Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlıyrum seni calışnca vakit zor ama canm işten geldiğin boş buldugun vakitte yapmalısın hemen egzerszni ertelemeden :) diyrum yaa bugun erteledn yarn bir gun ne zamana kadar ertelycksin hep kafanda daha cok buyur... ben biliyrum yaptgını bnde içine sokamam diyrdum ama sen etrafına kremle dokun ve rahat doknmaya alıştıgında parmagın kucuk bir boğumunu z.yagına dokundur ve vajınanın girişine koy sadece..sonrada ıkın canım.. ıkınnca oranın acıldığını gorursun..acılınca parmagını o ddeliğe koymaya calış yavasca...suan bunu denemk sana zor ve itici gelebilr ama denmk zorundasn canım sonunda ölum yok...ve deneynce ne kadar kolay oldugunu anlayacksın..ve yaparkn acıyacak pskolojisyle yapma acımycak diye dusun olur mu :) benm dediğim ketoral yanmayı önler ama sen bepanthol al doktr tavsiye ediyor onu acıyı ve yanmayı önler.. önce kremi sur etrafına snra ya kaygnlastrıcı yada yagla parmagının sadece bir bogumunu dene bugun cnm olur mu.. bunları ayna karsısında yap mutlaka :) inan bana cok kolay olacak :)

canım sen zarı ne yapacaksın onun bi zararı olmaz ki denemelerine :) sen rahat ol denemelerini yap ertelemeden ve kendni bırakmamaya calış lutfen... sen zamanını guzelce değeerlndrmeye calış inş. allah yardm eder sana :)

Ikiniorum ama acilmior (( yapamiorum deme offfff ölcem ja

gozun aydın cnm :) rabbm herkese nasip etsin inş. sen gbi yenmeyi..ve hayrlı evlat etsn inş. bebişini :) o cesaretini arkadslara anlatrmısın ne dusundun hangi pskolojyle yendin belki faydası olur :)

egeguzeli sen naptın denemelerini yapıyr musun cnm :) ıkınmaları nasıl yapıyrsunda olmuyr bugun hiç denedn mi cnm :)

Affedersin buyuyu yapar gibi ikiniorum ama delik acilmior beceremiorum artik neyapcam bilmiorum offf biktim hemen olsun bitsin yok denemedim regelim bitmedi stressden cok gelior sen nasil neyle yapcan bugun

Affedersin buyuyu yapar gibi ikiniorum ama delik acilmior beceremiorum artik neyapcam bilmiorum offf biktim hemen olsun bitsin yok denemedim regelim bitmedi stressden cok gelior sen nasil neyle yapcan bugun
benm bitti cnm ben yardmcı oluyrum cok sukur.. aynaya bakark mı yapıyrsun cnm? aslında acılıyrdur ama sen cok stres yaptgın için farktmiyrsundur biraz raht bırakrsan kendni görursun..

Peki Canim oda anestrol uyusturucu duruma nereye icinemi Ende emla var oda uyusturuorya onla yapsam Bende sen gibi aaaa oldumu demek istiorum esime Ben o hanima gidemem hollanda da yasiorum bana yardim etsem lutfen

bu benim değil canım alıntı yaptığım arkadaşın ben doktorla değil kendim bu yöntemi deneyerek yendim, anestol uyuşturucu krem vajinin iç kısmına parmağınla süreceksin, bunu deneyebilmen için egzersiz yapıyor olman gerek.

benm bitti cnm ben yardmcı oluyrum cok sukur.. aynaya bakark mı yapıyrsun cnm? aslında acılıyrdur ama sen cok stres yaptgın için farktmiyrsundur biraz raht bırakrsan kendni görursun..

Bende bitmesini istiorum yardim edin neolur sen nasil yendin neyle nezamandir uyrastin. Bazen diorum Ölum yok ucunda acisada yapcam ama o an olunca girmeyince biraktiriorum offff neyapcam

aynanın karşısında dene açılması lazım açılmıyorsa fizyolojik bir sorunun vardır.

