Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba, sizlere bunkonuda bir onerim olacak. Bende yaklasik 4-5 ay gibi bir surecten sonra yapabildim.
Canim yaniyordu bacaklarim kadiliyordu esimi surekli iktiriyordum. Bende kanama olacak, o
Kucuck yere bisi giremez
Orasi kesin kapali gibi hissediyordum. bi gun parmagimla incelemeye karar verdim. hic bakmadim sadece parmagimi yavas yavas ilerlettim.
ve kasildikca durdum derin nefes aldim az az iktirdim. parmagimn nerdeyse tamina yakini icerideydi. inanamamistim. bi kac kez daha denedim. oranin kapali olmadigi fikri kafama yerlesmisti. En sonunda 1 kadeh alkolden sonra
Tekli koltuklar varya yere comelip dirseklerimi koltuga dayadim. Esim arkamda olacak sekilde birlesme yasandi. Boylece bacaklarimi kapayip onu engelleyemiyordum.
Dur diyince duruyordu ben derin nefesler alip verdim yavas yavas oldu. Ve hic kanama falan gelmedi.
Sadece oranin hafif genisledigi hissi yasadim ve biraz yandi:) sonra
Bikac kez daha denedik ama git gel olmuyordu hafif yaniyordu. 3. Gunun sonunda okadar alismistik hiicc aci duymadim:)

Umarim hepiniz bir an once yenersiniz :)

Sevgiyle kalin...

ay inşallah canım yaa çünkü ben daha 1 kere p.yi içime alabildim beklettim o kadar yani :8: hiç gitgel falan olmadı kaderim yazmış ya gitgel yaparken gözümden yaş aktı diye o kadar acı veren bi olay mı yaaaa korktum açıkçası :118:

Hayir sadece yaniyo biraz tahris olmus gibi hissediyorsun. Orasi alisik olmadigi icin. Ama birkez icine alabildiysen tekrar deneyin icinde beklesin az az bi lac kezde olsa git gel yasayin. Bir iki gun o sekilde deneyin maksat biraz deligin genislemesi. Sonra bi gun ara verin 3. Gun sadece ilk girerken cok azcik yaniyo sonra bi bakmisin aci falan yok :) sen en zir kismini atlatmissin

ay inşallah canım yaa çünkü ben daha 1 kere p.yi içime alabildim beklettim o kadar yani :8: hiç gitgel falan olmadı kaderim yazmış ya gitgel yaparken gözümden yaş aktı diye o kadar acı veren bi olay mı yaaaa korktum açıkçası :118:

hayııırrr sen yanlış anlamışsın canım ben ara verdim ya o yüzden eşimde hızlı hızlı kontolsüz hareket etti, ayy hakkını helal et ben genelde moral vermeye çalışırım nasıl yaptım bu eşekliği :14:ilklerde falan öyle acı veren bir olay değil sonrasında da acı hissetmiyosun zaten ama benim eşim biraz acele davranmıştı benim gözümden yaş o yüzden geldi afedersin canım ya :43: birde acemi olduğumuzdan birden yanlış yöne itiyoruz ya normalde acı yok ama acemilikle yanlış yöne aniden itince acı oluyor, yanma hisside normalde olmuyor, yanma tahriş olduğu için yanlış yere zorladığımızdan oluyor. o yüzden yavaş yavaş hareket edin diyorum ya hep, alışana kadar.

Son düzenleme:

yoooooo hayır kesinlikle değil.ben hareket ettirmesiyle beraber tam tersine rahatlamıştım.hatta gayet normal hızda hareket ettirine daha rahatlamıştım.kkaderimle konuşmuştuk bunu,sanırım çok yavaş hareket ettirmesinden oluyor.yavaş hareket ettirince hem dikkatin sürekli orda oluyor hemde kasıyorsun yine birazda olsa.bu da kasmadan dolayı acı verebiliyor.özel mesajına bak birde

ya söyemiştin sanki kaderim de o an herşeyi unutuyorum ben mesela ıkınmak da hiç aklıma gelmiyo...sonuncuda dediğin gibi de yaptım azıcık girdi bu kez.bundan sonra böyle deneyim bari.aaa başka pozisyonları zeytin yağıyla neden denemiyorum ben ya o da şimdi aklıma geldi :))

olabilir bir dene istersen canım bizede söyle işe yararsa :)

