Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynennnnn canımmm ben teyzemden ornek veriyim derken senın ornegın benımkınden beterdi :52::52: bıde hani kızların ilişki ve egzersız sırasında takıldıgı bı yer var ya orası sıkı olmasaydı bütn bebekleerın kafası oyle kendıliinden çıkardı heralde demiştinnnnnnnnnnn ne kopmuştum :1::1::1:

:1::1: onu hatırlıyorum bende çok gülmüştüm :1:yapmadan önce düşünmüyorum genelde sonrasında ilkkez duymuş gibi oluyorum bende gülüyorum:17:

Bir şey sormak istiyorum bugün terapistim egzersizleri yaparken cinsel ilişki denemeyi kesinlikle yasakladı ama benim aklıma takıldı eşimle emla kremle denesek bir sakıncası olur mu?
:44:

canım dr ücretli mi özel dr mu yani?ben kendi düşünce mi söylüyorum gerçekten yardımcı olmak düşüncesindeki dr ları tenzih ediyorum ama bazıları hani seans başına haliyle ücret alıyor, devlettede olsa sonuçta sen her gittiğinde muayene ücreti ödüyor devlet ona, sen kendini hazır hissediyorsan dene, neden deneme diyorlar, ya sen aşarsan sonra nasıl bir daha muayene ücreti alacak dr değil mi? hayal kırıklığına uğrama ama dene yani belkide başka dr a gitmeye gerek kalmadan yenersin.ben egzersiz olmadan yendim nasıl yaptığımı lütfen bir sayfamdan oku bak ısrarla tavsiye ediyorum.sana kalmış tabi yöntem önemli değil yeter ki sen azmet, burda dr a giderken yenipte dr u bırakan arkadaşlar da oldu.

bn üstteyken takılıyomuş qibi oluyo oraya. o pozisyonda zarın qerildiğini düşünüyorum acı hissediyorum sonrası olmuyo zaten psikolojikmidir nedir. iyiki bu sayfa var en yakınıma bile açamıyorum bu konuyu kimseye qüvenemiyorumda onların beni dinlemesinden başka biçare olacağınıda düşünmüyorum zaaten. off vajinismus nedir adını bile duymamışken bu çıktı bide :( :29:

canım özel msj ına bak

canım benim bak bende uzun süre aynı pozisyondan başka ilerletememiştim sende işe yararmı denedin mi bilmem şöyle yapmıştım. önce afedersin ilk girişi alıştığım pozisyonda yapıp sonra biraz gelgit yaptın ya çıkar p yi alt pozisyona geç hemen giriyor öyle öyle cesaret gelmişti dene istersen, birde söylemiş miydik, ilişki sırasında dikkatini dağıtacak konuşmalar yapma, ıslaklık gidiyor o zaman.

ya söyemiştin sanki kaderim de o an herşeyi unutuyorum ben mesela ıkınmak da hiç aklıma gelmiyo...sonuncuda dediğin gibi de yaptım azıcık girdi bu kez.bundan sonra böyle deneyim bari.aaa başka pozisyonları zeytin yağıyla neden denemiyorum ben ya o da şimdi aklıma geldi :))

olmaz olur muuu? beni ayakta tutan ne sanıyorsun can dostum güzel insan sen aklına geldikçe et, gönlündeki sıkıntılardan feraha ulaşsın diye :1: dua konusunda çok yüzsüzüm ya :1: canım ne hakkı aşk olsun sen başkalarına yardımcı olarak elinden geleni yapıyorsun zaten helal olsun. bu arada aklıma ne geldi kpss çalışan var mı burda bu sene girecek sınava? buraya geliyoruz hem dersi aksatmayız gaz veririz birbirimize yapalım öyle birşey, burayı dağıtmayalım :1:konu sahibi kızmasın, benim konuyu dağıtabiliriz, burayı okuyan fazla çünkü sayfa kirliliği olmasın.kpss konusunda da sorularımızı falan paylaşırız nasıl olur, mesela ben burdan kopamıyorum geldiğimde en azından birbirimize dersi hatırlatırız şukadar soru çözdük şu konudayız deriz.
ı
di mi ya ben burayı bu yüzden seviyorum herkes aynı dertten müzdarip herkes birbirine yardımcı oluyo.terapiste de gittim cem keçenin kitabını da okudum yine de burdan kopamıyorum :) ben kendim için bu konuda dua ederken direk aklıma geliyosunuz zatenn emin olun :)) kpss yolundan geçtim atlattım ben çok şükürde kelebek42 kpss ye çalışıyor olabilir.ücretli öğretmenim demişti ya ordan fikir yürüttüm.

