- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.201
merhaba benim aklım karıştı beni yönlendirip bilgi sunarmısınız arkadaşlar.
pzt akşamı ilk kez mumla çalıştım korkağın tekiyim kendi parmaklarımı hiç alamıyodum eşimden yardım istedim onun parmaklarını almıştım.pzt eşim mesaide olunca deneyeyim dedim ve mumu aldım sonra peçete sardım yine aldım bu benim için büyük gelişme idi.eşime gelince söyledim sevindik ama birleşme yapmadık çünkü artık doktordan yardım alalım demiştik ve dün sabah jinekoloğa gittik.gebzedeki Anadolu hopkinse.bayan doktora tüm derdimi anlattım vajinusmussun acaba dedi bilmiyorum nette bu hastaların yaptığı parmak egzersizleri ve mumla çalıştığımı söyledim güzel dedi.bekar mısın değilmisin hadi kontrol edelim dedi.o aptal koltuğa oturdum korkudan ağladım üstelim kadın bir şey yapmıcam sadece bakıcam dedi.baktı geniş bir kızlık zarın var dedi ve bozulmamış dedi.vajina ultrasyonu ile net anlaşılır dedi ama ben on acesaret edemedim kızlık zarım bozulcak diye eşime sormam lazım dedim kadında vaktim yok sen psikolojik olarak daha buna hazır olmadığını görüyorum dedi.tahlillerimizi aldı hormon testleri için ve ctesi tekrar gideceğiz.doktora kızlık zarı nerde dediğimde 2 cm içerde dedi ve bana sen eşinin parmağını içine aldıysan kızlık zarının bozulması gerekir dedi.
kızlar bu kızlık zarı nerde şimdi?hepiniz parmak ve aparat çalışıyosunuz kızlık zarı nerdeki o bouluyor yada bozulmuyor biri bana bunu anlatır mı lütfen.ayrıca doktor eşimle ilişki yaşıyamadığım konuusnda dediği tek şey psikiyatrdan yardım almanız en azından bunu sorun olarak görüp evliliğiniizn 2.ayında bu işi önemsediğinizi gösteriyor.2-3 yıl evli olupda bu durumdan evliliği yıkılanlar var.bunu yapamama nedenini önce psikiyatrda çözmen gerekiyor dedi.sevdiğin adam karşında bundan doğal bir şey yok dedi.emla kremi sorduğumda güldü o bir çözüm değil ki orayı uyuşturup sex yapmak olmaz tecavüz gibi bir şey olur bu dedi yani bu konuda psikiyatr adı verdi bende psikiyatr düşünmüyorum biliyorum ki kas gevşetici vs ile savacaklar.o nedenle akşam eşimle denedim zeytinyağı tabi sürdük.ben üstte yapamadım sonra eşim üstte pozisyonda zorlıya zorlıya yavaş yavaş yarısına kadar yaptık.sadece ağız kısmı o ilk giriş kasıyor yoksa içerde olması hiç acımıyor.sonra ayaklarım acıdı benim hareket ederken biranda ilerledi bende bağırdım ve ittim eşimi.o sırada derinden yırtılır gibi bir yanma oldu.sonra birdaha denedik sadece yin eyarısını aldım sonra saatde geç olunca dinlenelim dedik.bugün tekrar deniyeceğim.ama sormak istediğim şu kan gelmedi bu kızlık zarı nerde yani p...sin hepsini içimize alınca mı kızlık zarı bozuluyor?biri bana anlatsın lütfen gerekirse resimle.çünkü ben anlamıyorum doktor bakiresin hala dedi.ama eşinin parmağını içine aldınsa boulman lazım demişti.arkadaşlar açık sorucam kızlık zarı o dudaklar arasından içerde bulunna delikten 2 cm çerde mi yoksa çok çok ilerde bir yerde mi?
bak canım dr un söylediği birçok şeye takıldım aslında, uyuşturarak birşeyler denemeye bende karşıyım ama bunu tecavüze benzetmesini çok itici buldum aslında çok kızdım , vajinismuslu kişilerin zaten psikolojisi yıpranmış oluyor ve bunu bile bile, uç kelimelerle örnekler vermek kişiyi daha fazla korkutuyor yada tedirgin ediyor farkında mı değiller, yoksa günahları boyunlarına durumu vahim gibi gösterip, illaki birilerine yönlendirip paramı kazandırmak niyetindeler bilmiyorum,anestol ve emla dan cesaret alıpta yenen birçok arkadaş var üstelik, bu durum psikolojik olduğu için insana neyin cesaret vereceği belli olmaz, tutunduğumuz dalları tek tek kesmenin anlamı ne? dr suz olmaz birkaç milyar harcamadan kurtulamazsınız demek için mi?Allahtan böyle para kaygısı güden dr sayısı çokta fazla değil, sadece yardım etmek isteyenler çoğunlukta. herneyse bu kısmı geçelim ben daha fazla kendimi doldurmadan. zar konusuna gelince dilim döndüğünce anlatayım tatlım işin en basit haliyle,zar vajina ağzından sadece 1.5 2 cm kadar içerdedir ve kızlık zarıda normalde ortasında zaten delik olan bir yapıdadır, bu bazı insanlarda delik normaldir bazılarında ise çok fazla büyüktür, mesela normal olan birisi p girmeye çalışırken delikten geçmeye çalışırken zar yırtılır, ama zarın deliği geniş olan kişilerde p nin çapından zar deliği büyük olduğundan p girsede zar yırtılmıyor benim bildiğim işin basit anlatımıyla bu tatlım.
bu arada kızlık zarı bozulsada bazı insanlarda kan gelmeme ihtimalide var.zaten dr un sana söylediğine göre sanırım senin zarın esnek ve korkulacak birşey yok bazı insanların esnektir ve doğumda yırtılır.
Son düzenleme: