- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.641
pardon cnm beklyruz deynce var anladm raabim versn inş. hayrlısyla :) cok dogru canım insan kendisi isterse herseyi yapabilir yapamam dedikçe herseyi zorlastırıyor aslında... sen inanmıssın olmus allah herkesn yardmcısı olsun inş. cnm :)cnm burada bi yanlis anlasilma oldu sanirim bebek bekliyoruz derken istiyoruz yani henuz yok daha dogrusu varmi bilmiyorum daha reglime var.bebek meselesi Allahin bilecegi bir sey oldugu icin onu pek kafaya takmiyorum ama bu vajinusmus meselesi insanin tamaiyle elinde olan birsey.ben ilk olarak kendime cesaret verdim 14-15 yasindakiler bile yapiyo ben mi yapamayacagim diye(bu arada 26 yasindayim)ve elimden geldigince surekli denemeye devam ettim ne kadar cok ara o kadar korku oluyo.sonra internetten parmak egzersizlerini gordum ve onu yapmaya basladim ve ilk denemede basarili oldum bu beni cok cesaretlendirdi.daha sonra bebek yagi ile 2 parmak egzersizi yaptim.ve esimlede su pozisyonda denedik en kolayi o oldu esim ayakta ben yatak ucundayim esimin boyu biraz uzun oldugu icin sirtimin altinda 2 yastikla ilk basta tabiki aci duydum ama onlarin hepsi kasilmayla alakaliymis cunku su anda aci hissetmiyorum.ve agri sadece ucunda oluyo icine aldiktan sonra hic aci hissetmiyorsun ve bence yavas yavas degil bir anda olmali cunku ucundaki aciyla zaten kasilmalar ve stres basliyor.bu sebepten hepsi beyinde kizlar o anlik bir aci ve sonrasinda guzel gunler ins.yendigim halde sirf sizlere cesaret olmasi icin bu siteye kayit oldum Rabbim ins tez zamanda sizlerinde kurtulmasini nasip eder.Ve dua cok onemli Allah inanci olmadan olmaz ben bunun icin 3 gun adak orucu bile tuttum.cok sukur kabul oldu darisida biran evvel size ins.
sen bilirsin canım inş. basarılı olursunuz... ama önce egzersizi tavsiye ederdim... guzel haberlerini beklyruz inş. :)Penis denemesi yapcam evet cesarettim var yapcam herkes yapior ölunmuor hemen olsun bitsin istiorum yavas yavas deniyecem evet yapcam tamam
pardon cnm beklyruz deynce var anladm raabim versn inş. hayrlısyla :) cok dogru canım insan kendisi isterse herseyi yapabilir yapamam dedikçe herseyi zorlastırıyor aslında... sen inanmıssın olmus allah herkesn yardmcısı olsun inş. cnm :)
sen bilirsin canım inş. basarılı olursunuz... ama önce egzersizi tavsiye ederdim... guzel haberlerini beklyruz inş. :)
evet canım egzersz olmadan tam cözmuş olmassın... alışman lazım vajınaya bişey grmesine.. direk pensle daha cok korkarsan dahada zorlanrsın... bnce suan bossan hemen kalk ve dene canm erteleme ne dersin ? eşini kaybetmk mi daha zor yoksa deneme yapmak mı :? :)Cok kisi böle yapti deme egserzlik le deme Öle yapinca genisliormu deme ondan tamam ja yapcam söz dekiyecem cunku artik bitsin kocami mutlu etmek istiorum kaybetmek degil bu yuzden sadee bu koku yuzunden evliliyim bitmesin insallah
hacıco ve melodıka egzersızlere ara verdıgınız kaldıgınız yerden devam edıyorsunuz yanı hıc bıseye sıfırdan baslamıyorsunuz melodıka sen 10 cm deydın cnm aynı sekılde devam edersın bende 4 gun ara vermıstım sonra yaptım kaldıgım yerden oldu korkamyın gerılemıyorsunuzz
canım delik zaten asagıdadr yukarda değil...sen vajınanı ıyıce incele sonra deliğe kenarlarına dokunmaya calış..ama krem surerek sade elle değil.. o ıkınınca acılan yerede bir parmagın bir bogumunu kayganlastrıcı veya zeytnyagyla sokabilrsen sok..cok ittirme yavasca koy deliğe kendi gider..Ayina aldim koltukta oturdum aldta delik var ikindim ve cok degil ama az acildi yani acilior ama delik baya altta ust tarafta degil
canım delik zaten asagıdadr yukarda değil...sen vajınanı ıyıce incele sonra deliğe kenarlarına dokunmaya calış..ama krem surerek sade elle değil.. o ıkınınca acılan yerede bir parmagın bir bogumunu kayganlastrıcı veya zeytnyagyla sokabilrsen sok..cok ittirme yavasca koy deliğe kendi gider..
