- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.861
CanımmmÇok üzüldüm ya, oysa ne kadar hevesliydin yenmek için. Ben inanıyorum sen yaparsın ama dediğin gibi şu cesaret...
Seni görünce yenmiştir dedim ben de girmiyorum ne zamandır buraya. Ama yine kötü haber
Kuzum yapmaman için bi neden yok. Sen egzersiz yapan ve ilerleten kızsın. Nolur pes etme, etme ki gör ne kadar kolaymış. Ne diyeyim ki daha inşallah kurtulursun bir an önce
Ben bu topiğe uğrayamıyorum canım artık, kpss hazırlıklarına başladım pek vakit bulamıyorum
Burda olduğum zaman herkese yardım etmek istiyorum, ders çalışmaya vakit kalmıyor bu sefer
Sen nasılsın?
canım benim buraya girerken güzel haberlerle girmek isterdim ama çok üzgünüm artık bıktım denemek felanda istemiyorum çok yoruldum eşim desen artık bence oda yoruldu bir an önce olsun bitsin istiyor ve çocuk istiyor zeytinyağı ile hem senin dediğin pozisyonda hemde bir arkadaşın dediği pozisyonda denedim ama başarılı olamadım ne salak bir insanımki ufacık hayatıma renk katacak bişeyi yapamıyorum oysaki ne acılara dayanıyoruz...kiii acısı bile yok diyo burdaki arkadaşlarım neden peki nedennnnnnn((( psikiyatriye gitmek istemiyorum oraya verecek dolu dolu kazancımız yok...ertelemekte istemiyorum yatağa her girişimde acba eşim bugünde konuşurmu diyorum bana her sarıldığında bu konuda bahsedip canımız sıkılırmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum yataga ondan ya erken gidiyorum ya geç gidiyorum ama oda hemen ardımdan geldiği içi tedirgin oluyorum hep bahaneler buluyorum ERTELEMEK İSTEMİYORUM ARTIK......ÇOKKKKK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....NEDEN BENDEEE YENENLER GİBİ BAŞARILI OLAMIYORUM....
hep yeni kişilerle dolmuş burası uzun süre yoktum ve gördüğüm manzara karşısında çok üzüldüm nekadarda çok var bu derdi çekenn senem doldu ben daha yenemedim tembelliğimden cesaretsizliğimden evliliğim 2 .ci ayında burayı buldum ama işte bugüne kadar tembelliğimden geldim aman siz böyle yapmayın ilk günlerime dönmeyi öyle çok isterdimki cesaretimde fazlaydı deneme isteğimde zaman ilerledikçe istekde kalmıyo oyüzden siz siz olun geç kalmayın taze bilgilerle yenmeye çalışın ben şimdi oakdar çok şey öğrendimki öğrendiğim halde yapamıyorum beynim dur dedi artık çalışmıyo bildiklerimle beraber odunlaştım kaldım size tavsiyem kafanız kalıpsallaşmadan hemen çözün bu işi beklemeyin .. Allah yardımcınız olsun..
bende yeni dödüm cecemcim ve halen aynı durumdayım.tatil boşa gitti hiçbişey olmadı.o kadar çok üzgünümki.yine seninki bir yıl benimki 2 yıl oldu sen daha şanslısın.artık birilerinin bizi sirkelemesi lazım.
LÜTFEN ARKADAŞLAR YALVARIYORUM BİZE DESTEK OLUN
canım benim buraya girerken güzel haberlerle girmek isterdim ama çok üzgünüm artık bıktım denemek felanda istemiyorum çok yoruldum eşim desen artık bence oda yoruldu bir an önce olsun bitsin istiyor ve çocuk istiyor zeytinyağı ile hem senin dediğin pozisyonda hemde bir arkadaşın dediği pozisyonda denedim ama başarılı olamadım ne salak bir insanımki ufacık hayatıma renk katacak bişeyi yapamıyorum oysaki ne acılara dayanıyoruz...kiii acısı bile yok diyo burdaki arkadaşlarım neden peki nedennnnnnn((( psikiyatriye gitmek istemiyorum oraya verecek dolu dolu kazancımız yok...ertelemekte istemiyorum yatağa her girişimde acba eşim bugünde konuşurmu diyorum bana her sarıldığında bu konuda bahsedip canımız sıkılırmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum yataga ondan ya erken gidiyorum ya geç gidiyorum ama oda hemen ardımdan geldiği içi tedirgin oluyorum hep bahaneler buluyorum ertelemek istemiyorum artık......çokkkkk yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmm....neden bendeee yenenler gibi başarılı olamıyorum....
