Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım ben ikna oluyorum ama o an gelince geri ağlamaya başlıyorum nedense çok acıyacak korkusunu bi türlü atamadım Allah yardımcımız olsun dualarında unutma beni :)

canım bizde öyleydik ağlamalar kendini kasmalar, kendimi öyle zavallı hissediyordum ki, kendime hakaretler yağdırıyordum ama korktuğum halde yaptım o denemeyi ve adım adım acımadığını gördükçe biraz daha ilerledim.ve şimdi deneme yanılmayla yaptığım o şeyleri direk öneriyorum korksanda söylediklerimi harfiyen uygularsan acı falan hissetmeyeceksin ki.

aynen canım ağzına sağlık :) birde şu var kendi kendine parmağını itmeyi denediğinde takılıp yönü bulamayabilirler ama sırtüstü uzanıp eşlerinin parmağıyla yağı sürdüklerinde çok kolay birşekilde acısız olur inşallah herşey.hemde bu arada p parmaktan daha kolay oluyor bunu da söyleyim diğer arkadaşlar parmak gibi zor sanmasınlar.

:)) canım benim az öncede yazdım arkadaşa aparat gibi zor olamayacak p.. parmak gibi de olmayacak, hepsinden kolay olacak yeter ki denemeye karar verin,korksanızda geçin işin başına :) zaten hepimiz korka korka yendik, bu konuda cesur olsak zaten vajili olmazdık :) bende yenmden 5 dk önce tir tir titriyordum ama 5 dk sonra ne olduğunu anlamadım :))

oooo bitmiş kuzum senin ya eşinin parmağıyla vajina içini iyice yağlayın ve sonra p ye de zeytinyağı sürüp sen üstte olmak üzere girişi sağlayın ama dik oturma eşine doğru eğil biraz ne kadar dersen ellerini eşinin göğüs ve omuzu arasına koy canım, üstteykende namaz kılarken ki pozisyonda otur dizlerin o şekilde yere değsin yani.

canım yağı eşin sürsün vajina içine sen kendi kendine yeterince süremezsin ve canın acıdığına göre yeterli olmamış, ayrıca hep söylediğimiz gibi sen üstte ol tatlım üstte olunca bacaklarını kapatamazsın, sakın üst sana ürkütücü gelmesin inan daha rahat zorlada girdirmeye çalışmayın canım, normalde bak zorlasanda yağ olmasa girmez ama azda olsa yağ etkili oluyor ama sıfır acı için yağı bol sür, ve üstteyken zorlandığını düşündüğün yerlerde ıkın, büyük abdestini yapar gibi ıkınarak popo yönünde it p yi sen zaten yönü biliyosun sorun yok üstte ve iyice yağlanmış olmaya dikkat et tatlım.

arkadaşımın söyledikleri sayesinde yenmiş birisi olarak kesinlikle üstte olmanızı tavsiye etmek bir yana kesinlikle onun denemeniz gereken pozisyon oldugunu söylüyorum.. kilit noktalar ; üstte olmak, yağ kullanmak, ıkınmak,,, gerisi başarı ... sıfır acı..

Kızlaaaarrr :)) Sevindirik oldum biraz hemen paylaşayım dedim. Ben ısrarla eş denemesi yapayım da bakarız egzersiz işine diye erteleyen bir şahısım kelebek42 iyi biliyor :) Bu gece eş denemesi yapalım diye kolları sıvadık. Sağa dön yok sola dön yok. Üste çık alta in yok. olmadı olmadı. Ben de prezervatife geçirdim parmağımı. Azcık yağladım da. O şekilde orta parmağımı baya soktum. Parmak boyutu ittirebildiğim kadar ittirdim. Bi yandan yine olmadı diye üzüldüm ama bi yandan da bi ucundan başladım ben de sanırım :) Eşimle beraber devam ettireceğiz inşallah. Bi de kızlar bu deneyimin ardından hemen sorayım. Şimdi ben parmağımı soktum. Orası biraz esnek gibi tamam ama yine de parmaktan geniş değil, açılıyo mu o gittikçe ya. Yoksa bende bi sorun mu var. Parmak boyundan ilersini bilemiyorum tabi. Bi de parmağımı sokuyorum ya, küçük tuvaletimizi yaptığımız tarafta kemik var. Diğer kısma doğru mu açılacak? Sizler olmasanız değil parmak sokmak, bakamazdım bile. Çok sağolun hepiniz. Müthiş motivasyon kaynağısınız :) Aşacağız inşallah yaa

Son düzenleme:

bak ben sana ne dedim:) sen çok büyük adım attın sakın üzülme olmadı die herşey zamanla oluyor cnm bizim zaten burda amacımız da bu zaten ilk başta yapamamamız parmak egzersizleriyle ve daha sonra diğer aparatlarla iyice genişlettik beynimize şunu kabul ettirdik burası geniş ve buraya o da girebilir... orası o kadar esnek ki rahat ol hiçbir şekilde eşimle olmadı deme olacak cnm sadece zamanı var ve sen sakın vazgeçme inanıyorum sana :)egzersizlerini aksatma artık sürekli egzersiz yap en kısa zamanda faydasını göreceksin sen de yazacaksın buraya kızlar halayımı çekin die:) ve sen de yardımcı olacaksın ben böyle aştım isterseniz bi de bunu deneyin diyeceksin bugünler çok yakın cnm :)bu arada parmağını popona doğru ittireceksin cnm

