- 26 Ağustos 2013
- 69
- 12
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.201
Bekarım,sevgilimden bundan dolayı ayrıldım,müthiş bir asağılık duygusu, ve özgüven eksikliği yarattı, bu illetten kendi kendime kurtulmak istiyorum, iç sıkıntımı yenmek istiyorumyeni üye oldum lütfen yardım
Merhaba arkadaslar beni hatirlamazsiniz neredeyse 10 aydir girmiyorum. 2,5 yildir evliyim ve vajiyim. Nisan ayinda dogum yaptim sezaryenle. Normal dogumu cok istedim belki cozum olur diye ama bebegim kiloluydu cesaret edemedim. Bu illetten kurtulmak istiyorum
cnm ılk once gozun aydın bısı sorcam vajı ısen nasıl hamıle kaldın[/QU
gözün aydın arkadaşım ama bende aynı soruyu sorucam çünkü bende hala yenmiş değilim vajiyi nasıl oldu bizi bu konuda aydınlatrsan sevinirim korkmaya başladımşimdi....
gözün aydın canım olmasına ramak kalmış o yarısından sonrada ıkınarak itmeye devam et birde herhangi birşey kullanmıyosan sana tavsiyem zeytinyağını p ye sür öyle dene takıldığın yerde de ıkınarak popo yönünde it.
bekarsan, sadece bir kere denediysen nasıl bunun vaji olduguna kanaat ettin. bence canını sıkma, istiyorsan egzersizleri dene ama bence sen vaji olmayabilirsin. bu psikolojik birsey, evlenince veya kendini buna gercekten hazır hissettiğinde kendiliğinden oluverir. belki evli olmadan bunu yapmak istemedin ve o yuzden kendini sıktın. bundan emin misin? gercekten vaji oldugundan...
evet ıkınmayı ayna karşısında kremi sürerken denedim gerçektende orası bildiğin açılıyo ayy çok cahilmişim şu cinsellik konusunda ya 26 yaşındayım millet küçük yaşta neler yaşıyo evli olmadan hemde bazen kızıyorum kendı kendime :))) bu akşam o zaman z.yağıyla deneme yapalım birde olursa yarın müjdeli haberi yazıcam sabah erkenden...:)))
vajiyi yenmeden mi hamile kaldın canım? ben acıkcası dogumdan da korkuyorum vajiyi yendikten sonra birazda bu konuda yardım almayı dusunuyorum... nasıl hissediyorsun?
cnm ılk once gozun aydın bısı sorcam vajı ısen nasıl hamıle kaldın
arkadaşım doğum yapmışsın Allah bağışlasın özel olmazsa nasıl hamile kaldın vajiyken ayrıca hamilelik sırasında alttan muayne yapmadılarmı hiç
bebek varken bu sorunu yaşamak nasıl bi duygu paylaşabilirmisin özel olmazsa tabi kusura bakma
Eski erkek arkadasımla denemiştik olmadı..
kkaderim cok tesekkurler
Herkese merhaba..Ben de 2.5 sene bu korku ile yaşadım. Bir türlü korkumu yenemiyordum.Sürekli deniyorduk ama her defasında bacaklarım zangır zangır titriyordu ve sonuç hep hüsrandı. Eşimle severek evlendik. Çok sabırlı ve anlayışlı bir insan. Ama bu korkularım yüzünden eşimde de cinsel isteksizlik başlamıştı ki bunun çok normal olduğunu düşünüyorum.Eşimi istem dışı olarak itiyordum hatta aralarda tekmeliyordum :)
2.5 yılın sonunda Saygın Micozkadıoğlu'na gittik eşimle beraber. Önce yüksek fiyat söyledi. Biraz indirmesini rica ettik.3.500 son fiyat dedi. ( Bu arada o kadar çok hastası var ki bekleme salonunda yer yoktu) 280 lira da muayene ücreti ödedik. 2013 yılının başlarıydı. Bu arada bekleme salonunda otururken başka bir hasta ile tanıştım. Onunla da 3.000'e anlaşmışlar. Ama para, pul hiç mühim değil. Bu hastalık yüzünden kendime güvenimi kaybetmiştim. Üstelik bebek olayını da sürekli ertelemek zorunda kalıyordum.
