Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım inş.KPSS de sana gönülden başarılarrrrr... :)

Senin bu topicte emeklerin çoktur :) Bizler de diğer arkadaşlar da tembel çıktık pek uğramıyoruz artık

canım sana ozaman ne dedık zeytınyağıyla dene olmazsa egzersıze baslamanı solemsııtk yalnız hatırlamıyosun tamam denedın olmadı egzersıze basla careler tueknmedıkı neden boyle yapıosunnn

bende yeni dödüm cecemcim ve halen aynı durumdayım.tatil boşa gitti hiçbişey olmadı.o kadar çok üzgünümki.yine seninki bir yıl benimki 2 yıl oldu sen daha şanslısın.artık birilerinin bizi sirkelemesi lazım.
LÜTFEN ARKADAŞLAR YALVARIYORUM BİZE DESTEK OLUN

yardıma ıhtıyacı olanlarmı var bende 20 gun oldu vajıyı yeneli

aynı durumdayız arkadaşım ve aynı düşüncede.birbirimize destek olalım

ah cecoş ahhhhhh

yalvarmak ne demek biz yenmenizi o kadar çok istiyoruzki.yeterki sorun,kopmayın,yapamasanızda ,moraliniz bozulsada konuşun,kalın.bizi nasıl her dağıldığımızda biri toparladıysa bizde sizi toparlarız.
canım sana ozaman ne dedık zeytınyağıyla dene olmazsa egzersıze baslamanı solemsııtk yalnız hatırlamıyosun tamam denedın olmadı egzersıze basla careler tueknmedıkı neden boyle yapıosunnn
kesinlikle katılıyorum.eğer z.yağıyla deneme başarısız olduysa o zaman artık egzersizi de katmak lazım bu işe

erkekler bir an önce olsun bitsin ister.bu onlar için anlaşılması zor birşey.yinede eşin hala çözülsün istiyorsa ve peşinden geliyorsa bilki çok şanslısın.bir süre sonra bunu bırakıyorlar işte o daha zor.sen hem kendini toparlamaya hem onu toparlamaya çaşlışıyorsun.buna izin vermemek için öyle yada böyle toparlanıp kendine geleceksin.hatta hemen gel.yorulduğu halde toparlanabilenler yendi bunu.öyle çok sistemli,hiç aksamadan tıkır tıkır çözüme giden yok.bu senin yazdığının bir benzerini yenenlerin hepsi yazdı zamanında.kimse o kadar başarıyla ilerlemedi.ama düştük kalktık ve çözüldü.ben kızarım hemen toparlanmazsan.biliyorum çok zor ama hemen kendine gel.sorunları anlat ve devam et

baharcım evet ya keşke eskisi gibi olsa bende artık işler yoğun oluyo pek giremiyorm girsem de bakıp çıkıyorum umarım iyisindir

"erkekler bir an önce olsun bitsin ister.bu onlar için anlaşılması zor birşey.yinede eşin hala çözülsün istiyorsa ve peşinden geliyorsa bilki çok şanslısın.bir süre sonra bunu bırakıyorlar işte o daha zor.sen hem kendini toparlamaya hem onu toparlamaya çaşlışıyorsun.buna izin vermemek için öyle yada böyle toparlanıp kendine geleceksin.hatta hemen gel.yorulduğu halde toparlanabilenler yendi bunu.öyle çok sistemli,hiç aksamadan tıkır tıkır çözüme giden yok.bu senin yazdığının bir benzerini yenenlerin hepsi yazdı zamanında.kimse o kadar başarıyla ilerlemedi.ama düştük kalktık ve çözüldü.ben kızarım hemen toparlanmazsan.biliyorum çok zor ama hemen kendine gel.sorunları anlat ve devam et"

diye yazmış komar çok doğru yazmış vaji olmak zaten insanı yoruyor. kafanda milyon tane şey komplike ettiriyor. eşler acı çektiridklerini düşünüp uzaklaşıyorlar ama bizler acaba soğudumu beni artık istemiyor mu diye düşünüyoruz neler neler toparlayama çalışıyoruz. ben vaji iken eşimi ikna etmek için ne kadar uğraşırdım. ama çalıştıkça egzersiz yaptıkça yeniliyor bu durum. heves istek azim egzersiz ve bitecek....

baharcım evet ya keşke eskisi gibi olsa bende artık işler yoğun oluyo pek giremiyorm girsem de bakıp çıkıyorum umarım iyisindir

Elab'ım seni gördüğüme sevindim canım :) Çok şükür ben de iyiyim. Şimdilik bir yaramazlık yok. 7,5 seneden sonra huzurlu bir şekilde yatağa girebiliyorum çük şükür :)

