Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim

tam 2 yıl olacak evleneli ben eşimi çok severek evlendim halende ilk günkü gibi seviyorum...ama nerden bilebilirdim ki hayatımın bir kabusu çevirebileğimi kendi kendime (( ilk gece korkulu rüyamdı zaten hep bekarkende ama nerden bilebilirdimki vajinusmus olacağımı...ve bunu yenemeyeceğimi...kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime karşı eksik gibi hissediyorum boşanmak istedim bu yüzden bir erkeğin isteyecebileği en doğal şey sevdiği kadının kendisine ait olmasıdır ama ben olamadım... artık oda denemiyor o denemedikçe bende istemiyorum sevişmelerimiz monotonlaştı...bugün bana akşama hazır ol senden bebek istiyorum dedi :) ama daha ben bu illeti yenemedim o söylediğinden beri korkudan ölecem doktora gittim iki kere sprey,şurup,ve hap verdi...bugün onlardan içecem ve tekrar deneyecem eşim psikiyatriye gidelim diyor ama ben istemiyorum çünkü bir ton para gerek ve şuanda psikiyatriye verecek paramız yok o yüzden bunu yenmem gerek...Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmm etttt lütfen...benim gibi olan bütün arkadaşlarımı yardım et yarabbim ((

Sen Neden korkuon peki neden yapamion acidan mi peki Ben oyuzden

canı merhaba bende hazıranda 2 senelık evlılığımı doldurdum ve hazıranda yendım bu hastalığı bızım yasadıklarımızı yazmıssın hepımız aynı durumdaydık ama bu ısı egzersız yapmadan cozmek ımkansız oda bıraz zamanını alır hırslı olursan 1 haftada bıle halledersın .bu aksam deneme konusuna gelınce ben zeytınyağı ıle yendım ıstersen bı zeytınyağı surup vajınana dene ama kendını kasmaman lazım ınankı korkulacak bısye yok ben 2 senem bosa gecmıs dedım bızde cocuk ıstıoduk ama ben daha o ısı yapamıodumkı nasıl cocuk yapıcaktım.esımde dıodu artık cocuk vaktı geldı daha cok korkuodum o ısı bıtırmem lazım sonra cocuk kımbılır nezman olucak dıye.sana tavsıyem buaksam basarısız olursan egzersızlere basla bız senı yonlendırelım ve bıanonce halledelım bu ısı kuzum ınan hepımız aynı selerı yasadık kendını yalnız hıssetme yanındayız

Aynen Canim yok acimismi yuruyemiormus girmemis falan Bende igneden korkan kisiyim sen hic parmak falan yaptinmi

Kızlar merhaba. Eski bir vajili olarak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

Ümitsizliğe kapılmadan-azimle ve egzersizle bu illetle başedilebilir

Son düzenleme:
sağol bilgilendirme için cnm bilmiyordum... bnde hiç olmadı kasıntı falan ama nolur nolmaz diye yıkıyrdum... bu döl yolu dediği vajınanın içi mi anlamadım.. yoksa vajınanın deliğine kadar olan yerde mmi sakıncalı? parmagımı taaa içeri sokup yıkıyacak halim yok anlamadım valla :)

canım kendini uzme o kadar bizde sen gibiydik ama yendik cok sukur... hani doktora para lazım diyorsun yaa bnde öyle dusunuyrdum ama devlet hastanelernde ki piskiyastrilerde faydalı oluyr... sen nerde oturuyrsun istdeysen tavsiye edebilirm.. hiçbir ucret ödemiyrsun.. hem piskyatre gidersin hem burdan yardım alırsın ve çözersin korkma :) ben piskytre gittim ama burası daha faydalı oldu bana sen duzenli bir şeklde egzersize basla ve kendine guven yaparsın kısa surede merak etme :) hiç egzersz yaptın mı cnm :)

