Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle haklısın ben sabırsız davrandığım için hep erteliyorum ((

yezda şimdi yazdıklarını okudum,içim sızladı.sanki aylar önceki ben yazmışım.hele bir önceki mesajın.sana yardımcı olmak isterim.bu halde uzun süre kalmanı hiç istemem,o kadar iyi anlıyorum ki.o herşeyden kopup sanki dünyanın en önemli meselesi buymuş gibi her an bunu düşünmeyi,sonra bunu bu kadar büyüttüğün için kendinden utanmayı.herşeyin önemini yitirmesini,o eksik hissetmeyi.bana ne istersen sor arkadaşım,ben sana elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım.bu arada beni örnek al bak,senin durumundaydım şimdi hepsi geçti.senin içinde geçecek,geçecek

bişey sormak istiyorum.ben geçenlerde mumu yarıya kadar almıştım kızlık zarı bozulmuşmudur.kızlıga takıldığım için degil hala bir korku var heran kan gelebilir ağrı olur diye aparatı itemiyorum bu yüzden bi açıklıyabilir mi tecrübeli arkadaşlar?

o sorunu okudum cevap yazmak da istedim ama ne diyeceğini bimiyordum tepki gösterebilirdin belki de yazmadım ..haram ilişki o gelen akıntı beyaza dönünceye kadar hemde kılıfla bile enfeksiyon riski yine olabiliyormuş

deniz birşey demez :) ben rahat rahat söyledim valla :) söylesede bize düşen hatırlatmak zeycanım, sadece karşımda ki yabancıysa falan birde hiç muhabbetim yoksa söylemesem mi diye düşünüyorum.

neden kimse benim yazdıklarıma cvp yazmıyor( çok çaresizim gerçekten yoksa çok saçma şeylermi yazıyorum( kızlar gerçekten bilmediğim için soruyorum(

bu arada kimse yanlış anlamasın arkadaşlar egzersizden anlamadığım için cvp yazamıyorum malesef.ne demişler biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.o yüzden sakın okuyorda neden cvp yazmıyor diye düşünmeyin.

Son düzenleme:

arkadaşım çok teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğun için.uykularımı herşeyimi kaybettim resmen.rahat bi 10 kilo verdim iskelet gibi oldum herkes tabi bunun altında bişey aramaya başladı eşinmi iyi değil mutsuzmusun falan bunları duydukça daha köyü oluyorum.bu yükün altında ezildikçr ezildim((yemin ederim bazı geceler intiharı bile düşündüm.bu siteyi eğer bulmasam bi umut olmasa ben inanki bu yükü kaldıramazdım ama burayı bulunca dedim belki bende yaparım((

şu altta olma olayı nedense bana hala zor geliyor, işte düzenli olmadığı için, arkadaşlar düzenli olursa daha rahat olursunuz o yüzden hep söylüyorum, evet hızlı güzel oluyor ama eşin yanlışlıkla hızlı denerken yanlış yere doğru denerse canın acıyor.canım güzel dileklerin için amiiiin diyorum Allah razı olsun inşallah hepimize isteyen herkese Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.ben hamilelik yüzünden ara verdim o yüzden başladı yine baskı hissi , ama acı yada yapamama gibi birşey değil diğer arkadaşlar yanlış anlamasın birkere yendikten sonra birdaha olmaması gibi birşey yok Allahın izniyle hiç korkmayın.canım sana da teşekkür ederim güzel arkadaşım Allah senden razı olsun yendin ve hala burdasın yardımcı oluyorsun herkese, senin de kalbindeki sıkıntılarını bitirsin Rabbim.

Kasmamaya çalışıyorum ama İslami karşılıyorum çok acı duymuyorum zeytinyağı kullanıyorum kayıp gidiyor aparat sonrasında akıntı ve kasıklarımda ağrı çok oluyor sadece :))
canım ıkınmayıda unutma denemeler sırasında, farkında olmadan kendini kasıyorsundur ve o halde zorluyorsan aparatla denemek için bence ondandır, bak dişlerini sürekli sıksan birsüre sonra çene kasların falan nasıl ağrırsa o da aynı şekilde egzersizleri biraz daha süre olarak uzun tutma bence dinlen dinlen dene sık ama kısa süreli dene derim ben.arkadaşlar neder bu söylediğime bilmem ama onlar daha iyi bilir. vajinanın kendini temizleme özelliği var canım o sıvıyı salgılıyor ki içini temizlesin, sen aparat girdiriyorsun o da arkandan su döküyor sadece temizlik amaçlı, kaşıntı koku renk koyuluğu yoksa korkma.

