Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biz aileyiz zaten sende bizim üyelerimizden birisin :) canım açık sor sorularını çekinirsen kafanda soru işaretleri birbirine girer. canım kayıyor dediysek tabi hop bir bakmışsın içinde değil, sadece zorlanmıyosun acımıyor anlamında, tabi kendini kasarsan yine acır ama baktın kasıyosun hemen ıkınırsın, ıkınırken çünkü kendini kasamıyorsun bak şimdi şuan hemde kendi kendine ıkın ve aynı anda eşinde nasıl yapıyosun hemen kasıyorsun oranın girişine engel oluyosun yani afedersin tuvaletini tutarken yaptığın gibi kas kendini, ama aynı anda yapmanı istiyorum ıkınırken kendini kasmaya çalış :) olmuyor değil mi? işte ıkınırken vajina p girişine izin verecek şekilde açılır, küçük bir delik gibi görünsede p.. yi çok rahat alır kendimizi kasmadığımızda, afedersiniz de ben bu iğrenç örneği vericem arkadaşlar bakın büyük abdesti yapıyosunuz değil mi? minicik bir delik varla yok arası ama afedersiniz çıkanı düşünün p den kalın, ee kendinizi kasıyor musunuz? kabız olmadığınız sürece bu istisna acıyor mu yada zorlanmadan nasıl çıkıyor sonrada eski haline dönüyor, bunu düşünün ve verdiğim örnek için kusura bakmayın olur mu ?

tşk ederim desteğiniz için...ii bir psikiyatri bulmak önemli heleki devlet hastanelerinde peki psikiyatri alanları fark ediyormu yani belirli bir psikiyatirisi varmu bu vajinusmus denen illetin..ve psikiyatri egzersizmi veriyor anlatmanız mümnkünmü ((şimdiden tşk ederim..

mrb kızlar çok acil bi bilgiye ihtiyacım var malum ben hala bu illeti yenemedim ama kayınvaldemler çocuk die tutturdular bende sorun olduğunu düşünüolar ben kızkende çocuğum olup olmayacağını anlayabilirmi doktorlar bi kaç arkadaşmdan duymuştum oluo die bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

canım bak bana sorarsan eşinle beraber bir kadın doğum uzmanına gidin,orda eşin dr un yanında eldivenle parmağını vajinaya girdirsin dr yapar sonra da eşin yapar dr dan isteyin özellikle bunu , en azından eşin sana zarar vermeyeceğini görür sende dr yanında olunca ayrı bir güven duyarak eşinin parmağına izin verirsin, ve eve gelincede ilk iş benim yöntemi denersin, zihnin oraya birşey gireceğini bir uzman yanında daha rahat kabul eder daha güvenli hissedersin , ne dersin?

Canim sen hic denedinmi parmak yada p le ??? Ben Hera Klinik buldum ama ancak Seneye gelebilirim cunkubyurt disindayim ve pasaportumun suresi bitti. Sen kac yasindasin ögrenebilirsem

canım eşinle konuş muayene sırasında zarın bozulmadığını anlarlar çünkü bildiğim kadarıyla tamam kısır olup olmadığın anlaşılır ama zarın durduğu da anlaşılır, eşin müsade etmesin başkalarının bu duruma karışmasına.ayrıca zarı duran bayanları genelde hani derler ya bekar bayanları vajinadan muayene etmezler ama senide evli olarak düşündükleri için ,arkadaşlar yanlış mı biliyorum bilgisi olan yardımcı olsun,ne diyeceğimi şaşırdım kızıyorum böyle başkalarının hayatına burnunu sokanlara kusura bakma canım.

Canim sen hic denedinmi parmak yada p le ??? Ben Hera Klinik buldum ama ancak Seneye gelebilirim cunkubyurt disindayim ve pasaportumun suresi bitti. Sen kac yasindasin ögrenebilirsem

28 yaşındayım denedim eşimin p..de nerdeyse yarıya kadar girdi ama oraya gelince eşimi üstümden itiyorum evlendiğim ilk dönem titreme tutmuş ve ağlama krizine girmiştim eşim çok korkmuştu....aslında kendimi kasmasam bitecek biliyorum ama kendimi çok kasıyorum sanki oraya gelince bomba patlayacak gibi hissediyorum ve terleme tutuyor olmayacak diyip bırakıyorum...ben hiç aparat felan denemedim hep eşimle beraber denedim...ve eşim parmağiyle denedi...ama korkuyorum oraya gelince işteee ((

canım merhaba benim kuzen hemşire geçenlerde konuştuk dediğini girmeden hamile kalınması söz konusu olamaz demişti var mı etrafında cidden böyle hamile kalan

