Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak canım dr un söylediği birçok şeye takıldım aslında, uyuşturarak birşeyler denemeye bende karşıyım ama bunu tecavüze benzetmesini çok itici buldum aslında çok kızdım , vajinismuslu kişilerin zaten psikolojisi yıpranmış oluyor ve bunu bile bile, uç kelimelerle örnekler vermek kişiyi daha fazla korkutuyor yada tedirgin ediyor farkında mı değiller, yoksa günahları boyunlarına durumu vahim gibi gösterip, illaki birilerine yönlendirip paramı kazandırmak niyetindeler bilmiyorum,anestol ve emla dan cesaret alıpta yenen birçok arkadaş var üstelik, bu durum psikolojik olduğu için insana neyin cesaret vereceği belli olmaz, tutunduğumuz dalları tek tek kesmenin anlamı ne? dr suz olmaz birkaç milyar harcamadan kurtulamazsınız demek için mi?Allahtan böyle para kaygısı güden dr sayısı çokta fazla değil, sadece yardım etmek isteyenler çoğunlukta. herneyse bu kısmı geçelim ben daha fazla kendimi doldurmadan. zar konusuna gelince dilim döndüğünce anlatayım tatlım işin en basit haliyle,zar vajina ağzından sadece 1.5 2 cm kadar içerdedir ve kızlık zarıda normalde ortasında zaten delik olan bir yapıdadır, bu bazı insanlarda delik normaldir bazılarında ise çok fazla büyüktür, mesela normal olan birisi p girmeye çalışırken delikten geçmeye çalışırken zar yırtılır, ama zarın deliği geniş olan kişilerde p nin çapından zar deliği büyük olduğundan p girsede zar yırtılmıyor benim bildiğim işin basit anlatımıyla bu tatlım.
bu arada kızlık zarı bozulsada bazı insanlarda kan gelmeme ihtimalide var.zaten dr un sana söylediğine göre sanırım senin zarın esnek ve korkulacak birşey yok bazı insanların esnektir ve doğumda yırtılır.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım benim,teşekkür ederim o sizin melekliğiniz inşallah seninde yendiğin haberini alırsam gerçekten çok rahatlayacağım.

hamdolsun iyiyim canım arkadaşım.bu aralar bende öyleyim canım nete fazla girme şansım olmuyor,bağlantıyı koparmayalım ama ben yaşlandım yavrum artık yardım etme bayrağını size bıraktımöhhööö ayyy gıcık yaptı

Kizlar ben yeneli bir hafta oluyor jeli filen bıraktım sadece cok az b panten plus kullanıyorum cocuk istiyoruz spermleri öldürür mü b panten bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi

hakkım varsa helali hoş olsun arkadaşım, sende hakkını helal et.(ne oluyor burda ölecek miyim )inşallah dualarınızla sağlıklı bir bebeğim vede sağlam bir atamam olur çok mu şey istedim acabainşallah Allah hepinizin sıkıntılarını bitirsin.feraha çıkalım hepimiz.canım bu arada sen bir emeklemenin tadını çıkar sonra koşarsın, sonra örtüleri , gümüşlükleri,vitrinde ne varsa indirirsin bebişim,gitgel falan afedersin zevk alma hepsi zamanla olacak

arkadaşım ben anlamadım çok özür diliyerek bana açık açık anlatır mısın bu kızlık zarını.özür dilerim ama anlamadım.açıkça anlatıcam özür diliyerek lütfen bağışlayın;hani yıllardır bilmediğim benim evlendikten sonra orada bir delik olduğunu öğrendiğim yerden içeri parmak ve mum gibi şeylerin giriş yaptığı yerden 2 cm ilerde kızlık zarı mı var?yoksa p....in komple girmesi sonrasında p...s kızlık zarından vajinaya ulaşıyor.kızlık zarı nerde hangi aşamada bozulup kan geliyor?biz dün gece p...sin yarısını aldık ama kan gelmedi , kalan yarısınıda alınca mı bozulucak.ne zor işler yarabbim bunlar.bunları konuşmak bile yüüzm kızarıyor.

Kizlar ben yeneli bir hafta oluyor jeli filen bıraktım sadece cok az b panten plus kullanıyorum cocuk istiyoruz spermleri öldürür mü b panten bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi

hayırlı olsun arkadaşım ama konu hakkında bilgim yok ben jeli duymuştum kayganlaştırıcı jeller spermleri öldürür demişti tv de dr, bence kullanmayın kendi sıvınızla yavaş yavaş alışmaya başlayın derim ben.

birde ben şimdi yarısına kadar aldım ama şuan ofisde üzerine oturduğumda falan cinsel bölgenin ağız kısmı acıyor kasıklarımdada ağrı var.biz şimdi bu gece nasıl deniyelim bana yöntem bilgi verir misiniz lütfen.biz şimdi birşeyler yaptık mı yoksa yapmadık mı anlamadım ben bir şey.