belki değil yezda kesin :)bu sıkıntının seni yeyip bitirmesine izin vermeyeceksin,beraber hep beraber bitireceğiz.şu günlerin sanki hiç yaşanmamış gibi olacak,tıpkı benim gibi hafifleyecek sonra başkalarına yardım etmek isteyeceksin.benden yardım istediğin her konuda yardıma hazırım.ne aşamadasın?egzersizi neyle yapıyorsun?düzenli okuyamıyorum kusura bakma.

amin benim güzel yürekli arkadaşım hepimiz için en hayırlısını nasip etsin rabbim.üstte yada ne şekildeyse içeri almayı başardıktan sonra altta ve hızlı hareket ederken olmak çok rahatlatıyor.bence çok yavaş hareket ettirdiğimiz zaman sanki yanlış yöne gidiyor gibi hissediyoruz.yanlış yöne istesede gidemezki o his hala küçükte olsa kasmamızdan.çünkü kasmayı sürdürüyoruz farketmeden birazcık.bu baskı hissini yaşayan herkese tavsiyem hızlı git-gellerden korkmamanız tam tersine bu baskı gibi herşeyi geçirecek.deneyen olursa ne kadar rahatlattığını ve gevşediğini görecek.

Pekı egzersizlerde aparatı ıcıme aldığımda kanama olmuyor kızlık zarı esnek olabilirmi ki

canımsın sağol güzelim amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. ben biraz acemilik gibi hissediyorum çünkü sanki vajina duvarlarına mı çarptırıyor aynı şekilde gel git yapsan sıkıntı yokta , mesela normalden fazla mı çıkıyor acaba gelgit yaparken ondanmı kontrolsüz hareket ediyor bilmiyorum ki her zaman olmuyor çünkü.aslında hızlı gelgit yaptığı zaman daha iyi oluyor dediğin gibi rahatlıyosunda işte ya benim diyorum ya hep düzenli deneme olmadığı için.hepsi düzene girmişti de bebek girince araya,neyse kısmetimizde böyle varmış.

Pekı egzersizlerde aparatı ıcıme aldığımda kanama olmuyor kızlık zarı esnek olabilirmi ki

canım arkadaşlar aparat konusunda daha bilgili ama ben yorumlayım yanlışsa düzeltsinler, şimdi normalde zaten zar delikli yapıda ya, işte o delik çapından aparat çapı küçük olduğu için yırtılmıyordur daha kalın olursa yırtılır,inceyse deliğin ortasından geçer gider , aparat ince mi yoksa p kalınlığında var mı? kalın değilse yırtılması için daha zaman var 2. ihtimalde eğer p kadar kalın bir aparatla çalıştığın halde yırtılmadıysa,arkadaşlar aparatla çalıştığımız için esniyor diyor ama ben kasların esnediğini biliyorumda zar esniyor mu? o konuda bilgim yok, yani zarım esnek diye düşünme hemen, esnek olmasıda zaten o kendinde olan deliğin normalden daha fazla çapta olması, delik daha büyük yani, o zamanda doğumda yırtılıyor bebek çok büyük olduğu için bunu takma kafana,ilişkiye hiç bir etkisi yok esnek olmasının.sen çözüme odaklan eşinden çekinirsende dr dan zar yapını öğrenirsin

çok saol cnm yaa valla bir aydır yediğim içtiğim zehir oluo desem yeri herşeyime burunlarını sokuolar ben oldukça kararlı duruyorum zaten ama eşimden bi destek görmediğim sürece beni pek iplemiyorlar bende kendim doktora gitmeyi düşünüyorum işte ilaç olur krem olur bi şekilde bu illeti yenmem lazım artk hemde bian önce yuvamı kaybedicem yoksaa (

canım benim üzülme hırs yap onlara inat yen bu korkularını , hem eşinde daha çok sana bağlanıyor, hayır dediği şeyler de azalıyor biliyor musun. lütfen biryerden başla eğer biraz cesaret edersen benim yöntemi bir dene baktın o şekilde hazır değilsin olmuyor, egzersizlere başla, hiçbirşey gözünü korkutmasın inan bana egzersizle başlasan bile belki 1 hafta bile sürmez yeter ki sen başla biz elimizden geleni yaparız senin için. eşinin senin tarafında olmaması çok zordur bilirim, Allah eşine böyle olan eşlere hidayet versin inşallah.

Aparat 5 cm falan doktora gittiğimde esnek olabileceğini söylemişti bakalım esnek mi değil mi penıs denemesinde ortaya çıkar :))

o sorunu okudum cevap yazmak da istedim ama ne diyeceğini bimiyordum tepki gösterebilirdin belki de yazmadım ..haram ilişki o gelen akıntı beyaza dönünceye kadar hemde kılıfla bile enfeksiyon riski yine olabiliyormuş

yok canım bişey dermiyim .kılıfla bile enfeksiyon riski var demek..zaten haram olan şey göre sağlık açısından da sakıncalı oluyo ya.. haklısınız kızlar en mantıklısı uzak durmak teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…