Egeguezeli89; sen hala burdamı takılıyosun ben sana egzersız yap dememısmıydım bıraz calıs hadı

regl anacım o idare edicen birkaç gün, yapacak bişey yok, zaten bant kaydı olmasından şüpheleniyorum, telefon şakaları varya arıyorlar karşıdaki açıyor işte , şakazedenin konuşmasına en uygun ne varsa kayıtta onu söylüyorlar, bazen takılıyor başa dönüyor aynı şeyleri söylüyorlar hani anladın sen o geldi aklıma hakkaten neden yapmıyorlar artık derken bizim kız çıka geldi

işte dinimizde de ne kadar günahtır yatağını dışarda anlatmak biz burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz ama bunu insanlar cahilce sağda solda birbirine anlatıyor. ama arkadaşlar acıyor şöyle oldu böyle oldu diyenler hep, eşleri onlar hazır olmadan zorladığı için öyle hepimizin eşleri anlayışlı, zaten olmasaydı çoktan bitmişti bu durum ama şunu düşünün onlar anlayışlı olmasaydı da bizimde ilk gecemiz kabus gibi zihnimize kazınır ve cinsel hayatımız üzerinde ömür boyu gölge gibi dururdu, bakın yeterince beklenmediği için vajina yeterince kayganlaşmıyor ve dolayısıyla birde zorlanırsa tabi ki acıyor, ama eşler artık daha bilgili eskiye nazaran, daha yönlendirilebilir şekildeler, bunu yararımıza çevirmek elimizde, zaten yeterince kayganlaştırırsak vajina içini, gereken ortam sağlanmış oluyor, birde kendimizi kasmamak için ıkınmak nefes alıp vermek yeterli , olmadı mı demek ki biraz daha zaman gerekiyor, yani egzersizle adım adım ilerleyeceğiz ama birşekilde olacak arkadaşlar, kimse ömür boyu böyle yaşamıyor, sizde birgün kurtulacaksınız ama süresi sizin kendinizi OLUMLU MOTİVE ETMENİZE BAĞLI...

Canım ben evleneli 5 yıl oldu ve halen çözemedim terapiste gidiyoruz eşimle 3 seans tayız sanki iyi gibi geldi hemde devlet hastanesinde para ödemiyoruz sizede doktora gitmenizi ve bu sayfadan aynı durumda olan arkadaşlarla durumunuzu paylaşırsanız daha rahatladığınızı ve yalnız olmadığını görmek rahatlatacaktır terapist bu hastalığın %100 tedavisi var dedi hemde 2,3 ay içerisinde tedavisinin mümkün olduğunu söyledi bence zaman kaybetmeden bir doktora gitmenizi ve bu durumu çözebileceğinizi görmenizi tavsiye ederim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben senin sayfani okudum Canim Bende Öle dusunuorum Canim egserzis yapamiorum yag la yaptim ilk basi girdi acidi cektim ama girior evet kayior

canım sen eşine vajina içine yağ sürdürmemiştin değil mi? o zaman zor olur dediğimi tamamen yapmaya çalış.bu arada sen regl değil miydin nasıl denediniz? hmmm şüphelendim şimdi.

Canım ben evleneli 5 yıl oldu ve halen çözemedim terapiste gidiyoruz eşimle 3 seans tayız sanki iyi gibi geldi hemde devlet hastanesinde para ödemiyoruz sizede doktora gitmenizi ve bu sayfadan aynı durumda olan arkadaşlarla durumunuzu paylaşırsanız daha rahatladığınızı ve yalnız olmadığını görmek rahatlatacaktır terapist bu hastalığın %100 tedavisi var dedi hemde 2,3 ay içerisinde tedavisinin mümkün olduğunu söyledi bence zaman kaybetmeden bir doktora gitmenizi ve bu durumu çözebileceğinizi görmenizi tavsiye ederim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ona karar verdin yani gittin doktora neguzel insallah olur Canim denemedinmi daha bidaha

yaa harikasınız gerçekten burda aile olmuşsunuz siz ne güzel yaa umarım ben ve benim gibilerde kurtulur ama benim sormak istediğim...zeytinyağı sürünce birden kayıp girerse daha çok acıtmazmı arkadaşlar kusura bakmayın fazla açık soruyorum ama sormazsam öğrenemem özür dilerim şimdiden bu tür konuşmalar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…