Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlarm eşler bir yerden sonra bıraz geri durmaya başlıyorlar, denemeye halleri kalmıyor, ya da deneyıp olmayınca belli etmeselerde sinirleniyorlar azcık , buda birdahakı denemeye isteksizlik yapmaya başlıyor.. hepimizin neredeyse bole oldu, herkesde aynısını sölemeye başlıyor, ilk zamanlar burdan sabırlı dediğimiz eşlermz son denemelere doğru cıvıtmaya başlıyorlar haklı olarak. bize düşen, egzersizlere devam edcez, eş denemesi die kendimzi parçalamıcaz, amaa eş denemesine ilk fırsat buldugumuzda bunu degerlendirmeye söz vereceğiz... düşünün o fırsat elinize bidaha gecmeyebilir, birdahakı eş denemesi daha da uzayabılır, fırsat bulmuşken nazlanmayalm artık, sadece bir sanıyelıgıne kendimizi sıkmadan deneyelim. 1 sanıye dıyorum... mucizeyı göreceksiniz,,görev gibi gitmeyın eşinize, ve bu frsatı verin yazıktır çekilenlere değmiyor inanın...

gülüm bak eş denemesinden korkma eşine pasif olmasını söyle o hiç birşey yapmasın, sen üstte afedersin sanki aparat tutar gibi p yi tut ve biraz elinle bırakmadan ıkınarak girdir tabi zeytinyağı unutma sonra yavaş yavaş ıkınarak nefes alıp vererek ittir, onu aparat gibi düşün ve eşin hareketsiz olursa öyle korku falan olmuyor, ölmeyeceğim ya de kendine ve bir dene bak denemeden hep böyle sızlanmak zorunda kalırsın hep korkuların çok fazla artar, canım bak ben hep söylüyorum hiç egzersiz yapmadım ben, o zamana kadar ne kadar denediysem hep hüsran oldu, hep bu defa olacak dedim olmadı ama yağla denediğim gün hiç acı çekmeden oldu ama çok dikkatli yavaş yavaş acele etmeden ıkınarak ve bazen hızlı hızlı hani doğum yaparlar ya onda ki gibi nefes alıp verdim sonra derin nefes alıp verdim, korkudan baya güzel yağlamıştık, eşime sen sakın bişey yapma ben yapıcam dedim çünkü o hareket edince ben anında kasıyorum kendimi ve oldu çok şükür, ama sen benden ne kadar iyi durumdasın 10 cm aparat rahat oluyor diyosun daha ne olsun canım sen yeneceksinde arayı uzatıyosun, dene sadece korksanda dene ve "bu muymuş? hiçde korktuğum gibi değilmiş" cümlesini kurmayı erteleme.

Son düzenleme:

çok tesekkur edrım yardımlarınız ıcın burdakı herkeze teskkur ederım inş bıgun yaparım

bende doktor adı verenelre inanmıyprum reklam amaçlı bence 3000 den kapı açıyorlar ben devlet hastahanesine gittim saedece 10 tl ilaç parası verdim...ve bu sitedeki arkadaşlarımın sayesinde yendim..

Kizlar bende burda doktor adi verenlerdenim , ve bunun reklam oldugunu dusunmeniz beni cok uzuyor, ben 2 yillik evliyim 1,5 sene bu hastaligi cektim ve neler yasadim ben bilirim her sabah ise aglayarak gidiyodum bu hastalik surekli beynini kemiriyodu, isim cok yogun oldugu icin evde egzersiz yapamadim bide cok korkuyodum ne esine yaptirdim ne kendim yaptim en son care doktora gittim ve cok sukurki yendim, allah herkese nasip etsin hepimiz mutlu olmayi hakediyoruz cunki, burda doktor ismi vermemin amaci benim gibi egzersiz yapamayanlara belki yol gosterebilmek herkes deneyimini paylasiyo sonucta,eger evde egzersiz yapabiliyosaniz ne mutlu ben yapamadim, kimseye israr etmiyoruzki illa doktora gidin demiyoruz sonucta ama sakin umutsuzluga kapilmayin bu tedavisi olan bi hastalik diyoruz hepsi bu. Herkese cok gecmis olsun sakin unutmayin bunlarin hepsi gecicek

