Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm çok tebrik ederimmmm rabbim başka dert vermesinn. kızlarrr ne güzel gelinler çok bu ara hadi çalışmalara devammmmmm

tatlm zarını ancak doktor vajina dış dudaklarını çekerek görebilir sen zar olayını kafana takma unut onu. bak aşağıya resminide koyuyorum senin karşılaştığın duvar ve gitmen gereken yön :)
aşağı eğimli yapacaksın tatlm bol şans haberdar et bizi
Eki Görüntüle 801302

aaa anladım da anlamaz olaydım parmak çalışmalarına dönmek çok zor gelecek çünkü ama çok mantıklı daha hızlı normale dönmek açısından teşekkür ederim :)

mide bulandırıcı birşey olmaz mı bu ya zaten reglim sancılı geçer bu arada iğrenip diğer egzersizlerden de soğursam hepten kötü olurum sağol canım bilgin için.kusura bakma lütfen ilk defa duyuorum bunu da

Merhaba,bende bu dertten kurtulanlardanım artık bugün evet belim kasıklarım bacaklarım ağrı var ama en azından artık korku yok ve bitti başardım.dün gece 2 kere sonuna kadar aldım gitgellerde yaptık.sadece ilk giriş kısmında ağrı var baskı var ama içinde falan hiç acı vs yok.sadece cesaret bunu anladım.kafada bitiyor birde hırslanmak lazım.uzadıkça uzayan bir sorun bu.72 günlük evliyim ve nerdeyse boşanmanın arifesinden döndüm.eşim inanılmaz anlayışlı ama ben onun anlayışı altında ezilmenin psikolojisiyle yedim bitirdim kendimi.sevdiğin adama yetmiyorsun yetemiyorsun.o bir şekilde rahatlatıyor kendini ama sen bakakalıyosun çok zor günlerdi.şuan evet ağız kısmında acım var ama en azından insanın kendisine güveni geliyor.kadın olmak,eşine ait olmak çok bambaşka bir duygu.ben burası sayesinde yendim.benki orda bir delik olduğunu bilmeyen cahil bir ben.kendi parmağımı hiç alamadım.eşimden destek aldım onun parmaklarını komple aldım ağlayarak söylenerek ama bunu yaparken hep utandım benden soğumasından uzaklaşmasından hep korktum.işim gereğide çalışmaya hiç vakit bulamıyodum öyle zaman geçip gitti.pzt günü mum aldım iş çıkışı.eşim mesaiye kalacağını söyledi.perdeleri kapadım salonun ortasında tv açık mumla çalışmaya başladım.kafanız rahat olunca birde hırs yapınca hergün birisinin başardığını okuyarak innaın yapamam dediğniz şeyi öyle bir yapıyorsunuz ki.mum geçti sonuna kadar sonra peçeteler sardım yine geçti.eşim gelince söyledim güldük şaşırdı çünkü ben dokunmaktan iğrenen biri olarak.dün gece zeytinyağı ile ben altta eşim üstte yavaş yavaş ıkınarak çözdük.sadece ilk giriş kısmı acıyor baskı ve yanma gerisi cidden acımıyor.bir kere o acıyı göze alın arkadaşlar.sonra tekrar denedik bu sefer daha kolay girdi gitgeller sürdü ama eşimin içine boşalmasını istedim fakat o hıza dayanamadım ağız kısmı acıdı.hergün biraz daha yaparak daha alışıcak orası.evliliğin temeli yatak odasıymış.eşinle bu iş olmayınca bir eksiklik aradan çıkmıyor.bir bütün olmak onun yüüzndeki hazı mutluluğu gülümsemeyi görmek çok bambaşka bir şey.ben yaptımsa herkes yapar arkadaşlar.acıcak vs demeyin cesaret biraz.ucunda ölüm yok.innaın o çökük psikoloji daha beter.kimse üüzlmesin kahretmesin kendini.bir kereliğine iizn verin o ilk giriş sonrası devamında hiçbirşey yok.burdaki herkes hemen hemen hep aynı karakterde insanlar.hayata bakış açınız değişiyor evli olduğunuzu hissediyorsunuz.zeytinyağ onunda çok büyük katkısı var.burdaki herkes çok yardımsever herkes umarım bu illetin kurtulur.doktora gitmekte fayda etmiyor psikiyatra yönlendirmek dışında yaptığı bir şey yok.ne psikiyatrla uğraşıcam dedim ve kendi kendime yaptım çözüm sadece sizde içinizde.oraya bir şey girdiğini kabul etmek gerek.ben mumu kendi elimle yapınca acımadığını kolaycada ilerlediğini görünce beynim idrak etti.birde acıcak diye şartlandırmayın kendinizi siiz seven bir eş ile bunu yapıyorsunuz.yaparken aklınıza başka şeyler getirin ancak böyle aşılıyor.ben ilk zamanlar korkudan ıslanmıyordum bile herşey kafada arkadaşlar.hakikaten korkmayın 1 kereliğine izin verin ve mutluluğunuzu özgüveninizi tekrar elde edin.görüşmek üzere.

