Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugünki moralim yerlerde acayip derecede. hatta şuan işyerinde olmasam ağlıcam söylediklerinize karşılık. nasıl yapmam gerekli?

bugünki moralim yerlerde acayip derecede. hatta şuan işyerinde olmasam ağlıcam söylediklerinize karşılık. nasıl yapmam gerekli?

canım bak sımdı aksama eve gıdıosun bı guzle banyao yap rahatla sonra aynayı akrsına al vajınanı ıncele ıkın ıkındığın zman delığın acıldını gorceksın serce parmaını jelle ve o delığe yerlestır ıttır ama dık ıttırme poo yonune eğımlı olsunn.bu aksam bunu yap yarın haber ver bıze cnm

bak parmağına prezervatf geçirmeyi ihmal etme ve kayganlaştırıcı sür . canm bnm avesra'cım bana bunu o öğretmişti sayesinde çok yol katetmiştim. cnm sende dinle bizi:)
Ben bunu hiç düşünmemiştim haklısınız belkide daha kolay olacak bunu mutlaka deneyeceğim umarım başarırım.
ARtık başarmak ve normal karı-koca olmak istiyorum:44:

Banada yardim edin lüften yazdim okuyun neolur cesaret varken

arkadasım bak yaklasık 1 haftadır burdasınnn senle surkelı konusuoruz dılımızde tuy bıttı egzerısze basla dmeekten amasen sureklı her gelen acıyomu napcam dıyo sorular soruyorsun.sen bıı egzerıszlere basla bızı haberdar et bızde sana yardımcı olalım boyle yaparsan sana kımse cevap yazmaz burda

çok sağol inşallah hayatım senin çoğu gitmiş azı kalmış.bak canım inanki dün bu saatlerde bende senle aynı vaziyetteydim.bir haftadır yarısına kadar alabiliyodum ve canım acıdı diyip eşimi itekliyodum ama dün evlilik yıldönümümüz olduğu için acısada acımasada sonunda ölüm yok dedim ve kendimi cesaretlendirdim bugün bu işi bitircem dedim.Allaha hergün dua ede ede geçirdim günlerimi sıkıntılarımdan kurtulmak için ve sonunda oldu çok şükür hala kendim bile inanamıyorum buna o derece yani
kayınvaliden konuşsun dursun sen hiç umursama hayatım benimkide konuşuyo konuşuyo he he deyip geçiyorum artık çünkü şunu anladım ki karşındaki insanı ne kadar dinlersen o kadar konuşması için fırsat veriyosun ona.sen şimdi boşver onu yok say
ben eşimin parmağıyla vajiye girmesine cesaret edemedim kendim z.yağ sürdüm onada banada ve burada kızların çoğu hep o pozisyonda yendiği için biraz utandırıcı gelse de eşime sırtımı döndüm ve p.yi elimi yönlendirerek milim milim kegel egzersizi yapar gibi ıkına ıkına aldım içime ama hiç gitgel yapmadık 15 20 sn öyle bekledim ve sevinçten bıraktım hemen eşime sarıldım birkaç gün alıştırma yapmayı düşünüyorum herşey zamanla aılıyor inan ki derdi veren Allah dermanını da veriyor

tebrik ederim hacico, çok sevindim yenmene. Allah mutluluğunuz daim eylesin, başka dert sıkıntı vermesin. darısı yenemeyen arkadaşların başına inş.

amin inşallah canım Allah razı olsun çok sağol bende hala şaşkın ördek gibiyim

ben ilk yendiğim zamanlarda rüyadayım sanıyordum, sürekli eşime, yapıyoruz demi artık oluyor demi diye soruyordum
bide benim 10 yıl sonra olunca inanmakta epey bir güçlük çektim. umarım bundan sonraki yaşantın dahada güzel olur canım, yenenleri gördükçe burada çok mutlu oluyorum ben. Rabbim yenemeyen herkese nasip etsin.

QUOTE=gayed;31848045]Bide şunu merak ettim şimdi birinci boğumdayım ya daha fazlasını sokarsam sanki girmeyecek parmağıma sert duvar gibi geliyor zorlarsam girer mi? O an titriyorum korkuyorum çok[/QUOTE]

hepimize öle geliryordu cnm . o duvarla karşılaştığında parmağını delikten popo yönüne doğru it yavaşça ve acımayacak korkma bak resimde takıldığın duvarı görüyormusun
Eki Görüntüle 799358

Son düzenleme:
QUOTE=gayed;31848045]Bide şunu merak ettim şimdi birinci boğumdayım ya daha fazlasını sokarsam sanki girmeyecek parmağıma sert duvar gibi geliyor zorlarsam girer mi? O an titriyorum korkuyorum çok

hepimize öle geliryordu cnm . o duvarla karşılaştığında parmağını delikten popo yönüne doğru it yavaşça ve acımayacak korkma bak resimde takıldığın duvarı görüyormusun
Eki Görüntüle 799358 [/QUOTE]

Şimdi anladım bunu bilmiyordum ay 32 yaşındayım ama ben çok cahilim ya

amin cümlemize inşallah canım Allah razı olsun bende çok seviniyorum yenenler bumuymuş diyodu ya hakkaten bende bumuymuş dedim yani
burası olmasa hala bekliyor olabilirdim hepiniz de o kadar iyisiniz ki :13:

Şimdi anladım bunu bilmiyordum ay 32 yaşındayım ama ben çok cahilim ya
[/QUOTE]

canım hepimiz aynıydık, çoğumuz hiç incelememiştik bile oramızı. hiç cahilim deme kendine, bende 32 yaşımda yendim bu yaşa kadar bende bişey bilmiyormuşum. umarım kısa zamanda atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…