Saygın Bey aparatlarla çalıştırıyor. Boy boy dilatörü var. (ya da fanus ne derseniz artık) Size bakıyor durumunuza göre dilatör veriyor. Eğer durumunuzu iyi görürse 4 seanstan sonra zaten gelmenize gerek olmadığını söylüyor.
Herkese merhaba..Ben de 2.5 sene bu korku ile yaşadım. Bir türlü korkumu yenemiyordum.Sürekli deniyorduk ama her defasında bacaklarım zangır zangır titriyordu ve sonuç hep hüsrandı. Eşimle severek evlendik. Çok sabırlı ve anlayışlı bir insan. Ama bu korkularım yüzünden eşimde de cinsel isteksizlik başlamıştı ki bunun çok normal olduğunu düşünüyorum.Eşimi istem dışı olarak itiyordum hatta aralarda tekmeliyordum :)
2.5 yılın sonunda Saygın Micozkadıoğlu'na gittik eşimle beraber. Önce yüksek fiyat söyledi. Biraz indirmesini rica ettik.3.500 son fiyat dedi. ( Bu arada o kadar çok hastası var ki bekleme salonunda yer yoktu) 280 lira da muayene ücreti ödedik. 2013 yılının başlarıydı. Bu arada bekleme salonunda otururken başka bir hasta ile tanıştım. Onunla da 3.000'e anlaşmışlar. Ama para, pul hiç mühim değil. Bu hastalık yüzünden kendime güvenimi kaybetmiştim. Üstelik bebek olayını da sürekli ertelemek zorunda kalıyordum.
Saygın Bey aparatlarla çalıştırıyor. Boy boy dilatörü var. (ya da fanus ne derseniz artık) Size bakıyor durumunuza göre dilatör veriyor. Eğer durumunuzu iyi görürse 4 seanstan sonra zaten gelmenize gerek olmadığını söylüyor.
ben de burada doktor adı verilerek yazılanların tamamen reklam olduguna inanıyorum. hatta doktorların kendi yazmıs gibi geliyor reklam için. ben de doktora gidiyorum evet ama bu baslıgın amacının doktor adı vermekten öte yardımlaşma ve paylaşım için olduğunu gordum. bu sonucta psikolojik bir sureç paylaşmak ve yardımlasmak en buyuk ihtiyacımız. kendin gibi başkalarının da oldugunu bilmek insanı umutlandırıyor. bir de gercekten pahalı tedaviler. zaten bu parayı verebilenler buraya bakmaz butun doktorların kendi tanıtımlarını yaptıkları internet adresleri var. onları incelesin parası olan doktora gitmek isteyenler. bence doktora gitmeye cesaret etmek bile insanı zorluoyır bu tedavide ve bunun için bile paylaşmaki dertleşmek en önemli olan.
Bekarım,sevgilimden bundan dolayı ayrıldım,müthiş bir asağılık duygusu, ve özgüven eksikliği yarattı, bu illetten kendi kendime kurtulmak istiyorum, iç sıkıntımı yenmek istiyorumyeni üye oldum lütfen yardım
İlk halayımı kendime kendim çekeyim
2 aylık bu zor süreçte bana desteğini esirgemeyen pırıl pırıl insanlar hepinize tek tek tek teşekkür ediyorum aparattı ,ucuydu,çeyreğiydi,yarısıydı derken bugün tam birleşme nasip oldu :))) İş çığrından çıkınca nefes,ıkınma filan yalan oldu ve kendimi sıktım o yüzden canım acıdı ama olsun sonunda oldu :)))
Canım benim Allah razı olsun.İyiki varsınız gerçekten.Sırtımdan koca bir yük kalktı sanki.Rabbim düşmanımı bile bu hastalıkla sınamasın inşallah.Bende zamanla yoluna girer diye düşünüyorum bu kadar oldu ya gerisi gelecek inşallah inanıyorum:))Sevindim senin adına eski bie vajili olarak Allah başka dert vermesinnnn..bende sana gelsin halaylarr:64 .. Zamanla herşey girer yoluna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?