Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba, geçen gün yazmıştım ben de 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyo, yırtılma kanama oluyo diye..
sonunda bugun doktora gıttık Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya.. sonuç keşke düşündüğüm gibi ya da sizin yaşadığınız gibi vajinismus olsaydı.. ama hem darlık çok fazla hem de girişte et parçası var dedi.. vajinam yarım gibiymiş yani yarısı kör dedi :( doktor bile parmagını ve tıbbi çubuk sokmaya calıstı o bile giremedi o kadar dar yani :/
Bizi Prof.Kılıç Aydınlı ya yönlendirdi. ancak o anlar ben çok karşılaşmadım böyle bir durumla dedi..o kadar korktum ki..
ve en kötüsü açık açık söylemedi ama operasyon gerekebilir dedi yani vajina genişletme :(
yarın kılıç beye de görünücem ama o da amelıyat derse kaçışı yok sanırım.. prof. sonuçta başkasına görünmem saçma olur..
ama bunun psikolojik yada ilaçla çözülebilecek bir durum olmasını o kadar istiyodum ki.. hastaneden çıktık eve gelene kadar ağladım :(
hayatımda hiç ameilyat hatta ciddi bir hastalık geçirmemişken şimdi böyle bir sebepten olmak çok zor gelıyor..
eşim en büyük desteğim Allah razı olsun hep yanımda hiç kötü bi şey hissettirmedi bana.. bugunde agladıgımda ben beklerim sen iyi ol yeterki dedi.. ama ben onun benim yüzümden şanssız oldugunu düşünüyorum ve çok üzülüyorum :( onu mutlu etmeyi çok istiyorum çünkü..
umarım kolay aşabileceğim bir sorundur kızlar dua edin bana.. ve eğer sorununuz sadece Vajinismus yani psikolojıkse şükredin ve pes etmeyin bence.. keşke psikolojik olsaydı da uzun sürseydi sonucta beyninde bitiyo ama tıbbi olunca daha endişeli oluyosunuz sonrasını bılmıyosunuz çünkü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sana mesaj attım canım onu bir oku. birde bir öneri birkaç doktora daha görün

kızlar merhaba, geçen gün yazmıştım ben de 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyo, yırtılma kanama oluyo diye..
sonunda bugun doktora gıttık Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya.. sonuç keşke düşündüğüm gibi ya da sizin yaşadığınız gibi vajinismus olsaydı.. ama hem darlık çok fazla hem de girişte et parçası var dedi.. vajinam yarım gibiymiş yani yarısı kör dedi :( doktor bile parmagını ve tıbbi çubuk sokmaya calıstı o bile giremedi o kadar dar yani :/
Bizi Prof.Kılıç Aydınlı ya yönlendirdi. ancak o anlar ben çok karşılaşmadım böyle bir durumla dedi..o kadar korktum ki..
ve en kötüsü açık açık söylemedi ama operasyon gerekebilir dedi yani vajina genişletme :(
yarın kılıç beye de görünücem ama o da amelıyat derse kaçışı yok sanırım.. prof. sonuçta başkasına görünmem saçma olur..
ama bunun psikolojik yada ilaçla çözülebilecek bir durum olmasını o kadar istiyodum ki.. hastaneden çıktık eve gelene kadar ağladım :(
hayatımda hiç ameilyat hatta ciddi bir hastalık geçirmemişken şimdi böyle bir sebepten olmak çok zor gelıyor..
eşim en büyük desteğim Allah razı olsun hep yanımda hiç kötü bi şey hissettirmedi bana.. bugunde agladıgımda ben beklerim sen iyi ol yeterki dedi.. ama ben onun benim yüzümden şanssız oldugunu düşünüyorum ve çok üzülüyorum :( onu mutlu etmeyi çok istiyorum çünkü..
umarım kolay aşabileceğim bir sorundur kızlar dua edin bana.. ve eğer sorununuz sadece Vajinismus yani psikolojıkse şükredin ve pes etmeyin bence.. keşke psikolojik olsaydı da uzun sürseydi sonucta beyninde bitiyo ama tıbbi olunca daha endişeli oluyosunuz sonrasını bılmıyosunuz çünkü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Allah yardimcin olsn cnm. Insallah sende cok cabuk atlaticaksin. Olumlu dusun. Dualarimiz seninleee

bizim için hiç problem değil boşver söyleyeceğimiz söyledik. ne demiş Mevlana " ne kadar konuşursan konuş anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır" karşımdaki ön yargılı yada art niyetliyse 1 kere söyler çekilirim, ne söylersem söyleyim sonuç değişmeyecekse neden yorulup sinirlerimi bozayım ki.

