Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkes bitirmişsin diyor ama ben daha inanamıyorum olacağına şu an regliyim canım ama biter bitmez bu hafta hemen geçeceğim eş denemesine. güzel haberler çoğalmışken ben de bir güzel haber veririm inş bu hafta. çok uzadı sanki benimki

canım gözaünaydın darısı başımıza. tüm halaylar sana

canım cok tesekkur edrım darısı sızlerın basına ya ben hala ınanamıyorum 1 hafta ıcınde basarmısım saskınım yaa hepınıze cok tesekkur edrım bana yardımcı olan herkeze allah baska dert vermesın

Arkadaşlar merhaba tekrar, çok sık yazmasamda forumu sürekli takip ediyorum, tavsiyelerinizi uyguluyorum, yalnız neredeyse 4 ay olacak ve ben hala bazı şeyleri aşamıyorum.

Bir bakkal mumunu kagıt havluyla dolgunlastırarak streçledim ve cok rahat bi şekilde kullanabiliyorum, panik, agrı, sızı olmaksızın.
30 agustosla haftasonunun birleşmesini fırsat bilerek, 2 günü egzersizle, son gunu de eş denemesiyle degerlendireyim dedim ama dün yine hüsrana uğradım

kas gevsetici sakinleştirici zeytinyağı neler denemedim ama olmuyor. p... denemesinde yine panikliyorum. bir de bakkal mumuyla p... arasında kalınlık acısından ciddi bir fark var. cok kalın geliyor bana mumu daha ne kadar kalınlastırmam daha ne kadar egzersiz yapmam gerekiyor bilemiyorum.

eşim destek olsada bu korkum zaman zaman sorunlara neden oluyor artık aramızda.

Daha açık ve özel tavsiyeleriniz olursa lütfen özelden yazın.

hayır sen geridesin demiyorum, sen kendine haksızlık ediyosun canım benim yapamam diyosun kendine bir şans versen neler yapabileceğini sandığın kadar korkmadığını en önemlisi korkmana da gerek olmadığını göreceksin söylediğim o, inşallah regl in biter bitmez sende kurtulursun.

tabiki başarmışsın tatlım gözün aydın birsonrakinde kayıp gidecek ve sen anlamayacaksın inşallah.hadi gözün aydın yağ kullanmanı tavsiye ederim, arkadaşlar yazdı mı henüz okumadım tüm msj ları ama 3-4 gün bekle tatlım bir sonraki için zar yeni yırtıldı dinlendir sana tavsiyem. ve korkma bazen birkaç gün az az leke şeklinde kan gelebilir,bir sonrakinde de ikinci denememde kan gelmişti benim ama yağ kullandığımdan ikincide acı olmamıştı.

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım benim.Çok emeğin var seninde asla unutamam desteğini.Sonsuz teşekkürler:)))

estağfurullah canım ne yaptıysan sen yaptın biz sadece bildiklerimizi paylaştık ama işe yaradı ama yaramadı, bütün herşey başarı yine senin sayende oldu. Allah başka dert keder vermesin, burdan hiha sanada gözün aydın diyorum arkadaşım çok sevindim.

asi_m bende ilkinde hiç bişi anlamamıştım, hatta eşimde anlamamıştı noldu şimdi bu muydu oldu mu olmadı düşünüp durduk ama olmuş:) sen de hiç merak etme seninki de olmuş ikinci denemede daha ii anlıcaksın. ben özelden yazamıyorum malesef şimdi de işteyim çok konuşamıyorumda anladın se AMA İÇİNİ FERAK TUT VE TADINI ÇIKAAARR YENİ GELİN OLMANIN

Nasıl bir tedavi uyguluyor kısaca bahseder misiniz?

merhaba mesajınızı gördüm fakat mesaj atamıyorum henüz. o yüzden burdan da bilgi verebilirim ben de 2 bucuk aylık evliyim ve bu forumda okumadığım topik incelemediğim sayfa kalmadı bu vajinusmus yüzünden..ama artık şimdi vajinusmus diye bir şeyin olmadığına bile inanıyorum cünkü bunlar bizim korkularımızdan baska bir sey değilmiş diyorum kendi kendime..geçen ayın 21inde bende başardım tarihini bile hatırlıyrum :) çünkü artık kendimi gercek anlamda hazırlamıstım bunun dısında ek desteklerde aldım tabi önce recoside adlı kas gevsetici içtim 1 1 bucuk saat öncsinden.( bu sürec boyunca bir cok kas gevsetici denemiştim fakat bana en iyi gelen bu oldu ) daha sonra anestol pomad kullandım sürdükten sonra cok az acı hissi veriyor ama dayanılmayacak kadar değil burda anestol pomadın cok yaktığı dayanılamayacak kadar acısının olduğunu yazmıslardı ama alakası yok cok ince bir sızı yaptıktan sonra 5 dk içinde uyusuyorsunuz zaten ve etkisi 1 1 bucuk saat..kremide sürdükten sonra yaklasık 15 dk sonra tekrar kas gevseticimden içtim ve 15 dk sonrabunu yenmek için hazır olduğumu hissettim ve o esnada da kontorlün bende olacağı sekilde denedik (anlarsınız) ve oldu!!:) tabi hemen ilk deenemede olucak diye bir sey yok destek de almıs olsam bir kaç kez kaçmaya yeltendim ama eşim daha önce beni bu kadar hiç hazır görmemişti müsade etmedi tekrar iknasıyla denedikten sonra aylar sonra oldu:) ve olduğuna kendim bile inanamamıstım uyurken sabaaha kadar rüyalar gördüm kaç kere eşimi uyandırdım oldu mu gercekten yoksa rüyamda mı yaşandı diye..ama gercekten olmustu ve şunu da eklemek istiyorum ben yaptıysam bunu herkes ama herkes yapar benim kadar canı kıymetli dayanıksız ve nazlı bi kadın daha yeryüzünde yoktur sanırım
Bu nedenle kendinize inanın ve artık yatağa girdiğinizde yapacağım diye girin üzerine gidin..deneyin olacaktır

