Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben bugün terapistime gittim bir haftadır regl olduğumdan egzersizlerimi yapamadım yarın kısmetse tekrar başlıyacağım terapistimiz bizi daha iyi gördüğünü söyledi suratımızda artık gergin görünmediğimizi ödev olarak da ikinci boğum ve aynada jel ile vajinaya masaj verdi ben şuanda 4 seans ödevindeyim benim gibi olanlar varsa onlarda uygulayabilirler umarım başarılı olurum en son yaptığımda birinci boğumda idim eşimle birlikte egzersiz uygulamıştık. Eş denemeleri bu arada kesinlikle yasak :)

asla yapamam yok işte artık kesinlkle yaparım var :) inş. yapıcksn cnm sen cnku gayret ediyrsun ve istyrsun :) suan hangi seviyedesn ne yapıyrsun :)

Merhaba Canim nasil bi Therapie göruyorsun sen baya ilerlettin yani

canım o yarıya geldiğin an gitmediğinde derince nefes al ver ve ıkın surekli... bu arada eşinde zorlamasın... bıraksın oldugu yerde o sekldee içerde oldugu seklde kalın biraz sen alış penise, içinde olmasına.. snra tekrardan ıkın o zaman acılır biraz daha vajına...zorlamayın yavas olarak deneyn baslarda umarm daha kolay olur :)

Bizim doktor doc psikiyatrist konuşuyor ilaç vermedi hiç ödev veriyor her hafta pzt günleri gidiyoruz

İlerletme pek olmadı sanki ama ödevlerimi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum parmak ikinci boğumu bakalım nasıl yapıcam umarım olur biraz çekiniyorum artık yarın deneyeceğim umarım başarılı olurum doktorumuz ilk ödevler çok zor olur dedi daha sonrakiler daha kolay olur dedi :) önemli olan egzersizlere başlamakmış

inşallah arkadaşım teşekkür ederim öyle deneyeceğim ya bir türlü ilerleyemedik yarıdan fazla..

ay evet bende hatırladım o fıkrayı o aralar hergün ağlıyodum ve bu doğaçlama espriden sonra baya gülmüştüm çatlak yaaaa

sağol kaderim maaş ödemiyorum ama çok dua ediyorum o olmaz mı?? :))) bu arada sen hem avukatlık hem terapistlik yapıyosun hakkın ödenmez canım sağol :)

olmaz olur muuu? beni ayakta tutan ne sanıyorsun can dostum güzel insan sen aklına geldikçe et, gönlündeki sıkıntılardan feraha ulaşsın diye dua konusunda çok yüzsüzüm ya canım ne hakkı aşk olsun sen başkalarına yardımcı olarak elinden geleni yapıyorsun zaten helal olsun. bu arada aklıma ne geldi kpss çalışan var mı burda bu sene girecek sınava? buraya geliyoruz hem dersi aksatmayız gaz veririz birbirimize yapalım öyle birşey, burayı dağıtmayalım konu sahibi kızmasın, benim konuyu dağıtabiliriz, burayı okuyan fazla çünkü sayfa kirliliği olmasın.kpss konusunda da sorularımızı falan paylaşırız nasıl olur, mesela ben burdan kopamıyorum geldiğimde en azından birbirimize dersi hatırlatırız şukadar soru çözdük şu konudayız deriz.

hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle kucağınıza almak büyütmek düğününü görmek kucağında kendi bebeğiyle görmek nasip olsun inşallah arkadaşım darısıda başımıza olsun.

canım eğer ki imkan varsa senin sigortanı başlatsanız en düşükten başlayıp 3 ay sürmeden de gidebiliyosun sanırım dr a. tabi yurtdışında daha pahalıdır eminim ve tabi kurallarda farklıdır eminim.

canım benim bak bende uzun süre aynı pozisyondan başka ilerletememiştim sende işe yararmı denedin mi bilmem şöyle yapmıştım. önce afedersin ilk girişi alıştığım pozisyonda yapıp sonra biraz gelgit yaptın ya çıkar p yi alt pozisyona geç hemen giriyor öyle öyle cesaret gelmişti dene istersen, birde söylemiş miydik, ilişki sırasında dikkatini dağıtacak konuşmalar yapma, ıslaklık gidiyor o zaman.

ya eşim de öyle dior ama ben aşırı güleryüzlüyüm sert duramam ki hiç işte o beni korkutuyor....

sevimli olduktan sonra hayalet olsan ne olur arkadaşım bence korkutmaya gerek yok seni sevdikleri zaman saygıda peşinden gelir, sadece laubali olma yüzgöz olma, fazla şımartma yeter.

ay evet bende hatırladım o fıkrayı o aralar hergün ağlıyodum ve bu doğaçlama espriden sonra baya gülmüştüm çatlak yaaaa

kız cadı sen nasıl bişeysin ya, çatlak diyosun ama hoşuma gidiyor galiba biraz var çatlaklık idare edin artık birden içimden bişey çıkıyor engel olamıyorum

Bir şey sormak istiyorum bugün terapistim egzersizleri yaparken cinsel ilişki denemeyi kesinlikle yasakladı ama benim aklıma takıldı eşimle emla kremle denesek bir sakıncası olur mu?
:44:

bn üstteyken takılıyomuş qibi oluyo oraya. o pozisyonda zarın qerildiğini düşünüyorum acı hissediyorum sonrası olmuyo zaten psikolojikmidir nedir. iyiki bu sayfa var en yakınıma bile açamıyorum bu konuyu kimseye qüvenemiyorumda onların beni dinlemesinden başka biçare olacağınıda düşünmüyorum zaaten. off vajinismus nedir adını bile duymamışken bu çıktı bide

hatırladım galiba hani o duvar diyorya arkadaşlar, o duvar işte kaslarımız olmasaydı bebek nasıl duracak sürekli düşerdi falan demiştim,
mesela arkadaşlarla gün yapıyosun tam kalktın çay dolduracaksın,birses duyuyorsunuz
- o seste neydi
-ayy benim bebek mi düştü yine
-aaa ayten abla senin bebek kafasını çıkarmış
-hay körolmayası ya ne zaman kadın sesi duysa kafasını çıkarıp bakıyor, babası kılıklı
-arkanızı dönünde şunu yerine koyayım
- ayten abla popo yönünde ıkınarak it
-ne ıkınması kız sanki kas mı varda

buna yakın birşeydi sanırım oldu mu ?ilk defa vajinismus fıkrasını ben yazdım demiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…