- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.961
hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede sende yenersin, bu aralar uğurlu sanki inşallah senin içinde öyle olur arkadaşım,her zaman burdayız, sen ne durumdasın egzersiz mi yapıyosun anlat ve arkadaşlar kim hangi konudan anlıyorsa elimizden geleni yapalım.
canım pes etme o hastalığın kurtuluşu yok elinden sen yeter ki denemeye devam et, birde okumadıysan benim sayfama bir göz at derim orda yazdığım şekilde denersen inşallah faydası olur.
ilk sayfaya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
inşallah halledeceğiz bu sefer. bu mutlu haberi sizlerle paylaşacağım tabiki, nasıl başardığımı da inşallah.
şurdaki yazıyı okudum biraz önce sen de oku istersen emla krem cinsel ilişki için kullanılır mı? - İlaçpedia
hayırlı haberlerle dönerim inşallah, allah yardımcımız olsun.
çok teşekkür ederim
tam 2 yıl olacak evleneli ben eşimi çok severek evlendim halende ilk günkü gibi seviyorum...ama nerden bilebilirdim ki hayatımın bir kabusu çevirebileğimi kendi kendime(( ilk gece korkulu rüyamdı zaten hep bekarkende ama nerden bilebilirdimki vajinusmus olacağımı...ve bunu yenemeyeceğimi...kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime karşı eksik gibi hissediyorum boşanmak istedim bu yüzden bir erkeğin isteyecebileği en doğal şey sevdiği kadının kendisine ait olmasıdır ama ben olamadım... artık oda denemiyor o denemedikçe bende istemiyorum sevişmelerimiz monotonlaştı...bugün bana akşama hazır ol senden bebek istiyorum dedi :) ama daha ben bu illeti yenemedim o söylediğinden beri korkudan ölecem doktora gittim iki kere sprey,şurup,ve hap verdi...bugün onlardan içecem ve tekrar deneyecem eşim psikiyatriye gidelim diyor ama ben istemiyorum çünkü bir ton para gerek ve şuanda psikiyatriye verecek paramız yok o yüzden bunu yenmem gerek...Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmm etttt lütfen...benim gibi olan bütün arkadaşlarımı yardım et yarabbim ((
Bende adadim adak insallah olur Benim yagla surdun olmadi kremle deniyecem bakalim Canim senden Haber bekliorum olurmu
çok teşekkür ederim
tam 2 yıl olacak evleneli ben eşimi çok severek evlendim halende ilk günkü gibi seviyorum...ama nerden bilebilirdim ki hayatımın bir kabusu çevirebileğimi kendi kendime(( ilk gece korkulu rüyamdı zaten hep bekarkende ama nerden bilebilirdimki vajinusmus olacağımı...ve bunu yenemeyeceğimi...kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime karşı eksik gibi hissediyorum boşanmak istedim bu yüzden bir erkeğin isteyecebileği en doğal şey sevdiği kadının kendisine ait olmasıdır ama ben olamadım... artık oda denemiyor o denemedikçe bende istemiyorum sevişmelerimiz monotonlaştı...bugün bana akşama hazır ol senden bebek istiyorum dedi :) ama daha ben bu illeti yenemedim o söylediğinden beri korkudan ölecem doktora gittim iki kere sprey,şurup,ve hap verdi...bugün onlardan içecem ve tekrar deneyecem eşim psikiyatriye gidelim diyor ama ben istemiyorum çünkü bir ton para gerek ve şuanda psikiyatriye verecek paramız yok o yüzden bunu yenmem gerek...Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmm etttt lütfen...benim gibi olan bütün arkadaşlarımı yardım et yarabbim ((
Sen Neden korkuon peki neden yapamion acidan mi peki Ben oyuzden
aslında ordan bir çocuk çıkabileciğinin farkındayım ama nedense yenemiyorum bu ileti acımasından korkuyorum allah kahretsin bunu bizlere acıyacak ilk gece anılarını bize anlatan beynimize kötü şeyleri empoze edenlere...
