Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım burdakiler pozisyon olarak sırtı eşe dönük üstte olarak yaptılar bende öyle... isteğe göre duş alabilirsin. kayganlaştırıcını sür hem kendi vajine hem eşinin p.sine sonra üstteyken hafif hafif ittir takılırsan biraz sağa sola kımılda biraz ıkın. bunları tavsiye edebilirim. yalnız bir öneri ilk birleşmede eşin içerde hareketsiz beklesin 3. birleşmede hareket etsin. çünkü vaji içide p ye alışıyor. cnm dene bir takıldığın yerleri paylaşırsın yine.

artık 10cm çok kolay kızlar, kayıp gidiyor biraz önce yaptım gene egzersiz. korkumu yenersem bu işin hallolacağına inanmaya başladım artık. beni cesaretlendirin kızlar eş denemesi için lütfen..

melodıka bende az once egzersız yaptım 10 cm kayıp gıdıyo cok rahat acı yok yanma yok cok rahattı ben es denemesınden korkuyorum bana bı yardım edın şimdi ben ne yapayım

2 parmak rahat alıyorsan eşli denemelere geçebilrisin, ben 2 parmak eg.den sonra yendim pozisyon olarak klasik olanda ben kendimi daha rahat hissettiğim için onda denedik ve yendim,tercih sana kalmış ister klasik ister üstte kendini hangisinde rahat hissedersen onu dene ama eminim yenmene çok az kaldı, başta baskı ve yanma hissedebilirsin ama çok haifif düzeyde dayanılmayacak gibi değil geçiyor hepsi zamanla, yastık ve bol jel kullanabilrsin yardımcı olur,kolay gelsin

Basardik hemde az once biraz agrim oldu ama basardim :)

kızlar es denemesıne geceyımmı acaba 10 cmlık kayıp gıdıyor ona alıstım ne yapayım
bence gec once sicak dus sonra esinle birlesmeden cok zevk almayi dene dugun ve sonrasinda cok gerilmistim abuk sabuk adetler esimle ailem arasinda kalmak vs yapamadim malesef ama daha 1 hafta olmadan basardik insallah sizde basarirsiniz harika bir duygu cidden cokta zevkli :)

Kizlar iki parmak denemesindensonra es denemesine gectim ve cok yanmam oldu sonuc olumsuz oldu. Dun aksam sizin anlattiginiz gibi mum hazirladinm 10cm kalinliginda cok rahatti ne yanmam nede aci oldu. Kacgun daha denemeliyim ne zaman es denemesine gecmeliyim.

sevgili vaji arkadaşlarım bende 3 aylık evliyim ara ara yazıyorum pek giremiorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum sayfayı çok faydası oluyo çünkü bana rahatlıyorum burdakı yazıları okuyunca... neyse dün adetimin bittiği gündü emla kremi aldım uyuştrmasından ziyade beni psikolojik olarak acayip rahatlattı sürdüm içine doğru sür demişti doktorum şeffaf poşet gbi bişeyi var kremin parmağıma onu geçirip içine sokmaya denedim ve parmağımın hepsi girdi nasıl oldu anlamadım ama sola eğilimli bi şekilde giriyo orasının bomboş biyer olduğunu keşfettmm:))) düz sokunca olmuyo yana doğru girdi walla hemde acısız bende inanamadımm ama sevinçten ağladımm anlatamam o anki duygularımı... sonra eşim geldi neyse denedik tamamı girmesede yarsı girdi pek zorlamadı eşimde bugünde biraz denicem sanırım yavaş yavaş başarıyorumm çok heyecanlıyımm yaa çok mutlu oldum ve bu mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedimm.Allah hepimiz kurtarsın bu dertten inş....

Son düzenleme:

anladım cnm .kendi iki parmağımı ve eşimin 2 parmağını alıyorum ben.çok sağol teşekkür ederim

Basardik hemde az once biraz agrim oldu ama basardim :)

ooo süpersin cnm bak gördün mü isteyince azmedince nasıl da üstesinden geliyoruz hiç de korktuğumuz gibi bir şey değil, o ağrılar sızılar yanmalar hepsi geçiyor hiç merak etme hatta zevk alıyorsun artık onlara rağmen, artık göğsünü gere gere dolaşabilirsin sen de gelin oldun tey tey

oh ne güzel yarısını olduysa tamamı da olur yarıya kadar gelince hemen çıkarmayın beklesin orda az, bekleyince nefes alınca orası esniyor rahatlıyor,sen derin nefes al nefesini verirken devam edin hepsinin girmesine çok az kalmış hadi başarılar!

Merhaba arkadaslar beni hatirlamazsiniz neredeyse 10 aydir girmiyorum. 2,5 yildir evliyim ve vajiyim. Nisan ayinda dogum yaptim sezaryenle. Normal dogumu cok istedim belki cozum olur diye ama bebegim kiloluydu cesaret edemedim. Bu illetten kurtulmak istiyorum

gözün aydın canım olmasına ramak kalmış o yarısından sonrada ıkınarak itmeye devam et birde herhangi birşey kullanmıyosan sana tavsiyem zeytinyağını p ye sür öyle dene takıldığın yerde de ıkınarak popo yönünde it.

vajiyi yenmeden mi hamile kaldın canım? ben acıkcası dogumdan da korkuyorum vajiyi yendikten sonra birazda bu konuda yardım almayı dusunuyorum... nasıl hissediyorsun?

Bekarım,sevgilimden bundan dolayı ayrıldım,müthiş bir asağılık duygusu, ve özgüven eksikliği yarattı, bu illetten kendi kendime kurtulmak istiyorum, iç sıkıntımı yenmek istiyorumyeni üye oldum lütfen yardım

cnm ılk once gozun aydın bısı sorcam vajı ısen nasıl hamıle kaldın

slm cnm bende vajı olanlardanım burda herkes aynı seyı yapıyo parmak egzersızlerı ve aparatla yazanları okumanı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…