- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.241
keske bende mutlu bı haber verebılsem ama bırak es denemsı yapıp basarısız olamyı es denemesıne bıle gecemıyorum korkuyorum esıme denıyelım bıle dıyemıyorum neypıcam ben yaaa cok korkuyorum 10 cm lık aparat la rahat yapıyorum yardım edınn
keske bende mutlu bı haber verebılsem ama bırak es denemsı yapıp basarısız olamyı es denemesıne bıle gecemıyorum korkuyorum esıme denıyelım bıle dıyemıyorum neypıcam ben yaaa cok korkuyorum 10 cm lık aparat la rahat yapıyorum yardım edınn
gülüm bak eş denemesinden korkma eşine pasif olmasını söyle o hiç birşey yapmasın, sen üstte afedersin sanki aparat tutar gibi p yi tut ve biraz elinle bırakmadan ıkınarak girdir tabi zeytinyağı unutmasonra yavaş yavaş ıkınarak nefes alıp vererek ittir, onu aparat gibi düşün ve eşin hareketsiz olursa öyle korku falan olmuyor, ölmeyeceğim ya de kendine ve bir dene bak denemeden hep böyle sızlanmak zorunda kalırsın hep korkuların çok fazla artar, canım bak ben hep söylüyorum hiç egzersiz yapmadım ben, o zamana kadar ne kadar denediysem hep hüsran oldu, hep bu defa olacak dedim olmadı ama yağla denediğim gün hiç acı çekmeden oldu ama çok dikkatli yavaş yavaş acele etmeden ıkınarak ve bazen hızlı hızlı hani doğum yaparlar ya onda ki gibi nefes alıp verdim sonra derin nefes alıp verdim, korkudan baya güzel yağlamıştık, eşime sen sakın bişey yapma ben yapıcam dedim çünkü o hareket edince ben anında kasıyorum kendimi ve oldu çok şükür, ama sen benden ne kadar iyi durumdasın 10 cm aparat rahat oluyor diyosun daha ne olsun canım sen yeneceksinde arayı uzatıyosun, dene sadece korksanda dene ve "bu muymuş? hiçde korktuğum gibi değilmiş" cümlesini kurmayı erteleme.
bende doktor adı verenelre inanmıyprum reklam amaçlı bence 3000 den kapı açıyorlar ben devlet hastahanesine gittim saedece 10 tl ilaç parası verdim...ve bu sitedeki arkadaşlarımın sayesinde yendim..
Kizlar bende burda doktor adi verenlerdenim , ve bunun reklam oldugunu dusunmeniz beni cok uzuyor, ben 2 yillik evliyim 1,5 sene bu hastaligi cektim ve neler yasadim ben bilirim her sabah ise aglayarak gidiyodum bu hastalik surekli beynini kemiriyodu, isim cok yogun oldugu icin evde egzersiz yapamadim bide cok korkuyodum ne esine yaptirdim ne kendim yaptim en son care doktora gittim ve cok sukurki yendim, allah herkese nasip etsin hepimiz mutlu olmayi hakediyoruz cunki, burda doktor ismi vermemin amaci benim gibi egzersiz yapamayanlara belki yol gosterebilmek herkes deneyimini paylasiyo sonucta,eger evde egzersiz yapabiliyosaniz ne mutlu ben yapamadim, kimseye israr etmiyoruzki illa doktora gidin demiyoruz sonucta ama sakin umutsuzluga kapilmayin bu tedavisi olan bi hastalik diyoruz hepsi bu. Herkese cok gecmis olsun sakin unutmayin bunlarin hepsi gecicek
Kizlar bende burda doktor adi verenlerdenim , ve bunun reklam oldugunu dusunmeniz beni cok uzuyor, ben 2 yillik evliyim 1,5 sene bu hastaligi cektim ve neler yasadim ben bilirim her sabah ise aglayarak gidiyodum bu hastalik surekli beynini kemiriyodu, isim cok yogun oldugu icin evde egzersiz yapamadim bide cok korkuyodum ne esine yaptirdim ne kendim yaptim en son care doktora gittim ve cok sukurki yendim, allah herkese nasip etsin hepimiz mutlu olmayi hakediyoruz cunki, burda doktor ismi vermemin amaci benim gibi egzersiz yapamayanlara belki yol gosterebilmek herkes deneyimini paylasiyo sonucta,eger evde egzersiz yapabiliyosaniz ne mutlu ben yapamadim, kimseye israr etmiyoruzki illa doktora gidin demiyoruz sonucta ama sakin umutsuzluga kapilmayin bu tedavisi olan bi hastalik diyoruz hepsi bu. Herkese cok gecmis olsun sakin unutmayin bunlarin hepsi gecicek
Biriyle konuşmak..sadece yazmak.... yani sadece icimi dökmeye okadar cok ihtiyacım varki...
aklıma sadece burası geldi..
neler oluyor anlamıyorum. Neden ben ? Neden biz ? Neden düzelmiyor ?
Biz cok seviyorduk birbirmizi.... ayrı apayrı ülkelerden sevdik birbirmizi..
okadar zor olduki ... ama oldu evlendik.
