- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.101
günaydın canım ben ikna oluyorum ama o an gelince geri ağlamaya başlıyorum nedense çok acıyacak korkusunu bi türlü atamadım Allah yardımcımız olsun dualarında unutma beni :)
Canım yanma bende de olmuştu ama dayanılmayacak birşeymi öyle düşün? Birde o yanma sanırım yeterince ıslaklık oluşmadığı için ben ilk yapışımda acemiliğime geldi diye düşünüyorum.İşte o oluşmayan ıslaklığıda kayganlaştırı jel,kkaderimin tavsiyesiyle zeytinyağ artık ne arzu edersen onunla sağlayacaksın.Ellerini güzelce dezenfekte et bolca kayganlaştırıcı ile birlikte serçe parmağını önce deliğe yerleştir nefes al derince ve nefesini verirken delikten ittirmeye çalış bu arada ıkınmayı ihmal etme.İnanki başardığında yaşadığın hazzı vajinismusu yenince bile almazsın belkideİlk başarı beni çok motive etmişti çünkü hatta ben serçe işaret orta pat pat sırayla sokmuştum yolu bir bulunca devamı geliyor Birde yön sorunu var ki bu bence hepimizin en çok takıldığı nokta parmağımızı itip duvara tosladı diyoruz ya işte o dik sokmaya çalıştığımız için oysa vajina popoya doğru eğilimli unutma tamammı kuzum :)) Başaracaksın !!!
vallaha rahat rahat aliyorum melodika ama neden diye sorcak olursan minnosum ben sikmiyorum kendimi zorlamiyorum streste yapmiyorum olcak olmicak diye aciyorum dizi mi genelde doktorlar oluyo foxtasakiz agzimda onumde ayna oturuyorum :)yagliyorum aparati sokuyorum olcek degilim ya diyorum hemen girmiyo ortada duruyo sonra yavas yavas dondure dondure sokuyorum ilkinde yaniyo minnosum gayet normal yillardir aparat yada penis girmiyo sonucta oraya genislicek aliscak acilcak onlarinda bi gururu var:))))melodika yansin yanmasini niye okadar onemsiyosun psikolojinden daha mi onemli yansin bosver yanar gecer umrunda olmasin belkide yaniyodur ben fark etmiyorum cunku fark etmeden neleri kaciriyoruz bu ise dalmis bununla bogusurken neler kaybediyoruz birakta yaniversin minikimmm yansin gecer..calisman gerekmiyo acikcasi bitmis simdi kendimizi kandiriyoruz daha vaktimiz var acilmadi diyerek ama aslinda sonundayiz yani artik penisi rahatlikla alabiliriz sende bende korkmuyorum inanki atlattim onlari artik lmuyo neden biliyo musun ikimizde yonunu yaparken ayarlayamiyoruz deligi bulamiyoruz deligi o anda bulsak devami gelcek:))sokcak deligi bulamiyorum ama bu defa karar verdim once aparatla yapcam aparatla yaglanmis olcak vajimin ici zaten sonra hoop penisi tutcam yaglicam kkaderim gibi sokcam ve finish:)))overrr:))
Kılzar bayadan beri yazmıyodum bugün doktora gittim seanslarım bitti sayılır egzersizlerde herşey güzel eşimin 2 parmağını bile alabiliyorum .penis başınıda tamamen alabiliyorum.doktor bugün penisin yarısını almaya çalışcaksın bir hafta penis yarısı bir haftada tamamı dedi.korkum eskisi gibi yok ama gene tereddütlüyüm.normalde ben egzersizlerde bebeyağı kullanıyodum ama bu sayfada zeytinyağınının da dha etkili olduğunu duydum bana çnerilerniz nelerdir.pozisyon olarak.artık bitirmeliyim bu işi 9 aylık evliyimzaten 3 4 aydan beri hiç deneme yapmadık ilişkide doktor tamemen egzersizler bitmeden yapılmıcak demişti.