Taaa icine suruon yani offff Ben oraya zor elliyorum nasil yapcam ama Öle das rahat olur kendimce aci olmayinca dusunce rahat olur

Bende bitmesini istiorum yardim edin neolur sen nasil yendin neyle nezamandir uyrastin. Bazen diorum Ölum yok ucunda acisada yapcam ama o an olunca girmeyince biraktiriorum offff neyapcam
canım sakin ol :) sen byle off poff dersen surekli olmaz :) biraz rahat olursan bu iş daha kolay olur... stres yapmak fayda değil zarar olur... yapacagına inanarak dene kendni rahat bırkmaya calış o zaman daha koly olur.. sonunda ölum yok ki bunun birazcık azim isteyen bi,şy.. az sabrla denemeye cesaret edersen basarırsın.. bzde sen gbydik.. sen ne asamadasın cnm hiç mi bişy sokamıyrsun?

Hic yapmadim yapamiorum Ben cok korkak biriyim Canim acidan yani Ben yag yapcam ve emla Öle deniyecem esimle ama cesaret lazim zorla olmasin

gozun aydın cnm :) rabbm herkese nasip etsin inş. sen gbi yenmeyi..ve hayrlı evlat etsn inş. bebişini :) o cesaretini arkadslara anlatrmısın ne dusundun hangi pskolojyle yendin belki faydası olur :)

cnm burada bi yanlis anlasilma oldu sanirim bebek bekliyoruz derken istiyoruz yani henuz yok daha dogrusu varmi bilmiyorum daha reglime var.bebek meselesi Allahin bilecegi bir sey oldugu icin onu pek kafaya takmiyorum ama bu vajinusmus meselesi insanin tamaiyle elinde olan birsey.
ben ilk olarak kendime cesaret verdim 14-15 yasindakiler bile yapiyo ben mi yapamayacagim diye(bu arada 26 yasindayim)ve elimden geldigince surekli denemeye devam ettim ne kadar cok ara o kadar korku oluyo.sonra internetten parmak egzersizlerini gordum ve onu yapmaya basladim ve ilk denemede basarili oldum bu beni cok cesaretlendirdi.daha sonra bebek yagi ile 2 parmak egzersizi yaptim.ve esimlede su pozisyonda denedik en kolayi o oldu esim ayakta ben yatak ucundayim esimin boyu biraz uzun oldugu icin sirtimin altinda 2 yastikla ilk basta tabiki aci duydum ama onlarin hepsi kasilmayla alakaliymis cunku su anda aci hissetmiyorum.ve agri sadece ucunda oluyo icine aldiktan sonra hic aci hissetmiyorsun ve bence yavas yavas degil bir anda olmali cunku ucundaki aciyla zaten kasilmalar ve stres basliyor.bu sebepten hepsi beyinde kizlar o anlik bir aci ve sonrasinda guzel gunler ins.
yendigim halde sirf sizlere cesaret olmasi icin bu siteye kayit oldum Rabbim ins tez zamanda sizlerinde kurtulmasini nasip eder.Ve dua cok onemli Allah inanci olmadan olmaz ben bunun icin 3 gun adak orucu bile tuttum.cok sukur kabul oldu darisida biran evvel size ins.

Hic yapmadim yapamiorum Ben cok korkak biriyim Canim acidan yani Ben yag yapcam ve emla Öle deniyecem esimle ama cesaret lazim zorla olmasin
eşinle pens denemesi mi yapcksın? canım yardm edin diyrsun ama hiçbşey yapma taraftarı değilsin galiba :) yapmk istersen anlatrz istemzsnde allah yardmcn olsun ne diyim.. ama korkmkla bişey elde edemzsin unutma biraz cesaret lazım :)

bende dün denedim yapamadım sorma kuzum moralim sıfır bu haftasonu yapmamız lazım kesin.önceden aparat 8 cmlik aparatın yarısını alıyodum artık onuda alamıyorum Allah yardımcımız olsun en içten dileklerimle dua ediyorum ikimiz içinde umarım p.tesi iyi haberlerle geliriz melodika...

bende emla var içine sürsem zararı olurmu acaba? bilen biri cevaplarsa sevinirim

Penis denemesi yapcam evet cesarettim var yapcam herkes yapior ölunmuor hemen olsun bitsin istiorum yavas yavas deniyecem evet yapcam tamam

Neden neoldu yapamadin ?? Ehhh girmis iste yarisi simdi neden olmuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…