hep yeni kişilerle dolmuş burası uzun süre yoktum ve gördüğüm manzara karşısında çok üzüldüm nekadarda çok var bu derdi çekenn senem doldu ben daha yenemedim tembelliğimden cesaretsizliğimden evliliğim 2 .ci ayında burayı buldum ama işte bugüne kadar tembelliğimden geldim aman siz böyle yapmayın ilk günlerime dönmeyi öyle çok isterdimki cesaretimde fazlaydı deneme isteğimde zaman ilerledikçe istekde kalmıyo oyüzden siz siz olun geç kalmayın taze bilgilerle yenmeye çalışın ben şimdi oakdar çok şey öğrendimki öğrendiğim halde yapamıyorum beynim dur dedi artık çalışmıyo bildiklerimle beraber odunlaştım kaldım size tavsiyem kafanız kalıpsallaşmadan hemen çözün bu işi beklemeyin .. Allah yardımcınız olsun..
rica ederim.bencede iltihap yok.o acı dediğin şey yukarda bahsettiğim gibi bir sızı.o normal,zaten hafif birşey.kasmamayı becerdikçe geçecek zaten
bende yeni dödüm cecemcim ve halen aynı durumdayım.tatil boşa gitti hiçbişey olmadı.o kadar çok üzgünümki.yine seninki bir yıl benimki 2 yıl oldu sen daha şanslısın.artık birilerinin bizi sirkelemesi lazım.
LÜTFEN ARKADAŞLAR YALVARIYORUM BİZE DESTEK OLUN
kesinlikle katılıyorum.eğer z.yağıyla deneme başarısız olduysa o zaman artık egzersizi de katmak lazım bu işecanım sana ozaman ne dedık zeytınyağıyla dene olmazsa egzersıze baslamanı solemsııtk yalnız hatırlamıyosun tamam denedın olmadı egzersıze basla careler tueknmedıkı neden boyle yapıosunnn
canım benim buraya girerken güzel haberlerle girmek isterdim ama çok üzgünüm artık bıktım denemek felanda istemiyorum çok yoruldum eşim desen artık bence oda yoruldu bir an önce olsun bitsin istiyor ve çocuk istiyor zeytinyağı ile hem senin dediğin pozisyonda hemde bir arkadaşın dediği pozisyonda denedim ama başarılı olamadım ne salak bir insanımki ufacık hayatıma renk katacak bişeyi yapamıyorum oysaki ne acılara dayanıyoruz...kiii acısı bile yok diyo burdaki arkadaşlarım neden peki nedennnnnnn((( psikiyatriye gitmek istemiyorum oraya verecek dolu dolu kazancımız yok...ertelemekte istemiyorum yatağa her girişimde acba eşim bugünde konuşurmu diyorum bana her sarıldığında bu konuda bahsedip canımız sıkılırmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum yataga ondan ya erken gidiyorum ya geç gidiyorum ama oda hemen ardımdan geldiği içi tedirgin oluyorum hep bahaneler buluyorum ERTELEMEK İSTEMİYORUM ARTIK......ÇOKKKKK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....NEDEN BENDEEE YENENLER GİBİ BAŞARILI OLAMIYORUM....
