- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.101
Mrb olmali Ben dun o sirtima dönuk denedim ama girmedi yani basi girdi oturayim dedi olmadi ya yukari oturdum bana Biri bilgi versin bugun Yine deniyecem ama nasil dizlerimin ustundeydim ama oturunca olmuor
ben burda esimli anlatımda kadın üstte ters şekilde bir pozisyon görmedim yada var ben göremiyorum yardımlarını bekliyorum ve linki yolluyorum
Cinsel ilişki pozisyonları hakkında ansiklopedik bilgi
canımm hosgeldın bızde vajınusmustuk ve yendık ben tam 2 sene cektım ama buranın sayesınde halletım sımdı hıc canını sıkma sende halledıceksın parmak yada aparatla egzersızlere baslarsan cok kısa zamanda hallederız
bugünki moralim yerlerde acayip derecede. hatta şuan işyerinde olmasam ağlıcam söylediklerinize karşılık. nasıl yapmam gerekli?
bugünki moralim yerlerde acayip derecede. hatta şuan işyerinde olmasam ağlıcam söylediklerinize karşılık. nasıl yapmam gerekli?
Ben bunu hiç düşünmemiştim haklısınız belkide daha kolay olacak bunu mutlaka deneyeceğim umarım başarırım.bak parmağına prezervatf geçirmeyi ihmal etme ve kayganlaştırıcı sür . canm bnm avesra'cım bana bunu o öğretmişti sayesinde çok yol katetmiştim.cnm sende dinle bizi:)
Banada yardim edin lüften yazdim okuyun neolur cesaret varken
Ben bunu hiç düşünmemiştim haklısınız belkide daha kolay olacak bunu mutlaka deneyeceğim umarım başarırım.
ARtık başarmak ve normal karı-koca olmak istiyorum:44:
merhaba tebrik ederimmmm ne mutlu sana darısı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımın başına akşam bende ilaç aldım denemek istedim ama denemeye bile yeltenmedim sadece birbirimize doymaya çalıştık..(( ben bugün eşimin parmağına zeytinyağı sürdürüp denettirecem sen üstte eşine arkan dönük pozisyonda yaptığını söylüyosun yaa ben bunu yapamam ki nasıl yapacam yüzüm ona dönük ancak yapabilirim yada eşim üsteyken yarısına kadar alıyorum sonrasında kendimi kasıp onu üstümden itip acı hissediyorum kafayı yiyecem oda bende bebek istiyoruz etrafımdaki dengesizler çocuğumun olmadığını düşünüyorlar sorup duruyorlar kaynanam bile yoksa çocuğunuzmu olmuyor diye soru sordu böyle bişey varmı yaa bunun bana ne kadar acı verdiğini bilemezsiniz eşime hissettirmiyorum o benim bu konuyu umursamadığımı düşünüyor ama beynimde bu konu beni yiyip bitiriyor....ne yapacağımı şaşırdım...
Ben bunu hiç düşünmemiştim haklısınız belkide daha kolay olacak bunu mutlaka deneyeceğim umarım başarırım.
ARtık başarmak ve normal karı-koca olmak istiyorum:44:
akşam dene yarın bize yaz olurmu
avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))
çok dua ettim evlilik yıldönümümde olsun artık diye ve z.yağı sürüp eşime ters dönük pozisyonda p.yi elimle yönlendirdim ve hiç pes etmedimbi baktım ki içime almışım hiç bişey hissetmedim acı ağrı vs. olmadı zannettim hatta oldumu oldumu diye eşime sordum oldu dedi inanamıyorum hala şükürler olsun hepinizden Allah razı olsun
ilk halayımı çekiyorum
sen burayı bırakma kızları dinle sonuç kesin:13::13::13:
tebrik ederim hacico, çok sevindim yenmene. Allah mutluluğunuz daim eylesin, başka dert sıkıntı vermesin. darısı yenemeyen arkadaşların başına inş.
amin inşallah canım Allah razı olsun çok sağol bende hala şaşkın ördek gibiyim
Peki Canim oda anestrol uyusturucu duruma nereye icinemi Ende emla var oda uyusturuorya onla yapsam Bende sen gibi aaaa oldumu demek istiorum esime Ben o hanima gidemem hollanda da yasiorum bana yardim etsem lutfen
QUOTE=gayed;31848045]Bide şunu merak ettim şimdi birinci boğumdayım ya daha fazlasını sokarsam sanki girmeyecek parmağıma sert duvar gibi geliyor zorlarsam girer mi? O an titriyorum korkuyorum çok
ben ilk yendiğim zamanlarda rüyadayım sanıyordum, sürekli eşime, yapıyoruz demi artık oluyor demi diye soruyordum
bide benim 10 yıl sonra olunca inanmakta epey bir güçlük çektim. umarım bundan sonraki yaşantın dahada güzel olur canım, yenenleri gördükçe burada çok mutlu oluyorum ben. Rabbim yenemeyen herkese nasip etsin.
hepimize öle geliryordu cnm . o duvarla karşılaştığında parmağını delikten popo yönüne doğru it yavaşça ve acımayacak korkma bak resimde takıldığın duvarı görüyormusun
Eki Görüntüle 799358
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?