daha 13 günlük evliyim 4. günde başarmak üzereydim ki olmadı zarda yırtılma oldu ama hala yapamıyorum girmiyor ve inanılmaz derecede acı çekiyorum yağ sürmekten bi hal oldum çok zorluyorum kendimi zevk de alamıyorum sadece acı hissediyorum o kadar kasıyorum ki istemsiz olarak eşim bacağımı aşırı derecede kapattığımı hareket edemediğini söylüyor bu benim elimde değil ne yapmam gerekiyor nolur söyleyin p...s zorlada olsa giriyor ama ben acı çektiğim için eşim çıkmak zorunda kalıyor çok mutsuzum
canım yağı eşin sürsün vajina içine sen kendi kendine yeterince süremezsin ve canın acıdığına göre yeterli olmamış, ayrıca hep söylediğimiz gibi sen üstte ol tatlım üstte olunca bacaklarını kapatamazsın, sakın üst sana ürkütücü gelmesin inan daha rahat zorlada girdirmeye çalışmayın canım, normalde bak zorlasanda yağ olmasa girmez ama azda olsa yağ etkili oluyor ama sıfır acı için yağı bol sür, ve üstteyken zorlandığını düşündüğün yerlerde ıkın, büyük abdestini yapar gibi ıkınarak popo yönünde it p yi sen zaten yönü biliyosun sorun yok üstte ve iyice yağlanmış olmaya dikkat et tatlım.
Kızlaaaarrr :)) Sevindirik oldum biraz hemen paylaşayım dedim. Ben ısrarla eş denemesi yapayım da bakarız egzersiz işine diye erteleyen bir şahısım kelebek42 iyi biliyor :) Bu gece eş denemesi yapalım diye kolları sıvadık. Sağa dön yok sola dön yok. Üste çık alta in yok. olmadı olmadı. Ben de prezervatife geçirdim parmağımı. Azcık yağladım da. O şekilde orta parmağımı baya soktum. Parmak boyutu ittirebildiğim kadar ittirdim. Bi yandan yine olmadı diye üzüldüm ama bi yandan da bi ucundan başladım ben de sanırım :) Eşimle beraber devam ettireceğiz inşallah. Bi de kızlar bu deneyimin ardından hemen sorayım. Şimdi ben parmağımı soktum. Orası biraz esnek gibi tamam ama yine de parmaktan geniş değil, açılıyo mu o gittikçe ya. Yoksa bende bi sorun mu var. Parmak boyundan ilersini bilemiyorum tabi. Bi de parmağımı sokuyorum ya, küçük tuvaletimizi yaptığımız tarafta kemik var. Diğer kısma doğru mu açılacak? Sizler olmasanız değil parmak sokmak, bakamazdım bile. Çok sağolun hepiniz. Müthiş motivasyon kaynağısınız :) Aşacağız inşallah yaa
bak ben sana ne dedim:) sen çok büyük adım attın sakın üzülme olmadı die herşey zamanla oluyor cnm bizim zaten burda amacımız da bu zaten ilk başta yapamamamız parmak egzersizleriyle ve daha sonra diğer aparatlarla iyice genişlettik beynimize şunu kabul ettirdik burası geniş ve buraya o da girebilir... orası o kadar esnek ki rahat ol hiçbir şekilde eşimle olmadı deme olacak cnm sadece zamanı var ve sen sakın vazgeçme inanıyorum sana :)egzersizlerini aksatma artık sürekli egzersiz yap en kısa zamanda faydasını göreceksin sen de yazacaksın buraya kızlar halayımı çekin die:) ve sen de yardımcı olacaksın ben böyle aştım isterseniz bi de bunu deneyin diyeceksin bugünler çok yakın cnm :)bu arada parmağını popona doğru ittireceksin cnm
Çok sağol canımmmm.. Allah ım inşallah ben de yeneyim. Ben de yardım edeyim.. Oyy oyyy.
kızlar bugün egzersiz yapmıcaktım ağda yaptırdım diye ama dayanamadım yaptım ama olmadı10cm in de 8 cm in de yarısını alabildim daha önce 8cm i çok kolay alıyordum, 10cm i de alabilmiştim zor olsa da. ama iki gündür olmuyor, tıkandım gene. eş denemesi de yapamıyorum zaten gerilemek yok di mi kızlar? rahatlatın beni lütfen.
