Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanırım ben çok inançsız ve tembelim birkaç öncesinde üye oldum bu siteye burdaki tavsiyeleri okuyarak denemeye çalıştım ama yine yapamadım tam iki sene oldu bgn evleneli normalde uçarak kutlayacağm bir gün sevdiğim adamla evliyim ama benm her anım kabus ve gözyaşı eşiminde bana bu konuda hiç bir desteği yok şimdi işin içine kaynana ve görümcelerde girdi iki sene oldu çocuğunuz olmadı doktora götürcez seni diye tutturdular herşeyimi kaybediyorm bir jinekoloğa gitsem bana vajinusmus konusunda faydası olurmu acaba cinsel terapi imkansız çnkü eşim kendi kafasnda bile reddederken onu nasl yapsn

Dediğin gibi ilki geçti artık gerisi rahat olacak birkaç ayda düzene girer herşey.... Sakın bir daha olmazsa felan getirme aklına oluyor her denemede çözüm belli nefes doğru yön.. Artık eşinde biliyor çünkü... Rahat rahat uyu bu gece yüzündeki gülümseyin görür gibiyimmm... Hiç de eksik olmasınnnn... Hadi tekrar geçmiş olsunnn...

Bir çok doktora giden arkadaşın yazılarını okudum hepsi aynı egzersiz den bahsediyor .. Sen neden yapayasın ... 3,5 yıldan sonra çözdüm ve tamda dediğin gibi gram eşimden destek görmedim hatta dalgalar bile geçti çok da kırıldım ama bunu sadece onun için değil kendim içinde yapmam gerektiğine inandım ve 4 günde yendimmm ... Tek yapman gereken kendine inanmak...

Bildiğim kadarıyla jinekoloklar sadece sorun varmı yokmu diye bakar ve psikoloğa yönlendirir .. Oda eşin gelmeden ne kadar olur bilmem ben götürememiştim .... Ben hiç gitmedim..Sen hiç başladın mı neler yaptın hangi adımdasın ???

Amin canım benim hiçbirimizin olmasın inşallah.Yok aklıma artık olumsuz düşünce sokmam bu konuda.En zorunu atlatmışken bir daha asla yatakodamı kendime cehennem etmek istemem.Birşey soracağım ama henüz denememiş olan arkadaşları korkutmak istemem sizdede böyle kesik atılır gibi bir his olmuşmuydu? Ve bu his her seferinde olacak mı?[/QUOTE]

Benim 3 . Den sonra olmadı oda kıztık zarına bağladım ben tam olarak o zaman bozulmuştu ondan sonra olmadı baskı hissetmişsen o biraz daha sürüyor ama oda geçici..... 3 ayda tam olarak oturur....

Son düzenleme:
Benim 3 . Den sonra olmadı oda kıztık zarına bağladım ben tam olarak o zaman bozulmuştu ondan sonra olmadı baskı hissetmişsen o biraz daha sürüyor ama oda geçici..... 3 ayda tam olarak oturur....[/QUOTE]

Evet canım baskı oldu ama o sorun değil.Şu kesik hissi kötü,hani böyle kağıt yanlışlıkla çizer ya bir yerini öyle bir his bilmiyorum yanlış bir ifade mi ama:// Ama neyse dayanılamayacak bişey değil ve geçici.Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :))

Son düzenleme:
zaten fazla giremiyorum siteye işten güçten misafirden gözümü açamıyorumki offff yabiran önce olsun bitsin derken sürekli bir engel giriyor.şimdide regl oldum yine çok sıkıntı yaptım kendime kafayı yicek gibi oluyorum bazeneşim ve bütün çevrem benden bebek bekliyor bende istiyorum ama vajiyi atlatmadan nereye olcak bebek( regl sonrası hemen egzersizlere başlıcam

halaylar sana gelsin fıstık!!! :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118:

