Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin tabiri caizse :) emla işe yaramamıştır emin ol zaten acımayacağından acımamıştır.perşembe için acele etme birkaç günde yenenler yok değil ama kendini şartlama acele etme canım.bir süre işaret parmağı çalış.kegel egzersizini hem gün içinde hemde parmağın içindeyken yap çok faydasını göreceksin.

Kegel o nasil olcak yapcam . Ve sirtim esime dönuk Popo ya dogru ittir dionuzya onu nasil kumanda etcez bilgi verin neolur mutluyum ama Ben korkak yaparsa herkes yapar gayed olmali ve Panik yaparsiniz inanin dualarim sizinle

canım merhaba benim kuzen hemşire geçenlerde konuştuk dediğini girmeden hamile kalınması söz konusu olamaz demişti var mı etrafında cidden böyle hamile kalan

dr lar sürekli söylüyor küçük bir ihtimalde olsa p girmeden hamile kalınabiliyor.ayrıntısını yazmaya gerek yok sanırım.

canım benim lütfen eşini kaybedeceğini falan düşünüp kendine daha fazla psikolojik baskı yapma. sen eşini ne kadar seviyorsan ne kadar üzülüyorsan emin ol oda o kadar korkuyordur seni incitmekten.canım bak üstteyken eşine yüzün dönük diyelim ki biraz eğimli dur yazmıştım sana eşinin göğüs ve omzu arasına elini koyuyorsun ya mesela öyle bir eğim gerekirse biraz daha eğilebilirsin, bak baş kısmı girdikten sonra gerçekten çok kolay olacak lütfen şu yağı mutlaka kullan pişman olmayacaksın,ve kendini kastığını hissettiğinde ıkın ve nefes alıp verirken p yi içine doğru it, ıkınmak nasıl biliyor musun büyükabdestini yapar gibi yada vajinanı sanki dışa doğru itiyormuş gibi öyle ıkın.poponuda hafif hareketlerle yerinden kıpırdatmadan p içindeyken küçük küçük öne arkaya hareket ettir.

hacico ben ders çalışmaya başlayım diye kpss im için yendin değil mi?(siz yenmeden kpss çalışmaya başlamayacağım demiştim ya)Allah razı olsun arkadaşım çok çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah başka dert göstermesin darısı da tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun.

Son düzenleme:
ince aparatla 10 cm baş parmak kalınlığında olan aparatla da 7 cm alabiliyorum genişlik yeterli değil galiba değil mi.?

canım baya baya ilerlemişsin sen ya helal olsun kız sana, anlaşıldı siz bu siteden beni yollamaya kararlısınız hacico kurtuldu kim demiştik melodikada kurtuldu zeycanım da eli kulağında olmalıda yensin öyle gideyim birde şey yensin (gidesim yok ki)

Kegel o nasil olcak yapcam . Ve sirtim esime dönuk Popo ya dogru ittir dionuzya onu nasil kumanda etcez bilgi verin neolur mutluyum ama Ben korkak yaparsa herkes yapar gayed olmali ve Panik yaparsiniz inanin dualarim sizinle

canım o pozisyonda iyi değilim tarif edemiycem :) ama kegel egzersizleri şu şekilde oluyo.vajina kaslarını sıkıp gevşetiyosun.ama doğru kasları çalıştırman çok önemliymiş.bunu anlamanın en güzel yolu tuvalete oturduğunda idrarını yaparken tut bırak,tut bırak işte o çalışan kaslar doğru kaslar kegel egzersizini öyle yapacaksın tv izlerken otobüste minibüste heryerde yap.bunun çeşitli şekillleri var ama benim yartığım şöyleydi 100 kere normal hızda kasıp gevşetiyosun 100 kere hızlı hızlı 100 kere de yavaş yavaş.yani günde 300 kere istersen gün içinde bölerek yap doktorum istersen 1000 kere yap demişti ama ilk günlerde o kadar çalışırsan kasık ağrısı yapabilirmiş aklında olsun.özellikle parmak ve penis denemelerinde hani böyle bi yerde takılıyo daha ileri gitmiyo ya orda dur ve 3-4 kez kegel egzersizi yap çok faydasını göreceksin

benimkiler fazlasıyla sokuolar valla ve eşimde bu duruma hiç gıkını çıkarmıo napacağımı şaşırdım valla sanki ailesiyle evliyim

çocuklarının büyüdüğünü bir hayat kurduğunu bilmeyen kabullenemeyen cahil insanlar yazık ki o kadar çoğunluktaki Allah yardımcın olsun ve sana tavsiyem bu konuda ayağını mümkün olduğunca sağlam bas sen kararlı görünürsen onlarda bir söylenir iki söylenir ve susmak zorunda kalır. biliyorum kolay olmadığını ama taviz verirsen birsüre sonra herşeyine aldığın nefese karışmaya başlarlar.biz aileyiz ve eğer ki bir sorun olsaydı zaten dr a giderdik teşekkür ederim bizi düşünüyorsunuz ama aile ii mahrem konuların böyle masaya yatırılmasından hoşlanmıyorum ayrıca siz de günaha giriyorsunuz mahrem konuları kurcalayarak dersin.

gülüm ben sana mail atmıştım ya hani ordaki anlattığım yazıyı tekrar bir oku ayrıntılı anlatmıştım.

Tesekkür ederim Canim yapmaya basladim Bile saol Canim

gülüm ben sana mail atmıştım ya hani ordaki anlattığım yazıyı tekrar bir oku ayrıntılı anlatmıştım.

canım sana bir mesajı bir saattir aralıklı olarak 7-8 kez attım ama gitmiyo sanırım.çünkü gönder diyorum tekrar mesajlara giriyorum benim cevap kaybolmuş.artık yapacak birşey yok burdan teşekkür edeyim sana o kadar güzel cevaplamışsın ki aklımda soru işareti kalmadı çok teşekkür ederim birkaç ay daha beklemeye karar verdim :) sağol canım..

bende iki jinekologa gittim. biri değilsin biri öylesin dedi. ve ben araştırdıkça öyle olduğumu düşnüyorum yaşadıklarımdan. neler yapabilirim araştırıyorum bence sende araştır.

canım jinekologlar bilerek değilsin diyor bana kalırsa çünkü bu rahatsızlık psikolojik olduğu için ve birde bakıyor çok da umutsuz vaka değilse cesaret veriyor böylelikle.

canım ben sana cvp yolladım gelmedi mi ama kusura bakma biraz geç yazabildim eşim geldi falan.

Son düzenleme:

pişşşttt fıstık ne yapıyosun slm sız bandosu insan teyzecim ne yapıyosun diye hal hatır sormaz mı

aynen canım benim ya ben de her gün öyleydim içimde bir kurt vardı ve hergün içimi kemirdi eşimden Allah razı olsun hiç kötü bişey demedi hep destekç,m oldu ama o gece gözlerindeki mutluluk dünyalara bedeldi:) ben de yüzüm eşime dönük olarak yaptım öyle başardım gerçekten çok daha kolay oluyor:)ben de şiddetle tavsiye ediyorum bu pozisyonu :)))

senin bu sitede kadron ayrı:) senin gibi meleklere çok ihtiyaç var sen bırakma canım:)
ilerlemişim ama pek de yeterli değil bu daha varmış yanii hacico için de çok sevindim burdan hacicoya selamlar darısı da bize inşallah tebrik edememiştim inşallah daha da mutlu olurlar artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…