hacit canım yanlış anladın sanırım bende doktora gittim dedim bilmem okudun mu bende siteye günlerce girip akşama kadar yazılanları okuyordum egzersizi asla yapamadım çok korktum taki doktora gidince egzersize başladım...Gitmeseydim belkide yenemezdim...Ama burda bilmem dikkatini çektimi konuya giriyorlar adamın hiç bir yerde yorumu yok burda direk doktor ismi vermiş..sence bu reklam değil mi? Bizler bu illeti güçlükle yendik bizde 4,5 aylık evliyiz ben ilk başlarda süleyman beyi aradım 2750 den başlıyor dedi...gidemedim param yok değildi vardı ama gitmedimde..bu siteyi okudum sadece ve tıp fakültesinde tedavi oldum doktorunda ismini verdim senin yaptığın benim yaptığım kötü birşey değil ama reklam için girenlerde belli canım..Kırdıysam hakkını helal et..

Biriyle konuşmak..sadece yazmak.... yani sadece icimi dökmeye okadar cok ihtiyacım varki...
aklıma sadece burası geldi..

neler oluyor anlamıyorum. Neden ben ? Neden biz ? Neden düzelmiyor ?

Biz cok seviyorduk birbirmizi.... ayrı apayrı ülkelerden sevdik birbirmizi..
okadar zor olduki ... ama oldu evlendik.
Ve o gün sabaha kadar bırbırmıze bakıp güldük. inanmadık.
Artık evliyiz. Ve okadar Güzel gittiki herşey.
olmadı ama kafamızı yormadık. cünki 3 ay kaynanamlarda kalmıştım ve herhalde rahat edemediğim
icin olmuyordu veya cok acele olmuştu herşey annemleri özlüyordum.
balayına gittik ... olmadı . eşim hep üzme kendini acelemiz yok
sen yanımdasın ya gerisi boş derdi..
keşke demeseydi bıraktım sonra düşünmeyi..
herşey mükemmeldi ama..
geziyoruz anlaşıyoruz evimizi aldık herşey mükemmel..
10 ay gecti yeter artık dedim araştırmaya başladım..
doktorlar cok pahalı.. burası ise parmakdan korkutuyordu beni onlar yapabılır ama ben yapamam dıyordum..
tekrar 3 ay gecti düşünmekle...
jinekologa gittim cok kötü oldum ..
kadının tepkisinden salaklıgından !
kredi cekti eşim.... sırf ben oliyim diye..

gittik de noldu doktora ?
işte son seans a gelmişken 2 aydır gıtmıyorum.
ve eşim hala zamana bırak dıyor bana ...
1 parmak aldıgımda cok mutlu oldum havalardayım ....
ama bunu doktor sayesınde degıl burdan aldıgım gücle yaptım !
2 parmak yarım yamalak oldu
tatile gittim eşimin tek parmagnı aldım ve benden mutlusu yoktu
ama 9 agustos dan berı ne parmak egzersizi ne baska bısı !

dün tekrar alıyım dedım artık tek parmak okadar rahat oluyorkı 2 parmak olmalı dıyorum
ama olmadı !
ben eşimin yanında belkı sadece ılk zamanlar agladım ve sonra bırdaha hıc bu konu yuzunden aglamadım
ama dün kendımı kaybettim
elıme gecen her seyı savurdum
evı bırbrıne kattım
agladım agladım agladım durduramadım kendımı
kapıyı acamadı eşim
kıtlenmıstım yatak odasını
ve en sonunda kırdı
sarıldı oda agladı
ve ben onu oyle gorunce kendımden nefret ettım
yapma dedı boyle gormeye dayanamıyorum dedı
sen nelerı tutmussun ıcınde dedı
ama tutttum ıste
o üzülmesın dıye
kafama takmadan durabılırmıyım ?
dolabımde 20 den fazla bebek corabı bebek kıyafetı var
cnkı kendımı her kotu hıssetıgımde bebek magazalarına gırıyorum
benım hıc bı zaman olmıcagını dusunup hayal kurup
olucak bebegıme kıyafet bakıyorum

