- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.241
Benim kisa suruor hep uc gunde bitior bu Benim ayda ikindi gelememesi lazimdi geldi ama ve siyah leke tuhaf di yani evet buraya kadar geldi saol cok mutluyum sayende denedim birsey kaybetmedim daha cok ise yaradi kaydi gitti oh sukur allah istedi oldu tabi
ya güzelim burda yağ deyip duruyorum sesim bak yurt dışına duyuldu, ama sen neden beni ciddiye almıyosun ya bir kere dene nolursun ne kaybedersin.
hayırlı olsun arkadaşım ama konu hakkında bilgim yok ben jeli duymuştum kayganlaştırıcı jeller spermleri öldürür demişti tv de dr, bence kullanmayın kendi sıvınızla yavaş yavaş alışmaya başlayın derim ben.
2 gun once yariya kadar alabildim diye yazmistim dun aksam aparata uysturucu siprey sikip biraz beklettim daha sonra es denemesi yaptik ve sonuna kadar alabildim bugunde ayni yontemi denrmek istiuorum uyusturucu siprey hamile kalmaya engel olurmu bilen varsa cevap lutfeeeeeeeeeennnn
iyiymiş 3 gün :) valla canım hakkını helal et yanlış anlama o kadar çok korkuyorum dedin ve söylediklerimizi birtürlü denemedin diye , bazen siteye bizimle alay etmek için kayıt olan yazı yazanlar oluyor, acaba birisi dalgamı geçiyor yine diye düşündüm, lütfen hakkını helal et, yardımcı olabildiğimize de çok sevindim, yine herzaman sorularını sor hiç çekinme, mailde atabilirsin adresim var zaten sende.
canımcığım,deneyeceğim eşimlede akşam konuştum deneyelim dedi birde senin dediğin pozisyonla birde bir arkadaşın dediği pozisyon vardı eşim altta benim sırtım ona dönük poziyonu onu hiç denemedim onu deneyeceğiz bakalım bugün deneyemeyiz misafirimiz var((((yatılı hafta sonuna kadar ((((sözzzz deneyeceğimmmmm veee sizeee muhakkak bilgi vereceğim
2 gun once yariya kadar alabildim diye yazmistim dun aksam aparata uysturucu siprey sikip biraz beklettim daha sonra es denemesi yaptik ve sonuna kadar alabildim bugunde ayni yontemi denrmek istiuorum uyusturucu siprey hamile kalmaya engel olurmu bilen varsa cevap lutfeeeeeeeeeennnn
Kızlar selamlar. Çok uzun süredir girmediğim için çoğunuz beni tanımazsınız. Vajinismusu 4 günde yenen biriyim. Burada bir zamanlar liste yapardım gelin listesi. Vakti olan biri gelin listesi yaparsa, diğer arkadaşlara yardımcı oluyor motivasyon açısından. Ben artık fazla vakit bulamadığım için giremiyorum.
Ayrıca ben vajinismus belasını 1 yıl çektim, sonrasında 4 günlük bir egzersizle yendim
O yüzden kimse umutsuzluğa kapılmasın. Bu iş kafada bitiyor, gerçekten öyle.
Önce yenebileceğinize inanın,
Mutlaka her gün egzersiz yapın,
Her gün biraz daha kalın aparatla çalışın, yapamazsanız ilk aparattan son aparata doğru kalınlaştırarak gelin,
İNANIN İNANIN İNANIN!
Bu bela kafada bitiyorHaydi bakalım çalışmayan kalmasın... Tembellik çare değil ne diyorum size 4 gün
yakalamışken birşey sorabilir miyim :)) kaç ay oldu yendiğiniz ve şu an ne durumdasınız? önümüzü görmemiz açısından soruyorum.bende yenenlerdenim ama daha yeni sayılırım :)
Tek parmagi sokunca gaza geldim denemek istedim ama husrann..
cok uzgunum olmadi yine..
ama ilk defa esimin elini icime aldim yazik daha once ellemek istedigin kesinlikle dokundurtmazdim
Neguzel ilerleme Bende öleydim. Uzulme sen nezamandan berli uyrasion Canim
canim ben ocakta evleniyorum suan nisanliyiz ama 3 seneye yakindir birlikteyiz ve 2 senedir araliksiz istiyorum hep erteledim nasil olsa olur diye diye simdi dugunden once istiyorum yoksa kabusum olucak biliyorum ne dugunden ne balayindan ben birsey anlamiyacam bunu dusunmektennormalde parmagi alacagimi da onceden asla dusunmezdim:) bugun ilk defa 2 parmak alabildim, ben eldivenle yapiyorum daha rahat oluyor
Evet ise yariyor daha kolay giriyor uyusuyor denemeni tavsiye ederim ama once mutlaka parmak egzersizi yapin ben 3 yil ugrastim egzersizlr 10 gunde basardim insallah kolay alisirim ve biter kabus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?