- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.281
hacicommm merak etme ıcını ferah tut bugun alamazsan yarın yıne alırsın p... arada boyle ılk zamanlar olur ama hep soyle dusun sen bı kere yaptın sonucta yıne yaparsınnnnn
ayyy canım benim inşallah ama baya bi korktum yani hayırlısıyla bi alışsaydım moralim çokkkk bozuk
moralin hiç bozulmasın bunlar başlarda olur, sen en rahat olduğun pozisyonda devam et alıştıktan sonra başka türlü denersin, bak oraya geldiğinde acele etme yavaş yavaş bazen oluyor ki kendini veremiyor insan birkaç dk bekliyosun girdirmek için, ama bu günlerde geçiyor rahat ol.
ayyy canım benim inşallah ama baya bi korktum yani hayırlısıyla bi alışsaydım moralim çokkkk bozuk
cnm hiiiç sıkma tatlı canını çünkü bi kere girdimi devamı gelio
ben ilk başardıktan sonra mantar oldm 1 ay fln deneme egzersz yapmadık.çok korktm olmucak başa sarcak die ama oluo korkma. ama haftada en az 3 diyor doktorlar bunuda gözardı etmemek lazım
melisa sende sabunla falan yıkamış mıydın vajinanı ilkten sonra , sanırım yağ sürdün sende o yüzden soruyorum, hepimiz yağlı kalmasın temiz olsun diye o hatayı yapıyoruz sonra sıkıntı oluyor.
cnm hiiiç sıkma tatlı canını çünkü bi kere girdimi devamı gelio
ben ilk başardıktan sonra mantar oldm 1 ay fln deneme egzersz yapmadık.çok korktm olmucak başa sarcak die ama oluo korkma. ama haftada en az 3 diyor doktorlar bunuda gözardı etmemek lazım
sağol canım ya o kadar moral veriyosunuz ki burda gaza geldim yinebugün yine denerim ve bu sefer olur inşallah gitgel falan hiç olmadı ya hareket falan da ettirememiştim o gazla 15 20 sn içimde bekletmiştim ilk olduğunda siz hemen gitgel falan yapmışmıydınız peki nasıl alışabildin canım yaa :13:
sağol canım ya o kadar moral veriyosunuz ki burda gaza geldim yinebugün yine denerim ve bu sefer olur inşallah gitgel falan hiç olmadı ya hareket falan da ettirememiştim o gazla 15 20 sn içimde bekletmiştim ilk olduğunda siz hemen gitgel falan yapmışmıydınız peki nasıl alışabildin canım yaa :13:
bende duj jelıyle felen yıkadım canım cok sukur bısey olmadı
ben gıt gel felen yapmadım canım sen bı ıyıce alıs 3 kere felen boyle dene snrapozısyonlara gecersın acele etme halettın sonucta olyaı devamıda olur allahın ıznıyle
canım şimdi baskı hissedersin o yüzden hızlı gelgit yapma bence yavaş yavaş çıkarıyor gibi birkaç cm çıkar sonra yavaşça tekrar girdir tamamen, bu hareketi yap alışsın diye, sonra tamamen çıkar tekrar girdir göreceksin birkere olunca hemen uğraştırmadan
girer
Allah korusun birdaha yapmayın arkadaşlar okudunuz mu birkaç gün önce bir dr dan alıntıyı paylaşmıştım, tazyikli su tutmak ve orayı birşeyle yıkamak kimyasını bozuyormuş, kendi kendini temizlermiş
melisa sende sabunla falan yıkamış mıydın vajinanı ilkten sonra , sanırım yağ sürdün sende o yüzden soruyorum, hepimiz yağlı kalmasın temiz olsun diye o hatayı yapıyoruz sonra sıkıntı oluyor.
Günaydın arkadaşlar, ben aylardır burdayım egzersizleri çok düzenli yapamıyorum fakat bir bakkal mumuyla rahatça çalışabiliyorum.
onun dışında eş denemelerinde hep hüsran yaşadım bu yüzden 10 cm almadan bir daha eş denemesi yapmamaya karar verdim.
Merakım şu, bir kez başardığınızda 2. 3. ilişkilerde aynı korkuyu yaşamıyor musunuz?
Bir de, egzersizlerin düzenli her gün yapılması ara verilmemesi mi gerekiyor? ve süresi ne kadar olmalı?
ben işim yüzünden eve yorgun gidiyorum geçiştiriyorum yada 10 dk fln çalışıp tmm oluyor işte diyerek bırakıyorum.
çünkü artık çok sıkıldım
canım morali bozmak artık yakışmıyo inan yendin çünkü:) olmaması için hiçbir engel yok bu arada nefesini ayarlıyamadıgın için olmuştur eminim nefes çok önemli
Ekim'de yendim ama hala alışamadım. Ama alışamamamda en büyük problemim sık deneyemememiz. Mesela 4 ay ilişkiye giremedik çevresel faktörlerden :) Sık deneyen arkadaşlarım var onlar rahat alıştı . Yani bir 10. denemeden sonra alışanlar oluyor :) ben istisnayım :)
Ama mesela dikkat edin 4 ay ilişkiye giremedik diyorum ama ilişkiye girerken de zorlanmadım o kadar geçtiği halde üstünden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?