- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.421
hayır cnm niye sacmalıycaksın normal seyler soruyrsun :) z.yagından olacagını dusunmuyrum cnm ama benmde öyle oluyrdu...sanırım vajınayı o anda genişletiyruz ya o yuzden akıntı daha fazla geliyor...cok önmli bişey değil bnce takılma :)neden kimse benim yazdıklarıma cvp yazmıyor( çok çaresizim gerçekten yoksa çok saçma şeylermi yazıyorum ( kızlar gerçekten bilmediğim için soruyorum (
neden kimse benim yazdıklarıma cvp yazmıyor( çok çaresizim gerçekten yoksa çok saçma şeylermi yazıyorum ( kızlar gerçekten bilmediğim için soruyorum (
neden kimse benim yazdıklarıma cvp yazmıyor( çok çaresizim gerçekten yoksa çok saçma şeylermi yazıyorum ( kızlar gerçekten bilmediğim için soruyorum (
hayır cnm niye sacmalıycaksın normal seyler soruyrsun :) z.yagından olacagını dusunmuyrum cnm ama benmde öyle oluyrdu...sanırım vajınayı o anda genişletiyruz ya o yuzden akıntı daha fazla geliyor...cok önmli bişey değil bnce takılma :)
Canim ne ogrenmek istiorsun Eger yardimci olsbilsem olurum sor Canim
olabilir orası hassas bölgemiz çünkü bende de olmuştu çünkü.egzersiz sonrası kendini temiz tut güzelce temizle bölgeyi de cnm.hatta wc de de daha da dikkat et bu dönemler bunu bende yaşıyorum egzersiz sonrası gusl alıyorum
hayır cnm niye sacmalıycaksın normal seyler soruyrsun :) z.yagından olacagını dusunmuyrum cnm ama benmde öyle oluyrdu...sanırım vajınayı o anda genişletiyruz ya o yuzden akıntı daha fazla geliyor...cok önmli bişey değil bnce takılma :)
yaa bilmiyorum neyden oluyor ama ben cok takmadım yani bi zararı yok cnku gelenin :)yağdan da olabilir iştee:))) oraya yabancı cisim giriyor orda da bazı hormon bezleri var salgı yapan.geçici brşeydir yanii:)
bi daha araya regl girmeden bu işi çözmek istiyorumallah hepimizin yardımcısı olsun
yok cnm sen z.yagndan snra orayı guzelce sil bişey olmaz inş. akıntı herkste olur.... sen neden mutsuzsun byle kendini bırakma cnm eğer kendine guvenmezsen hersey daha kötu olur... bu kadar guvn kaybedecek noldu ki?aaa gerçekten mi bunu bilmiyordum.bunu öğrendiğim iyi oldu.bende korktum bide enfeksiyon mantar filan olmuyayım dedim.gerçi kaşıntı koku filan yok ama yinede ne olur ne olmaz.inanın kendime olan güvenimi yitirdim artıkçok mutsuzum
ben yazdım cnm bende yeni başladığım için yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.ayrıca aparatla yapıyorum parmak egzersizi bana yaramadı.bildiğim kadarıyla ederim bende
AMİN cnm bak benimkine de regl girdi dinleniyorum şimdilik kaldığım yerden devam edicem durmak yok artık
evet canım bende egzersiz sonrası gusl alıyorum ama aşırı bir akıntı var bide bu sıkıntıların içinde o çıkarsa iyice kafayı yerimpsikolojim yerlerde (
tebrikler cnm sen cok iyisin ve cok kısa surede cozecksin bunu :) eğer parmklarınla zorlanıyrsan aparat deneyebilrsin ama parmkta zorlanmıyrsan byle devam et cnm... aparatı bir mum yada oyle uzun bişeyn etrafını havlu pecetyle dolayarak istediğin kalınlığa getiriyrsun snra strecliyrsun onu ve uzerine prezrvatf yada eldiven geciriyrsun... yada yapay penis yapıyrsun onunla deniyrssun :)Arkadaşlar bu siteye gelmekle meğer ne iyi yapmışım. daha öncede bahsetmiştim eşimle yarımda olsa beraber oldu bekaretim bozuldu ama acıdan dolayı hersefrinde yarım bıraktık bir türlü ileri gidemedik ve ben vajinusmusum kesin diye diye 10 gündür kendimi yiyordum bugün sizlerden cesaret alarak yapamam dediğim egzersizleri 2 dkda acısız yaptım sadece parmağımla denedim orta parmağımı nerdeyse tamamını içeri aldım sonra gaza geldim işaret parmağımı ve orta parmağımının ikisini birleştirip denedim tamamı olmasada yine acısız bir şekilde yarısını sokabildim. buarada derin derin nefes alıp verdim. aparat olayını nasıl yapıyorsunuz bana anlatabilirseniz çok sevinirim birde öyle denemek istiyorum. kendime güvenim geldi. ''Komar'' nickli arkadaşıma ayrıca yardımları için çok teşekkür ederim henüz msj hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum.
gerçekten sabrım kalmadı çok yoruldum çok mutsuzum egzersizlere başladığımdan beri 2 kez regl oldum her reglden sonra bi durgunluk oldu bende tekrar o duyguyu yaşamak istemiyorum(
tebrikler cnm sen cok iyisin ve cok kısa surede cozecksin bunu :) eğer parmklarınla zorlanıyrsan aparat deneyebilrsin ama parmkta zorlanmıyrsan byle devam et cnm... aparatı bir mum yada oyle uzun bişeyn etrafını havlu pecetyle dolayarak istediğin kalınlığa getiriyrsun snra strecliyrsun onu ve uzerine prezrvatf yada eldiven geciriyrsun... yada yapay penis yapıyrsun onunla deniyrssun :)
ikiside normal cnm akıntıyı yukrda konustuk zaten bak herkste olabiliyr :) kasıklarda agrıda kendini cok kastıgın için oluyordur biraz rahat olmaya calış egzerszde :)Egzersız sonrası kasıklarımdakı ağrı normal mi herkeste böyle oluyor mu birde aşırı akıntım oluyor zeytınyağından kaynaklanıyor olabılırmı tecrubelıbarkadaşlar cevap yazarsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?