G
gulben86
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.801
ben parmakla aç kapa hiç yapmadm cnm aparatla yendm ama 3 parmak çok zor oluo gerçekten .
yani içini esnetmek adına açabilgn kdr aç. hareket ettir. ben egzersize başladımmı zaman nası geçio anlamıodm wala yarım saat 45 dk oluodu cnm. en kötü 2 günde 1 yapmak lazım bence:
egzersiz yaparken eşle deneme yapılmalı mı sizce. ben mumla çalışıyorum da 9cm falan oldu
canım bende aparatla yendm ama 10 cme gelene kdr yaptığım başarısız eş denemelri hep moralimi bozdu o yüzden tavsiye etmiorm cnm. bak 9 cm e gelmişsin süper yakında halayını çekeriz senin :) 9 cm e alıştıysan 10 e geç ve eş denemelerine başla tatlm aklna takılan bişi olursa sor
sağol canım... dün denedik de moralim yerlerdeama daha 9cm de de tam rahat değildim, deneyelim dedik. neyse çalışmaya devam inşallah. bu yardımcı olanlardan Rabbim razı olsun. öyle güzel bir iş yapıyorsunuz ki. kadının eşine karşı yapabileceği en güzel görev bu yapamamak çok acı sizler böyle güzel birşeye vesile oluyorsunuz. Allah da sizin sıkıntılarınızı gidersin...
arkadaşım bişey sormak istiyorum bu makas gibi aç kapa yapıyorsunuz ya onda parmaklar iyice açılıyor mu bir de günde kaç dk yapmalıyız esnetiyo mu vajinayı
az önce egzersiz yapiym dedim biraz mumla denedim neyse ağrıdı zaten moralim bozuk başlamıştım. parmağımı denedim biraz da. ya iki parmağımda rahatça giriyor. biraz içini inceleyeyim dedim böyle sanki anlatılanlardan farklı birşey var gibi ya bilmiyorum herkeste mi böyle. parmağım o engelin sağına soluna üstüne giriyo böyle nasıl tarif ediym ucu yuvarlak gibi bir çıkıntı. o yuvarlağın da arası kesik gibi sanki. aşağısına doğruysa parmak kolaylıkla iniyo. diğer taraflara biraz giriyo.hani popo yönünde diyorlar ya peki o rastladığım engelin sağı solu ve yukarısında da biraz boşluk var mı. bi de o engel çok sert tam ortada duruyo gibi bu ne yaa doktora mı gitmeliyim nefret ediyorum bu durumdan((((((
bilmiyorum canım ben o yendiğim günden beri bi daha hiç deneme yapmadığım için biraz tereddütlüyüm :18::18: inşallah rahat olur 2.denememizprzvatifle normalde de bi insan zorlanıyomuş galiba o arkadaş öyle söylemişti bana ama başka kullanıpta memnun olan varsa bilmiyorum sormak lazım vajiyi yenen arkadaşlar nasıl korunuyo diye
ben kullanıyorum prevervatif canım biraz daha zor oluyo gibi geliyo bana birde içimde çok kalınca sanki tahriş olmuş gibi bir his veriyo ertesi gün geçiyo.ama doğum kontrol hapları çok yan etki yaptı bende mide bulantısı kusma filan mecburum o yüzden zaten hiç iyi şeyler duymuyorum haplar hakkında kullanmayın bence..iğneler desen aynı yok mu bunun başka yolu yaa ...
egzersiz yaparken eşle deneme yapılmalı mı sizce. ben mumla çalışıyorum da 9cm falan oldu
az önce egzersiz yapiym dedim biraz mumla denedim neyse ağrıdı zaten moralim bozuk başlamıştım. parmağımı denedim biraz da. ya iki parmağımda rahatça giriyor. biraz içini inceleyeyim dedim böyle sanki anlatılanlardan farklı birşey var gibi ya bilmiyorum herkeste mi böyle. parmağım o engelin sağına soluna üstüne giriyo böyle nasıl tarif ediym ucu yuvarlak gibi bir çıkıntı. o yuvarlağın da arası kesik gibi sanki. aşağısına doğruysa parmak kolaylıkla iniyo. diğer taraflara biraz giriyo.hani popo yönünde diyorlar ya peki o rastladığım engelin sağı solu ve yukarısında da biraz boşluk var mı. bi de o engel çok sert tam ortada duruyo gibi bu ne yaa doktora mı gitmeliyim nefret ediyorum bu durumdan((((((
eş denemesi yapmayı düşünüyorum da hemen hamiş kalırsam alışamam diye hemen hamiş kalmak istemiyorum.ertesi gün hapı kullanan var mı ya da korunanlar siz nasıl korunuyorsunuz ?
bende bi kaç doktora danıştm cnm ilacı kesinlikle öneriorm yan etkileri dışında gebeliğine yada yumurtalıklarına hiç bi zararı olmaz dedi. hatta gittiğimde göğsümde çok küçük bi kist çıktı . ilaç kullanmıo olsaydn daha büyümüş olurdu demişti :S işte bana tek yan etkisi istekszlk oldu
Bende senin gibiyim parmağıma sert yuvarlak bişey geliyor jinekolog gittim normal dedi sanırım tam yerini bulamıyoruz o vuvarlak sıkı sert tırtıklı gibi mi?
evet canım ya inşallah normaldir. Ya mum deniyorum gayet güzel 8-9 cm ilerliyor o yolunu buluyo da parmakla bir inceleyeyim dedim öyle bir sert kayaya rastladım vajina içi gibi işte ne biliym panik yapacam ya
sen harika gidiyosun farkında mısın :)) yeni başlamadın mı bana mı öyle geliyo?? bence sadece hafta sonları çok az olur bencede en az iki günde bir..hem bu hızla çok geçmez yenersin sen tam gaz devam et bence :))
evet canım ya inşallah normaldir. ya mum deniyorum gayet güzel 8-9 cm ilerliyor o yolunu buluyo da parmakla bir inceleyeyim dedim öyle bir sert kayaya rastladım vajina içi gibi işte ne biliym panik yapacam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?