Son düzenleme:

Çok sağol canımmmm.. Allah ım inşallah ben de yeneyim. Ben de yardım edeyim.. Oyy oyyy.

canım sakin ol belki reglin yaklaşıyodur kızlar öyle diyolardı hatırlıyo musun bilmiyorum bak bende 3 4 gündür 5 cm aparatla uğraşıyorum maximum 6 cm kadar alabildim içime sanki orda dar bi damar yolu var ittirdikçe ağrı yapıyo gibi bilmiyorumbi gün uyansam bu dert bitmiş olsa neler vermezdim ama emeksiz yemek olmuyor Rabbim bizi sınava tabi tutuyo inşallah başarıcaz iyi düşünelim iyi olsun hayatım

Melodikaa belki de strestendir, sanırım eş durumu tayini bekleyenlerdensin. Ömür yer bu meb. Stres yapmıyorum diyorum ben de kendimce... ama uyuyamadım bile doğru düzgün. İnşallah hepimiz rahatlarız, bu vajinismusu da yenip, diğer sıkıntıları da aşıp...

canım şimdi parmakla denediğin için oranın tüm ayrıntılarını hissediyorsun, hemde kendi parmağını iterek yön bulman p ye göre daha zor, eşin aynı şekilde sen uzansan da mesela eşin parmağına yağ sürüo girişi denesin bence hem daha kolay olacak hemde hiçbirşey hissetmeyeceksin, zaten eşin vajina içine yağla beraber parmağını girdirirse buna izin verdiğin zaman zaten p ye de çok rahat izin verirsin, söylüyorum vajina içi güzel yağlandığında p de öyle rahat girecek ki bugün denesen yarın öbür gün bitti şükür diye gelirsin buraya.

işte bu durumun en güzel özeti bu kilit noktalar süpersin canım

cnm öncelikle gerçek denemelerle uğraşmayı bırakın yani şimdilik,ilk olarak egzersize başlamalısın daha sonra gerçek deneeme faslına geçersiniz,ben de senin gibiydim kendim yapmak istedim parmak egzersizini ama olmadı bir boğumdan öte gidemedim,sonra eşimle denemeye karar verdim ve daha kolay oldu hem ona alıştım hem de oraya bir şeyler girebileceğinin farkına vardım,

kendi uygulamamdan örnek vereyim sana;başlangıç olarak geçin tv karşısına şöyle güzel bir komedi ya da kendini rahat hissedebilceğin bir program açın ikiniz de yan yana uzanın sen tv izlemeye rahat olmaya çalış ötesini çok fazla düşünmemeye çalış her şey yavaş yavaş oldu mu alışmak da kolay oluyor ilkolarak baş parmakla başlayabilirsiniz eşin yavaş yavaş dışına dokunsun ıslaklık yeterliyse(eğer değilse jel kullanmalısın bolca) sen hazır hissettiğinde ,içeriye doğru hareket etmeye çalışsın ama çok yavaş, bundan sonrasında da ilermesini sen belirle hazır olduğunda biraz daha ilerlemesine izin ver,bunnları yaparken de derin derin nefes al ver rahatlamanı sağlar bir de nefes verirken ilerlerse parmak daha kolay olur senin için, ilk boğuma kadar yaptıysan ne mutlu devamı gelecek çünkü ben de böyle ilerledim bir anda hepsinin girmesini bekleme bu hızla her gün deneme yaparak ben 2 haftada yendim cnm bu söylediklerimi uygulamaya çalış hem de bu akşam, durumunla ilgili de bilgi ver her aşamadan sonra yardımcı oluruz,yeneceksin inş hiç merak etme

Son düzenleme:

evet reglime 1 hafta kaldı. bu reglime kadar bitsin istemiştim ama olmucak herhalde. sabah eş denemesi olmadı gene aparatı bugün yapabildim 10cm i 1,5 saatte anca 3 kez alabildim. canım o ağrı bende de var hala, orası eşik zaten orayı aştın mı o ağrı, yanma kesiliyor. ama sen doktora gitmiştin di mi, her şey normaldi? ne güzel dedin uyansak bir gün herşey bitmiş olsa... evet bu dünyadaki imtihanımız bu belki de, inşallah başarırız hacico.

evet canım eş durumu bekleyenlerdenim, 2 gündür deli etti bizi meb, uyku hak getire tabi stresten. bir de olmazsa çok korkuyorum vajiyi çözmeden bir de eşimden uzak kalırsam aparatı alabildim bugün 10cm i ama eş denemesi gene olmadı tabi inşallah bu sıkıntılar hepimiz için biter.

kızlar tayinim oldu çok şükür, evimden ayrılmayacağım çok şükür:) kaldı bir tek vaji, onu da çözeyim inşallah, artık herkes bebek beklicek. ben de çok istiyorum tabi. Allah ım lütfen vaji de bitsin lütfen

bitmiyo vajı kabusu ben 2 gundur ara verdım egzersıze bugun nasıl yapcam dıe düşünüyorum

canım senin adına çok sevindim bak ne güzel bi haber geldi bugün bize sevindirdin hepimizi gelin haberini de böyle alırız inşallah hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…