Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şimdi anladım bunu bilmiyordum ay 32 yaşındayım ama ben çok cahilim ya
[/QUOTE]

öle düşünme cnm bu hastalığa yakalanana kdr bizde bilmiyorduk emin ol:) bişi sormayada çekinme.
inat et ve başar ne kadr kolay olduğunu göreceksin. yarın senden muhakkak haber bekliyoruz. denemeni yap.

uff ben bu siteyi hala kullanmayı öğrenemdim yazdıklarıma gelen cvbı nerede görüyorum nası açıyorum anlayamadım. yada yazmak istediğim kişinin altındaki alıntıya cevap kısmını tıklayıp yazıyorum bi bakıyorum başkasına gitmiş

Önceki gün denemiştik eşimle.. Rahatlamıştım. P...in 4-5 cm ini içime alabilmiştim. Kendime güven gelmişti. Bi iki güne hallederim diyodum. Dün yine parmak egzersizi yaptım önce. Ama daha sertti sanki önceki güne göre Parmağımı bile zor aldım Kegel egzersizi yapar gibi parmağım içindeyken sıkıp bıraktım. Eşim yine de bi deneyelim olmazsa olmaz dedi. Denedik. 4-5 cm i bile alamadım acıdı Girişi bile acıdı bu defa Ben de ağladım ağladım ağladım, eşim de üzüldü. Daha 2 ay oldu. Herkes çocuk soruyo. hey yarabbim diyorum. Normal bi şekilde istemiyo olsam neyse ama her çocuk soruluşunda şakayla karışık bile sorsalar fena oluyorum. Ben daha bu işi yapamamışken nası çocuk yapcam Bugün yine deneyeceğim!! Ama ben üstte hiç rahat edemiyorum. Ya da yanlış duruyorum üstte bilmiyorum. Biri bana özelden ya da normalden anlatabilir mi en ince ayrıntısına kadar üstteki pozisyonu? Nasıl yaptıysam bacaklarıma yük bindi öyle olunca sanki orayı da kasıyorum

selam arkadaşlar.ben de aynı dertten muzdarıbım.sosyal hayatım bitti.tükendım resmen.özellıkle son zamanlarda artık hıcbır sey yapasım gelmıyor.tam kednımı toparlıyorum.hoop yıne olumsuzluk ve bir bkıyorum aynı yerdeyım. dedıgım gıbı canıma tak dedı ve ilk defa kadın doguma gıttım muayene ettı zara dokundu ve sen vajınısmus degılsın dedı. ıkı jel krem ılac sakınlestırcı yazdı ve yolladı. ilk defa bu kadar umutlandım. eve geldık.denedık ve eşimi ilk defa bacaklarımın arasına aldım.hatta bir kısmıda gırdı derken agrı. eşim zorluyor ve olmuyor artık acıya her seye razıyım ama kendımı kasıyormuyum kaslar kılıtlenıyor mu nedır eşim gıremıyor bır turlu ya da ben ızın vermıyorum işte. ve canım yanıyor.doktor vajınısmus degılsın dedı o halde nıye olmuyor. vajınıs musumuyum degıl mıyım bılmıyorum . allah rızası ıcın bana bır yol gosterın çok kötuyum.ölmek ıstıyorum artık.

vajinayı inceledğimde küçücük gb açılmıyo çok. açılan kısımın karşısında minik bi et gb bi parça gözüküyo. popoya doğra minik bi delik var gb ama nekadar gidiyodur bilmiyorum.
bi arkadaşın tavsiyesi üzerine kulak çöpü sokmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım. hemen pes ediyorum. ittiremiyorum çok fazla.
bide çok tuhaf oluyo acıyo resmen. ıkındığım zaman sanki vajina açılmıyo ama kenar kısımlar hareket ediyor gb geliyor bana.

hoş geldin canım, önce şu negatifliği üzerinden at, moralini ne kadar yüksek tutarsan o kadar çabuk aşarsın bunu.
belki denediğin pozisyon yanlıştır, yönü bilmiyorsundur, sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz merak etme canım. sen yeter ki yenmeyi iste. egzersiz yapmadıysan hiç egzersize başlamanı öneriyorum. egzersizle çabucak üstesinden gelirsin. tüm aşamalarını yaptıklarını buraya yaz paylaş, merak ettiklerini sor, burda herkes sana cevap verir.

canımmmmm bak bır oncekı sayfada resım yolladı arkadaslar p... popoya doğru ıtceksın canım dık değıl eğımlı olucak oyuzden ağrıyor olabılır canım bıde oyle dene zeytınyağı surup dene vajınana kayıp gıdıcek dene ve bız ehbaer ver cnm

bende iki jinekologa gittim. biri değilsin biri öylesin dedi. ve ben araştırdıkça öyle olduğumu düşnüyorum yaşadıklarımdan. neler yapabilirim araştırıyorum bence sende araştır.

