Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin cnm ve tebrikler :) sen cok guzel yapmışsın cnku bnde parmkta zorlndm aparat daha kolay gelmşti... inş. cabucak bitirirsn sende cnm.. aparatn kalınlığı ne kadar şmdi? yada kaç prmk kalınlığı? aparatı almkta kolaylastkça biraz daha kalınlaştr cnm... ve z.yagı veya jel kullanmayıda unutma... sen zaten yazanlarn kolaylıgını uygulamıssın ama tekrar soylıym derin nefes alıp verirsen ve ıkınırsan cok daha kolay olur acıyada zamnla alısrsın inş. :) es denemesine daha var bekle sonu guzel olsun :)

evet haklısın canım.bende herşeyden korkan biri olarak bunu yapacagım asla aklıma gelmezdi asla yapamam dediğim şeyi şuan yapıyorum.allah dert vermiş dermanınıda vermiş tabiki ama işte elde olmayan bişey ama allah iziniyle sonuna kadar çabalıycam sizlerinde desteğiyle.

slm kızlar siz beni tanımazsınız yılbaşından önce yendim ben çok şükür.şimdi 7buçuk aylık hamileyim...
kızlar pes etmeyin inanın zor değil biraz cesaret biraz istek ve azim okadar...hepiniz yapabilirsiniz
Rabbim bu sıkıntıdan hepinizi kurtarsın inş

Amerikaya yerlestik esim ogrenci sigorta meselesinden dolayi doktora bi sure daha gidemicem ama bu meselede gun gectikce canimi skiyor

Yani ben evlenmezden once inanilmaz bir korkum vardi ilk siralar da korkuyordum ama sonra alistim diye dusunuyorum canim okadar yanmasina ragmen sirf olsun diye sesimi cikarmiyorum ama yine de olmuyor buraya yazdiktan sonra yine denedik yine azcik kan geldi o kan ne kani onuda anlamiyorum simdi sert bi yere oturup kalkamiyorum o kadar ki agriyo moralim de cok bozuk sen hallettin mi peki canim yendin mi yani ? Parmak peki asagiya dogru mu yoksa yukari dogru mu ilerletcez

Canim yukarida da yazdigim gibi dunku denemede cok canim yandi ama bidahakine zeytin yagini denicem ustte yapabilir miyim onu bilmiyorum ama..

benimde tam tersi evlenmeden önce de evlendiğim ilk gece de öyle çok bi korkum yoktu ama terapistim küçüklüğünde seni etkileyen bir olay ya da yetiştirilme şeklin bile neden olmuş olabilir dedi.kan geldiyse zar yırtılmıştır ama senin öncelikle hiç acımayacağına inanman gerekiyor.haydar dümenin bi konuşması benim için çok ikna edici olmuştu.normalde cinsel birleşmede acı sıfırdır bir kere vajinada sinir yok ve zevk veren bir eylem neden acı versin demişti.maalesef bu başımıza gelenler bilinçaltımıza küçüklüğümüzden beri yerleşen olaylardan kaynaklanıyor.sen şanslısın bile biraz da olsa kan gelmiş benim kapı duvardı resmen.dereceleri varmış vajinismusun.muhtemelen seninki 2.seviye filandır.sana bi kitap tevsiye edicem cem keçenin kitap 10 adımda vajinismusu yenmek...cem keçeyi internetten araştır bak bu konuda iyi yerlere gelmiş bir adam. yurt dışındaysan yapacağın en mantıklı şey internetten bu kitabı almak bence biz de burdan yardıma hazırız tabi.ben hem o kitabı okudum hem terapiste gittim yine de burdan kopamadım :)

ben hallettim çok şükür ama hep aynı pozisyonda yaparsam oluyor henüz pozisyon değiştiremedim. parmak aşağı doğru yani popo yönüne doğru gidecek bir arkadaş geçenlerde çok güzel bir resim paylaşmıştı ama kimdi hatırlamıyorum.bir daha yayınlarsa iyi olur yeni katılanlar için.

ben hatırladım seni karamsar ne güzel bir haber bende bebek istiyorum artık bakalım bu ay başladık çalışmalara :):)Allah sana güzel,sağlık bir bebek ,kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)

arkadaşlar ya yarın ilk ders hayatım başlıyor çok heyecanlıyım siz ne önerirsiniz...

seninle aynı heyecanı yaşıyorum şuan :)bende öğretmenim 3.yılım ama yarın yeni bi okulda başlıycam.tanışma ders işleyişin hakkında bilgi ver geçer gider ders. sana tavsiyem güler yüzlü ol ama gözlerini de korkut :) söylüyorum ama ben pek beceremiyorum maalesef göz korkutma işini :))

ne güzel darısı başımıza.. :) peki hamile kaldığınızda normale dönmüşmüydün?bize bu konuda ne tavsiye edersin alışmadan hamile kalmamalı mıyız ??

tabi ki o acı da geçecek henüz acı hissediyorsan kendini kasıyosun demektir onun için kendini tam hazır hissettiğinde eş denemesine geç derim fakat şu da var penis denemesi aparattan çok çooook daha kolay çünkü düşünsene vajenin yapısı kaslardan oluşuyor , aslında genç kızlarda oradaki kas yapısı gelişmemiş oluyor ilişkiye girdikçe zamanla kas yapısı gelişiyor ve ilişki daha rahat oluyor penis vajenin yapısına göre şekil alıp ilerliyor etten birşey onun için de çok daha kolay kendini biraz daha rahatlat ve aparatını bir önceki kalınlıktaki ne zaman kolay ilerlerse o zaman kalınlaştır benim sana tavsiyem:)

ya eşim de öyle dior ama ben aşırı güleryüzlüyüm sert duramam ki hiç işte o beni korkutuyor....