Sen naslsın neler yapıyorsun tatlım :)

kızlar merhaba...bakıyorum bugunlerde herkes çok ümitsiz çok moralsiz...
bu hastalık başımıza geldi bikere ağlayıp sızlamakla insanın eline hiç bişey geçmio. ve bunun en kötü yanıda erteleme isteğine karşı koyamamak... en büyük düşman bu unutmayın.... çok değil maks 1-2 ay dişinizi sıksanız herşey düzelecek.egzerszleri ertelemeyin lütfen.yok yorgunum, yok işim var, yok uykum var diye diye günler nasıl geçiyo anlamıyoruz bile....yenmeden önce hep düşünürdüm bi gün bu yüzden eşim beni bıraksa ozaman ne yaparım kendimi nasıl affederim die? oysaki çokta anlayışlıydı bana karşı hep... yenenlerden yada normal ilişki yaşayanlardan hiç bi farkınız yok unutmayın... sadece sabır ve devamlı egzersiz kızlar....

yaparken kendini sıktın mı? tamamen serbest bırak poponu serbest bırak derin nefes al parmağını itekle

Sıktım mı bilemiyorum popoyu mu serbest bırakıcam anlayamadım nasıl yapmam gerekiyor offf ya ne zor işler bunlar ama şu güzel yani artık vaj.. yani orası bana eskisi gibi iğrenç gelmiyor normal gibi gelmeye başladı

bende iyiyim çok şükür iş güç ev derken geçinip gidiyoruz çok şükür bence de canım yatağa huzurlu girmek kadar güzel bir şey yok ben 6 ay çektim Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah herkes tez zamanda kurtulur

ya anlamıyorum melisacığım nasıl oluyoda daha önce imkansız gelen bişey daha sonra çok basit hale geliyor.o kadar kolay bişeyse neden bu kadar bayan bu acıyı çekiyo.
neden yapanlar bu kadar başarılı,istekli ve acısız yaparken biz bu kadar acı çekiyoruz.
NASIL BİŞEY BU HASTALIK YARABBİM

baharcığım nasıl oluyoda 7.5 yıl bu acıyı çekiyosun ve sonra herşey düzeliyo.nasıl başardın bizleride aydınlatırmısın

arkadaşım bunu bende anlayamıyordum inan ama doğruymuş.bir anda sihirli değnek değer gibi olmuyor ama ilki olunca sonra artık nasıl hareket etmen gerektiğini öğreniyorsun ve güvenin geliyor.sonra deneye deneye iyice rahatlıyor.işte hastalık olan aslında bu.nasıl herkesin kolayca yapabildiği birşey bize imkansız geliyor?artık imkansız gelmemeye başlayınca kurtuluyorsun zaten.bu sıkıntıya yakalananların hepsi kendisinin anormal olduğunu düşündü.forumları okuyup okuyup herkesin aynı şeyleri yazdığını gördüğüm halde yinede kendim yapamazmışım gibi geliyordu ama bak benimde çözüldü.demekki seninde çözülecek eğer uğraşırsan

canım benim ağlama nöbeti normal zor zamanlar geçiriyoruz muhtemelen depresyon dan kaynaklı ama şunu söyleyim hepimizde zaman zaman oldu, birilerini düşünerek yapma yaptığın şeyleri kendin için yap, eninde sonunda tek servetin kendinsin diye bir laf var,burdan uzaklaşmak sana iyi gelecekse tamamen uzaklaşma ama iki gün dinle kafanı , aparatlara ara veirince herşeyi unutacağnı sanma iki gün 1 hafta aradan birşey olmaz, beyini o kadar küçümsemeyin kolay unutmaz bir kere öğrendiğini, dinlen ama lütfen en fazla 1 hafta uzaklaş sanma ki benim dönemimde herkes yendi benden sonra başladılar ilerlediler bende neden olmuyor, herkes beni ayıplayacak falan, yok böyle birşey burda söylemiştim sanırım ama burda herkes senin kardeşlerin gibi üzülür yapamadığına sadece üzülürüz canım asla farklı şeyler düşünmeyiz, üztelik herkes bir değil, insanlara ilaç verilir ve ilaca cevap verme süresi bünyeden bünyeye değişir, herkesin yapısı aynı değil ki, sende yeneceksin çok yakındır, sadece kendine fazla yükleniyorsun biraz rahat bırak zeycanı nefes alsın, rahat bırak ki görev için değil kendisi için yapsın.seni seviyoruz sakın fazla uzaklaşma tatlım.

arkadaş ortamında her aklına gelen söylenmez doğru çünkü onlar arkadaşın dostun değil,bana kalırsa arkadaş kavramıda bu kadar basit değil , benim düşüncem sana o sözü söyleyen zaten senin arkadaşın değildir, arkadaş seninle gülen seninle ağlayan insandır ama insanlar başlarına gelmeden anlamıyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…