaş yavaş alışacak egzersiz yaptıkça azalacak onlar aparatla dene bence bakkal mumunu cerrahi eldivene geçirip üzerine kayganlaştırıcı sürüp dene
evet esimle deniyoruz biz dun orta parmakla basladik tamamini alabildim hatta 10 dk kdr kaldi tekrar denedik iki pa.olsun diye o da oldu ama sizim oldu istemedim simdi ne yapmaliyiz ki sanırım ben buradaki pek çok kişi den daha iyi durumdayım
parmak olayina yeni alisiyordum aparat esimde soyledi onuda deneyeyim yapacagim bir şekilde kararliyim 1 hafta sonra balayimiz var o zamana bitmiş olacak inş. .sızı olması normal yavaş yavaş alışacak egzersiz yaptıkça azalacak onlar aparatla dene bence bakkal mumunu cerrahi eldivene geçirip üzerine kayganlaştırıcı sürüp dene
parmak olayina yeni alisiyordum aparat esimde soyledi onuda deneyeyim yapacagim bir şekilde
tamam cok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki burada okuduklarim herşeydaha kolay oldu sagoluntabi canım çok iyi durumdasın hem de, biz ilk baş parmakla başlamıştık boyut boyut ilerlemiştik,olsun farketmez daha iyi seninki, orta parmağın tamamını aldıysan süper ama yanlış yapmışınız cnm önce bir kademeye alışmadan rahat olmadan diğerine geçmeyin, orta parmağı bugün tekrar deneyin iyice alışınca gitgel yapmaya çalışın çok yavaş ama böyle olunca daha kolay gevşiyorsun orta parmağa alıştım diyorsan hemen baş parmakla birlikte ortayı denemeye geçebilrisiniz, başta hafif bir sızı yanma batma olabilri derin derin nefes al ver hepsi geçiyor sen alıştıkça sakın yapamam deme yaparsın bu kadar ilerlemişken bu arada bol da jel kullanın
tamam cok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki burada okuduklarim herşeydaha kolay oldu sagolun
ara vermek geriletmiyor korkma canım. biraz zor alsan da alıyorsun gene aparatları. aparat mı yapıyorsun bilmiyorum ama. ben de daha yenemedim, benim için problem eş denemesi şu an
ben 10lık aparataydım ama 3 gun ara verdım yarın baslıcam artık ya ıns kaldıgım yerden devam edrım ya
Canım nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum ben de henüz çözememiş ama epeyce yol almış biri olarak şu gözlemimi paylaşmak isterim eşlerimiz vajinismus sıkıntısından çok bizim liseli kızlar gibi oturup ağlamalarımızdan,karşılarındaki o salya sümük görüntüden ve bizim kendimizi acınılası bir duruma sokmamızdan hoşlanmıyorlar.Biraz daha güçlü görünmeye çalış olur mu biliyorum çok zor ama gözyaşlarını eşine belli etmemeni tavsiye ederim.Şimdi konuşuyoruzda böyle diyor beni ilk zamanlar vajinismus değil senin tavırların yordu zira vajinismus çözülemeyecek bişey değilki tedavi ile %100 biten birşey diyor ama seni öyle görüp birşey yapamamak yoruyor dedi.Şimdi ben yarısına kadar alabiliyorum olmadığı zorlandığım yıprandığım günler olsada gülümsemeye çalışıyorum.Tavsiyelerimi hoşgör ama denemeye çalış canım olur mu:))
arkadaşlar lütfeeennnn yardım edin bana bugün eczaneden kafama göre anestol pomad diye bir merhem aldım kullanan varmı bir de ne kadar sürcen falan bilgisi olan var mı?
canım tekrar boşalttım, başka mesajlar geliyor ama seninki gelmedi hiç
arkadaşlar lütfeeennnn yardım edin bana bugün eczaneden kafama göre anestol pomad diye bir merhem aldım kullanan varmı bir de ne kadar sürcen falan bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?