Kızlaaaarrr :)) Sevindirik oldum biraz hemen paylaşayım dedim. Ben ısrarla eş denemesi yapayım da bakarız egzersiz işine diye erteleyen bir şahısım kelebek42 iyi biliyor :) Bu gece eş denemesi yapalım diye kolları sıvadık. Sağa dön yok sola dön yok. Üste çık alta in yok. olmadı olmadı. Ben de prezervatife geçirdim parmağımı. Azcık yağladım da. O şekilde orta parmağımı baya soktum. Parmak boyutu ittirebildiğim kadar ittirdim. Bi yandan yine olmadı diye üzüldüm ama bi yandan da bi ucundan başladım ben de sanırım :) Eşimle beraber devam ettireceğiz inşallah. Bi de kızlar bu deneyimin ardından hemen sorayım. Şimdi ben parmağımı soktum. Orası biraz esnek gibi tamam ama yine de parmaktan geniş değil, açılıyo mu o gittikçe ya. Yoksa bende bi sorun mu var. Parmak boyundan ilersini bilemiyorum tabi. Bi de parmağımı sokuyorum ya, küçük tuvaletimizi yaptığımız tarafta kemik var. Diğer kısma doğru mu açılacak? Sizler olmasanız değil parmak sokmak, bakamazdım bile. Çok sağolun hepiniz. Müthiş motivasyon kaynağısınız :) Aşacağız inşallah yaa
arkadaşımın söyledikleri sayesinde yenmiş birisi olarak kesinlikle üstte olmanızı tavsiye etmek bir yana kesinlikle onun denemeniz gereken pozisyon oldugunu söylüyorum.. kilit noktalar ; üstte olmak, yağ kullanmak, ıkınmak,,, gerisi başarı ... sıfır acı..
ilk gece denedik olmadı,yorgunluktan dedik.adet dönemi girdi bittikten sonra dedik vee öyle dedik böyle dedik bir arpa boyu yol gidemedik Hocaya mı gitmedim, psikoloğa mı gitmedim,başka evlerde mi denemedim,kas gevşetici haplar şuruplar mı içmedim,yatakta olmuyo deyip yer yatağı mı açmadım,romantik ortamlar mı hazırlamadım, çeşit kremler mi sürmedim,yok yok yokkkk , istek var ama icraaat yokİş o noktaya gelince ben de bi tutukluk oluyor anlamıyorum.
canım sakin ol belki reglin yaklaşıyodur kızlar öyle diyolardı hatırlıyo musun bilmiyorum bak bende 3 4 gündür 5 cm aparatla uğraşıyorum maximum 6 cm kadar alabildim içime sanki orda dar bi damar yolu var ittirdikçe ağrı yapıyo gibi bilmiyorumbi gün uyansam bu dert bitmiş olsa neler vermezdim ama emeksiz yemek olmuyor Rabbim bizi sınava tabi tutuyo inşallah başarıcaz iyi düşünelim iyi olsun hayatım
Melodikaa belki de strestendir, sanırım eş durumu tayini bekleyenlerdensin. Ömür yer bu meb. Stres yapmıyorum diyorum ben de kendimce... ama uyuyamadım bile doğru düzgün. İnşallah hepimiz rahatlarız, bu vajinismusu da yenip, diğer sıkıntıları da aşıp...
kızlar tayinim oldu çok şükür, evimden ayrılmayacağım çok şükür:) kaldı bir tek vaji, onu da çözeyim inşallah, artık herkes bebek beklicek. ben de çok istiyorum tabi. Allah ım lütfen vaji de bitsin lütfen
kızlar tayinim oldu çok şükür, evimden ayrılmayacağım çok şükür:) kaldı bir tek vaji, onu da çözeyim inşallah, artık herkes bebek beklicek. ben de çok istiyorum tabi. Allah ım lütfen vaji de bitsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?