- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.301
Teşekkür ederim canım darısı başına diyeceğim ama sen bitirmişsin bile farkında değilsin :)) Öncelikle doktor düşüncesini kafanın bir köşesinden at biryerlere güvendiğin için o anda panikliyorsun ki tedavi olsan bile onlar eş denemesinde yanında olmayacaklar zaten , kimse sihirli değnekle dokunmuyor orada. Yaptığın aparat egzersizlerinden eşle yapmak çok daha kolay birşey yemin ederim sana :)) Anlamayacaksınız bile yarın güzel haberlerini bekliyorum soracağın birşey olursa cevaplarım tatlım
kızlar bıttı ıse hanı halaylarımmmmm
canım gözaünaydın darısı başımıza. tüm halaylar sana
rica ederim canım haklısın ben biraz geride kaldım alışma sürecim baya uzun sürdü egzersiz konusunda da cesaretim çok yok o yüzden doktor gidip gitmeme konusunda da tereddütlüyüm bilmiyorum çok kararsızım şu an regliyim bitince hemen deneme yapıcam bu sefer başarırız inşallah :))
bırı bana ne olur basarmıssın desın lutfen ben bugun es denemesıne gectım pozuzyonu aldk ve p... gırdı sankı ve ilk gırdıgınde kan gekmıs ben acıdı dıyerek cektım kendımı 2 denemede gırdı sankı ve acıdı ıcın gene gerı cektım ve bı baktım p...te kan var ben aglamaya basladım vajınama baktım kan gelıyo cok cok fazla degıl ama ılk regl olursun ya oyle sımdı ben basardımmı lutfen bılen bırı cvb yazabılırmı
Allah razı olsun canım benim.Çok emeğin var seninde asla unutamam desteğini.Sonsuz teşekkürler:)))
kızlar bıttı ıse hanı halaylarımmmmm
bırı bana ne olur basarmıssın desın lutfen ben bugun es denemesıne gectım pozuzyonu aldk ve p... gırdı sankı ve ilk gırdıgınde kan gekmıs ben acıdı dıyerek cektım kendımı 2 denemede gırdı sankı ve acıdı ıcın gene gerı cektım ve bı baktım p...te kan var ben aglamaya basladım vajınama baktım kan gelıyo cok cok fazla degıl ama ılk regl olursun ya oyle sımdı ben basardımmı lutfen bılen bırı cvb yazabılırmı
Nasıl bir tedavi uyguluyor kısaca bahseder misiniz?
herkes bitirmişsin diyor ama ben daha inanamıyorum olacağınaşu an regliyim canım ama biter bitmez bu hafta hemen geçeceğim eş denemesine. güzel haberler çoğalmışken ben de bir güzel haber veririm inş bu hafta. çok uzadı sanki benimki
herkes bitirmişsin diyor ama ben daha inanamıyorum olacağınaşu an regliyim canım ama biter bitmez bu hafta hemen geçeceğim eş denemesine. güzel haberler çoğalmışken ben de bir güzel haber veririm inş bu hafta. çok uzadı sanki benimki
canım cok tesekkur edrım darısı sızlerın basına ya ben hala ınanamıyorum 1 hafta ıcınde basarmısım saskınım yaa hepınıze cok tesekkur edrım bana yardımcı olan herkeze allah baska dert vermesın
Merhaba kizlar bende ayni derdi cekiyorum 1 yil oldu evleneli artik esimde sabirsizlaniyo birak aparati bir an once es denemesi yapmam lazim sizden destek bekliyorum cok kotu durumdayim
hayır sen geridesin demiyorum, sen kendine haksızlık ediyosun canım benim yapamam diyosun kendine bir şans versen neler yapabileceğini sandığın kadar korkmadığını en önemlisi korkmana da gerek olmadığını göreceksin söylediğim o, inşallah regl in biter bitmez sende kurtulursun.
canım daha ilk geldğin gün aklımda sureklı yazıyordun helal olsun sana cok kısa zamanda halletın bu işi.allah baska dert vermesın ıns cnmmmm
arkadaşlar merhaba bende katıldım aranıza, ben de yeni evliyim ve henüz olmadı. kasıyorum kendimi. parmak denemesi yapmaya çalıştım çok az girdi. korkuyorum, benim eşim de anlayışlı ama yine de kendimi kötü hissediyorum. lütfen bana da tavsiyelerde bulunun. okumaya çalışıyorum geçmiş yorumları fakat çok karışıyor. yardım edin aşanlar lütfen
Canım zaten oluk oluk kan gelmiyormuş bende ilişkide gelmedi ama aparatlarla çalışırken gelmişti ve çok çok az.Sen daha doğru hissetmişsindir özelden ben o an hissettiklerimi yazdım bak sana eğer sende onları hissettiysen kesinlikle olmıuştur.Ki zaten hissetmemek imkansız içinde :) Bence sen gelin oldun kuzum halaylar sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?