- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.941
niye zararlı ki yaa ben hep sabunla yıkıyrum zeytnyagı mantar falan yapar diye :) hem tazykli suyun n e zararı var ki anlamadım?
parmak denemesine başlamıştım, eşimle de parmak denemesi yapıyorduk. hatta p. denemesinde biraz da girmişti, acı hissedince çekmiştim kendimi. sonra araya ramazan girdi, kayınvalidemlere gittik, annemlere gittik tatil derken ara verdik denemelere. şimdi kesin çözüm olsun diye kremi kullanalım diyoruz da emin de değilim işte bir yan etkisi olurmu diye. birde kas gevşetici haplar felan da var. bir yan etkisi olurmu acaba diye çekiniyorum açıkcası kullanmaktan. kullananlar bana yardımcı olablirse çok sevinirim. krem de vajina girişine uygulanıyor zaten kutusunun içinde de detaylı anlatıyor nasıl kullanılacağını.
Popo yönünde ittirmeye çalıştık aslında, hatta hareket de etmeye çalıştık yönü ayarlayabilmek için ama ben kasıyorum hala yanma hissini hissedince panikliyorum. Çıkmıyo içimden ama öyle olsa da. Durup bekliyoruz. Bakalım yine deneyeceğiz inşallah bugün. Dua bekliyorum kızlar. Adet olmadan 1 hafta içinde bitse bu iş artık ne iyi olur...
tavsiyelerin için sağol canım benimki zaten acıyacak korkusuydu o yüzden bıraktım yoksa acı hissi olmadı p.başını alabildim baskı hissettim bugün dişimi sıkıp acısa da dayanıcam eşime güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi vericem inşallah
parmak denemesine başlamıştım, eşimle de parmak denemesi yapıyorduk. hatta p. denemesinde biraz da girmişti, acı hissedince çekmiştim kendimi. sonra araya ramazan girdi, kayınvalidemlere gittik, annemlere gittik tatil derken ara verdik denemelere. şimdi kesin çözüm olsun diye kremi kullanalım diyoruz da emin de değilim işte bir yan etkisi olurmu diye. birde kas gevşetici haplar felan da var. bir yan etkisi olurmu acaba diye çekiniyorum açıkcası kullanmaktan. kullananlar bana yardımcı olablirse çok sevinirim. krem de vajina girişine uygulanıyor zaten kutusunun içinde de detaylı anlatıyor nasıl kullanılacağını.
kızlarrr oldu sanırım:) egzersizimin 10. gününde aparat ebatının da 8 cnm liğinde eş denemesinde başardık çok şükür:) bolca kendime ve eşime zeytinyağı sürdük.... ha kolay alabildim mi hayır eş denemesinde 6 sefer başı girdi birazı girdi ama azmettim hepsini o gece almak istedeim ve tamamını 6. da alabildim çok şükür... pozisyon olarak ise burda bahsedilen şekilde çok rahattım bn alttayken de denedik girdi ama canım felaket yandı üst pozisyonda çok rahattım birz içimde de beklettik.... zar yırtılmadı hala duruyor daha sonra yırtılır mı bilmem ama şu an hiç zarar görmedi kan da gelmedi... bu arada aparatta 8 cnm e henüz alışmamıstım ancak avesra, kkaderim sağolun sizlerin tavsiyeleriyle de eş denemesi yaptık ve başardık çk şüükür... rabbim bu derdi kimseye vermesin bzm de 1.5 yılımız gitti... yapamayan tüm arkadaşlar zaman kaybetmeden egzersize başlayın... bn de en başında elimi bile değdirememiştim... zar için de operasyon diyen doktor da oldu ama bu site den de burda iyi niyetli arkadaşlardan da Allah razı olsun... zaman oldu burdaki başaırı hikayelerini okuyarak gaza gelip hiç istek yokken egzersiz yaptım ve sonu mutluluk:))) devamı da gelir inş:):) herkese kolay gelsin... yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsinz arkadaşlar
yalnız kaderim teyzesı sana sımdı cok kızdıııı 54 mm değılım buyudum dıo 6 cm olmus:):) ıns allah kucağıma almayı nasıp etsınde hersyeını goruruz ısteyen herkese allah nasıp etsın
Bende kullancam kullananarem birsey olmuor diye aciyi kesior o ilk giristeki igne gibi aci olan aciyi daha Radar oluon Ben arastirdim yokmus Sarari nasil nekadar icine surulcek Benim almanca yazior Öle icine yazmior[/QU
Benim aldığım kremde 5 tane tüp var. Anestezik krem olduğu için çeşitli dozlarda anlatmış kullanımını. Ama bizim işlem için bir tüpün yarısından biraz daha azı yeterli olur sanırım. Vajinaya sürüyorsun biraz da içine doğru. Kutunun içinden çıkan bant gibi birşey var onu yapıştırıp havayla temasını kesiyorsun. Bu şekilde ne kadar bekleneceğini tam bilmiyorum ama sanırım 6-7 dakika yeterli olur.Açar açmaz da başlanması gerekiyor denemelere. Böyle işte okuudğumda anladığım bu. Kullanan biri olsa ondan tavsiye alsak çok iyi olurdu yaa
arkadaşlar merhaba. ben daha öncede yazmıştım ama egzersizlere ara verdiğimiz için hala devam ediyor sorunumuz malesefbugün emla kremi, kas gevşetici, rahatlatıcı sprey ve kayganlaştırıcı jeli aldık. onlarla denemeye karar verdik. yenen arkadaşlardan tavsiye alabilirsem çok iyi olur. çünkü emin değilim kullanıp kullanmama konusunda. bana yardımcı olabilir misiniz? ne yapsak acaba kullansak mı yoksa egzersizleri yapıp mı denesek?
