Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim bildiğim kadarıyla delik aynı delik ama sen artık kasmadığın için sana genişlemiş gibi geliyor artık rahatladın ya

hacicoooooooooo canım çok sevindim 2 saattir yorumunu arıyorum yenmişsin diye mesaj yazılmış...Alllahhhh kim tutar bizi artık...canım seni kutluyoruz canı gönüldenn fındığımla beraber kutluyoruz teyzesii :)

Ama nasil rahatim biliormusunuz bumu ja dedim yani cok guldum böle kolay mis dedim ja gec kalmadan herkes basarsin daha Ben tam basaramadim ama olsun bu da birsey Benim Icin

canım çok iyi gidiyosun birkaç gün sonra tam oldu haberini de alırız kesin bir de tanışma yıldönümünüze mi yetiştiriyodun o da olur bu hızla :) çünkü yarısını aldıysan gerisi hızla geliyo doktorum önemli olan giriş kısmı demişti.yenenler de bilir hakıkaten öyle..

Evet Öle ama sizin sayenizde oldu saolun sende basarmistin deme bide usteyken kendini kasamiorsun imkansiz daha iyioluor cok seviorum sizleri

(((((((((((( offff offfff offfffffffff eşimi çok istiyorum ön sevişme herşey normal hatta normalinden fazla normalll :))))) ama iş oraya gelince olmuyorrrr artık etrafımda bebek görünce gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bebek istiyorum eşimi istiyorum ((((((((( amaaa çoktaaaa yoruldummmm bıktımmmm beynim beni kemiriyor günden güneee (( sizleri seviyorum harikasınızzzzzzzzzzzzzzz dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

aaaaa devreeeem hamilemisinn yoksaaaa bak sölemiosunn hiçç çok sevindm cnm rabbim kucağına almayı nasip etsn inşlhh

Canim en korkak bendim Ben bile yendim yarisinii aldim yagla sende yap Ben emlada surdum Bellki ondanda rahatim sen neyden korkuon peki Bende yardim ede bilirim istiorsan

öle düşünme cnm bu hastalığa yakalanana kdr bizde bilmiyorduk emin ol:) bişi sormayada çekinme.
inat et ve başar ne kadr kolay olduğunu göreceksin. yarın senden muhakkak haber bekliyoruz. denemeni yap.
teşekkür ederim inşallah yapabilirim.[/QUOTE]
Dün gönderdğniz fotoğrafı inceledim parmağıma kondom geçirerek denedim bu şekilde egzersizim daha kolay oldu ve birinci boğumdan daha ileriye gidebildim fark ettim ki orada boşluk var sanki parmağımı daha da eitsem gidecek gibi geldi ama cesaret edemedim. Size teşekkür etmek istedim fakat bugün regl oldum egzersizlere bir hafta ara vermek zorunda kaldım.

teşekkür ederim inşallah yapabilirim.
Dün gönderdğniz fotoğrafı inceledim parmağıma kondom geçirerek denedim bu şekilde egzersizim daha kolay oldu ve birinci boğumdan daha ileriye gidebildim fark ettim ki orada boşluk var sanki parmağımı daha da eitsem gidecek gibi geldi ama cesaret edemedim. Size teşekkür etmek istedim fakat bugün regl oldum egzersizlere bir hafta ara vermek zorunda kaldım.[/QUOTE]

Canim sen neyaptin yapabildinmi birsey nasilsin

Canim sen neyaptin yapabildinmi birsey nasilsin[/QUOTE]

biraz karnım ağrıyor şimdi egzersizlere bir hafta ara vermek zorundayım sen başarmışssın sanırım seni tebrik ederim inşallah bebek haberlerini de alırız

Canim sen neyaptin yapabildinmi birsey nasilsin

biraz karnım ağrıyor şimdi egzersizlere bir hafta ara vermek zorundayım sen başarmışssın sanırım seni tebrik ederim inşallah bebek haberlerini de alırız[/QUOTE]

Insallah istiorum ama tam alamadin daha yarisinii aldim hadi sende yap Beraber kalirim hamile insallah olur

ya güzelim burda yağ deyip duruyorum sesim bak yurt dışına duyuldu, ama sen neden beni ciddiye almıyosun ya bir kere dene nolursun ne kaybedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…