Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben istiyorum neler yaptın yazarmısın. a dan z ye.. istersen mail adresimi vereyim. pelinkivircik@hotmail.com

canım bak olmazsa da sakın moralini bozma ben aylarca burda uzaktan yazılanları okumuştm asla egzersz yapamam die ama hiiiiiiiiiç öle düşünme cnm olurmu ? sen gene denemeni yap olmzsa hemen egzerszlere başlarsın. artık üzülme

ben bekarım ama söyle düşünüyorum sevdigin kişiyle onu yasamak mutluluktur neden olmuyo neyden korkuyosunuz kasıyosunuz.sonucta acı olucak elbette ama ölüm yokya bunun ucunda.olmadı emla krem sürün uyusturun o bölgenızı o şekilde birkaç kez yaptıktan sonra zaten acı hissetmeden rahatca yaparsınız diye düşünüyoruum.kınamıyorum yanlıs anlamayın ama bana göre iş beyınde bitiyo korkmadan üstüne gidilirse bu durumdan kurtulunur dıye düşünüyorum.yarın bigün bu sorunu bende yasayabılırım belki evlendiğimde ama dediğim gibi emla kremle deneyen varmı belkı bu sekılde çözulebılır bu sorun.

niyetinin kötü olduğunu düşünmüorm cnm yanlış anlamıyoruz ama yaşamadan konuşmamanı tavsiye ederim. çünkü eşimle 7 yıl çıktık ve bende aynen senin gibi düşünüodum. sıfır korku ile evlendm. ama kimin başına ne geleceği belli olmuyo işte...
dilerm asla ama asla bunları yaşamazsın...

Son düzenleme:

bak canım bu başlıkta binlerce sayfa bu problemden bahsetmiş kızlar, bi sürü çözüm yolu paylaşmışlar, şimdi sen kalkmış kremle deneyin ucunda ölüm yok ya falan diyosun üstelik bekarsın. bu konu zaten çok hassas, bu yüzden tam bi bilgin olmadan fikrin olmasa iyi olur. belki sen kötülük olsun diye söylemiyosun ama şu durumda arkadaşlar için söyleyeceğin basit bişey bile moral bozabilir.

gözümüz aydıııııııııııııııııın.tebrik ederim çok sevindim

bende vajinusmusum banada yardım edermisinizz... o aparatlar gerçekden işe yarıyormu. sizdemi vajinusmusdunuz yendinizmi. nası yendiniz..

sana herkes yardım eder.evet aparatlar işe yarıyor,hem de çok.sakın gözün korkmasın.bakamama,dokunamama,egzersizi yapabildiğini bile düşünememe hepimizde vardı.burda egzersiz yapanları okuyunca"o kadarını yapabilsem zaten çözerdim,ne güçlü kadınlar ben öyle değilim" diyordum.ama egzersizi yaptım ve yendim.istediğin zaman beraber başlarız güçlü ol

Pozisyonumu bulamıyorum? Aşagıya egimli yapıyorum. Artık o kadar yoruldum kı
Zeynom ben fazla egzersiz yapmadım ilk denemede tüm parmaklarımı içime almıştım sonra cesaretlenip eş denemesine geçmiştim. Ama şunu söyleyeyim uzanarak alamamıştım parmaklarımı. Tuvalete oturur gibi oturup öyle almıştım ve hemen parmaklarım girmişti. Eş denemesinde de eşim altta ben sırtım ona dönük egzersizlerde oturduğum gibi oturarak yapmıştım. Biz hala başka pozisyonda yapamıyoruz. Egzersiz konusunda benden daha tecrübeli arkadaşlar var. Ben sadece pozisyon konusunda bunları söyleyebilirim. Moralini bozmamaya çalış. Ben hiç olmayacak diye düşünürken bi anda oldu darısı başınıza inşallah

Önceki gün denemiştik eşimle.. Rahatlamıştım. P...in 4-5 cm ini içime alabilmiştim. Kendime güven gelmişti. Bi iki güne hallederim diyodum. Dün yine parmak egzersizi yaptım önce. Ama daha sertti sanki önceki güne göre Parmağımı bile zor aldım Kegel egzersizi yapar gibi parmağım içindeyken sıkıp bıraktım. Eşim yine de bi deneyelim olmazsa olmaz dedi. Denedik. 4-5 cm i bile alamadım acıdı Girişi bile acıdı bu defa Ben de ağladım ağladım ağladım, eşim de üzüldü. Daha 2 ay oldu. Herkes çocuk soruyo. hey yarabbim diyorum. Normal bi şekilde istemiyo olsam neyse ama her çocuk soruluşunda şakayla karışık bile sorsalar fena oluyorum. Ben daha bu işi yapamamışken nası çocuk yapcam Bugün yine deneyeceğim!! Ama ben üstte hiç rahat edemiyorum. Ya da yanlış duruyorum üstte bilmiyorum. Biri bana özelden ya da normalden anlatabilir mi en ince ayrıntısına kadar üstteki pozisyonu? Nasıl yaptıysam bacaklarıma yük bindi öyle olunca sanki orayı da kasıyorum

Banada yardim edin lüften yazdim okuyun neolur cesaret varken

Buradaki herkes sana yardım eder aklına takılan ne varsa sor kaydettiğin aşamaları yaz ben de buradaki arkadaşlar sayesinde yendim. Hepimiz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki. Yaptığımız en büyük hata da üzülmek oluyor. Kabullenme sürecini hemen atlatıp işe koyulmak lazım. Unutmayın ki bu bir eksiklik değil. Elimden geldiğince hergün foruma giriyorum. Kafana ne takılırsa sor canım

hemen bak özel mesaj atıyorum

Kizlar kizlar mucdemi isterim halaylar bana gelsin lutfen Ben korkak kisi olarak Bir isaret parmagimi soktum emla Krem surdum ve yag la hemen girdi Television islerken yaptin esim gelmeden yapim dedim agliorum suan yasasin sukur allahima en kendimi cok Iyi hizediorum yil kalkti aci yok birsey ok olmuor ölmedimde emla ise yarior simdi ne yapim yikayimmi . Persembe gunu insallah tanisali Bir sene olcaknilk kes ozaman konustuk ozamana kadar olurmu sizce

tebrikler cnm bak isteynce yapilabiliyor istersen ve daha cok deneme yaparsan o gune kadar da olabilir :)

tebrikler nihayet egzersizlere başladın galiba.sanırım bir türlü başlayamayanlardandın.bu ilk adım,gerisi de gelecek.emlayı hiç sürmesende olurdu ama sürmüşsün.sanırım hassasiyet hissedip dokununca rahatsız oluyorsundur.eğer devam edebilirsen şimdi parmağı yeniden al ve biraz beklet istersen,ne kadar bekletebilirsen.içerdeykende sık bırak egzersizleri yap.ben aparatla çalışmıştım,parmakla çalışanlar bu konuda ilave şeyler söyleyebilir

Hadi gözün Aydın:) bak isteyince nasıl oluyor:) biraz daha dene hem bu sefer üzerinde nasıl girecek korkusu da yok gördün giriyor işte:) hadi güzel haberler ver bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…