- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.601
cevabı yzack yeri bulamadmki cnm çk karışık :/
nasıl karışık canım anlamadım

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabı yzack yeri bulamadmki cnm çk karışık :/
canım cm gerek yok yaa bnce ölçünü afedersin ama eşine göre yap... en son eşine uygun hale gelen aparatı aldıgında olay bitmiş demektr :) göz kararı kaç parmak kalınlığnda ki ben anlamadm yaptıgndan :) en son 3 parmk kalınlıgı yada eşinin ereksiyn olmus halinde ki gbi diyeym anla :)hoşbulduk canım. biraz geç oldu ama..mumun kalınlığını siz nasıl belirliyorsunuz bilmiyorum ama ben çevresini bi iple sardım onu da ipin boyunu da cetvelle ölçtüm 9-10 cm gibi birşey. çevre uzunluğu yani. ve bu kalınlık baya zorladı. ağrı azalana kadar denerim. en son kaç cm olmalı sizce![]()
böyle dene ilerlersiniz inş. :) guzel haberlerini bekliyoruz :)inşallah arkadaşım teşekkür ederim öyle deneyeceğim ya bir türlü ilerleyemedik yarıdan fazla..
alemsin vallayıkıldım yerlere yattım gülmekten. şimdi farkettim =) arkadaşlar egegueseli89 un msj sayısına bakın daha dün abone oldu, bu gidişle yakında admin olur
![]()
asla yapamam yok işte artık kesinlkle yaparım var :) inş. yapıcksn cnm sen cnku gayret ediyrsun ve istyrsun :) suan hangi seviyedesn ne yapıyrsun :)
alemsin valla![]()
fıkranda guzelmiş guldum bayaa :) ne guzel yaa bi zaman dertten aglatan hastalık smdi guldurebiliyor :)))
Teşekkür ederim umarım bende başarılı olurum beş yıl oldu anne olmak istiyorum :)
ileri geri aşağı yukarı :) komarımın gezdiği dağlar meşelielimden ekmek yemişliğin mi var kıız ,
hakkaten bazen yazdığın yorumları okuyorum kerata aynı benim gibi yazmış diyorum
ben kimsem
hakkaten ama bende ileri geri poponuzu hafif hareket ettirin yazarım da yazıda anlaşılmıyor bazı şeyler, bende bugün arkadaşa şey diyordum bak oturduğun yerde sabit dur ama sanki poponu salıncağa koy ve ileri geri salla küçük hareketlerle,bilmem demek istediğim anlaşıldı mı,geçen günde şey diyordum popona bir ip bağladığını düşün omzundan o ipi elinle tut çuval taşır gibi hani üstte deniyorsunya o ipi çeksen popon yukarı doğru kalkar vajina aşağı bakar değil mi işte öyle denerken vajinanın pozisyonu öyle olsun , arkadaş yazarak bu işi anlatmak ne zor kulağını başının üstünden göstermek gibi.
bende hatırladım seni :) iyi gidiyo çok şükür şu belayı yendkten sonra herşey daha bi güzel :) ama tabi yine de sıkıntılarım var herşey ne zaman tam olarak normale döner bilmiyorum....sen nasılsın?
açıkçası dönmemiştim aralığın sonunda yendim şubatta hamile olduğumu öğrendik.
aslında çok erken oldu alıştıktan sonra hamile kalmak çok daha ii olur bence böyle bi imkanınız varsa öyle yapın bizim evliliğimiz bir buçuk yıl olmuştu ve artık çocuk istiyoduk ondan acele ettik
Arkadaşım,şu olaydan ben de muzdaribim,eş denemesinde yarıya kadar herşey acısız normal,yarıdan sonrası gelmiyor,yönü de popoya
doğru itiyorum ama olmuyor mu acaba?ne yapmam lazım lütfen yardım edinnnnn,bebek de istiyorum artıkk((
bende iyiyim,teşekküler.. hayırdır ,ne gibi sıkıntıların var alışa süreci mi yoksa başka sıkıntılar mı
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım inşallah daha kolay olur ne diyelim. buraya kadar geldim ya artık umutluyum ama mumu kalınlaştırdıkça ağrı artıyor bu oranın esnemesini mi sağlıyor acaba. bi de çıkarırken daha çok acıyor bunun sebebi ne?
peki doktor hamileliğin hangi aylarında ilişkiyi yasakladı? bunu başka bi arkadaşıma da sormuştum özeldende kişiden kişiye farklılık olabilir diye soruyorum.
ben de haziran da yendim ve bebek istiyorum artık alıştım sayılır:)
Arkadaşlar benim de reglim bitti artık kaldığım yerden devam etmek istiyorum.sizce ne yapmalıyım en başa mı döneyim kaldığım yerden yani 5cm genişlikten devam edeyim mi egzersizlere????
ayrıca eş denemesi ne zaman olacak artık bu hafta bitiririm inşallah bir sorun bahane çıkmazsa...ve hangi pozisyonda olmalı??
eşime de egzersiz yaparken aparatları vermeliyim mi yönlendirirken yoksa birlikte mi yapmalıyız.onun parmağını hiç denemedim korkuyorum hala egzersizlerde de kendimi kasıyorum.bunu nasıl önleyebilirim artık kritik dönem oluyor sanki bu bana.bitirmem lazım.tecrübeli kızlar lütfen yardım edin bende kurtulayım sizin gibi....
canım resimler var ya hani görmedn mi ondaki el sekllerini hiç.. popoya dogru olcak yönu... ve takıldıgın yerde zorla ittirme aparatı derince nefes al ver ve ıkın sık sık o zaman gidiyor ileri... içinde beklet aparatı ve ilerleynceye kadar yavasca yukarı asagı oynat nerden ilerliyor ögrenirsin :) aparatı penis buyuklugune getrdiğinde eş denemesi yaparsın cnm acele etme sen sonuca odaklnma suan ki işini iyi yap yeter :)çok saol destegin için canım.şuan mumdan aparat hazırladım onla devam ediyorum.ama acaba yönünümü yanlış yapıyorum bilmiyorum?fazla ilerletemiyorum aparatı bi ilerletebilsem belki eş denemesi yapabilirim artık?
inş. cnm haklısın :) valla yaa en iyisi can sıkıntısı için yeni topik acalım suraya orda sallayalım bişeyler :)can sıkıntısından oturup fıkra yazıyoruz napacan mecbuuurrrhep mutsuz olmayalım sitede birazda ağlayan arkadaşlarımızın yüzü gülsün değil mi ama? inşallah yensinlerde herzaman gülsünler.herkes birgün BU MUYMUŞ diyecek inşallah.