haklısın canım sonuna kadar :10: mesela bende bir ara doktora gideyim dedim halledemiyorum dedim ama burada sizlerin sayesinde cesaretlendim ve düşündüm ki doktor da egzersiz veriyo(burda yasemina söylemişti). hiç gerek yok yine kendi çabamla halledebileceğim birşey için doktora para ödememe :34: ama fizyolojik bir sorun varsa tabiki o zaman doktor şart hatta öncesinde de melisa arkadaşımızın bana söylediği gibi kadın doğumcuya gidip sağlıklı olup olmadığını kontrol ettirmek gerekiyor bu kadar :34:

Arkadaşlar egzersizleri nasıl yapıyosunuz tama olarak yazarmısınız msj da atabilirsiniz.Ben eşimin denemesine izin vermiyorum daha doğrusu veremiyorum ne zamanki o noktaya geliyoruz kendimi kasıyorum eşimi itiyorum izin vermiyorum ona :43:

sana mesaj attım canım onu bir oku. birde bir öneri birkaç doktora daha görün

msjını aldım canım çok tşk ederim desteğin için.. ewt aslında kendimi korkutuyorum ama iğneden bile korkan bir insan için amelıyat kelimesi biraz ürpertici oluyor :( birde sonrasında ne yaşarım diye endişeleniyorum ama netten araştırdım doktorumu herkes çok övmüş o yuzden içim rahat biraz..
sende operasyon oldum dedin. merak ettiğim için soruyorum çok özel değilse çok zorlandın mı yani oldugunda ya da daha sonrasında???
ve şu an herşey yolunda sanırım eşinle.. inşallah benimde öyle olur daha cok yenıyız ama insan basında böyle olunca korkuyor devamı da böylemı olacak dıye.. umarım seninki gibi mutlu son olur :)

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...

bende ne yaptıysam basaramadım nerdeyse 1 sene olucak esım kızmıyor ama bılıyorum ıcındekı fırtınaları bana solemıyo zorlamıyo olur dıyo ama psikologa kadar gıttım yıne de yapamadım yanı benide senın gıbı bı sıteye yonlendırırmısın sen lütfen:50:

Arkadaşlar egzersizleri nasıl yapıyosunuz tama olarak yazarmısınız msj da atabilirsiniz.Ben eşimin denemesine izin vermiyorum daha doğrusu veremiyorum ne zamanki o noktaya geliyoruz kendimi kasıyorum eşimi itiyorum izin vermiyorum ona :43:

canım ben de yenı yenenlerdenım bu nalet şeyı. korkma sakın. öncelıkle guzelce ıncele. ben mesela eşimle deneyınce çok canım yanıyordu. megerse yanlış zorluyormusuz.bu sıtede yıne bu konu altında arkadaşlar bır resım yayınlamıstı. dık degıl egımlı olacak dıye gosterıyordu.işte bır cocgumuz dık zorladıgımız ıcın canımız yanıyor. dık olmaycak aşagı popoya dogru egımlı olcak giriş. onun ıcın o şeklı bul bır guzel ıncele. egzersızlere gelınce ben kulak çubugu başlamıstım.çunku cok korkuyordum. dokunamıyordum bıle. ucunu bır guzel strec fılmle sardım. zeytınyagına batırdım aynayı da karsına al. yavaş yavaş dokundur. bir de ben kadın doguma gıttıgımde sen vajınısmus degılsın demıstı bana ama gene de cesaret edıp deneyemıyordum. sana tavsıyem mutlaka bır kadın doguma gorunmen hem yerını gosterıyor sana da eşine de hem de öğren vajınısmusun degılmısın. bak mınnacık bır delık goreceksın ama sakın korkma o çok esnek bır yapı genıslıyor ve hıc de acımıyor. benım de içim dısıma cıkıyordu bunu dusundukce. kalbım agzıma gelıyordu.o çubugu ıt. aşagı dogru yavas yavas gırdıgını gorunce rahatlıycaksın. sonra zaten kucuk parmaklarla bogum bogum denersın. beım kucuk parmagımın ılk bogumu gırınce bır anda cesaret gelıp pat pat pat hepsını alıvermıstım. 3 gun sonra da eşimin parmagıyla denedık. ardından da çözduk işi. inan bana hıc acımıyor. kanama bıle olmuyor. ama esinle denerkende kendın denerken de mutlaka zeytınyagı sür anlamıycaksın bile. bir de eger parmagın gırdıgınde kasılırsan ve bunu parmagında hıssedersen ıkın. bol bol nefes al ve ıkın. açılıyor kendılıgınden. sormak ıstedgın bır sey olursa elımden geldıgı kadar ve de vakıt buldugumca yazarım.inşşalah olur canımm. moralını bozma sakın bak yapamasam ben yapamazdım ınan bana.

merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana

bende hemen yenmek ıstıyorum nolur yardım et artık moral sıfır özelden de yazabılırsın maıl atabılırsın lutfen ne yapmalıyım

gökçe,cecem,elab,mina ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben halen vajinusmusu yenemedim.ne yapacağımı şaşırdım.sanki ömrüm boyunca hiç olamıcakmış gibi geliyor
lütfen bana yardım edin
:( :( :( :( :(

gökçe,cecem,elab,mina ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben halen vajinusmusu yenemedim.ne yapacağımı şaşırdım.sanki ömrüm boyunca hiç olamıcakmış gibi geliyor
lütfen bana yardım edin

merhaba cnm o arkadaşlar artık hiç girmiyor göremiyoruzz :(
ne durumdasın hangi aşamadasın. bitir artık bu işi:13:

gökçe,cecem,elab,yeteramabukadar.mina ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lütfen bana yardım edin

merhaba cnm o arkadaşlar artık hiç girmiyor göremiyoruzz :(
ne durumdasın hangi aşamadasın. bitir artık bu işi:13:

ben daha öncede düzenli olarak giriyodum bu sayfaya ama bi kaç aydır giremiyorum.yani başaramadım diye bıraktım bu sayfaya girmeyi.
en son eş parmağındaydım daha da ileri gidemedim yapamadım

msjını aldım canım çok tşk ederim desteğin için.. ewt aslında kendimi korkutuyorum ama iğneden bile korkan bir insan için amelıyat kelimesi biraz ürpertici oluyor :( birde sonrasında ne yaşarım diye endişeleniyorum ama netten araştırdım doktorumu herkes çok övmüş o yuzden içim rahat biraz..
sende operasyon oldum dedin. merak ettiğim için soruyorum çok özel değilse çok zorlandın mı yani oldugunda ya da daha sonrasında???
ve şu an herşey yolunda sanırım eşinle.. inşallah benimde öyle olur daha cok yenıyız ama insan basında böyle olunca korkuyor devamı da böylemı olacak dıye.. umarım seninki gibi mutlu son olur :)

canım cok gecmıs olsun suan ne solıceğımı bılemıorum ınankı ama derdın varsa ılla allah dermanınıda verırı unutma.sen bırkac doktorada gordun ne olur neolmaz.ayrıcada hastalık oldumu uzulme enazından bak tedavısı var halledılecekkk kendını sakın yalnız hıssetme bız yanındayızz:14:

tabi ki oradaki kaslar hiç gelişmemiş kaslar ilişkiye girdikçe esnedikçe gelişiyor tabi ki mum kalınlaştıkça sen de haliyle henüz rahat değilsin acı o yüzden ama sana şunun garantisini verebilirim peniste hiç acımıyor çünkü mum sert ve düz bir cisim ama penis etten kanlı canlı:) bişey vajen tıpkı akordiyon gibi içine birşey girerken yada çıkarken tıpkı aynı şekilde esniyor peniste ona göre şekil alıyor yeteri kayganlıkta sağlanmışsa hiç acı olmuyor ....peki sen kaç cm desin?

canım galiba 9-10 cm. ben mumun çevresini ölçtüm öyle çıktı dilatörüm yok. boyunun bir önemi var mı acaba. o da yaklaşık olarak 9-10 cm giriyor. bazen girerken bazen de çıkarken çok acıyor. devam edelim bakalım. iyice acı geçince mi kalınlaştırıyoruz yani sıfır acı da mı.