Tamam yapcam deligi buldum ya oda Iyi benim Icin hic bakmiordum cunku nasil kendi girer o deligi hemen basini ellimi sokcam ilerletmedenmi
evet canım basladın ya simdi gerisi gelir :) bak sen o deliğe dokunabiliyorsan eğer eczaneye git ve bepanthol kreminden al...sonra o kremi vajının etrafına sur sonrada zeytinyagına bir parmagının ufak bir bogumunu surerek parmagını deliğin girişine koy.. sonra ıkınarak derin nefes al ve parmagını cok yavas ittir içeri dogru o gider kolayca zaten içeri acımaz merak etme rahat ol... hatta bunları yaparken muzik falan dinle dusunme acıyı..sonra parmagını içerde biraz beklet ve cıkar.. bu işlemi bir denemede 3-5kere yap canm olur mu :) bugun bu dedklerimi aynen yap canm snra duruma göre yardmcı olurum :) mutlaka yap ama :)Tamam yapcam deligi buldum ya oda Iyi benim Icin hic bakmiordum cunku nasil kendi girer o deligi hemen basini ellimi sokcam ilerletmedenmi
evet canım basladın ya simdi gerisi gelir :) bak sen o deliğe dokunabiliyorsan eğer eczaneye git ve bepanthol kreminden al...sonra o kremi vajının etrafına sur sonrada zeytinyagına bir parmagının ufak bir bogumunu surerek parmagını deliğin girişine koy.. sonra ıkınarak derin nefes al ve parmagını cok yavas ittir içeri dogru o gider kolayca zaten içeri acımaz merak etme rahat ol... hatta bunları yaparken muzik falan dinle dusunme acıyı..sonra parmagını içerde biraz beklet ve cıkar.. bu işlemi bir denemede 3-5kere yap canm olur mu :) bugun bu dedklerimi aynen yap canm snra duruma göre yardmcı olurum :) mutlaka yap ama :)
o krem acını ve yanmaı azaltır canım... krem yada kaygnlastırıcı surmeden yaparsan olmaz acır... o yuzden kullan mutlaka bi krem...Tamam yapcam o bepanthol Krem ne yapio ne Icin peki
o krem acını ve yanmaı azaltır canım... krem yada kaygnlastırıcı surmeden yaparsan olmaz acır... o yuzden kullan mutlaka bi krem...
Ben yurtdisindayim oyuzden ezcaneden alabilirmiyim böle sey ve bu vucuda surulcek Krem oraya sarar vermesin yoksa alcam surcem yeterki birsey olmasin
alabilrsin cnm ilaçlar heryrde aynıdır bnce :) sen eczaneye git sor bu kremi bepanthol de... zarar vermz kadın dogum dr u öneriyor bunu merak etme...Ben yurtdisindayim oyuzden ezcaneden alabilirmiyim böle sey ve bu vucuda surulcek Krem oraya sarar vermesin yoksa alcam surcem yeterki birsey olmasin
alabilrsin cnm ilaçlar heryrde aynıdır bnce :) sen eczaneye git sor bu kremi bepanthol de... zarar vermz kadın dogum dr u öneriyor bunu merak etme...
dr tavsiye ediyor bunu cnm.. burdaki herkeste bunu kullanmstr zaten...normalde bepanthene vardı amaa onu uretmyrlar artık o krem bepanthol adında satılıyor.. o nyuzden al faydalı olur korkma...Tamam sorcam Canim net te okuyorum vucut Icin yazior yaralar Icin ama orasi Icin degil Hmm sorun olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?