açıkçası dönmemiştim aralığın sonunda yendim şubatta hamile olduğumu öğrendik.
aslında çok erken oldu alıştıktan sonra hamile kalmak çok daha ii olur bence böyle bi imkanınız varsa öyle yapın bizim evliliğimiz bir buçuk yıl olmuştu ve artık çocuk istiyoduk ondan acele ettik

peki doktor hamileliğin hangi aylarında ilişkiyi yasakladı? bunu başka bi arkadaşıma da sormuştum özeldende kişiden kişiye farklılık olabilir diye soruyorum.

Sanırım kimse beni görmüyor yorumlarınızı bekliyorum

kaderimde yazmış sana canım.aama benim düşüncem doktora zaten o kadar para veriyosun dediğini uygula sonra terapi bitince yenemezsen (ki çok küçük bir ihtimal) pişmen olma keşke doktorumu dinleseydim diye.ama istersen egzersizlere başlamadan önce kaderimin metoduyla zeytin yağını bir dene ondan sonra başla egzersizlere.bende terapiye gittim bu arada ve doktorumun dediği gibi hiç deneme yapmadım.zeytin yağını da hafife alma biz çok faydasını gördük :)) 40 liralık jelin yapamadığını yaptı :)

kaderimde yazmış sana canım.aama benim düşüncem doktora zaten o kadar para veriyosun dediğini uygula sonra terapi bitince yenemezsen (ki çok küçük bir ihtimal) pişmen olma keşke doktorumu dinleseydim diye.ama istersen egzersizlere başlamadan önce kaderimin metoduyla zeytin yağını bir dene ondan sonra başla egzersizlere.bende terapiye gittim bu arada ve doktorumun dediği gibi hiç deneme yapmadım.zeytin yağını da hafife alma biz çok faydasını gördük :)) 40 liralık jelin yapamadığını yaptı :)

Teşekkür ederim umarım bende başarılı olurum beş yıl oldu anne olmak istiyorum :)

canım dr ücretli mi özel dr mu yani?ben kendi düşünce mi söylüyorum gerçekten yardımcı olmak düşüncesindeki dr ları tenzih ediyorum ama bazıları hani seans başına haliyle ücret alıyor, devlettede olsa sonuçta sen her gittiğinde muayene ücreti ödüyor devlet ona, sen kendini hazır hissediyorsan dene, neden deneme diyorlar, ya sen aşarsan sonra nasıl bir daha muayene ücreti alacak dr değil mi? hayal kırıklığına uğrama ama dene yani belkide başka dr a gitmeye gerek kalmadan yenersin.ben egzersiz olmadan yendim nasıl yaptığımı lütfen bir sayfamdan oku bak ısrarla tavsiye ediyorum.sana kalmış tabi yöntem önemli değil yeter ki sen azmet, burda dr a giderken yenipte dr u bırakan arkadaşlar da oldu.

