Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pardon cnm beklyruz deynce var anladm raabim versn inş. hayrlısyla :) cok dogru canım insan kendisi isterse herseyi yapabilir yapamam dedikçe herseyi zorlastırıyor aslında... sen inanmıssın olmus allah herkesn yardmcısı olsun inş. cnm :)

ins gercektende cok kotu bi illet ama o dusunceyle yasamak emin olun o anki hissettiginiz acinin yaninda sifir kalir.bi sefer olsa sonra bumuydu dersiniz.gerci acidi dedigimde sadece kasilmadan oluyor serbest biraktiginiz anda hersey cok iyi.tabi yenemeyenler biz yendigimiz icin rahat konusuyoruz diye dusunmeyin niyetimiz sizi cesaretlendirmek ve sakin umitsizlige kapilmayin.

sen bilirsin canım inş. basarılı olursunuz... ama önce egzersizi tavsiye ederdim... guzel haberlerini beklyruz inş. :)

Cok kisi böle yapti deme egserzlik le deme Öle yapinca genisliormu deme ondan tamam ja yapcam söz dekiyecem cunku artik bitsin kocami mutlu etmek istiorum kaybetmek degil bu yuzden sadee bu koku yuzunden evliliyim bitmesin insallah

Cok kisi böle yapti deme egserzlik le deme Öle yapinca genisliormu deme ondan tamam ja yapcam söz dekiyecem cunku artik bitsin kocami mutlu etmek istiorum kaybetmek degil bu yuzden sadee bu koku yuzunden evliliyim bitmesin insallah
evet canım egzersz olmadan tam cözmuş olmassın... alışman lazım vajınaya bişey grmesine.. direk pensle daha cok korkarsan dahada zorlanrsın... bnce suan bossan hemen kalk ve dene canm erteleme ne dersin ? eşini kaybetmk mi daha zor yoksa deneme yapmak mı :? :)

hacıco ve melodıka egzersızlere ara verdıgınız kaldıgınız yerden devam edıyorsunuz yanı hıc bıseye sıfırdan baslamıyorsunuz melodıka sen 10 cm deydın cnm aynı sekılde devam edersın bende 4 gun ara vermıstım sonra yaptım kaldıgım yerden oldu korkamyın gerılemıyorsunuzz

Ayina aldim koltukta oturdum aldta delik var ikindim ve cok degil ama az acildi yani acilior ama delik baya altta ust tarafta degil

Ayina aldim koltukta oturdum aldta delik var ikindim ve cok degil ama az acildi yani acilior ama delik baya altta ust tarafta degil
canım delik zaten asagıdadr yukarda değil...sen vajınanı ıyıce incele sonra deliğe kenarlarına dokunmaya calış..ama krem surerek sade elle değil.. o ıkınınca acılan yerede bir parmagın bir bogumunu kayganlastrıcı veya zeytnyagyla sokabilrsen sok..cok ittirme yavasca koy deliğe kendi gider..

Tamam yapcam deligi buldum ya oda Iyi benim Icin hic bakmiordum cunku nasil kendi girer o deligi hemen basini ellimi sokcam ilerletmedenmi

Tamam yapcam deligi buldum ya oda Iyi benim Icin hic bakmiordum cunku nasil kendi girer o deligi hemen basini ellimi sokcam ilerletmedenmi
evet canım basladın ya simdi gerisi gelir :) bak sen o deliğe dokunabiliyorsan eğer eczaneye git ve bepanthol kreminden al...sonra o kremi vajının etrafına sur sonrada zeytinyagına bir parmagının ufak bir bogumunu surerek parmagını deliğin girişine koy.. sonra ıkınarak derin nefes al ve parmagını cok yavas ittir içeri dogru o gider kolayca zaten içeri acımaz merak etme rahat ol... hatta bunları yaparken muzik falan dinle dusunme acıyı..sonra parmagını içerde biraz beklet ve cıkar.. bu işlemi bir denemede 3-5kere yap canm olur mu :) bugun bu dedklerimi aynen yap canm snra duruma göre yardmcı olurum :) mutlaka yap ama :)

Tamam yapcam o bepanthol Krem ne yapio ne Icin peki

Ben yurtdisindayim oyuzden ezcaneden alabilirmiyim böle sey ve bu vucuda surulcek Krem oraya sarar vermesin yoksa alcam surcem yeterki birsey olmasin

eczanelerde ve büyük marketlerde kayganlaştırıcı jeller var muhakkak bulursun yurtdışında varmıdır bilmem ama krem olarak arkadaşlar bepanthen kullandılar normal vücut kremlerinden kullanma mantar yapabilirler hiç bişey bulamazsan zeytinyağıyla dene onunlada yapanlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…