- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.661
dr tavsiye ediyor bunu cnm.. burdaki herkeste bunu kullanmstr zaten...normalde bepanthene vardı amaa onu uretmyrlar artık o krem bepanthol adında satılıyor.. o nyuzden al faydalı olur korkma...
Ben yurtdisindayim oyuzden ezcaneden alabilirmiyim böle sey ve bu vucuda surulcek Krem oraya sarar vermesin yoksa alcam surcem yeterki birsey olmasin
Ben yıllık evliyim 32 yaşındayım ve vajinusmus um halen bakireyim psikiyatris e gidiyorum 3 seanstayız birinci boğum a kadar parmak egzersizindeyim esimle beraber uyguluyoruz bundan sonraki aşama ne olacak bilimiyorum ama egzersizleri yapmak benim için çok zor bu hastalığı yenmek istiyorum ne zaman yenicem çünkü biran önce anne olmak istiyorum Allah benim gibi olan herkese şifa versin
yarın akşam emla ile deneme yapacam kızlar dua edin bana ne olur 3 yılı aştı bıktım bu illetten eşimde bıkmak üzere hissediyorum bunu adam daha ne kadar anlayış gösterebilir ki zaten yanma çok oluyo bende nasıl kurtulacak bu illetten çok da korkuyorum ya yine olmazsa bıktım artık bıktım
bende aynıyım 3 yıllık evliyim bide bitmiyor bu çile bitmiyor
Canim aynen Bende öleyim Bendede var emla sen bi yap Ben regelim bitsin bitmesi bi ja offf Bende yapcam ama bi dene oluormu Ben uc aylik evliyim
bende yurt disindayim cnm vazelinle bebek yagi var digerlerini bulabilirmisin bilmiyorum ben bebek yagiyla yapiyorum halen. nerede yasiyorsun?
Doktora hiç gittiniz mi?
çok korkuyorum ama eşime sö verdim deneyecem yarın tabıkı haber veririm ama dua edin ne olur bıktım çünkü artık
Dualarim seninle sen yap bana söle olurmu sen neden korkuon acidanmi zor oluor diyemi
Dualarim seninle sen yap bana söle olurmu sen neden korkuon acidanmi zor oluor diyemi
giittim ama hep bir kere ikinciye gitmek istemedim zaten burda ki arkadaşların bire bir aynı tavsiyesini veriyor doktorda bu iş kafada bitiyor biliyorum ama toplayamıyorum kendimi emla aldım yarın onunla deneyecem inşallah faydası olur 5 ay oldu kremi korkudan onu bile kullanamadım
olur tabiki yanma çok oluyo bende nefesim kesiliyor sanki ölüyorum nasıl bieşeydir bu anlamadım kabus resmen
Ben ilk olarak jinekolog a gittim o bana 1 ay süre verdi yapın dedi yapamazsanız operasyonla kızlığı alırız dedi bende saha sonra psikolog a gittim o da hayır olmaz egzersizlerle düzelecek dedi sanki başaramıycam bu egzersizleri olmazsa kızlığımı aldırıcam belki o zaman düzelirim kafam karışık yani...
Peki kizlik alikinca ne oluor Öle aci olmuormu Bende yapamasam denesemmi Öle bilgi verirmisin lutfen
Dedimya nasil gircek acimadan bu sey diyemez uyusturcam birsey hizetmem Icin yanma bilmiorum ama ilk basi girdi igne yapti sanki hemen cektirdim agladim ölemi
Bir arkadaşım vajinusmus tu bizim gibi hamile kaldı üzerine boşalma ile sezeryan doğum da iken doktor kızlığını almış şimdi ikinci bebeği bekliyor ben kızlık gittikten sonra düzeldim diyor bende çok kararsızım şuanda jinekolog muayene olduğumda biraz zorlandım ama başardım yani ne yapsam bilmiyorum benzer durumda olanlardan yardım bekliyorum tavsiyeye ihtiyacım var.
Kizlik alininca iliski acisiz olurmu peki Band Doktor kisliyimi bakti ince dedi normal dedi acitmadan bakti alttan o bayiltipla alirlar Problem olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?