Cecemm canım seni gördüğüme sevindim ama bu şekilde olmayaydı keşkeSen söylenebilecek herşeyi zaten biliyorsun ve zamanında bunlar sana heeep söylendi. Hadi be canım artık kendine kötülük etmekten vazgeç. Son bi hışımla bitiriver şunu. Çok az kalmıştı senin ama
Evrim'im canım sen nasılsın arkadaşım ? Sizleri tekrar bu topicte gördüğüme çoook sevindim. Eskisi gibi olsa keşke buralarElab-Cecemm-Gökçeeee-Minel-Mina-Yasemin-Delikısss aaah ah
canım mesaj kutun yine dolmuş cevap yazamadım
baharcım evet ya keşke eskisi gibi olsa bende artık işler yoğun oluyo pek giremiyorm girsem de bakıp çıkıyorum umarım iyisindir
yaparken kendini sıktın mı? tamamen serbest bırak poponu serbest bırak derin nefes al parmağını itekle
Elab'ım seni gördüğüme sevindim canım :) Çok şükür ben de iyiyim. Şimdilik bir yaramazlık yok. 7,5 seneden sonra huzurlu bir şekilde yatağa girebiliyorum çük şükür :)
Sen naslsın neler yapıyorsun tatlım :)
kızlar merhaba...bakıyorum bugunlerde herkes çok ümitsiz çok moralsiz...
bu hastalık başımıza geldi bikere ağlayıp sızlamakla insanın eline hiç bişey geçmio. ve bunun en kötü yanıda erteleme isteğine karşı koyamamak... en büyük düşman bu unutmayın.... çok değil maks 1-2 ay dişinizi sıksanız herşey düzelecek.egzerszleri ertelemeyin lütfen.yok yorgunum, yok işim var, yok uykum var diye diye günler nasıl geçiyo anlamıyoruz bile....yenmeden önce hep düşünürdüm bi gün bu yüzden eşim beni bıraksa ozaman ne yaparım kendimi nasıl affederim die? oysaki çokta anlayışlıydı bana karşı hep... yenenlerden yada normal ilişki yaşayanlardan hiç bi farkınız yok unutmayın... sadece sabır ve devamlı egzersiz kızlar....
elab'ım seni gördüğüme sevindim canım :) çok şükür ben de iyiyim. şimdilik bir yaramazlık yok. 7,5 seneden sonra huzurlu bir şekilde yatağa girebiliyorum çük şükür :)
Sen naslsın neler yapıyorsun tatlım :)
ya anlamıyorum melisacığım nasıl oluyoda daha önce imkansız gelen bişey daha sonra çok basit hale geliyor.o kadar kolay bişeyse neden bu kadar bayan bu acıyı çekiyo.
neden yapanlar bu kadar başarılı,istekli ve acısız yaparken biz bu kadar acı çekiyoruz.
NASIL BİŞEY BU HASTALIK YARABBİM
KIZLAR birşey sormak istiyorum en son dün akşam egzersiz yapmıştım.biraz sıkıntılı geçti açıkçası.bugün yapmadığım halde ağlama nöbeti gibi birşey geçirdim 3 4 saat sürdü ne olduğunu anlayamadım eşimi aradım hemen çıkıp geldi ama yine geçmedi.kafana çok takıyorsun diyor.yatıp kalkıp onu düşünüyorum.halbuki günüm güzel geçmişti.sevdiğim arkadaşım yanımdaydı hamileydi kouşmalar hep hamilelik bebek üzerine oldu netten ona birşeyler baktık.normaldi herşey ama o gidince beni bir anda ağlama krizi tuttu elimde olmadan.ayakta duramaz oldum nefes alamıyordum sanki ...kendime yeni yeni geliyorum...acaba bu yaşadığım şey normal mi?
valla canım yaa bende çok sinirlenmiştim ve de gözlerim dolmuştu ama şunu öğrendim ki arkadaş ortamında her aklıma gelen lafı konuşmamam gerekiyormuşben iyi niyetli bi şekilde söylemiştim onun şöyle demesi gerekmez miydi sence ''Allah gönlüne göre versin ya da Allah isteyen herkese versin ''diye; ben olsam öyle derdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?