mutluluklar arkadaşım darısı da bize inşallah bende yenince şöylee ufak birşeyler karalıycam :)))

kanamanın yoğun günlerinde yapmayacaksın ki neden mide bulandırıcı olsun.bir duş sonrası yoğun kanama olmayan bir gününde yapabilirsin.tampon zaten adet günlerinde kullanmak için değil mi?

arkadaşlar şuan o kadar çok mutluyum ki hemen sizlerle paylaşmak istedim :) biraz konu dışında ama biraz önce milli eğitimden aradılar:) ücretli öğretmenlik için başvuru yapmıştım çıkmış:))) o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamam:)))

canım nede güzel anlatmışsın ...biliyoruzki bu sayfadaki her bayanın duyguları bunlar...ama bitti işte Sen, ben ve bi çok bayan burda ve birbirimize destek olarak aştık.....kızlarrr bu siteyi uzaktan takip edenler yuvanız için bi adım atın buraya yazın sorun ...canınızın acısını yaşayandan iyi kimse anlayamaz ve ben anladımki bu derde en güzel çareyi yine bu derdi çeken veriyor....tebrkler cnm rabbim başka dert vermesinnn halaylar sanada gelsiiiin

melisa ben aparatla çalışıyorum deniz bana tampon çalışması önermişti sağolsun regl dönemim boş geçmesin demiştim.onu diyorum canım ya beni etkilerse bu durum yenmem için

cnm beni kötü etkiler diyorsan regl döneminde hiç deneme . regln biter bitmez gerileme olmaz korma hatta reglden sonra vajina daha açık rahat oluyor. bende aparatla yendm aklna takılan bişi olursa çekinme sor cnm:13::13:

kanamanın yoğun günlerinde yapmayacaksın ki neden mide bulandırıcı olsun.bir duş sonrası yoğun kanama olmayan bir gününde yapabilirsin.tampon zaten adet günlerinde kullanmak için değil mi?

evet adet günleri için kullanılıyor.benim de ilk günler yoğun oluyor zaten istesem de yapamam sağolasın dün akşam başladı.
biraz dinlenmek de iyidir aslında pelvik taban egzersizleri var bunu yapabiliyorum ancak

cnm beni kötü etkiler diyorsan regl döneminde hiç deneme . regln biter bitmez gerileme olmaz korma hatta reglden sonra vajina daha açık rahat oluyor. bende aparatla yendm aklna takılan bişi olursa çekinme sor cnm:13::13:

teşekkür ederiimmm bazen o kadar çok şey oluyor ki kimi bulursam ona soruyorum o an :)
regl sonrası en küçük aparatla mı başlamam gerek yine şuan 5cm deyim çevresi yani. 10cm olmalıymış.sen kaç cm de yendin cnm
şunu da ekliyeyim melisa ben egzersizlerimi ep bireysel yapıyorum malesef eşime izin veremiyorum bazen egzersizde bile kasıldıımı hissediyorum.bu konuda ne dersin canım

Son düzenleme:

10 cm de yendm bende cnm reglden sonra kaç ile yapabiliosan onla başla cnm:) alışınca hemen kalınlaştır. ve sana benden tavsiye aparatına prezervatif geçirip kayganlaştırıcı sürersen çok çok daha kolay giriyor

canım sana şöle söliyim ben egzersz yaparken eşimi odaya bile alamıodumkitliodum kapımı :)
ama 10 cm ide alabilince zeytinyağı ile eş demesinde başarılı oldum cnm. eşin ile çalışamamanı dert etme boşver . sen deliği alıştırmaya genişletmeye bak gerisi hallolur

kaldığım yerden devam edeyim inşallah yeniden alabilirim aparatlarımı.kulak çöpüyle başlayıp kalemle devam ediyorum peçeteyle streçle kalınlaştırıyorum gün gün.tabii yağ da var.prezervatifi hiç denememişitm çok duydum ama. bunun için de sağol cnm haftaya biter inşallah :)

öyle de ama :)küşmüş gibi içerde olmaz heralde bende:) ne bileyim eşim yapsa şu kasılmalarım geçer diye düşünmüştüm bazen bacaklrımı açamadığımı bile görüyorum eşim dokunsa hemen kapatıyorum.ya bunun da çaresi yok mu reflex olmuş bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…