SEVGİLİ DOSTLAR,EGZERSİZ YAPANLAR

Günler ilerliyor ama bilinki mutluluğa ilerliyor,biz başardık sizde başaracaksınız.ne kadar kötü hissederseniz hissedin,ne kadar yapamayacağınızı düşünürseniz düşünün buraya geldiyseniz olacak.eşinizle bu kutsal mutluluğu paylaşacaksınız az kaldı.çok seviniyorum egzersize başlayanları okuyunca.benim başlamam ,egzersizi kabullenmem ne kadar uzun sürmüştü.hep başka bir yol bulacağım deyip günlerimi boşuna geçirdim.kaçtım,erteledim,bazen boşverdim,ağladım sızladım ama pek birşey de yapmadım uzun zaman.onu dene,bunu dene hep hayal kırıklığı.yıkıl,toparlan....ama geçti işte.sizde güçlüsünüz.şimdi farketmeseniz bile,kedi yavrusuna çevirmiş olsa bile bu saçma hastalık kadınsınız,güçlü yaratılmışsınız geçecek.

egzersizler zaman zaman başarısız olabilir bunu bilin ve normal olduğunu unutmayın.bir yaptığınızı,ertesi gün yapamayabilirsiniz.sona yaklaştıkça daha çok korkabilirsiniz hepsi normal.kafada bitirmekten bahsediyordu herkes burda.benim psikolojim o kadar kötüydüki,iyi hissetsem de her seferinde başarısız oluyordum,eşimle sorunlar deseniz çok artmıştı.ağlama nöbetleri,öfkeler,daha neler neler.

herhalde kafamda bitirip acayip bir özgüvenim olunca yeneceğim diyordum ama böyle bir his hiç olmadan da yendim.yendiğim gün bırakın kafada bitirmeyi,güçlü hissetmeyi berbattım.öyle acayip bir cesaret falan bile olmadı .e ne oldu? yinede çözüldü.

en çok dikkat etmenizi istediğim şey eşleriniz.bunu daha önce yine yazmıştım tekrarlıyorum yeni arkadaşlar için tecrübemle.ben ordan burdan okuduklarımla şunu öğrenmiştim.eşler de çok etkileniyor bu durumdan.sonra bir karar almıştım,onun sağlam kalması için egzersiz kısmından biraz uzak tuttum.yani sürekli bundan bahsetmek,zorluklarını,canınızın acısını anlatmak onları çok olumsuz etkileyebiliyor.bir de onunla uğraşmak var aman ha.o yüzden eşlerinizi benim tavsiyem bilgilendirin tabi ama şu çok cansıkıcı kısımlardan pek bahsetmemeyin.ben bahsetmediğim halde bile onun stresi hala tam olarak geçmedi çünkü.hele "deneme"kelimesini ASLA kullanmayın.siz eşinizle beraber olmayı bir "deneme"diye adlandırınca onlarda ne istek kalacak Allah korusun ne sağlık.ben bu kelimeyi yasaklamıştım kendime.onların gözünden düşünsenize şu durumu.sevdikleri,istedikleri kadınla hiçbirşeyin büyüsü kalmayacak bu böyle hastalıklı olunca.inşallah yanlış anlamamış olursunuz beni.ama siz bunu atlatacaksınız,çünkü burda beraberce destek olacağız,sonra eşinizle uğraşmak daha zor olur.malesef biraz sahte olsada gülmeyi ve bunu sizinde istediğiniz,arzuladığınız birşey olarak göstermeye çalışın.bütün mesele bebekmiş gibi yapmayın bir de.bu sizin mutlu olmak için yaptığınız birşey olacak,bebek bunun hediyesi.

komar canım sana özelden mesaj attım ama mesaj kutun dolu diye gönderemiyorum
bir şey sormak istemiştim de.

canım sana mesaj yollayamıyorum mesaj kutun dolmuş

deniz merhaba hatırladım seni.... iyi misin??ben uzun zamandır giremedim herşey yolundadır umarım nasıl gidiyor evlilik??

bende hatırladım seni :) iyi gidiyo çok şükür şu belayı yendkten sonra herşey daha bi güzel :) ama tabi yine de sıkıntılarım var herşey ne zaman tam olarak normale döner bilmiyorum....sen nasılsın?

ben hatırladım seni karamsar ne güzel bir haber bende bebek istiyorum artık bakalım bu ay başladık çalışmalara :):)Allah sana güzel,sağlık bir bebek ,kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)

ne güzel darısı başımıza.. :) peki hamile kaldığınızda normale dönmüşmüydün?bize bu konuda ne tavsiye edersin alışmadan hamile kalmamalı mıyız ??

açıkçası dönmemiştim aralığın sonunda yendim şubatta hamile olduğumu öğrendik.
aslında çok erken oldu alıştıktan sonra hamile kalmak çok daha ii olur bence böyle bi imkanınız varsa öyle yapın bizim evliliğimiz bir buçuk yıl olmuştu ve artık çocuk istiyoduk ondan acele ettik

Arkadaşım,şu olaydan ben de muzdaribim,eş denemesinde yarıya kadar herşey acısız normal,yarıdan sonrası gelmiyor,yönü de popoya
doğru itiyorum ama olmuyor mu acaba?ne yapmam lazım lütfen yardım edinnnnn,bebek de istiyorum artıkk((

aynennnnn canımmm ben teyzemden ornek veriyim derken senın ornegın benımkınden beterdi bıde hani kızların ilişki ve egzersız sırasında takıldıgı bı yer var ya orası sıkı olmasaydı bütn bebekleerın kafası oyle kendıliinden çıkardı heralde demiştinnnnnnnnnnn ne kopmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…