sağol bilgilendirme için cnm bilmiyordum... bnde hiç olmadı kasıntı falan ama nolur nolmaz diye yıkıyrdum... bu döl yolu dediği vajınanın içi mi anlamadım.. yoksa vajınanın deliğine kadar olan yerde mmi sakıncalı? parmagımı taaa içeri sokup yıkıyacak halim yok anlamadım valla :)BÜTÜN KIZLAR OKUSUN !!!!!!!!!!! araştırmalara göre Türkiyede 18 yaş üstü kadınların yarısından fazlasının döl yolu yıkama alışkanlığı var - Bu gelenek anne ve diğer büyüklerden öğrenilerek nesilden nesile aktarılıyor- Bu geleneğin amacı; hamileliği önlemek, akıntı, rahatsızlık ve koku gidermek .- Hangi amaçla yıkanır ise yıkansın döl yolunun yıkanması hem amacına hizmet etmiyor hem de üreme organları iltihabından dış gebeliğe ve hatta kansere kadar varan çok ciddi sağlık sorunlarına neden oluyor. Türkiye ve benzeri ülkelerde döl yolunu yıkama alışkanlığı çok yaygın. Araştırmalarımız, Türkiyedeki 18 yaş üstü kadınların % 50- 60 kadarının çok sık aralıklarla döl yolunu yıkadığını gösteriyor. Bu gelenek anne ve diğer büyüklerden öğreniliyor, böylece nesilden nesile aktarılarak varlığını sürdürüyorDöl yolunu yıkayanların büyük çoğunluğu yıkamada yalnızca basınçlı veya basınçsız su, ya da sabun ve su kullanıyor. Çok az bir kısmı ise, bu amaçla satılan içine çeşitli kimyasallar ve parfüm katılmış olan hazır çözeltileri kullanıyorlar. Kadınlar genellikle cinsel birleşmeden sonra, ban­yo veya boy abdesti sırasında, adet görme sonrasında,bazı cinsel organ şikayetleri olduğunda veya tuvalet sonrasında cinsel organlarını yıkıyorlar. Yıkamaya gerekçe olarak birçok neden ileri sürülüyor. Bunların başında cinsel ilişkiden sonra temizlenmek, hamile kalmamak ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak geliyor. Bunların hepsi yanlış bilgilenmeye dayanıyor. Çünkü döl yolunu yıkamak bu amaçların hiçbirine hizmet etmiyor. Aksine döl yolunu yıkamak birçok sağlık sorununa neden oluyor. Döl yatağı yıkamanın diğer nedenlerinden biri de döl yolu akıntılardan ve kokularından arınmak. Bu da çok zararlı bir yıkama zamanı ve gerekçesi. Çünkü döl yolu akıntısı ya da kötü koku var ise, burada iltihap var demektir bu durumda döl yolunu yıkanmak daha da sakıncalıdır. İltahabı yayar ve ağırlaştırır. Bu durumda döl yatağını yıkamaktan çare ummak yerine gecikmeden mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Döl yolu temizliği amacı ile satılan eriyikler hekim önerisi olmadan kesinlikle kullanılmamalıdır. Döl yolunu temizlemenin en güvenli yolu onun kendi kendini temizlemesine fırsat verilmesidir.Hangi amaçla olur ise olsun döl yolunun su veya başka bir sıvı ile yıkanması döl yolunun kimyasal yapı ve dengesini bozuyor. Döl yolunun kimyasal yapısı ise bulaşıcı hastalıklar açısından son derece önemlidir. Bu yapı bozululur ve döl yolunun kendi kendini koruma meknizması bozulmuş oluyor. Buna ilaveten döl yolu yıkama sırasında buraya mikrop taşınmış oluyor. Bu iki faktör birleşince