- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.621
anlıyrum seni calışnca vakit zor ama canm işten geldiğin boş buldugun vakitte yapmalısın hemen egzerszni ertelemeden :) diyrum yaa bugun erteledn yarn bir gun ne zamana kadar ertelycksin hep kafanda daha cok buyur... ben biliyrum yaptgını bnde içine sokamam diyrdum ama sen etrafına kremle dokun ve rahat doknmaya alıştıgında parmagın kucuk bir boğumunu z.yagına dokundur ve vajınanın girişine koy sadece..sonrada ıkın canım.. ıkınnca oranın acıldığını gorursun..acılınca parmagını o ddeliğe koymaya calış yavasca...suan bunu denemk sana zor ve itici gelebilr ama denmk zorundasn canım sonunda ölum yok...ve deneynce ne kadar kolay oldugunu anlayacksın..ve yaparkn acıyacak pskolojisyle yapma acımycak diye dusun olur mu :) benm dediğim ketoral yanmayı önler ama sen bepanthol al doktr tavsiye ediyor onu acıyı ve yanmayı önler.. önce kremi sur etrafına snra ya kaygnlastrıcı yada yagla parmagının sadece bir bogumunu dene bugun cnm olur mu.. bunları ayna karsısında yap mutlaka :) inan bana cok kolay olacak :)ne güzel konuşuyosun bende çalışmaktan egzersiz yapamıyorumki hangi ara yapimmm evde olsam denerim sürekli yapmaya çalışırım ama ben mesele vajina kenarına önceden dokunamıyodum şimdi dokunabiliyorum ama içine giremiyorum bende o var bide o dediğin krem ne işe yarıyo bende kayganlaştırıcı var sadece onuda denemedim bana kayganlaştırıcı değil uyuşturucu bişe lazım emla var ama bişe yapmıyoki az yakıyo biras uyuşturuyor aman aman değil o dediğin krem ney?
canım sen zarı ne yapacaksın onun bi zararı olmaz ki denemelerine :) sen rahat ol denemelerini yap ertelemeden ve kendni bırakmamaya calış lutfen... sen zamanını guzelce değeerlndrmeye calış inş. allah yardm eder sana :)arkadaşlar bişey sormak istiyorum ?gerçekten bu kızlık zarı tam olarak nerde acaba?ben bi egzersizler yapıyorum ama daha olayı çözemedim gerçi yatılı misafirlerim var 2 haftadır ve 2 dkk yanlız bırakmıyorlar beni bide regl olunca koptum çok üzgünüm(((cvp yazarsanız çok sevinirim.
anlıyrum seni calışnca vakit zor ama canm işten geldiğin boş buldugun vakitte yapmalısın hemen egzerszni ertelemeden :) diyrum yaa bugun erteledn yarn bir gun ne zamana kadar ertelycksin hep kafanda daha cok buyur... ben biliyrum yaptgını bnde içine sokamam diyrdum ama sen etrafına kremle dokun ve rahat doknmaya alıştıgında parmagın kucuk bir boğumunu z.yagına dokundur ve vajınanın girişine koy sadece..sonrada ıkın canım.. ıkınnca oranın acıldığını gorursun..acılınca parmagını o ddeliğe koymaya calış yavasca...suan bunu denemk sana zor ve itici gelebilr ama denmk zorundasn canım sonunda ölum yok...ve deneynce ne kadar kolay oldugunu anlayacksın..ve yaparkn acıyacak pskolojisyle yapma acımycak diye dusun olur mu :) benm dediğim ketoral yanmayı önler ama sen bepanthol al doktr tavsiye ediyor onu acıyı ve yanmayı önler.. önce kremi sur etrafına snra ya kaygnlastrıcı yada yagla parmagının sadece bir bogumunu dene bugun cnm olur mu.. bunları ayna karsısında yap mutlaka :) inan bana cok kolay olacak :)
gozun aydın cnm :) rabbm herkese nasip etsin inş. sen gbi yenmeyi..ve hayrlı evlat etsn inş. bebişini :) o cesaretini arkadslara anlatrmısın ne dusundun hangi pskolojyle yendin belki faydası olur :)slm kizlar;bende bu vajinusmusla 1 yil ugrastim ama ben oyle kotu durumdaydimki denemiyordum bile ama sonra icimdeki cocuk istegi ozellikle beni harekete gecirdi ve 1 hafta icinde yendim.ve daha 1 ay oldu ins bu ay bebek bekliyoruz.Rabbim sizede o gucu versin ins.Ama hersey cesaret.
