- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.181
Kızlar adetim bitmek üzere.tedavimde bitti sayılır.eş denemesine geçiyoruz artık.kendi parmaklarım eşimin parmagını 2 parmağını çok kolay alıyorum.ama pensitede korkualrım var hala.hafta sonu tamamen adetim bitçek.neler öneriyosunuz.hangi pozisyonda daha kolay oluyor.denemeden önce neler yapmalıyım.yenenler bilgi verebilirmi.
artık 10cm çok kolay kızlar, kayıp gidiyor biraz önce yaptım gene egzersiz. korkumu yenersem bu işin hallolacağına inanmaya başladım artık. beni cesaretlendirin kızlar eş denemesi için lütfen..
Kızlar adetim bitmek üzere.tedavimde bitti sayılır.eş denemesine geçiyoruz artık.kendi parmaklarım eşimin parmagını 2 parmağını çok kolay alıyorum.ama pensitede korkualrım var hala.hafta sonu tamamen adetim bitçek.neler öneriyosunuz.hangi pozisyonda daha kolay oluyor.denemeden önce neler yapmalıyım.yenenler bilgi verebilirmi.
Basardik hemde az once biraz agrim oldu ama basardim :)cnm benim 7 yıl birliktelik yaşadık hiç tahmin etmezdim evlenince böyle olacağını ama çok şükür daha uzamadan yendim şimdi de hamileyim :)
sen de yeneceksin merak etme valla ben de önce olmaz böyle şey diyip parmak egzersizine yanaşmadım saçma dedim eşim ısrar etse de, sonra tabi zaman geçti bikaç ay sonra baktım yenenleri görünce karar verdim denemeye,eşim istediğinde yapsaydık egzersizi daha önce yenecektim işte neyse eşinin destek olması sana yardım etmesi çok önemli bu durumda bu gün akşam oturun başlayın derim egzersize sormak istediklerin varsa sor yardımcı olabilriim, gidişhatından haberdar et her zaman diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar her daim
bence gec once sicak dus sonra esinle birlesmeden cok zevk almayi dene dugun ve sonrasinda cok gerilmistim abuk sabuk adetler esimle ailem arasinda kalmak vs yapamadim malesef ama daha 1 hafta olmadan basardik insallah sizde basarirsiniz harika bir duygu cidden cokta zevkli :)kızlar es denemesıne geceyımmı acaba 10 cmlık kayıp gıdıyor ona alıstım ne yapayım
2 parmak rahat alıyorsan eşli denemelere geçebilrisin, ben 2 parmak eg.den sonra yendim pozisyon olarak klasik olanda ben kendimi daha rahat hissettiğim için onda denedik ve yendim,tercih sana kalmış ister klasik ister üstte kendini hangisinde rahat hissedersen onu dene ama eminim yenmene çok az kaldı, başta baskı ve yanma hissedebilirsin ama çok haifif düzeyde dayanılmayacak gibi değil geçiyor hepsi zamanla, yastık ve bol jel kullanabilrsin yardımcı olur,kolay gelsin
Basardik hemde az once biraz agrim oldu ama basardim :)
sevgili vaji arkadaşlarım bende 3 aylık evliyim ara ara yazıyorum pek giremiorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum sayfayı çok faydası oluyo çünkü bana rahatlıyorum burdakı yazıları okuyunca... neyse dün adetimin bittiği gündü emla kremi aldım uyuştrmasından ziyade beni psikolojik olarak acayip rahatlattı sürdüm içine doğru sür demişti doktorum şeffaf poşet gbi bişeyi var kremin parmağıma onu geçirip içine sokmaya denedim ve parmağımın hepsi girdi nasıl oldu anlamadım ama sola eğilimli bi şekilde giriyo orasının bomboş biyer olduğunu keşfettmm:))) düz sokunca olmuyo yana doğru girdi walla hemde acısız bende inanamadımm ama sevinçten ağladımm anlatamam o anki duygularımı... sonra eşim geldi neyse denedik tamamı girmesede yarsı girdi pek zorlamadı eşimde bugünde biraz denicem sanırım yavaş yavaş başarıyorumm çok heyecanlıyımm yaa çok mutlu oldum ve bu mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedimm.Allah hepimiz kurtarsın bu dertten inş....
Basardik hemde az once biraz agrim oldu ama basardim :)
sevgili vaji arkadaşlarım bende 3 aylık evliyim ara ara yazıyorum pek giremiorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum sayfayı çok faydası oluyo çünkü bana rahatlıyorum burdakı yazıları okuyunca... neyse dün adetimin bittiği gündü emla kremi aldım uyuştrmasından ziyade beni psikolojik olarak acayip rahatlattı sürdüm içine doğru sür demişti doktorum şeffaf poşet gbi bişeyi var kremin parmağıma onu geçirip içine sokmaya denedim ve parmağımın hepsi girdi nasıl oldu anlamadım ama sola eğilimli bi şekilde giriyo orasının bomboş biyer olduğunu keşfettmm:))) düz sokunca olmuyo yana doğru girdi walla hemde acısız bende inanamadımm ama sevinçten ağladımm anlatamam o anki duygularımı... sonra eşim geldi neyse denedik tamamı girmesede yarsı girdi pek zorlamadı eşimde bugünde biraz denicem sanırım yavaş yavaş başarıyorumm çok heyecanlıyımm yaa çok mutlu oldum ve bu mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedimm.Allah hepimiz kurtarsın bu dertten inş....
Merhaba arkadaslar beni hatirlamazsiniz neredeyse 10 aydir girmiyorum. 2,5 yildir evliyim ve vajiyim. Nisan ayinda dogum yaptim sezaryenle. Normal dogumu cok istedim belki cozum olur diye ama bebegim kiloluydu cesaret edemedim. Bu illetten kurtulmak istiyorum
Merhaba arkadaslar beni hatirlamazsiniz neredeyse 10 aydir girmiyorum. 2,5 yildir evliyim ve vajiyim. Nisan ayinda dogum yaptim sezaryenle. Normal dogumu cok istedim belki cozum olur diye ama bebegim kiloluydu cesaret edemedim. Bu illetten kurtulmak istiyorum
Bekarım,sevgilimden bundan dolayı ayrıldım,müthiş bir asağılık duygusu, ve özgüven eksikliği yarattı, bu illetten kendi kendime kurtulmak istiyorum, iç sıkıntımı yenmek istiyorumyeni üye oldum lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?