- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.161
hemen bak özel mesaj atıyorum
Kizlar kizlar mucdemi isterim halaylar bana gelsin lutfen Ben korkak kisi olarak Bir isaret parmagimi soktum emla Krem surdum ve yag la hemen girdi Television islerken yaptin esim gelmeden yapim dedim agliorum suan yasasin sukur allahima en kendimi cok Iyi hizediorum yil kalkti aci yok birsey ok olmuor ölmedimde emla ise yarior simdi ne yapim yikayimmi . Persembe gunu insallah tanisali Bir sene olcaknilk kes ozaman konustuk ozamana kadar olurmu sizce
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin tabiri caizse :) emla işe yaramamıştır emin ol zaten acımayacağından acımamıştır.perşembe için acele etme birkaç günde yenenler yok değil ama kendini şartlama acele etme canım.bir süre işaret parmağı çalış.kegel egzersizini hem gün içinde hemde parmağın içindeyken yap çok faydasını göreceksin.
canım merhaba benim kuzen hemşire geçenlerde konuştuk dediğini girmeden hamile kalınması söz konusu olamaz demişti var mı etrafında cidden böyle hamile kalan
aslında biliyorum çok az kaldı eşimde bak çok az kaldı olsa rahatlayacaksın diyip beni sakinleştiriyor belkide ıkınmayı doğru yapamıyorum nefes alış veriş şeklim yanlış yani bir yerde bir hata yapıyorum ama nerde bilemiyorum..eşime sırtımı dönersem yapamam sanırsam ama yüzümü dönerek belki üste deneyerek yapabilirim aslında eşim bu konuda bilgili ve anlayışlı normalde o üsteyken daha rahat oluyor gibi kalçamın altına yastık felan koyup denedik elinden gelenin fazlasını yapıyor onu kaybetmek istemiyorum onu kaybetmekten korkuyorum o benim herşeyim
onsuz nefes almak bana çok ağır gelir kaldıramam(((((ama ben onun için ufacık engeli bile aşamıyorum (((insan hani sevdiği için herşeyi yapar yaa ben neden yapamıyorum?????bugün tekrar deneyeceğiz ilaçlarımı alacam 8 gibi iki şer tane alacam 1 er saat arayla ((
dr lar sürekli söylüyor küçük bir ihtimalde olsa p girmeden hamile kalınabiliyor.ayrıntısını yazmaya gerek yok sanırım.
avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))
çok dua ettim evlilik yıldönümümde olsun artık diye ve z.yağı sürüp eşime ters dönük pozisyonda p.yi elimle yönlendirdim ve hiç pes etmedimbi baktım ki içime almışım hiç bişey hissetmedim acı ağrı vs. olmadı zannettim hatta oldumu oldumu diye eşime sordum oldu dedi inanamıyorum hala şükürler olsun hepinizden Allah razı olsun
ilk halayımı çekiyorum
kaderim özel mesaj atamadım sana mesaj kutun dolmuş.
ince aparatla 10 cm baş parmak kalınlığında olan aparatla da 7 cm alabiliyorum genişlik yeterli değil galiba değil mi.?
Kegel o nasil olcak yapcam . Ve sirtim esime dönuk Popo ya dogru ittir dionuzya onu nasil kumanda etcez bilgi verin neolur mutluyum ama Ben korkak yaparsa herkes yapar gayed olmali ve Panik yaparsiniz inanin dualarim sizinle
benimkiler fazlasıyla sokuolar valla ve eşimde bu duruma hiç gıkını çıkarmıo napacağımı şaşırdım valla sanki ailesiyle evliyim
Ben dun cesaret aldim ve esimin ustunde sirtimda dönuk yapmaya calistim ama girmesi cunku ja Ben fasla yukarda oturuyorum nasil olcak p. Aldim kafasini geresi girsin diye oturdum cikti geri ya bacaklarinimi oturcam nasil olcak dizlerimin ustundeydim ama olmadi yardim bugun Yine yapcak artik yeter herkes yapio Bende yapcam cunku mutlu degiliz
canım o pozisyonda iyi değilim tarif edemiycem :) ama kegel egzersizleri şu şekilde oluyo.vajina kaslarını sıkıp gevşetiyosun.ama doğru kasları çalıştırman çok önemliymiş.bunu anlamanın en güzel yolu tuvalete oturduğunda idrarını yaparken tut bırak,tut bırak işte o çalışan kaslar doğru kaslar kegel egzersizini öyle yapacaksın tv izlerken otobüste minibüste heryerde yap.bunun çeşitli şekillleri var ama benim yartığım şöyleydi 100 kere normal hızda kasıp gevşetiyosun 100 kere hızlı hızlı 100 kere de yavaş yavaş.yani günde 300 kere istersen gün içinde bölerek yap doktorum istersen 1000 kere yap demişti ama ilk günlerde o kadar çalışırsan kasık ağrısı yapabilirmiş aklında olsun.özellikle parmak ve penis denemelerinde hani böyle bi yerde takılıyo daha ileri gitmiyo ya orda dur ve 3-4 kez kegel egzersizi yap çok faydasını göreceksin
gülüm ben sana mail atmıştım ya hani ordaki anlattığım yazıyı tekrar bir oku ayrıntılı anlatmıştım.
bende iki jinekologa gittim. biri değilsin biri öylesin dedi. ve ben araştırdıkça öyle olduğumu düşnüyorum yaşadıklarımdan. neler yapabilirim araştırıyorum bence sende araştır.
canım sana bir mesajı bir saattir aralıklı olarak 7-8 kez attım ama gitmiyo sanırım.çünkü gönder diyorum tekrar mesajlara giriyorum benim cevap kaybolmuş.artık yapacak birşey yok burdan teşekkür edeyim sana o kadar güzel cevaplamışsın ki aklımda soru işareti kalmadı çok teşekkür ederim birkaç ay daha beklemeye karar verdim :) sağol canım..
tebrikler nihayet egzersizlere başladın galiba.sanırım bir türlü başlayamayanlardandın.bu ilk adım,gerisi de gelecek.emlayı hiç sürmesende olurdu ama sürmüşsün.sanırım hassasiyet hissedip dokununca rahatsız oluyorsundur.eğer devam edebilirsen şimdi parmağı yeniden al ve biraz beklet istersen,ne kadar bekletebilirsen.içerdeykende sık bırak egzersizleri yap.ben aparatla çalışmıştım,parmakla çalışanlar bu konuda ilave şeyler söyleyebilir
çok sağol canım benimeşimden çok ben mutlu oldum desem yeridir çünkü artık o kadar beynimi kemiren bi olaya dönüşmüştü ki bu umarım en kısa zamanda düzene girer başaramayanlar bu pozisyonu kesinlikle tavsiye ediyorum
canım baya baya ilerlemişsin sen ya helal olsun kız sana, anlaşıldı siz bu siteden beni yollamaya kararlısınızhacico kurtuldu kim demiştik melodikada kurtuldu zeycanım da eli kulağında olmalıda yensin öyle gideyim birde şey yensin (gidesim yok ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?