Ve o gün sabaha kadar bırbırmıze bakıp güldük. inanmadık.
Artık evliyiz. Ve okadar Güzel gittiki herşey.
olmadı ama kafamızı yormadık. cünki 3 ay kaynanamlarda kalmıştım ve herhalde rahat edemediğim
icin olmuyordu veya cok acele olmuştu herşey annemleri özlüyordum.
balayına gittik ... olmadı . eşim hep üzme kendini acelemiz yok
sen yanımdasın ya gerisi boş derdi..
keşke demeseydi bıraktım sonra düşünmeyi..
herşey mükemmeldi ama..
geziyoruz anlaşıyoruz evimizi aldık herşey mükemmel..
10 ay gecti yeter artık dedim araştırmaya başladım..
doktorlar cok pahalı.. burası ise parmakdan korkutuyordu beni onlar yapabılır ama ben yapamam dıyordum..
tekrar 3 ay gecti düşünmekle...
jinekologa gittim cok kötü oldum ..
kadının tepkisinden salaklıgından !
kredi cekti eşim.... sırf ben oliyim diye..
gittik de noldu doktora ?
işte son seans a gelmişken 2 aydır gıtmıyorum.
ve eşim hala zamana bırak dıyor bana ...
1 parmak aldıgımda cok mutlu oldum havalardayım ....
ama bunu doktor sayesınde degıl burdan aldıgım gücle yaptım !
2 parmak yarım yamalak oldu
tatile gittim eşimin tek parmagnı aldım ve benden mutlusu yoktu
ama 9 agustos dan berı ne parmak egzersizi ne baska bısı !
dün tekrar alıyım dedım artık tek parmak okadar rahat oluyorkı 2 parmak olmalı dıyorum
ama olmadı !
ben eşimin yanında belkı sadece ılk zamanlar agladım ve sonra bırdaha hıc bu konu yuzunden aglamadım
ama dün kendımı kaybettim
elıme gecen her seyı savurdum
evı bırbrıne kattım
agladım agladım agladım durduramadım kendımı
kapıyı acamadı eşim
kıtlenmıstım yatak odasını
ve en sonunda kırdı
sarıldı oda agladı
ve ben onu oyle gorunce kendımden nefret ettım
yapma dedı boyle gormeye dayanamıyorum dedı
sen nelerı tutmussun ıcınde dedı
ama tutttum ıste
o üzülmesın dıye
kafama takmadan durabılırmıyım ?
dolabımde 20 den fazla bebek corabı bebek kıyafetı var
cnkı kendımı her kotu hıssetıgımde bebek magazalarına gırıyorum
benım hıc bı zaman olmıcagını dusunup hayal kurup
olucak bebegıme kıyafet bakıyorum
bende o hırs yok ! hergun egzersız yapmıyorum
sureklı bahaneler sureklı bahaneler
1 bucuk yıl olmus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nolur yenı evlenenler ... ertelemeyin....
bişeyler yapın !
egzerisz yapın veya devlet hastanalerde pskologlar var ( pahalı pskologlara gerek yok )
veya bı jınekologla gorusun ama bır an önce bısıler yapın
herşeyim mükemmel ken .. ben onla cok mutluyken
ufacık seylerden mutlu olan bı ınsandım ben
ama bu dert benı ıcten ıce yıyıp bıtırıyo artık
Canim ben daha onceki yorumlari okumamisim. Beni yanlis anlamadiginiza sevindim.hepinizi seviyorum:))bende koçbeyin yorumunu okumadan önce aynı şeyi söyleyecektim tatlım sen buraya gelip insanlarla dertleşip fikirlerini paylaşıyosun gördüğüm kadarıyla sadece dr ismi veripte gidenlerden değilsin ki. senin kırılacağın birşeyi kastetmiyor koçbey yada ben kastetmiyoruz yani.buraya gelipte kızlar dr a gitmeden olmaz diyenlerle de karşılaştık.
hacit canım yanlış anladın sanırım bende doktora gittim dedim bilmem okudun mu bende siteye günlerce girip akşama kadar yazılanları okuyordum egzersizi asla yapamadım çok korktum taki doktora gidince egzersize başladım...Gitmeseydim belkide yenemezdim...Ama burda bilmem dikkatini çektimi konuya giriyorlar adamın hiç bir yerde yorumu yok burda direk doktor ismi vermiş..sence bu reklam değil mi? Bizler bu illeti güçlükle yendik bizde 4,5 aylık evliyiz ben ilk başlarda süleyman beyi aradım 2750 den başlıyor dedi...gidemedim param yok değildi vardı ama gitmedimde..bu siteyi okudum sadece ve tıp fakültesinde tedavi oldum doktorunda ismini verdim senin yaptığın benim yaptığım kötü birşey değil ama reklam için girenlerde belli canım..Kırdıysam hakkını helal et..
Biriyle konuşmak..sadece yazmak.... yani sadece icimi dökmeye okadar cok ihtiyacım varki...
aklıma sadece burası geldi..
neler oluyor anlamıyorum. Neden ben ? Neden biz ? Neden düzelmiyor ?