ı
di mi ya ben burayı bu yüzden seviyorum herkes aynı dertten müzdarip herkes birbirine yardımcı oluyo.terapiste de gittim cem keçenin kitabını da okudum yine de burdan kopamıyorum :) ben kendim için bu konuda dua ederken direk aklıma geliyosunuz zatenn emin olun :)) kpss yolundan geçtim atlattım ben çok şükürde kelebek42 kpss ye çalışıyor olabilir.ücretli öğretmenim demişti ya ordan fikir yürüttüm.

kelebek çalışacak onu biliyorum başka kimse yok mu :( var bildiklerimde msn de ki isimlerini biliyorum burdaki nick lerini unutuyorum :1:

Ben üniversite hastanesi doktoruna gidiyorum 5 dk da ödevi verip yolluyor eşimde denemek istiyor olmazsa zaten tedavi devam ediyor sonuçta kaldığımız yerden devam ederiz.Teşekkür ederim.

valla bana kalırsa zararı yoktur neden olsun aynen tedaviye devam edersin dr una da söyleme laf etmesin, sen şunu bilerek dene henüz tedavim bitmedi ama ya tutarsa hesabı,

Hayir sadece yaniyo biraz tahris olmus gibi hissediyorsun. Orasi alisik olmadigi icin. Ama birkez icine alabildiysen tekrar deneyin icinde beklesin az az bi lac kezde olsa git gel yasayin. Bir iki gun o sekilde deneyin maksat biraz deligin genislemesi. Sonra bi gun ara verin 3. Gun sadece ilk girerken cok azcik yaniyo sonra bi bakmisin aci falan yok :) sen en zir kismini atlatmissin

tamam canım inşallah öyle olur dediğin gibi :34:

hayııırrr sen yanlış anlamışsın canım ben ara verdim ya o yüzden eşimde hızlı hızlı kontolsüz hareket etti, ayy hakkını helal et ben genelde moral vermeye çalışırım nasıl yaptım bu eşekliği :14:ilklerde falan öyle acı veren bir olay değil sonrasında da acı hissetmiyosun zaten ama benim eşim biraz acele davranmıştı benim gözümden yaş o yüzden geldi afedersin canım ya :43: birde acemi olduğumuzdan birden yanlış yöne itiyoruz ya normalde acı yok ama acemilikle yanlış yöne aniden itince acı oluyor, yanma hisside normalde olmuyor, yanma tahriş olduğu için yanlış yere zorladığımızdan oluyor. o yüzden yavaş yavaş hareket edin diyorum ya hep, alışana kadar.

estağfirullah canım ne demek helal olsun öyle düşünme yaa ben zaten hep sizden moral buluyorum burda tamam yavaş hareketten yanayım bende :34:

canım benim yanlış anlama ben şaka yapmak istemiştim sana sadece ama oda seni sevdiğimden yani :34:bende de vardır ayrıca çatlaklık cadılık vs. ardadaşlarım da söylerler biraz dobra olduğumu iyi mi kötü mü bilemedim yani :1::1::1:

aşk olsun yanlış anlar mıyım,insanların ağzından çıkana değil karakterine bakarım ben ,iyi niyetli insan ağzından yanlış bişeyde çıksa alınmam bile, iyidir dobralık, ben patavatsız insanlar vardır ya hani ,insanları dobralık adı altında incitirler onlara çok kızarım, dobralıkla patavatsızlığı ayırd edemeyen insanlar var malesef.

kaderim tam benim kafadansın sen kuzum yaa :1::1: yoksa sende mi kova burcusun? :12: çünkü bende hep böyle şeyler uydururum komik komik eşime anlatırım öyle kısa film gibi eşim de bana sen yanlış meslek seçmişsin senarist olmalıymışsın der :8::1::118:

:1:aynen bende şu vaji olduğum dönemde yenemiyorum korkuyorum ya ne şebeklikler yaptım bir görsen eşim kızamıyordu gülmekten :1:

sen ne tatlı bir insansın ya.hacicodan çok sen etkilendin değil mi şimdi?yanlış anlamalar olabiliyor ki,hemen düzeltiyoruz oluyor bitiyor.sen herkese moral veriyorsun canım arkadaşım

Eşimle deneme yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Egzersizlerde 1 boğumdayım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Özel de de mesaj atabilirisiniz bende başarırsam benim gibi olanlara burdan tavsiyede bulunucam bu site çok iyi geldi paylaşımlar için herkese çok teşekkürler:1::3:

Eşimle deneme yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Egzersizlerde 1 boğumdayım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Özel de de mesaj atabilirisiniz bende başarırsam benim gibi olanlara burdan tavsiyede bulunucam bu site çok iyi geldi paylaşımlar için herkese çok teşekkürler:1::3:

Özelden yazdim Sana Canim ;)

tabi ki o acı da geçecek henüz acı hissediyorsan kendini kasıyosun demektir onun için kendini tam hazır hissettiğinde eş denemesine geç derim fakat şu da var penis denemesi aparattan çok çooook daha kolay çünkü düşünsene vajenin yapısı kaslardan oluşuyor , aslında genç kızlarda oradaki kas yapısı gelişmemiş oluyor ilişkiye girdikçe zamanla kas yapısı gelişiyor ve ilişki daha rahat oluyor penis vajenin yapısına göre şekil alıp ilerliyor etten birşey onun için de çok daha kolay kendini biraz daha rahatlat ve aparatını bir önceki kalınlıktaki ne zaman kolay ilerlerse o zaman kalınlaştır benim sana tavsiyem:)

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım inşallah daha kolay olur ne diyelim. buraya kadar geldim ya artık umutluyum ama mumu kalınlaştırdıkça ağrı artıyor bu oranın esnemesini mi sağlıyor acaba. bi de çıkarırken daha çok acıyor bunun sebebi ne?

yazmadan edemedim söylendi mi bilmiyorum ama ben sorunun ne olduğunu biliyorum sanırım.yarıya kadar aldıysan zoru geçmişsin zaten ama orda kalıyor diyorsun ya bence kesin tam o noktada pek hareket ettirmemeye çalışaraksadece popo yönüne doğru ittiriyorsun ve olmuyor.eğer tahminim doğruysa normal olmaması.hangi pozisyonda alıyorsun oraya kadar bilmiyorum ama yine yarıya kadar aldığında(z.yağı sür bu defa sürmüyorsan)ileri-geri yada yukarı aşağı hareket etmeye çalışmalısın.bunu yapınca kaslar gevşeyecek ve yönünü senin ayarlamana pek gerekte kalmayacak,p....i hareket ettirdikçe iyice olması gereken yere doğru yerleşecek.

ileri geri aşağı yukarı :) komarımın gezdiği dağlar meşeli :1: elimden ekmek yemişliğin mi var kıız ,:1: hakkaten bazen yazdığın yorumları okuyorum kerata aynı benim gibi yazmış diyorum :12: ben kimsem :1: hakkaten ama bende ileri geri poponuzu hafif hareket ettirin yazarım da yazıda anlaşılmıyor bazı şeyler, bende bugün arkadaşa şey diyordum bak oturduğun yerde sabit dur ama sanki poponu salıncağa koy ve ileri geri salla küçük hareketlerle,bilmem demek istediğim anlaşıldı mı,geçen günde şey diyordum popona bir ip bağladığını düşün omzundan o ipi elinle tut çuval taşır gibi hani üstte deniyorsunya o ipi çeksen popon yukarı doğru kalkar vajina aşağı bakar değil mi işte öyle denerken vajinanın pozisyonu öyle olsun , arkadaş yazarak bu işi anlatmak ne zor kulağını başının üstünden göstermek gibi.

Son düzenleme:
sen ne tatlı bir insansın ya.hacicodan çok sen etkilendin değil mi şimdi?yanlış anlamalar olabiliyor ki,hemen düzeltiyoruz oluyor bitiyor.sen herkese moral veriyorsun canım arkadaşım

teşekkür ederim canım o sizin tatlılığınız utandım:17:

hoşgeldin cnm ve tebrikler :) sen cok guzel yapmışsın cnku bnde parmkta zorlndm aparat daha kolay gelmşti... inş. cabucak bitirirsn sende cnm.. aparatn kalınlığı ne kadar şmdi? yada kaç prmk kalınlığı? aparatı almkta kolaylastkça biraz daha kalınlaştr cnm... ve z.yagı veya jel kullanmayıda unutma... sen zaten yazanlarn kolaylıgını uygulamıssın ama tekrar soylıym derin nefes alıp verirsen ve ıkınırsan cok daha kolay olur acıyada zamnla alısrsın inş. :) es denemesine daha var bekle sonu guzel olsun :)

hoşbulduk canım. biraz geç oldu ama..mumun kalınlığını siz nasıl belirliyorsunuz bilmiyorum ama ben çevresini bi iple sardım onu da ipin boyunu da cetvelle ölçtüm 9-10 cm gibi birşey. çevre uzunluğu yani. ve bu kalınlık baya zorladı. ağrı azalana kadar denerim. en son kaç cm olmalı sizce:1:

:emir_bebek: yıkıldım yerlere yattım gülmekten. şimdi farkettim =) arkadaşlar egegueseli89 un msj sayısına bakın daha dün abone oldu, bu gidişle yakında admin olur :1::52:

Back
X