birde ctesi benim tekrar jinekologda randevum var tahlil sonuçlarına bakıcak.tekrar üstten ultrson yapıcak.ben vajina ultrasonu yaptırayım mı.o alet içine girince nasıl bir duygu acıyor mu.kızlık zarını ben eşimle halletmek istiyorum doktorun bozmasını değil.ban aakıl verin lütfen.

gülüm işte anlattığım şey şu zaten zar delikli yapıda ya,normalde p 2 cm yada 1 cm girsede zar yırtılır, ilk girişten 1-2 cm içerde çünkü, ama bazı insanların zarındaki normal kendi deliği varya p den daha geniş oluyor ve dolayısıyla p geçiyor içinden ama zara dokunmadan geçip gittiği için yırtılmıyor, yani esnek zar dedikleri bu doğumda yırtılıyor neden bebek çok büyük olduğu için illaki yırtılıyor

normal canım ilkten sonra oluyor zorlama ama bugün bekle bence dr da zara dokunmasın bence zarın esnekte olsa dokunmasınlar bu yapısal bişey sonuçta müdahale edilmesine gerek olan birşey değil,hamile kalmayada engel değil hem bazılarının şimdi sizin ilk ya artık yavaş yavaş hareket etmeye başladığında p,, yani içinde hareket etmeye başladığında yırtılananlarda var, sen zarı takma kafana sadece eşinde bilsin durumu, bazen zar bozulsada kan gelmeme ihtimalinide bilsin,ama dr unu ben çok sevmedim yanılıyor olabilirim ama fazla negatif geldi bana.

ne hakkım varki helal olsun tabikide Allah herkesin gönlüne göre versin canım vitrin işi de zamanla olur inşallah yine başını ağrıtırım

Kızlar merhaba,

Dün gece sanırım girişi sağlayabildik, hem de 2 kez :) Ama ben bi türlü emin olamıyorum. P.. girdi, dışardan sadece 1-2 cm i görünüyodu. üstte sizlerin anlattığı pozisyondaydım. Bol zeytinyağı ile denedik. Ama git gel filan olmadı. Uzun süre boyunca girsin diye uğraştık. Arada sık bırak filan yaptım. O kadr.. Ama oldu mu olmadı mı ben hiç anlamadım. Kan filan da gelmedi :/ Acaba olmuş mudur ya.

Kolay oldumu peki zorladimmi Benim de yarisi girdi kan geldi ama inanmadim cunku hic aci falan olmadi sizleri cok seviorum saol allah razi olsun z.yag Iyi hemen kaydi cok mutluyum yaptim ama yariya kadar beklettim hemen cektim sonra Gel git olmadi insallah oda olur

ne hakkım varki helal olsun tabikide Allah herkesin gönlüne göre versin canım vitrin işi de zamanla olur inşallah yine başını ağrıtırım

estağfurullah canım ağrıtta sen ağrıt başımı yeter ki seve seve dinlerim biliyorsam cvp veririm başım falan da ağrımaz adın gibi biliyosundur artık, yardımcı olunca nasıl mutluluktan takla atıyorum görsen

gelgit başlarda zor olur canım yakında onuda yaparsın yine korkuyorum demene rağmen güzel ilerledin maşallah, herkes acıyor diye çıkarır sen acımıyor diye mi çıkardın yarıdan sonra

gelgit başlarda zor olur canım yakında onuda yaparsın yine korkuyorum demene rağmen güzel ilerledin maşallah, herkes acıyor diye çıkarır sen acımıyor diye mi çıkardın yarıdan sonra

Giriste acior denior ya acimior emla da kullanim Ben ragt olayim diye yarisa cikartim cunku devami nasil olcak diye sey oldum tuhaf oldum agladim yaptim diye bu bile iyidi Benim Icin Benim Canim kiymetli malesef herseyden korkan kisiyim ama yaptim bu bile mucise nasil yaptim ölunmuorya dedim herkes ne dertlerle ugrasiorum Ben bi bundan korkuorum dedim ve yaptim acida dedim Öle dayanamiyacak kadar degil Öle olsada doktora giderim dedim caresi var dedim yaptim sukur cok mutluyum ama z.yagla yaptin saolun hepinize

canım ben hep diyorum zeytinyağını güzelce ve yeterli sürerseniz ve birazcıkta acele etmeden yavaş yavaş hareket ederseniz hiç acımıyor sıfır acı diye hep söylüyorum zaten, ne girişte ne çıkışta hiçbirşekilde acı olmuyor.

Yok olmuor kayio zor da olmuor tabi tuhaf bi Hiz o var icinde birsey oldugunu hizedion baski ama baska yok ondan Doktorlar diyor in sevisme olsun islansin aci olmuor Öle diye iste yagla Öle yapioruz bizde ole olsun diye yavas yavas da hic birsey olmuor insallah Gel git de yapariz tez gunde ama eskisi kadarda dar degil o delik normal mi bana i Öle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…