bende o hırs yok ! hergun egzersız yapmıyorum
sureklı bahaneler sureklı bahaneler
1 bucuk yıl olmus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nolur yenı evlenenler ... ertelemeyin....
bişeyler yapın !
egzerisz yapın veya devlet hastanalerde pskologlar var ( pahalı pskologlara gerek yok )
veya bı jınekologla gorusun ama bır an önce bısıler yapın

herşeyim mükemmel ken .. ben onla cok mutluyken
ufacık seylerden mutlu olan bı ınsandım ben
ama bu dert benı ıcten ıce yıyıp bıtırıyo artık

bende koçbeyin yorumunu okumadan önce aynı şeyi söyleyecektim tatlım sen buraya gelip insanlarla dertleşip fikirlerini paylaşıyosun gördüğüm kadarıyla sadece dr ismi veripte gidenlerden değilsin ki. senin kırılacağın birşeyi kastetmiyor koçbey yada ben kastetmiyoruz yani.buraya gelipte kızlar dr a gitmeden olmaz diyenlerle de karşılaştık.

Biriyle konuşmak..sadece yazmak.... yani sadece icimi dökmeye okadar cok ihtiyacım varki...
aklıma sadece burası geldi..

neler oluyor anlamıyorum. Neden ben ? Neden biz ? Neden düzelmiyor ?

Biz cok seviyorduk birbirmizi.... ayrı apayrı ülkelerden sevdik birbirmizi..
okadar zor olduki ... ama oldu evlendik.
Ve o gün sabaha kadar bırbırmıze bakıp güldük. inanmadık.
Artık evliyiz. Ve okadar Güzel gittiki herşey.
olmadı ama kafamızı yormadık. cünki 3 ay kaynanamlarda kalmıştım ve herhalde rahat edemediğim
icin olmuyordu veya cok acele olmuştu herşey annemleri özlüyordum.
balayına gittik ... olmadı . eşim hep üzme kendini acelemiz yok
sen yanımdasın ya gerisi boş derdi..
keşke demeseydi bıraktım sonra düşünmeyi..
herşey mükemmeldi ama..
geziyoruz anlaşıyoruz evimizi aldık herşey mükemmel..
10 ay gecti yeter artık dedim araştırmaya başladım..
doktorlar cok pahalı.. burası ise parmakdan korkutuyordu beni onlar yapabılır ama ben yapamam dıyordum..
tekrar 3 ay gecti düşünmekle...
jinekologa gittim cok kötü oldum ..
kadının tepkisinden salaklıgından !
kredi cekti eşim.... sırf ben oliyim diye..

gittik de noldu doktora ?
işte son seans a gelmişken 2 aydır gıtmıyorum.
ve eşim hala zamana bırak dıyor bana ...
1 parmak aldıgımda cok mutlu oldum havalardayım ....
ama bunu doktor sayesınde degıl burdan aldıgım gücle yaptım !
2 parmak yarım yamalak oldu
tatile gittim eşimin tek parmagnı aldım ve benden mutlusu yoktu
ama 9 agustos dan berı ne parmak egzersizi ne baska bısı !

dün tekrar alıyım dedım artık tek parmak okadar rahat oluyorkı 2 parmak olmalı dıyorum
ama olmadı !
ben eşimin yanında belkı sadece ılk zamanlar agladım ve sonra bırdaha hıc bu konu yuzunden aglamadım
ama dün kendımı kaybettim
elıme gecen her seyı savurdum
evı bırbrıne kattım
agladım agladım agladım durduramadım kendımı
kapıyı acamadı eşim
kıtlenmıstım yatak odasını
ve en sonunda kırdı
sarıldı oda agladı
ve ben onu oyle gorunce kendımden nefret ettım
yapma dedı boyle gormeye dayanamıyorum dedı
sen nelerı tutmussun ıcınde dedı
ama tutttum ıste
o üzülmesın dıye
kafama takmadan durabılırmıyım ?
dolabımde 20 den fazla bebek corabı bebek kıyafetı var
cnkı kendımı her kotu hıssetıgımde bebek magazalarına gırıyorum
benım hıc bı zaman olmıcagını dusunup hayal kurup
olucak bebegıme kıyafet bakıyorum

bende o hırs yok ! hergun egzersız yapmıyorum
sureklı bahaneler sureklı bahaneler
1 bucuk yıl olmus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nolur yenı evlenenler ... ertelemeyin....
bişeyler yapın !
egzerisz yapın veya devlet hastanalerde pskologlar var ( pahalı pskologlara gerek yok )
veya bı jınekologla gorusun ama bır an önce bısıler yapın

herşeyim mükemmel ken .. ben onla cok mutluyken
ufacık seylerden mutlu olan bı ınsandım ben
ama bu dert benı ıcten ıce yıyıp bıtırıyo artık