Biz cok seviyorduk birbirmizi.... ayrı apayrı ülkelerden sevdik birbirmizi..
okadar zor olduki ... ama oldu evlendik.
Ve o gün sabaha kadar bırbırmıze bakıp güldük. inanmadık.
Artık evliyiz. Ve okadar Güzel gittiki herşey.
olmadı ama kafamızı yormadık. cünki 3 ay kaynanamlarda kalmıştım ve herhalde rahat edemediğim
icin olmuyordu veya cok acele olmuştu herşey annemleri özlüyordum.
balayına gittik ... olmadı . eşim hep üzme kendini acelemiz yok
sen yanımdasın ya gerisi boş derdi..
keşke demeseydi bıraktım sonra düşünmeyi..
herşey mükemmeldi ama..
geziyoruz anlaşıyoruz evimizi aldık herşey mükemmel..
10 ay gecti yeter artık dedim araştırmaya başladım..
doktorlar cok pahalı.. burası ise parmakdan korkutuyordu beni onlar yapabılır ama ben yapamam dıyordum..
tekrar 3 ay gecti düşünmekle...
jinekologa gittim cok kötü oldum ..
kadının tepkisinden salaklıgından !
kredi cekti eşim.... sırf ben oliyim diye..
gittik de noldu doktora ?
işte son seans a gelmişken 2 aydır gıtmıyorum.
ve eşim hala zamana bırak dıyor bana ...
1 parmak aldıgımda cok mutlu oldum havalardayım ....
ama bunu doktor sayesınde degıl burdan aldıgım gücle yaptım !
2 parmak yarım yamalak oldu
tatile gittim eşimin tek parmagnı aldım ve benden mutlusu yoktu
ama 9 agustos dan berı ne parmak egzersizi ne baska bısı !
dün tekrar alıyım dedım artık tek parmak okadar rahat oluyorkı 2 parmak olmalı dıyorum
ama olmadı !
ben eşimin yanında belkı sadece ılk zamanlar agladım ve sonra bırdaha hıc bu konu yuzunden aglamadım
ama dün kendımı kaybettim
elıme gecen her seyı savurdum
evı bırbrıne kattım
agladım agladım agladım durduramadım kendımı
kapıyı acamadı eşim
kıtlenmıstım yatak odasını
ve en sonunda kırdı
sarıldı oda agladı
ve ben onu oyle gorunce kendımden nefret ettım
yapma dedı boyle gormeye dayanamıyorum dedı
sen nelerı tutmussun ıcınde dedı
ama tutttum ıste
o üzülmesın dıye
kafama takmadan durabılırmıyım ?
dolabımde 20 den fazla bebek corabı bebek kıyafetı var
cnkı kendımı her kotu hıssetıgımde bebek magazalarına gırıyorum
benım hıc bı zaman olmıcagını dusunup hayal kurup
olucak bebegıme kıyafet bakıyorum
bende o hırs yok ! hergun egzersız yapmıyorum
sureklı bahaneler sureklı bahaneler
1 bucuk yıl olmus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nolur yenı evlenenler ... ertelemeyin....
bişeyler yapın !
egzerisz yapın veya devlet hastanalerde pskologlar var ( pahalı pskologlara gerek yok )
veya bı jınekologla gorusun ama bır an önce bısıler yapın
herşeyim mükemmel ken .. ben onla cok mutluyken
ufacık seylerden mutlu olan bı ınsandım ben
ama bu dert benı ıcten ıce yıyıp bıtırıyo artık
Canim ben daha onceki yorumlari okumamisim. Beni yanlis anlamadiginiza sevindim.hepinizi seviyorum:))
10 cm lik aparatı kendi takabilen penisi hayli hayli içine alırkeske bende mutlu bı haber verebılsem ama bırak es denemsı yapıp basarısız olamyı es denemesıne bıle gecemıyorum korkuyorum esıme denıyelım bıle dıyemıyorum neypıcam ben yaaa cok korkuyorum 10 cm lık aparat la rahat yapıyorum yardım edınn
İlk halayımı kendime kendim çekeyim
2 aylık bu zor süreçte bana desteğini esirgemeyen pırıl pırıl insanlar hepinize tek tek tek teşekkür ediyorum aparattı ,ucuydu,çeyreğiydi,yarısıydı derken bugün tam birleşme nasip oldu :))) İş çığrından çıkınca nefes,ıkınma filan yalan oldu ve kendimi sıktım o yüzden canım acıdı ama olsun sonunda oldu :)))
Bir çok doktora giden arkadaşın yazılarını okudum hepsi aynı egzersiz den bahsediyor .. Sen neden yapayasın ... 3,5 yıldan sonra çözdüm ve tamda dediğin gibi gram eşimden destek görmedim hatta dalgalar bile geçti çok da kırıldım ama bunu sadece onun için değil kendim içinde yapmam gerektiğine inandım ve 4 günde yendimmm ... Tek yapman gereken kendine inanmak...
nasıl peki krem falan kullandınmı hiç ben kendimi kastığım için olmalı çok acı duyuyorum(
nasıl peki krem falan kullandınmı hiç ben kendimi kastığım için olmalı çok acı duyuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?