- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.221
Canım benim Allah razı olsun.İyiki varsınız gerçekten.Sırtımdan koca bir yük kalktı sanki.Rabbim düşmanımı bile bu hastalıkla sınamasın inşallah.Bende zamanla yoluna girer diye düşünüyorum bu kadar oldu ya gerisi gelecek inşallah inanıyorum:))
sanırım ben çok inançsız ve tembelim birkaç öncesinde üye oldum bu siteye burdaki tavsiyeleri okuyarak denemeye çalıştım ama yine yapamadım tam iki sene oldu bgn evleneli normalde uçarak kutlayacağm bir gün sevdiğim adamla evliyim ama benm her anım kabus ve gözyaşı eşiminde bana bu konuda hiç bir desteği yok şimdi işin içine kaynana ve görümcelerde girdi iki sene oldu çocuğunuz olmadı doktora götürcez seni diye tutturdular herşeyimi kaybediyormbir jinekoloğa gitsem bana vajinusmus konusunda faydası olurmu acaba cinsel terapi imkansız çnkü eşim kendi kafasnda bile reddederken onu nasl yapsn
Dediğin gibi ilki geçti artık gerisi rahat olacak birkaç ayda düzene girer herşey.... Sakın bir daha olmazsa felan getirme aklına oluyor her denemede çözüm belli nefes doğru yön.. Artık eşinde biliyor çünkü... Rahat rahat uyu bu gece yüzündeki gülümseyin görür gibiyimmm... Hiç de eksik olmasınnnn... Hadi tekrar geçmiş olsunnn...[/QUOT
Amin canım benim hiçbirimizin olmasın inşallah.Yok aklıma artık olumsuz düşünce sokmam bu konuda.En zorunu atlatmışken bir daha asla yatakodamı kendime cehennem etmek istemem.Birşey soracağım ama henüz denememiş olan arkadaşları korkutmak istemem sizdede böyle kesik atılır gibi bir his olmuşmuydu? Ve bu his her seferinde olacak mı?
İlk halayımı kendime kendim çekeyim
2 aylık bu zor süreçte bana desteğini esirgemeyen pırıl pırıl insanlar hepinize tek tek tek teşekkür ediyorum aparattı ,ucuydu,çeyreğiydi,yarısıydı derken bugün tam birleşme nasip oldu :))) İş çığrından çıkınca nefes,ıkınma filan yalan oldu ve kendimi sıktım o yüzden canım acıdı ama olsun sonunda oldu :)))
Dediğin gibi ilki geçti artık gerisi rahat olacak birkaç ayda düzene girer herşey.... Sakın bir daha olmazsa felan getirme aklına oluyor her denemede çözüm belli nefes doğru yön.. Artık eşinde biliyor çünkü... Rahat rahat uyu bu gece yüzündeki gülümseyin görür gibiyimmm... Hiç de eksik olmasınnnn... Hadi tekrar geçmiş olsunnn...[/QUOT
Amin canım benim hiçbirimizin olmasın inşallah.Yok aklıma artık olumsuz düşünce sokmam bu konuda.En zorunu atlatmışken bir daha asla yatakodamı kendime cehennem etmek istemem.Birşey soracağım ama henüz denememiş olan arkadaşları korkutmak istemem sizdede böyle kesik atılır gibi bir his olmuşmuydu? Ve bu his her seferinde olacak mı?
o his bende de olmuştu tatlım.. ilk bir kaç tanesinde.. kendimi sıkmaktan vazgeçemedim hemen.. ama zamanla geçti.. tabi böyle şeyler kişiye göre değişir.. bundan sonra sen devamlı farklı pozisyonları dene kendine en uygun pozisyonu bul.. iyice alıştır.. 3 aya kalmaz her türlü pozisyon olur.. kesik hissi falan yok olur inşallah.. yine azimle devam .. tekrar tebrik ederim canım..
Günaydın sevgili vaji arkadaşlarımm:)) bugün size müjdeli haberi vericektim güya ama benden kaynaklı sebepten değil akşam yemegınden sonra eltımın oğlu geldi ve 12 ye kadar otrdular mac izlediler sinir oldum eşimede kızdım o da napım zorlamı git diyim dedi o da haklı neyse uyudum ben sabah işe gidicem sonucta uykum geldi... ama eşimden önce emla kremi sürdüm yine kremi sürerken 2 gündr yapıorum bunu parmak egzersizini bi önceki gün orta parmağımın hepsini içime aldım dünde iki parmağımı birleştirip aldım ve hiç acı hissetmedimm ben bile inanamadımm gerçekten şunu anladım herşey beyinde bitiyo sürekli kendinize telkinde bulunun ben başarıcam bundan kurtulucam diye inan o zaman oluyo ben emla kremi alınca psikolojik olarak tamamen konsantre oldum ve benim için henüz tam anlamıyla olmasada 2 parmağımı bile almak mucize çünkü parmak olayını hiç yapamıodum 2 gundr nolduysa oldu walla kendımı basarmış kadar rahat ve huzurlu hissedıyorum ama en büyük etki buradaki yazılanlar ve sizden aldığım cvplar oldu iiki varsınızz...:))
halaylar sana gelsin fıstık!!!:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118:
sanırım ben çok inançsız ve tembelim birkaç öncesinde üye oldum bu siteye burdaki tavsiyeleri okuyarak denemeye çalıştım ama yine yapamadım tam iki sene oldu bgn evleneli normalde uçarak kutlayacağm bir gün sevdiğim adamla evliyim ama benm her anım kabus ve gözyaşı eşiminde bana bu konuda hiç bir desteği yok şimdi işin içine kaynana ve görümcelerde girdi iki sene oldu çocuğunuz olmadı doktora götürcez seni diye tutturdular herşeyimi kaybediyormbir jinekoloğa gitsem bana vajinusmus konusunda faydası olurmu acaba cinsel terapi imkansız çnkü eşim kendi kafasnda bile reddederken onu nasl yapsn
İlk halayımı kendime kendim çekeyim
2 aylık bu zor süreçte bana desteğini esirgemeyen pırıl pırıl insanlar hepinize tek tek tek teşekkür ediyorum aparattı ,ucuydu,çeyreğiydi,yarısıydı derken bugün tam birleşme nasip oldu :))) İş çığrından çıkınca nefes,ıkınma filan yalan oldu ve kendimi sıktım o yüzden canım acıdı ama olsun sonunda oldu :)))
Oyy bugünleri görecekmiydim Allahım sana şükürler olsun:)) Ohhh tüm halaylar benim olsun
canım çok sevindim senin adına sen de benim gibi serçe parmağının ilk boğumunu bile zor almıştın dimi ya siz başarınca kendim başarmış gibi seviniyorum darısı bizim gibi yenemeyenlere inşallah
Oyy bugünleri görecekmiydim Allahım sana şükürler olsun:)) Ohhh tüm halaylar benim olsun
gözün aydın büşracım Allah başka dert keder vermesin inşallah çok sevindim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?