Canim benim ben de bu duygulari yasadim bir gun hirs yaptim bebegim olsun diye, bu yuzden esim beni terkederse hic olmazsa sevdigim adamdan bir bebegim olur zaten daha da evlenmem dedim ve ilk denemede hamile kaldim. Dogru mu degil mi bilmiyorum oncelik hangisi olmali bu korkulari yenmek mi hamile kalmak mi bilmiyorum. Dunyalar tatlisi bir oglum var masallah ve pisman degilim insallah bir gun bunu da yenerim

Ben burada doktorun reklamını yapıyorum karşılığında da komisyon alıyorum :) yok daha neler yaaa. Arkadaşlar lütfen komik olmayalım. Ben sadece 2.5 yıl süren tecrübemi paylaştım burada. Kimse keyfinden vermiyor o kadar parayı. Sizin paranız size ne kadar değerliyse benimki de bana o kadar değerli. Para kolay kazanılmıyor ve kimse de parası çok olduğu için değil çaresiz olduğu için bu meblağları ödemek zorunda kalıyor. Doktorlar zaten bu işin ticaretini yapıyorlar. Bunda herkes hemfikir zaten. Ama herkes parmak egzersiziyle bu işi çözemeyebiliyor. Ben hepsini denedim ayrıca. Uyuşturucu, kayganlaştırıcı daha aklınıza ne gelirse. Ama kendi kendime yenemedim. Parmak egzersizi ile başaranları da tebrik ediyorum. Ama ben parmağımı değdirirken bile bir ürperti geliyordu.
Öyle kolayca oluyormuş da sanki biz uğraşmamışız gibi bol kepçeden sallamayın.

Canim ben daha onceki yorumlari okumamisim. Beni yanlis anlamadiginiza sevindim.hepinizi seviyorum:))

Kocbey sende hakikini helal et bende seni yanlis anlamisim. Herkes tecrübesini paylassin belki birine bi faydamiz dokunur reklam icin de yazan varsa onlara dicek bisi yok zaten insanlarin zor durumundan yararlanmak ne kadar insani bisey yorum yapmaya gerek yok. Allahim burdaki herkese sabir ve iyileşme gucu versin hepinizi seviyorum

Canim hepimiz ayni seyleri yasadik yipratma kendini. Bende 1.5 yillik ken yendim bu hastaligi hemde hic umudum yoktu cunku bende parmak egzersizi yapamıyordum senin gibi.artik erteleme ve en bastan basla sabirla hersey guzel olucak

Canim ben daha onceki yorumlari okumamisim. Beni yanlis anlamadiginiza sevindim.hepinizi seviyorum:))

yok canım seni neden yanlış anlayalım mesela bende yazarken zeytinyağı tüccarı sanılmaktan çok korkmuştum ilk başlarda korka korka yazıyordum hatta ondan ayrıca konu açmıştım,burda kalan zaman buldukça gelen herkes yardımcı olmak istiyor bu kesin bundan hiçbirimizin şüphesi yok

heyy bayanlar noluyo yaa
5 yıllık evliyim ve hçbir srn olmaksızın kasmaktan ağrı çekiyorum
bir arkadaşımın tavsiyesiyle masturbasyona başladım bununla ilgili videoları nette bulabilirsiniz
ve ben günde 1-2 defa masturbasyonla u srn u çözdüm
kayganlaştırıcı jel kullanarak kendinize masturbasyon yapabilirsiniz ve eşinizle kayganlaştırıcı kullanarak ilişkiye girin sorun hemen hallolacak
ilişkiden önce en az yarım saat önsevişme ve bu esnada mutlaka klitoris uyarılacak
o zmn sonuç harika olacak
buna inanın ve sonucu görün
sonra her gün isteyeceksiniz

bu problemi olanlar önce bi k.doğumcuya gidecek bi şey var mı baktıracak perde kalın k.zarı mantar yara
eğer yoksa cinsel sağlık uzmanı ya da psikolog psikiyatriste gidecek
sonrasında aşağıdakiler yapılacak

