- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.601
cnm cok kolay oldu ya ınanamadım hala esıme oldumu dıye soruyorum adam bıktı sorularımdan
Nasil yaptin peki yag falan uyusturucu ve nezamandan berli uyrasion
cnm ben 1 hafta egzersız yaptım ama sadece orta parnak sokabıldım ıkı parmak yapamadım onun yerıne aparat hazırladım her defasında bebe yğ kullandım parmak bana ıtıcı geldı şimdi ise es denemesı yapıyoruz her gun
Es denemesi nasil yapiorsun peki hepsi giriormu peki zor olmuormu
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ?gerçekten bu kızlık zarı tam olarak nerde acaba?ben bi egzersizler yapıyorum ama daha olayı çözemedim gerçi yatılı misafirlerim var 2 haftadır ve 2 dkk yanlız bırakmıyorlar beni bide regl olunca koptum çok üzgünüm(((cvp yazarsanız çok sevinirim.
Canim kuzucukkk o emlayi önce emsircen deriye sonra bidaha surcen Kalin o yavas yavas emcek deriye Öle uyusuor biraz icinide surcen birtane arkadas doktora gitmis Burda okudum o doktorda anestrol surmus bolca oku istersen
es denemesını esım sırt ustu uzanıyo ben uste ve sırtın ona donuk kendı elımle yerletırıyorum yanı kontrol hep ben oluyo o benı cok rahatlatıyo esım bıey yapmıyo evt hepsını alıyorum artık ve gıtgel yapabılıyoruz artık cok guzel bı duygu vajıyı yenmek kendını kadın gıbı hıssetmek sımdı bı cocugumuz olsun ıstıyoruz allah nasıp ederse ..kızlar ertlemeyın sakın egzersızlerı
canım 'panik' ile beni karıştırdın sanırım :) eşim sabah geldi ama ben regl oldum deneyemedim malesef, yağ ile anestolü.reglim biter bitmez şu anki cesaretim devam ederse deneyeceğim inşallah.
Canim affedersin kusura bakma tamam yap bi dene nasil oldugunu söle bana tamammi yag ile uyusturucu sen yaparsan Bende yapcam :) haberlerini ver bana
Nasil girer nasil olcak diye cok dusunuorum nasil bi aci oluor aci gecermi falan diye sorunlar var aklimda
sana ozelden msj atıyorum bak
:) tamam reglim bitsin inşallah deneyip olursa seninle paylaşırım, cesaretimin gitmemesi için de buradaki başaranların yazdıklarını okumaya devam edeceğim 1 hafta boyunca :)
bir karışıklık oldu asim kusura bakma ::)
tamam cnm sakın egzersızlerı bırakma azda olsa yap yapmaya calıs olmuyunca pes etme ustune gıt ben tam 7 sene ugrastım bu beleyla ama 1 haftada bıttı gıttı
sen gel biz enerji veririz bu hastalık için enerji lazım ne kadar pozitif olursan o kadar cabuk cözersin bu işi.... valla ben ilk sıralarımda hep nasıl olcak olmuyor gitmyor diye uzulmkten bşey yapamıyrdum snra kendimew geldm dedim bu ne byle yaaa agla zırla fayda yok en iyisi bırak kendini ve dene azimle sabırla... ve pozitf dusundkce basardım :) o yuzden sende rahat ol nasıl olsa basaracaksın bunu canım az kaldı :) valla canım ben en az ikisini kullanıyordum.. önce ketoral krem aldm eczaneden yada bepanthol onu suruyordum kenarlara ve içe doğru sonrada z.yagını kullanıyrdum guzel oluyordu...kremler sızlama ve acıyı azaltıyor yarm saat öncesndede surebilrsin... bana hiç bir sakncası olmadı inan sonrasndada guzlce yıkaynca sorun olmuyr :) bak aparatı vajinin girişine koy ve ıkın.. hafifce asagı doğru yönde ittir ama zorlamadan zaten o kendi ıkındkca gider... sonra içeri girnce beklet içinde beş dk alış içnde tutmaya sonra bırak hafifce cek o kendi cıkar zaten...ve hepsni alabilrsin kalemn korkma o zaten gittiği yere kadar gider bol bol derin nefes al ver yaparken :)teşekkür ederim canım pozitif enerji alıyorum sizden :)seninkisi ne kremi?ben ilk zamanlar gleitgelen vajinal kayganlaştırıcı kullandım ar vermiştim tekrar başladığımda z.yağı ile devam ettim.aynı anda enfeksiyon riski oluşmaz mı canım sence üçü bir arada:)sakıncası olmaz mı?kasılmalarım var kendimi henüz kontrol edemiyorum aparatı çıkarırken hızlı oluyorum işte kasmadan.aynasız yapamam canım hep kullanıyorum.sence kalemin hepsini alabiir mi vajina
sen gel biz enerji veririz bu hastalık için enerji lazım ne kadar pozitif olursan o kadar cabuk cözersin bu işi.... valla ben ilk sıralarımda hep nasıl olcak olmuyor gitmyor diye uzulmkten bşey yapamıyrdum snra kendimew geldm dedim bu ne byle yaaa agla zırla fayda yok en iyisi bırak kendini ve dene azimle sabırla... ve pozitf dusundkce basardım :) o yuzden sende rahat ol nasıl olsa basaracaksın bunu canım az kaldı :) valla canım ben en az ikisini kullanıyordum.. önce ketoral krem aldm eczaneden yada bepanthol onu suruyordum kenarlara ve içe doğru sonrada z.yagını kullanıyrdum guzel oluyordu...kremler sızlama ve acıyı azaltıyor yarm saat öncesndede surebilrsin... bana hiç bir sakncası olmadı inan sonrasndada guzlce yıkaynca sorun olmuyr :) bak aparatı vajinin girişine koy ve ıkın.. hafifce asagı doğru yönde ittir ama zorlamadan zaten o kendi ıkındkca gider... sonra içeri girnce beklet içinde beş dk alış içnde tutmaya sonra bırak hafifce cek o kendi cıkar zaten...ve hepsni alabilrsin kalemn korkma o zaten gittiği yere kadar gider bol bol derin nefes al ver yaparken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?