Ben üniversite hastanesi doktoruna gidiyorum 5 dk da ödevi verip yolluyor eşimde denemek istiyor olmazsa zaten tedavi devam ediyor sonuçta kaldığımız yerden devam ederiz.Teşekkür ederim.

kız cadı sen nasıl bişeysin ya, çatlak diyosun ama hoşuma gidiyor :1: galiba biraz var çatlaklık idare edin artık :1:birden içimden bişey çıkıyor engel olamıyorum :12:

canım benim yanlış anlama ben şaka yapmak istemiştim sana sadece ama oda seni sevdiğimden yani :34:bende de vardır ayrıca çatlaklık cadılık vs. ardadaşlarım da söylerler biraz dobra olduğumu iyi mi kötü mü bilemedim yani :1::1::1:

hatırladım galiba hani o duvar diyorya arkadaşlar, o duvar işte kaslarımız olmasaydı bebek nasıl duracak sürekli düşerdi falan demiştim,
mesela arkadaşlarla gün yapıyosun tam kalktın çay dolduracaksın,birses duyuyorsunuz
- o seste neydi
-ayy benim bebek mi düştü yine
-aaa ayten abla senin bebek kafasını çıkarmış
-hay körolmayası ya ne zaman kadın sesi duysa kafasını çıkarıp bakıyor, babası kılıklı :1:
-arkanızı dönünde şunu yerine koyayım
- ayten abla popo yönünde ıkınarak it :1:
-ne ıkınması kız sanki kas mı varda:1:

buna yakın birşeydi sanırım oldu mu ?ilk defa vajinismus fıkrasını ben yazdım demiştim :27:

kaderim tam benim kafadansın sen kuzum yaa :1::1: yoksa sende mi kova burcusun? :12: çünkü bende hep böyle şeyler uydururum komik komik eşime anlatırım öyle kısa film gibi eşim de bana sen yanlış meslek seçmişsin senarist olmalıymışsın der :8::1::118:

neden tekrar denemedin?olduğunu göreceksin denesen

canım benim bende çok merak ediyorum istiyorum da denemeyi ama eşim hep geç geliyo bu ara iş yerlerinde büyütmeye gidiyolar hayırlısıyla :16: işleri çok yani ama bu sefer geç de gelse deneyip sonucu size bildireceğim :34:

Arkadaşım,şu olaydan ben de muzdaribim,eş denemesinde yarıya kadar herşey acısız normal,yarıdan sonrası gelmiyor,yönü de popoya
doğru itiyorum ama olmuyor mu acaba?ne yapmam lazım lütfen yardım edinnnnn,bebek de istiyorum artıkk:(((

yazmadan edemedim söylendi mi bilmiyorum ama ben sorunun ne olduğunu biliyorum sanırım.yarıya kadar aldıysan zoru geçmişsin zaten ama orda kalıyor diyorsun ya bence kesin tam o noktada pek hareket ettirmemeye çalışaraksadece popo yönüne doğru ittiriyorsun ve olmuyor.eğer tahminim doğruysa normal olmaması.hangi pozisyonda alıyorsun oraya kadar bilmiyorum ama yine yarıya kadar aldığında(z.yağı sür bu defa sürmüyorsan)ileri-geri yada yukarı aşağı hareket etmeye çalışmalısın.bunu yapınca kaslar gevşeyecek ve yönünü senin ayarlamana pek gerekte kalmayacak,p....i hareket ettirdikçe iyice olması gereken yere doğru yerleşecek.

canım benim bende çok merak ediyorum istiyorum da denemeyi ama eşim hep geç geliyo bu ara iş yerlerinde büyütmeye gidiyolar hayırlısıyla :16: işleri çok yani ama bu sefer geç de gelse deneyip sonucu size bildireceğim :34:

anladım öyleyse hiç sıkıntı yok.aradan günler,haftalar bile geçse göreceksin korktuğun gibi olmayacak.her defasında korktum başta,ya bu defa olmazsa diye,hep oldu:)

anladım öyleyse hiç sıkıntı yok.aradan günler,haftalar bile geçse göreceksin korktuğun gibi olmayacak.her defasında korktum başta,ya bu defa olmazsa diye,hep oldu:)

ay inşallah canım yaa çünkü ben daha 1 kere p.yi içime alabildim beklettim o kadar yani :8: hiç gitgel falan olmadı kaderim yazmış ya gitgel yaparken gözümden yaş aktı diye o kadar acı veren bi olay mı yaaaa korktum açıkçası :118:

Back
X