Günaydın sevgili vaji arkadaşlarımm:)) bugün size müjdeli haberi vericektim güya ama benden kaynaklı sebepten değil akşam yemegınden sonra eltımın oğlu geldi ve 12 ye kadar otrdular mac izlediler sinir oldum eşimede kızdım o da napım zorlamı git diyim dedi o da haklı neyse uyudum ben sabah işe gidicem sonucta uykum geldi... ama eşimden önce emla kremi sürdüm yine kremi sürerken 2 gündr yapıorum bunu parmak egzersizini bi önceki gün orta parmağımın hepsini içime aldım dünde iki parmağımı birleştirip aldım ve hiç acı hissetmedimm ben bile inanamadımm gerçekten şunu anladım herşey beyinde bitiyo sürekli kendinize telkinde bulunun ben başarıcam bundan kurtulucam diye inan o zaman oluyo ben emla kremi alınca psikolojik olarak tamamen konsantre oldum ve benim için henüz tam anlamıyla olmasada 2 parmağımı bile almak mucize çünkü parmak olayını hiç yapamıodum 2 gundr nolduysa oldu walla kendımı basarmış kadar rahat ve huzurlu hissedıyorum ama en büyük etki buradaki yazılanlar ve sizden aldığım cvplar oldu iiki varsınızz...:))

Hadi canımmmmmmm az kaldı azmet çok yakındır gelin olman dualarımız seninle:))

ben de ilk başta jinekologa gitmenin mantıklı olduğunu dusunuyordum. hatta gittim allahtan gittiğim doktor sadece baktı ve senin sorunun psikolojik gecikmeden psikologa git dedi. jinekologa daha once gitmediysen git ve bi muayene ol. cunku cok nadirde olsa bazen anatomik bişiler olabiliomuş. ama cok nadir. genellikle bu sorun psikolojik malesef bizim kulturumuz, cocukken yaşadıklarımız ve cevremizdden kaynaklanıyor. öncelikle bunu kabullen. eger doktora gitmeye karar verdiysen de uzman birini bul. cinsel terapi konusunda uzman birini. muhtemelen eşli çağırır seni belki eşini birlkte ikna edersiniz.
fakat doktora gitmekten korkuyorsan, gitmek istemiyorsan ya da paran yoksa buradaki arkadaslar da birbirlerine yardım ediyorlar.
ama ne yaparsan yap geciktirmeden başla... bir an once karar ver..
bunun psikolojik bir rahatsızlık oldugunu sen de eşin de kabul edin once. piyasada bu konuda yazılmış. kitaplar var bence eşine onları okutarak ikna olmasını sağlayabilirsin. rahat ol senin gibi bir sürü insan var malesef turkiyede....bu sorunun cozumu var, cozum sende, hiçbirseyi erteleme....

canım çok sevindim senin adına sen de benim gibi serçe parmağının ilk boğumunu bile zor almıştın dimi ya siz başarınca kendim başarmış gibi seviniyorum darısı bizim gibi yenemeyenlere inşallah

canım çok sevindim senin adına sen de benim gibi serçe parmağının ilk boğumunu bile zor almıştın dimi ya siz başarınca kendim başarmış gibi seviniyorum darısı bizim gibi yenemeyenlere inşallah

darısı başına olsun kuzum inşallah en kısa sürede.hadi de kendine benim neyim eksik olacak bugün bitsin artık sıkıntılarda evliliğin tadını çıkarmaya başlayım artık de ne bileyim kendini gaza getir, sen kendini iyi tanırsın :)sonuçta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor :) nasıl gaza getireceğini bilirsin benim gibi saçmalamazsın. hadi nolur seninde sabırsılıkla güzel haberlerini bekliyorum.

canm bu sayfayı düzenli takıp etmenı tavsıye ederım.. kımler ne halde başladı, kimler yendi,yenmeden giden yok, okuduysan sayfa başarılarla dolu , hemen denedım olmadı dersen olmaz cok erken henuz bunu demen ıcın, sayfaları tek tek oku.. hemen parmakla deneme , aynayı al, tanı incele nefes egzersizleri var, sonra parmak aparat vs.. hem hangi aşamada yeneceğin hiç belli olmuyor,kimi nefesden sonra yenıyor,kımı parmak kımı aparat,kımı sdc yağ sayesınde... baştan başla her durumunu aşamanı paylaş burda takıp edip yardmcı olan arkadaşlarmız cok fazla,yenılemeyecek bırşey degıl, istiyorsan azmedip başaracagına inan... sen her aşamanı paylaş, ama gunluk bu sayfaya gelmeye ve hergun egzersız yapmaya ozen goster, ınan bu sayfa bır kurtarıcı...

gözün aydın büşracım Allah başka dert keder vermesin inşallah çok sevindim canım.

keske bende mutlu bı haber verebılsem ama bırak es denemsı yapıp basarısız olamyı es denemesıne bıle gecemıyorum korkuyorum esıme denıyelım bıle dıyemıyorum neypıcam ben yaaa cok korkuyorum 10 cm lık aparat la rahat yapıyorum yardım edınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…