döl yolunun iltihaplanması kolaylaşmış hatta kaçınılmaz oluyor. Bu iltihap rahim ağzı ve içine hatta tüplere ulaşarak çok ciddi enfeksiyonlara yol açabiliyor. Tüm araştırmalar sık sık veya düzenli olarak döl yolunu yıkayan kadınlarda üreme organları iltihaplarının %70-80 oranında daha sık görüldüğünü gösteriyor. Düzenli. Bu enfeksiyonlar zamanında tedavi edilmez ise hayati tehlike yaratabiliyor ve kısırlığa neden olabiliyor.Döl yolunu yıkamanın sakıncası saadece enfeksiyon ya da istemsiz gebelik ile de sınırlı değil. Döl yolunu uzun yıllar ve sık sık yıkayanlarda rahim ağzı(serviks) kanseri oluşumunun daha sık olduğu biliniyor. Bu nedenle de kadınlar her ne nedenle olursa olsun döl yataklarını yıkamamalıdırlar.(alıntı)hani bazen arkadaşlar yazıyordu ya işte yağ kullandım şöyle oldu akıntı arttı kaşıntı oldu sızlama oldu falan, bende şaşırıyordum neden bende olmadı diye sonra aklıma geldi acaba sabunla falan temizliyorlar mı diye. aman dikkat
canım kendini uzme o kadar bizde sen gibiydik ama yendik cok sukur... hani doktora para lazım diyorsun yaa bnde öyle dusunuyrdum ama devlet hastanelernde ki piskiyastrilerde faydalı oluyr... sen nerde oturuyrsun istdeysen tavsiye edebilirm.. hiçbir ucret ödemiyrsun.. hem piskyatre gidersin hem burdan yardım alırsın ve çözersin korkma :) ben piskytre gittim ama burası daha faydalı oldu bana sen duzenli bir şeklde egzersize basla ve kendine guven yaparsın kısa surede merak etme :) hiç egzersz yaptın mı cnm :)çok teşekkür ederimtam 2 yıl olacak evleneli ben eşimi çok severek evlendim halende ilk günkü gibi seviyorum...ama nerden bilebilirdim ki hayatımın bir kabusu çevirebileğimi kendi kendime(( ilk gece korkulu rüyamdı zaten hep bekarkende ama nerden bilebilirdimki vajinusmus olacağımı...ve bunu yenemeyeceğimi...kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime karşı eksik gibi hissediyorum boşanmak istedim bu yüzden bir erkeğin isteyecebileği en doğal şey sevdiği kadının kendisine ait olmasıdır ama ben olamadım... artık oda denemiyor o denemedikçe bende istemiyorum sevişmelerimiz monotonlaştı...bugün bana akşama hazır ol senden bebek istiyorum dedi :) ama daha ben bu illeti yenemedim o söylediğinden beri korkudan ölecem doktora gittim iki kere sprey,şurup,ve hap verdi...bugün onlardan içecem ve tekrar deneyecem eşim psikiyatriye gidelim diyor ama ben istemiyorum çünkü bir ton para gerek ve şuanda psikiyatriye verecek paramız yok o yüzden bunu yenmem gerek...Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmm etttt lütfen...benim gibi olan bütün arkadaşlarımı yardım et yarabbim ((
Egeguezeli89; sen hala burdamı takılıyosun ben sana egzersız yap dememısmıydım bıraz calıs hadı
aslında ordan bir çocuk çıkabileciğinin farkındayım ama nedense yenemiyorum bu ileti acımasından korkuyorum allah kahretsin bunu bizlere acıyacak ilk gece anılarını bize anlatan beynimize kötü şeyleri empoze edenlere...