Doktora gitmeye karar verdiniz yani Ben izine geldigimde gitmek istiorum benimde korku var aci ama yencez allah buyuk

merhaba canım hoş geldin, aslında yenmene çok az kalmış sadece biraz cesaret gerekli sana. yarısına kdr almak demek bu işin çoğu bitti azı kaldı demek canım. korkmana gerek yok o noktaya geldiğinde derin nefes alarak ve ıkınarak aşman mümkün bence. senin üstte olduğun pozisyonda denemeni tavsiye ederim, eşine sırtın dönük olarak. bu pozisyonda kontrol tamamen sende olduğu için daha rahat yaparsın. burdan ayrılmamanı tavsiye ederim sana, mümkün olduğunca girmeye çalış, aklına takılan herşeyi sor canım olurmu.. umarım en kısa zamanda yenersin..

canım kendini iyice hazır hissettiğin zaman geç eş denemesine, ama olmazsa da üzülme umudunu sakın yitirme, mutlaka olacak. sen azimle egzersizlerini yaparsan mutlaka yenersin.. Rabbim kolaylıklar versin..

aslında biliyorum çok az kaldı eşimde bak çok az kaldı olsa rahatlayacaksın diyip beni sakinleştiriyor belkide ıkınmayı doğru yapamıyorum nefes alış veriş şeklim yanlış yani bir yerde bir hata yapıyorum ama nerde bilemiyorum..eşime sırtımı dönersem yapamam sanırsam ama yüzümü dönerek belki üste deneyerek yapabilirim aslında eşim bu konuda bilgili ve anlayışlı normalde o üsteyken daha rahat oluyor gibi kalçamın altına yastık felan koyup denedik elinden gelenin fazlasını yapıyor onu kaybetmek istemiyorum onu kaybetmekten korkuyorum o benim herşeyim
onsuz nefes almak bana çok ağır gelir kaldıramam(((((ama ben onun için ufacık engeli bile aşamıyorum (((insan hani sevdiği için herşeyi yapar yaa ben neden yapamıyorum?????bugün tekrar deneyeceğiz ilaçlarımı alacam 8 gibi iki şer tane alacam 1 er saat arayla ((

eşinin sana destek olması çok güzel, bu sana güven verir. eşine yüzün dönükte deneyebilirsin o pozisyonda rahat, burnundan derin bir nefes al, nefesini verirken yavaşça ittir, bu arada ıkınmayı da unutma. ben yeneli 5 ayı geçti ve 10 yılımız dolmak üzereyken yendim, yani geçte olsa oldu çok şükür. çözümü olmayan bir şey değil en azından bu insanı umutlandırıyor. inşallah güzel haberlerini alırız canım, hadi biraz cesaret

Ne ilaclari Canim sen yapcaksin bugun biliorum kalbime dogdu insallah dua ediorum Canim

belki alacağım ilaçları bilirsiniz sizde doktorlara gitmişseniz bir işe yararmı yaramaz mı önerileriniz varsa sevinirim nasıl yendiniz tebrik ediyorum Allahım yaa dua edin ne olur banada ilaçlarda passiflora (şurup) muscoril(hap) xylocaine pımp spray (vajinaya sıkılacak uyuşturuyormuş ama geçenlerde denedik benim uyuşmadı ama eşimin p..si uyuştu doktorda öyle söylemişti uyuşabilir diye )

Ne ilaclari Canim sen yapcaksin bugun biliorum kalbime dogdu insallah dua ediorum Canim

belki alacağım ilaçları bilirsiniz sizde doktorlara gitmişseniz bir işe yararmı yaramaz mı önerileriniz varsa sevinirim nasıl yendiniz tebrik ediyorum Allahım yaa dua edin ne olur banada ilaçlarda passiflora (şurup) muscoril(hap) xylocaine pımp spray (vajinaya sıkılacak uyuşturuyormuş ama geçenlerde denedik benim uyuşmadı ama eşimin p..si uyuştu doktorda öyle söylemişti uyuşabilir diye )

canımmmmmmm tebrık ederım allah baska dert vermesin inş

amin cümlemize inş.. çk sağolun artık çocuk için başınızı ağrıtacam gerçi o kadar kolay değil bnden kurtulmak:) bugün tekrar denedik ve bn yatıyorken pozisyon aldık bu pozisyonda da oldu çk şükür ve eşimimn doymasını istedim çocuk istiyorz çünkü artık... hayırlısıyla inş darısı tüm arkadaşlara ve çocuk sahibi olmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…