Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiymiş 3 gün :) valla canım hakkını helal et yanlış anlama o kadar çok korkuyorum dedin ve söylediklerimizi birtürlü denemedin diye , bazen siteye bizimle alay etmek için kayıt olan yazı yazanlar oluyor, acaba birisi dalgamı geçiyor yine diye düşündüm, lütfen hakkını helal et, yardımcı olabildiğimize de çok sevindim, yine herzaman sorularını sor hiç çekinme, mailde atabilirsin adresim var zaten sende.

ya güzelim burda yağ deyip duruyorum sesim bak yurt dışına duyuldu, ama sen neden beni ciddiye almıyosun ya bir kere dene nolursun ne kaybedersin.

canımcığım,deneyeceğim eşimlede akşam konuştum deneyelim dedi birde senin dediğin pozisyonla birde bir arkadaşın dediği pozisyon vardı eşim altta benim sırtım ona dönük poziyonu onu hiç denemedim onu deneyeceğiz bakalım bugün deneyemeyiz misafirimiz var ((((yatılı hafta sonuna kadar ((((sözzzz deneyeceğimmmmm veee sizeee muhakkak bilgi vereceğim

2 gun once yariya kadar alabildim diye yazmistim dun aksam aparata uysturucu siprey sikip biraz beklettim daha sonra es denemesi yaptik ve sonuna kadar alabildim bugunde ayni yontemi denrmek istiuorum uyusturucu siprey hamile kalmaya engel olurmu bilen varsa cevap lutfeeeeeeeeeennnn

ben egzersizlere devam bugun mumu kalınlaştırdım 3 tane havlu peçete sardım girdi afedersiniz ama hepsini alamadım yarısına kadar aldım.aslına bakarsan ben giriş çok ufak oldugunu nasıl aparatı sokcamı merak ediyordum bugun girişten rahat girdi ilk önce biraz uğraştım olmucak sanırım dedim ama oldu tamamını almam gerekiyor sanırım dilmi?

evet bende bir yerde okumuştum hamile kalmamızı zorlaştırıyomuş.ama merak etme çok geçmez jelsizde yapabilirsin.yeni yendin sanırım değil mi?

Kızlar selamlar. Çok uzun süredir girmediğim için çoğunuz beni tanımazsınız. Vajinismusu 4 günde yenen biriyim. Burada bir zamanlar liste yapardım gelin listesi. Vakti olan biri gelin listesi yaparsa, diğer arkadaşlara yardımcı oluyor motivasyon açısından. Ben artık fazla vakit bulamadığım için giremiyorum.

Ayrıca ben vajinismus belasını 1 yıl çektim, sonrasında 4 günlük bir egzersizle yendim

O yüzden kimse umutsuzluğa kapılmasın. Bu iş kafada bitiyor, gerçekten öyle.

Önce yenebileceğinize inanın,

Mutlaka her gün egzersiz yapın,

Her gün biraz daha kalın aparatla çalışın, yapamazsanız ilk aparattan son aparata doğru kalınlaştırarak gelin,

İNANIN İNANIN İNANIN!

Bu bela kafada bitiyor Haydi bakalım çalışmayan kalmasın... Tembellik çare değil ne diyorum size 4 gün

Yok Canim helal olsun insan korkar tabi ne unsanlar var Bende artik burdayim ve yardim etcem senin sayende yani sizin sayenizde yariya kadar olsun Ben Bir korkak olarak ve ölmedim birsey olmadi inanmiorum daha ya begeb haberini insallah tam aldiginda vercem uyusturucu okudum Bende kzllsndim evet bebek olmayini Engel ama ilerde onsuzda yapariz insallah

Canim insallah olur yaparsin dualarim senin Icin Haber et bize ok

Canim sevindim peki o sprey ise yaradimi uyustumu daha kolay surulur sikilir kesin emladan kolaydir Öle degilmi

yakalamışken birşey sorabilir miyim :)) kaç ay oldu yendiğiniz ve şu an ne durumdasınız? önümüzü görmemiz açısından soruyorum.bende yenenlerdenim ama daha yeni sayılırım :)

yakalamışken birşey sorabilir miyim :)) kaç ay oldu yendiğiniz ve şu an ne durumdasınız? önümüzü görmemiz açısından soruyorum.bende yenenlerdenim ama daha yeni sayılırım :)

Ekim'de yendim ama hala alışamadım. Ama alışamamamda en büyük problemim sık deneyemememiz. Mesela 4 ay ilişkiye giremedik çevresel faktörlerden :) Sık deneyen arkadaşlarım var onlar rahat alıştı . Yani bir 10. denemeden sonra alışanlar oluyor :) ben istisnayım :)

Ama mesela dikkat edin 4 ay ilişkiye giremedik diyorum ama ilişkiye girerken de zorlanmadım o kadar geçtiği halde üstünden :)

Son düzenleme:
Tek parmagi sokunca gaza geldim denemek istedim ama husrann..
cok uzgunum olmadi yine..
ama ilk defa esimin elini icime aldim yazik daha once ellemek istedigin kesinlikle dokundurtmazdim

Evet ise yariyor daha kolay giriyor uyusuyor denemeni tavsiye ederim ama once mutlaka parmak egzersizi yapin ben 3 yil ugrastim egzersizlr 10 gunde basardim insallah kolay alisirim ve biter kabus

Neguzel ilerleme Bende öleydim. Uzulme sen nezamandan berli uyrasion Canim

canim ben ocakta evleniyorum suan nisanliyiz ama 3 seneye yakindir birlikteyiz ve 2 senedir araliksiz istiyorum hep erteledim nasil olsa olur diye diye simdi dugunden once istiyorum yoksa kabusum olucak biliyorum ne dugunden ne balayindan ben birsey anlamiyacam bunu dusunmekten normalde parmagi alacagimi da onceden asla dusunmezdim:) bugun ilk defa 2 parmak alabildim, ben eldivenle yapiyorum daha rahat oluyor

Canim alabilirosan iki parmak sorun yok Canim yaparsin merak etme daha var zamanin yaparsin yapar inana bana burdakinlerde neler gibi inan

ben zaman bulamadığım için nerdeyse gün aşırı yapıyorum egzersizleri.benim çok uzadı sanırım sabrım tükenmeye başladı(hiç bişeye odaklanamıyorum vaji yüzünden çok mutsuzum allah kimsenin başına bu derdi vermesin allah hepimizin yardımcı olsun inş.bişey sormak istiyorum daha ne kadar kalınlaştırcam mumu?lütfen yardım edin sizde olmasanız ben napardım?sizler dışında hiç kimse bilmiyor bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…