İlişki öncesi vajen ve kızlık zarını yumuşak ve nazikçe esnetmek yeterlidir. Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir. Ama gerçekten sabırlı ve anlayışlı olması koşuluyla. Her an iyi bir iletişim olmalı ve erkek kadının yönlendirmelerine harfiyen uymalıdır. Erkekler kendileri mastürbasyon yaparken sert ve hızlı davranmaya alışırlar. Hâlbuki kadın vulvası çok daha yumuşaktır. İşlem sırasında kadın bacaklarını iyice açmalı ve kendini gevşek bırakmalıdır. Dar yerlerde ve külotun arasından yapmaya çalışmak faydadan çok zarar getirebilir.

5 yıllık evliyim ve hçbir srn olmaksızın kasmaktan ağrı çekiyorum
bir arkadaşımın tavsiyesiyle masturbasyona başladım bununla ilgili videoları nette bulabilirsiniz
ve ben günde 1-2 defa masturbasyonla u srn u çözdüm
kayganlaştırıcı jel kullanarak kendinize masturbasyon yapabilirsiniz ve eşinizle kayganlaştırıcı kullanarak ilişkiye girin sorun hemen hallolacak
ilişkiden önce en az yarım saat önsevişme ve bu esnada mutlaka klitoris uyarılacak
o zmn sonuç harika olacak
buna inanın ve sonucu görün

10 cm lik aparatı kendi takabilen penisi hayli hayli içine alır
o hiisiz bi şey kocanda ilk defa diye istekli hevesli klitorisi uyarsın hayatım
penisinin ucunu vajina ve klitoris etrafında gezdirsin
gerekirse oral seks 69la uyarın birbirinizi
göğüs uçlarını yalasın
sen de onu ateşli bir şekilde öp yala fln
ee sonrası kendinden gelir zaten
kayganlaştırıcıyı sür hatta ilişkiden yarım saat önce anestol pomad hafif hissizlik oluşur
sonra da üste çık hafifce penisi yerleştir o kdr zaten sen girdirmeden enis kendinden girer

o ilk kasılma herkeste olur bundan sonra sana düşen haftada 2-3 defa ilişkiye girmek tabii bu arada değişik pozisyonlar denemek
69 u deneyin mesela bundan sonra sana dayanılmaz bir zevk verir

nasıl peki krem falan kullandınmı hiç ben kendimi kastığım için olmalı çok acı duyuyorum (

nasıl peki krem falan kullandınmı hiç ben kendimi kastığım için olmalı çok acı duyuyorum (

Canim zaten kreması kayganlastirici olmadan deneme sen şimdi kendini kastigin icin islanma olmaz o yuzden kullan ve dedigin gibi kendinikjastigin icin oluyo kendini biraz rahat biraksan o kadar acimicak.nefes egzersizleri de cok onemli.nette bulabilirsin.

Jel kullandım sadece kayganlaştırıcı başka birşey kullanmadım.. Canım en ince parmak veya aparatla başla gerisine sen bile inanamayacaksınnnn.. Ben tek parmak alıyordum ama ikiyi yapamadım ve bir aparat hazırladım incecik 2-3 cm anca onunla başladım aldıkça kalınlaştırdım ve 10 cm fazlaydı ensonunda13-14 cm sadece dört gün 4 günde bitti hergün çalıştım hemde sabah öğle akşam günde 3 defa. 1 saat egz yaptımmmm.. Bir gün çok zor olan ertesi gün kolay oluyordu İNAN KENDİNE İNAN YENENLERİN HİKAYELERİNİ OKU YAPARSIN BİZ YAPMIŞŞAK SENDE YAPARSIN
BİRDE YAZ BURAYA SÜREKLİ BİRİLERİ MUTLAKA YARDIM EDER NE OLUR KENDİN İÇİN KENDİNE
İ N A N NNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…