ben daha öncede düzenli olarak giriyodum bu sayfaya ama bi kaç aydır giremiyorum.yani başaramadım diye bıraktım bu sayfaya girmeyi.
en son eş parmağındaydım daha da ileri gidemedim yapamadım

neden böle bişi yaptınki keşke hiç bırakmasaydın :( egzersiz ile yenmekten başka çare yok cnm yeterki üstüne düş. eşinin parmağı ile yapamıyorsan kendin yap sadece. ben eşimle hiç ama hiç yapmadım mesela.
yada aparat dene ama yeterki bırakma :( son zamanlarda birsürü gelin oldu burda neden sende olmayasın :(
arayı açınca insan iyice kopuo çünkü. şimdi hiçmi yapmıyorsun egzersiz :25::25::25::25:

neden böle bişi yaptınki keşke hiç bırakmasaydın :( egzersiz ile yenmekten başka çare yok cnm yeterki üstüne düş. eşinin parmağı ile yapamıyorsan kendin yap sadece. ben eşimle hiç ama hiç yapmadım mesela.
yada aparat dene ama yeterki bırakma :( son zamanlarda birsürü gelin oldu burda neden sende olmayasın :(
arayı açınca insan iyice kopuo çünkü. şimdi hiçmi yapmıyorsun egzersiz :25::25::25::25:

siz nasıl başardınız paylaşırmısınız
hayır hiç egzersiz yapmıyorum uzun zamandır.en son 2 gün önce denedik yine olmadı.yani ben peni... elime alamıyorum içine yönlrndirmek için,eşimde yapamıyor ucu bile girmiyor kayıyo.
yani açıkçası beceremiyoruz sanki.ben korkup bacaklarımı kapatıyorum o da yönlendirmesiz yapamıyor.
LÜTFEN TÜM ARKADAŞLAR BİR OLUN BANA YARDIMCI OLUN EN AZINDAN NASIL BAŞARDIĞINIZI ANLATIN.2 YILDIR EVLİYİM ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI BİR AN ÖNCE BEBEK İSTİYORUM

ya kızlar egzersiz yaparken üşütenininiz var mı benden başka. bi de bu jel buz gibi oluyo sanki. idrar yollarımı üşüttüm.:2: bu iltihabın ilerde hamileliğe zararı falan olur mu acaba, Allahım şu anda cahil cahil sorular sorduğumun farkındayım biraz moralim bozukta:14:

cnm kaldıgın yerden devam et kalınlık 5 cm dıyosun onu bızrazda kalınlastır artık 8 cm yap yanı 10 cm kadar cık ondan sonra es denemsı onerırım ben sana ben 10 cm lık yaptım 4 gun ondanm sonra es denemsıne gectım sana tavsıyem hergun egzersızlerını yap pozısyona gelınce es denemsıne gectıgın de ban msj at yardımcı olurum

tmm canım teşk ederim sana özelden tekrar döncem

siz nasıl başardınız paylaşırmısınız
hayır hiç egzersiz yapmıyorum uzun zamandır.en son 2 gün önce denedik yine olmadı.yani ben peni... elime alamıyorum içine yönlrndirmek için,eşimde yapamıyor ucu bile girmiyor kayıyo.
yani açıkçası beceremiyoruz sanki.ben korkup bacaklarımı kapatıyorum o da yönlendirmesiz yapamıyor.
LÜTFEN TÜM ARKADAŞLAR BİR OLUN BANA YARDIMCI OLUN EN AZINDAN NASIL BAŞARDIĞINIZI ANLATIN.2 YILDIR EVLİYİM ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI BİR AN ÖNCE BEBEK İSTİYORUM

canım ilk önce bidaha yapana kdr burayı bırakmayacağına söz ver :34: ve egzersizlerinide tamamlamadan eş denemesi bi süre yapma.burda hırs yapıp 4-5 günde yenenler var. parmak yada aparat sana hangisi kolay geliyorsa onla başla ama egzersize başla. al aynayı karşına. ıkın ve popo yönüne ittir. biliyorsundur bunları zaten. muhakkak kayganlaştırıcı kullan tabii. gördünmü bilmiorm ama şu linkide bir incele
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

arkadaşlar mrb,ben başarmıştım bunu daha öncede buraya yazmıştım eşimlede bayağı yol katettik 3 keredir birleşmemiz oldu fakat yine zeytinyağı ile oluyor o olmadan p....içine alamıyorum.sormak istediğim bu dertten kurtulanlar halen zeytinyağı ile mi yapıyor yoksa bıraktınız mı?bizde mi sorun var acaba?birde bu birleşmeler sonrası bende bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı.artık eskiis gibi değilim bel ve kasık ağrımdan ne evde nede işte düzgün çalışamıyorum.doğrudürüst birşeyi kaldırırken bile kasıklarım ve belim beni zorluyor.bu herkesde oldu mu neden bel ve kasık ağrıyor?

Back
X