Canım stres yapma, deneme olarak da düşünme normal olarak yaptığın bir şey olarak düşün çünkü anlamayacaksın bile sen. Takıldığın yer olursa mesaj at cevaplarım tatlım bazen pozisyonda sıkıntı olabiliyor

uzadı evet ama bitecek,öyle güzel bitecek ki hemde.kutlamalar,şenlikler.habersiz bırakma

canım daha ilk geldğin gün aklımda sureklı yazıyordun helal olsun sana cok kısa zamanda halletın bu işi.allah baska dert vermesın ıns cnmmmm

gerçekten bitti senin canım, sadece p kanlı canlı afedersin de ürkütüyor nedense ama onuda cansız gibi düşünerek eşine söyleyip sende şöyle bir dur , hiç hareket etme müdahale etme diyerek sanki aparatla deneme yapıyor gibi yağlayıp dene bak asıl p canını hiç acıtmaz, senin mumların kulun yapısı, p Allah yapısı,yani p nin ucu nasıl afedersin yuvarlak daha yumuşak diğer yanlarına göre ve yine diğer taraflarından daha ince, neden çünkü canın yanmasın diye,inceden kalına rahat girsin diye öyle yaratılmış,Allah istese hepsini aynı kalınlıkta yaratırdı ama inceden kalına gidiyor ve biliyosun vajina çok esnek, başı girince devamıda yavaş yavaş geliyor, ıkındıkça dahada kalınını alabilecek kapasitede, kendini serbest bırakamadığın zamanlar ıkın o zaman kasamıyosun da kendini, sen elinle tutarak biraz kendin it sonra çıkmayacak kadar girince yavaş hareket ederek afedersin ıkına ıkına içe doğru iterek otur.bak bazen nedense girmiyor diye düşünülüyor, işte o zaman biraz daha yukarı çıkarak biraz daha yaklaşarak devam et, ıkınırsan ve yağlı olursan inan canın acımayacak, ama yavaş hareket et acele etme kendini kasarken zorlama yok yere canın yanmasın, ıkınırken it.hadi şu regl den sonra bitecek inşallah senin.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bende ayni derdi cekiyorum 1 yil oldu evleneli artik esimde sabirsizlaniyo birak aparati bir an once es denemesi yapmam lazim sizden destek bekliyorum cok kotu durumdayim

merhaba canıım aramıza hosgledın oncelıkle ne durumdasın??egzersiz yapmadan bu hastalığı yenmem ımkansız gıbı bırsey canım.oyuzden bır anonce egzersızlere baslayıp azımlı olursan ve yenceğine ınanırsan emın olkı 1 haftada bıle yenersın.cok arkadasımız var 1 haftada yenen.lutfen durumunun ne olduğunu bıze yaz.ona gore senı yonlendırelım...ıns sende bu dertten kurtulursun

inşallah canım benim sizler sayesinde cesaret alıyorum burda ne kadar çok yenen oldu bu aralar o kadar seviniyorum ki kurtulanlara darısı melodikayla bana artık bizim devreden kimse kalmadı ikimizden başka

canım daha ilk geldğin gün aklımda sureklı yazıyordun helal olsun sana cok kısa zamanda halletın bu işi.allah baska dert vermesın ıns cnmmmm

evt cok kısa zamanda oldu 2 hafta gıbı bır surede ben hala ınanamıyorum saskınlık ıcındeyım hepınıze cok tesekkur ederımm ıyı varsınız ıyıkı buraya uye olmusum

arkadaşlar merhaba bende katıldım aranıza, ben de yeni evliyim ve henüz olmadı. kasıyorum kendimi. parmak denemesi yapmaya çalıştım çok az girdi. korkuyorum, benim eşim de anlayışlı ama yine de kendimi kötü hissediyorum. lütfen bana da tavsiyelerde bulunun. okumaya çalışıyorum geçmiş yorumları fakat çok karışıyor. yardım edin aşanlar lütfen

merhaba tatlım aramıza hosgledın burayı bulman cok guzel bır baslangıc sımdı oncelıkle bunu yenceğınden emın ol buraya gelen herkes tek tek yenıyor.oncleıkle vajınanı ıncele ıkındığın zaman deliğin acıldığını gor.daha sonra ıster parmakla ıster aparat yaparak ben parmakla egzersız yapmıstım serce parmağını sokmaya calıs ınan hıc bısey anlamıcaksın.ılk un serce parmka sonra ısarete gecersın sonra orta parmak sonra ıkı parmak ve son olarak 3 parmak ve es denemesı azımlı olursan hemen atlkatırızz esın ıcın kendın ıcın caba sarfetmelısın gelısmelerden benı haberdar etcnm

büşra canım mesaj kutun dolu gitmiyor malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…