egeguzeli sen naptın denemelerini yapıyr musun cnm :) ıkınmaları nasıl yapıyrsunda olmuyr bugun hiç denedn mi cnm :)Kuzucukkk neyapiorsun aklim sende valla peki Panik o kayboldu nasilsin
egeguzeli sen naptın denemelerini yapıyr musun cnm :) ıkınmaları nasıl yapıyrsunda olmuyr bugun hiç denedn mi cnm :)
benm bitti cnm ben yardmcı oluyrum cok sukur.. aynaya bakark mı yapıyrsun cnm? aslında acılıyrdur ama sen cok stres yaptgın için farktmiyrsundur biraz raht bırakrsan kendni görursun..Affedersin buyuyu yapar gibi ikiniorum ama delik acilmior beceremiorum artik neyapcam bilmiorum offf biktim hemen olsun bitsin yok denemedim regelim bitmedi stressden cok gelior sen nasil neyle yapcan bugun
Peki Canim oda anestrol uyusturucu duruma nereye icinemi Ende emla var oda uyusturuorya onla yapsam Bende sen gibi aaaa oldumu demek istiorum esime Ben o hanima gidemem hollanda da yasiorum bana yardim etsem lutfen
benm bitti cnm ben yardmcı oluyrum cok sukur.. aynaya bakark mı yapıyrsun cnm? aslında acılıyrdur ama sen cok stres yaptgın için farktmiyrsundur biraz raht bırakrsan kendni görursun..
Affedersin buyuyu yapar gibi ikiniorum ama delik acilmior beceremiorum artik neyapcam bilmiorum offf biktim hemen olsun bitsin yok denemedim regelim bitmedi stressden cok gelior sen nasil neyle yapcan bugun
bu benim değil canım alıntı yaptığım arkadaşın ben doktorla değil kendim bu yöntemi deneyerek yendim, anestol uyuşturucu krem vajinin iç kısmına parmağınla süreceksin, bunu deneyebilmen için egzersiz yapıyor olman gerek.
aynanın karşısında dene açılması lazım açılmıyorsa fizyolojik bir sorunun vardır.
canım sakin ol :) sen byle off poff dersen surekli olmaz :) biraz rahat olursan bu iş daha kolay olur... stres yapmak fayda değil zarar olur... yapacagına inanarak dene kendni rahat bırkmaya calış o zaman daha koly olur.. sonunda ölum yok ki bunun birazcık azim isteyen bi,şy.. az sabrla denemeye cesaret edersen basarırsın.. bzde sen gbydik.. sen ne asamadasın cnm hiç mi bişy sokamıyrsun?Bende bitmesini istiorum yardim edin neolur sen nasil yendin neyle nezamandir uyrastin. Bazen diorum Ölum yok ucunda acisada yapcam ama o an olunca girmeyince biraktiriorum offff neyapcam
canım sakin ol :) sen byle off poff dersen surekli olmaz :) biraz rahat olursan bu iş daha kolay olur... stres yapmak fayda değil zarar olur... yapacagına inanarak dene kendni rahat bırkmaya calış o zaman daha koly olur.. sonunda ölum yok ki bunun birazcık azim isteyen bi,şy.. az sabrla denemeye cesaret edersen basarırsın.. bzde sen gbydik.. sen ne asamadasın cnm hiç mi bişy sokamıyrsun?
gozun aydın cnm :) rabbm herkese nasip etsin inş. sen gbi yenmeyi..ve hayrlı evlat etsn inş. bebişini :) o cesaretini arkadslara anlatrmısın ne dusundun hangi pskolojyle yendin belki faydası olur :)
eşinle pens denemesi mi yapcksın? canım yardm edin diyrsun ama hiçbşey yapma taraftarı değilsin galiba :) yapmk istersen anlatrz istemzsnde allah yardmcn olsun ne diyim.. ama korkmkla bişey elde edemzsin unutma biraz cesaret lazım :)Hic yapmadim yapamiorum Ben cok korkak biriyim Canim acidan yani Ben yag yapcam ve emla Öle deniyecem esimle ama cesaret lazim zorla olmasin
inş hacico. ben de inan çok sıkıldım. benim regl bugün 6. gün ama kesilmedi napsam bilemedim? aparat yapsam mı bugün acaba, çok ara verdim 6 gün güvenimi kaybettim. aparattan sonra hemen eş denemesi yapmayı planlıyorum ama.
vajinanın sadece ilk 2 cm i hissedilirmiş, vajinanın ilerisi hissizmiş. yani bir kere yapabilsek şu iki cm i aşsak eminim gerisi gelecek. anestolü içine dışına sürmüştüm evet hissizlik yapıyor ama sadece anestol ile bnm olmamıştı şimdi anestolü sürüp biraz hissizleştikten sonra eşimin parmağına yağı sürüp deneyeceğim bakalım. inşallah olur.
eşinle pens denemesi mi yapcksın? canım yardm edin diyrsun ama hiçbşey yapma taraftarı değilsin galiba :) yapmk istersen anlatrz istemzsnde allah yardmcn olsun ne diyim.. ama korkmkla bişey elde edemzsin unutma biraz cesaret lazım :)
bende dün denedim yapamadım sorma kuzum moralim sıfır bu haftasonu yapmamız lazım kesin.önceden aparat 8 cmlik aparatın yarısını alıyodum artık onuda alamıyorum Allah yardımcımız olsun en içten dileklerimle dua ediyorum ikimiz içinde umarım p.tesi iyi haberlerle geliriz melodika...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?