Ben senin sayfani okudum Canim Bende Öle dusunuorum Canim egserzis yapamiorum yag la yaptim ilk basi girdi acidi cektim ama girior evet kayior
Merhaba,
tam 2 yıl olacak evleneli ben eşimi çok severek evlendim halende ilk günkü gibi seviyorum...ama nerden bilebilirdim ki hayatımın bir kabusu çevirebileğimi kendi kendime(( ilk gece korkulu rüyamdı zaten hep bekarkende ama nerden bilebilirdimki vajinusmus olacağımı...ve bunu yenemeyeceğimi...kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime karşı eksik gibi hissediyorum boşanmak istedim bu yüzden bir erkeğin isteyecebileği en doğal şey sevdiği kadının kendisine ait olmasıdır ama ben olamadım... artık oda denemiyor o denemedikçe bende istemiyorum sevişmelerimiz monotonlaştı...bugün bana akşama hazır ol senden bebek istiyorum dedi :) ama daha ben bu illeti yenemedim o söylediğinden beri korkudan ölecem doktora gittim iki kere sprey,şurup,ve hap verdi...bugün onlardan içecem ve tekrar deneyecem Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmm etttt lütfen...benim gibi olan bütün arkadaşlarımı yardım et yarabbim ((
Canım ben evleneli 5 yıl oldu ve halen çözemedim terapiste gidiyoruz eşimle 3 seans tayız sanki iyi gibi geldi hemde devlet hastanesinde para ödemiyoruz sizede doktora gitmenizi ve bu sayfadan aynı durumda olan arkadaşlarla durumunuzu paylaşırsanız daha rahatladığınızı ve yalnız olmadığını görmek rahatlatacaktır terapist bu hastalığın %100 tedavisi var dedi hemde 2,3 ay içerisinde tedavisinin mümkün olduğunu söyledi bence zaman kaybetmeden bir doktora gitmenizi ve bu durumu çözebileceğinizi görmenizi tavsiye ederim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
canım sen eşine vajina içine yağ sürdürmemiştin değil mi? o zaman zor olur dediğimi tamamen yapmaya çalış.bu arada sen regl değil miydin nasıl denediniz? hmmm şüphelendim şimdi.
canı merhaba bende hazıranda 2 senelık evlılığımı doldurdum ve hazıranda yendım bu hastalığı bızım yasadıklarımızı yazmıssın hepımız aynı durumdaydık ama bu ısı egzersız yapmadan cozmek ımkansız oda bıraz zamanını alır hırslı olursan 1 haftada bıle halledersın .bu aksam deneme konusuna gelınce ben zeytınyağı ıle yendım ıstersen bı zeytınyağı surup vajınana dene ama kendını kasmaman lazım ınankı korkulacak bısye yok ben 2 senem bosa gecmıs dedım bızde cocuk ıstıoduk ama ben daha o ısı yapamıodumkı nasıl cocuk yapıcaktım.esımde dıodu artık cocuk vaktı geldı daha cok korkuodum o ısı bıtırmem lazım sonra cocuk kımbılır nezman olucak dıye.sana tavsıyem buaksam basarısız olursan egzersızlere basla bız senı yonlendırelım ve bıanonce halledelım bu ısı kuzum ınan hepımız aynı selerı yasadık kendını yalnız hıssetme yanındayız
canım kendini uzme o kadar bizde sen gibiydik ama yendik cok sukur... hani doktora para lazım diyorsun yaa bnde öyle dusunuyrdum ama devlet hastanelernde ki piskiyastrilerde faydalı oluyr... sen nerde oturuyrsun istdeysen tavsiye edebilirm.. hiçbir ucret ödemiyrsun.. hem piskyatre gidersin hem burdan yardım alırsın ve çözersin korkma :) ben piskytre gittim ama burası daha faydalı oldu bana sen duzenli bir şeklde egzersize basla ve kendine guven yaparsın kısa surede merak etme :) hiç egzersz yaptın mı cnm :)[
insanın sevdiğiyle tam anlamıyla beraber olamaması...onun gözlerine bakıp seni ne kadar sevdiğini bile bile böyle bi durumun olması beni fazlasıyla yıpratıyor...ben mersinin ilçesindeyim devlet hastanesindeki doktorlar ne kadar yayrlı olur bilmiyorum egzersiz denedim ilk başlarda aslında vajinusmus diye bi kitap vardı ilk evlendiğimiz dönem o kitabı yarıya kadar okuyup egzersiz yapıyordum eşimle ama sonraları hep bişeyler bahane edip yapmamaya başladım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?