ya şöyle ben 3 yıllık evlıyım ve bır turlu olmadı olmadı olmadı.hep korktum ittim ellerımle.kendım bıle dokunamıyordum kaç tane pskyatra gıttım yook. ilk defa kadın doguma gıttım. uyusturucu ılac verdı jel verdı sakınleştırıcı verdı ve vajınısmus olmadıgımı soyledı. benımle yanı durumda cok yakın arkadasım vardı o bır hafta once yaptı 5 yıllık evlılıgın sonunda.bunlar bana cok buyuk umut oldu tabıkı.sonra cevrenın cocuk baskısından da bıkmıstım. o gun ıcıme ınanılmaz bır umut dogdu doktorun soyledıklerını yaptım ve eşim ılk defa ve ilk denemede yarıya kadar gırdı. ama sonrası yok işte dun yıne aynısı oldu.inanılmaz bır agrı ve kendımı kasma sanırım acı o yuzden oldu dıye dusundum.çöktum tabıkı de. şimdi hem cok korkuyorum. hem tekrar denemeye gucum yok. işten donup eve gelınce başlıyorum aglmaya. vajınıs muyum degıl mıyım onu bıle bılmıyorum.ne yapacagımı da bılmıyorum. ve hala agrı hıssedıyorum. gercekten tükendım arrtık. tekrar denemeye ne gucum ne de pskolojım el verıyor. yıne hayal kırıklıgından korkuyorum.nolur bır yol gosterın.

Şimdi anladım bunu bilmiyordum ay 32 yaşındayım ama ben çok cahilim ya

öle düşünme cnm bu hastalığa yakalanana kdr bizde bilmiyorduk emin ol:) bişi sormayada çekinme.
inat et ve başar ne kadr kolay olduğunu göreceksin. yarın senden muhakkak haber bekliyoruz. denemeni yap.
[/QUOTE]
teşekkür ederim inşallah yapabilirim.

evet sımdı gordum. bız de hep dık zorladık. oraya gelene kadar hıc bır sey acıyı da goze aldıgım halde ordan sonra yok. sankı bır duvarla karsılasmıs gıbı. burayı buldugum okadar ıyı oldu kı.gercekten moral oldu burada yazdıklarınızz okuduklarım. eger bır gun cozerssem ben de ınsanlara yardımcı olabılmek ıcın elımden gelenı yapıcagm. tesekkur ederım.

bence psikiyatri ye gidip yardım almalısın bende jinekolog gittim benimle dalga geçer gibi davrandı vajina uyuşturucu ilaç ve sakinleştirici ilaç verdi daha da yapamazsanız gelin alalım dedi bunu psikolog söyledim kesinlikle kabul etmedi

Son düzenleme:

canım hepımız aynı şeylerı yasadık ama boyle davranmak elıne bırsey gecırmez o yuzden bıraz toparlan lutfen bızde sneın gıbıydık aamma uzgun durmak daha kotu yaapar ınsanı cnm.sen dedığım gıbı zeytınyağı ve o doğru yon olayını bı dene en yakın zamnda olmazsada gel buraya egzersızlere baslayalım ve hırslı olursna hemen halledrız egzersızle yuzde yuz cozumu var cnm kendını yalnız hıssetme sakın

canım korkma ben ilk kulak çubugunu elime aldm ağlama krizine grmiştm yapamıcam die. ama pes etme. kulak çubuğunu peçete ve strece sardınmı? dışına muhakkak kayganlaştırıcı jel sür. arkana yaslan aç bacaklarını öle ıkın. açılınca aşağı eyimli iteceksin cnm korkma inan acımayacak alışacaksın
bak resmi 1 kere daha paylaşıyorum kızlar lütfen dik şekilde itmeyin yoksa duvara çarpıo gibi hissedersiniz popoya doğru eyimli :13::13:
Eki Görüntüle 799495

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç moralini bozma cnm gerçekten bak egzerszlerini aksatma bak her geçen gün nasıl moralin yerine gelio

Dun yazmistim olmuyor diye ama bu sabah aparata uyusturucu sprey surup egzersi
z yaptiktan sonra tamamini alabildim buradaki herkese col tesekkur ederim ben 3 yil bekledim egzersizle 10 gunde kurtuldum herkes egzersizi denesin bu isin tek cozumu egzersiz yardim isteyen olursa seve seve yardimci olurum allah herkese yardim etsin

ben hıc egzersız yapmadım.aslında ruh halımden dolayı hıc bu konuları ıncelemedım.nasıl yapacagımı da sımdı forumu ıncelerken ogrendım.sankı kendımı oyle daha kotu hıssedecekmısım gıbı gelıyor. bır anda nolacaksa olsun dıyordum hep ki dedıgım gıbı içine gırerken hıc sorun yasamıyorum agrıya da razı gelıyorum ama ondan sonra gıtmıyoooooorr. yayınladıgınız şeklı gorunce bugun yıne denemeye karar aldım.gercekten herkese çok tesekkurler. olmazsa egzersızlere başlıycagm ben de artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…