- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.361
aparatı kalınlaştırdıkca almakta zorlanıyorum bunun basit bir kısa yolu yok mu yardım edebilirmisiniz
bende aynı sorunları yaşıyorum yazışmaları okudum biraz rahatladım demekki herkeste oluyomuş diye çok zor bir durum ben kabullenemiyorum korkularım son safhada eşimi soğutuyorum bunada çok canım sıkılıyor egzersizden falan bahsedilmiş fakat ben onu bile gözümde büyütüyorum
bende aynı sorunları yaşıyorum yazışmaları okudum biraz rahatladım demekki herkeste oluyomuş diye çok zor bir durum ben kabullenemiyorum korkularım son safhada eşimi soğutuyorum bunada çok canım sıkılıyor egzersizden falan bahsedilmiş fakat ben onu bile gözümde büyütüyorum
1 aylık evliyim ilk gecemde problem olmadı yağ fikrini duymuştum onunla denedim hemen oldu zaten ama sonraki denemelerim kabus gibi kasılıyorum geriliyorum bi engel var sanki gitmiyo bağırıyorum artık o sinirle eşimede sinirleniyorum yapamayıncada oturup ağlıyorum dişimi sıkayım diyorum ama olmuyor dayanamıyorum kaçmaya başladım eşimden ne yapıcam ben şimdi
ama ilkinde çok öndeymiş zaten zarım ilk girişte oldu ve bıraktık o gün sonraki günlerde ilerletince mesele oldu.bide ilk gecede 1 2 defa denedim baktım olmucak yağ ile denedim ki zaten hiç ilerlemedi desemde yeri girişteymiş zaten.sonraki denemelerimde kemiklerim ağrıyor bir duvar var sanki orayı geçemiyorum birde bişey hissediyorum sanki aşama aşama açık açık söylücem kusurabakmayın lütfen yarısına kadar rahatım ama ordan gerisi olmuyo engel var acı hissim çok fazla oluyor
aparatı tam olarak alamıyorum derken,ne kadarını alabiliyorsun tahminen?bir yerrden sonra eğim vermen lazım aşağıya doğru biliyorsundur.ama seni asıl rahatlatacak olan şu.ne kadarını alıyorsan al,ileri geri hareket ettirmeye çalış.hem o zaman kaslar gevşeyip daha fazla alman için hazır olacak hem de bu sırada yönü keşfedeceksin.dene bak
canım bu iş hap ile falan çözülmez bence bende seninle aynı sıkıntıdayım şuan psikolojiyi atamıyoruz sorunumuz bu bence
zorlanıyosun ama yaptıkça alışıyosun hemen ilk denemede kimsenin ki kolay olmuyor bol kayganlaştırıcı sür ve amaratı küçük küçük hareketlerle ittir
aynı durumdayız canım ve seni çok iyi anlıyorum kızlar bahsetmişler biraz bikaç kolaylık göstermişler pozisyonda hata yapıyoruz ve yönünüde bilmiyoruz sıkıntımız bu
ben hiç denemedim aparat.biraz kafanı dinlemiş olursun tatildede.işte sıkıntı orda biraz oluyo devamı gelmiyo
hala inanamıyorum da o yüzden canım yaaaaa bide kızlar burda diyolardı ya hani tuvaletim gelmiş gibi sıkıştım gaz varmış gibi hissettim falan diye bende onların hiçbirisi olmadı o yüzden de hala tereddütüm var girdiğinde de hiç ağrı acı falan hissetmedim ne bileyim bu hafta içerisinde belli olur herşey inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?