Bende kullancam kullananarem birsey olmuor diye aciyi kesior o ilk giristeki igne gibi aci olan aciyi daha Radar oluon Ben arastirdim yokmus Sarari nasil nekadar icine surulcek Benim almanca yazior Öle icine yazmior[/QU
Benim aldığım kremde 5 tane tüp var. Anestezik krem olduğu için çeşitli dozlarda anlatmış kullanımını. Ama bizim işlem için bir tüpün yarısından biraz daha azı yeterli olur sanırım. Vajinaya sürüyorsun biraz da içine doğru. Kutunun içinden çıkan bant gibi birşey var onu yapıştırıp havayla temasını kesiyorsun. Bu şekilde ne kadar bekleneceğini tam bilmiyorum ama sanırım 6-7 dakika yeterli olur.Açar açmaz da başlanması gerekiyor denemelere. Böyle işte okuudğumda anladığım bu. Kullanan biri olsa ondan tavsiye alsak çok iyi olurdu yaa
Kendini rahat hizetmem Icin kullancam Ben kullancam rahat olmam Icin
eğer sen denediğinde olurda olumsuz olursa ben yine moralimi bozmam egzersizime devam ederim hatta olursa da süper olur kestirmeden kurtulursun inşallah. ama uyuşturmaya falan bana kalırsan gerek yok arkadaşım, ama kullanan arkadaşlar varsa işe yaradı mı yaramadı mı yazsınlar.ben yağı bol sürdüm hiçbirşey sürmedim onun dışında zaten vajina içine de güzelce sürersen acı hissetmiyosun.
tavsiyen için teşekkürler arkadaşım, darısı başımıza inşallah. keşke öyle olsa da gerek kalmasa kreme hapa felan. belki birkaç gün de yağla deneriz onları kullanmadan, bilmiyorum ki üffkurtulsak artık şu dertten, adağım var bir fakiri sevindirecem, yeterki bitsin artık.
[ı]ıyıyım canım bende bebıste ıyı sanırım cuma gunu gorduk masllah buyumustu allah kucağıma almayı nasıp etsın darısı sızlerın basına ıns[/ı]
tavsiyen için teşekkürler arkadaşım, darısı başımıza inşallah. keşke öyle olsa da gerek kalmasa kreme hapa felan. belki birkaç gün de yağla deneriz onları kullanmadan, bilmiyorum ki üffkurtulsak artık şu dertten, adağım var bir fakiri sevindirecem, yeterki bitsin artık.
yağı fazla sür biraz kayar ama sen afedersin tutarak denersen birkaç kez kaysada pes etmezsen aşarsın bu durumu. Hadi hayırlısı inşallah
Bende adadim adak insallah olur Benim yagla surdun olmadi kremle deniyecem bakalim Canim senden Haber bekliorum olurmu
hadi bakalım inşallah güzelim olsunda bebek sevmeye başlayalım bu sayfa artık herkes yensede hamileler sayfası olsa hayırlısıyla, ayyy ne güzel olurdu ya. inşallah canım pes etme saatlerce dene gerekirse yoruluna kadar pes etmek yok.doğru diyosun bu sefer pes etmek yok kaderim yarın güzel haberlerimi bekleyin anacığım
Merhaba arkadaşlar,
ben 2 yıl olacak evleneli ama halen yenemedim bu illeti kafayı sıyırmak üzereyim artık bişey yapasım gelmiyor...çok korkuyorum..bir taraftan bebekte istiyorum bir taraftan eşimide arzuluyorum ama olmuyor napacağımı şaşırdım desteklerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?