Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 10 ay çektim bu illeti aglamalar sinir krizleri herşeyden herkezden nefret ettim eşimde dahil evden çikmadım telefonlara

bakmadım yemeden içmeden kesildim çok zayıfladım sonra baktım hayat bu degil yani millet nelerle ugraşiyor ben böyle bi

hastalık yüzünden hayata masum kocama küstüm.ilk başlada çok zordu aglaya aglaya kendi yapdıgım mum aparatı almaya çalişmak

çok vazgeçmek istedim gücüm kalmadı dedim yapamıcam dedim ama içimdeki o duygu sakın bırakma devam et dedi.herşeyim var

cinsel hayatımda olacak dedim en önemlisi bebegim beni bekliyordu ona kavuşmak için bu hastalıgı yenmem lazımdi çok şükür oldu

şimdi o kadar rahatım ki yatak odamda eşimin karsisinda KADINIM NE MUTLU BANA

çok teşekkür ederim yazdıkların için.peki baharcığım üstte mi yendin alttamı yani pozisyonunuz nasıldı.
bide egzersizleri nw kadar sıklıkla yaptın.güne kaç dakika falan

Canım ben yendiğimde üstteydim. Oturur pozisyondaydım. Nefes egzersizlerini uyguladım. Zorlandığım yerde hem ıkındım hem de deriin nefes alıp verdim. Kontrol tamamen bendeydi. Eşim hiçbir şekilde müdahalede bulunmadı.

Ben toplam da 4 gün egzersiz yaptım. Günde yarım saat ya da 45 dk falan yaptım. Sonra eşimle çalışmalara başladım. Ama inan egzersizlere başlayınca ve hergün düzenli yapınca 10-15 günde yenilir bu hastalık :)

Merhaba arkadaşlar,

bana egzersizlerinizden bahsedermisiniz rica etsem biraz...

ah kaderim ahhhhh yapmam gerek kesinlikle yapmam gerek eşimle her akşam yatağa girerken bu korkuyla girmek beni mahvediyor...bana senin ve diğer arkadaşların yaptığı egzersizlerden bahsedermisin lütfen...

Bende bugün egzersizlere başlamaya karar verdim ama ne yapmam gerekio nasıl yapmam hakkında hiç bilgim yok açıkçası hic bilgim yok bu illeti egzersizle yenen arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim

bende 21 günlük evliyim.psikyatra gidiyorum ilk kulak çubuğuyla denedim.hiç zor olmadı gayet rahat girdi şimdi biraz daha kalın bi aparat verdi onla deneyeceğim.yalnız şuan vajina bölgemde böyle tuhaf bi ağırlık var sanıyorum istemeden kastım.doktor bütçemizi sarsıyor.burada sizin anlattıklarınızdan farklı bir şey yapmıyorlar.tamamen olay bizim beynimizde.buyüzden haftasonu egzersizimi yapıp pazartesi de bi görüşüp sonraki günlerde kendim devam etmek istiyorum aklımda zeytinyağı ile deneme var ama şuanda kendimi hazır hissetmiyorum.Allah yardımcımız olsun.

ah kaderim ahhhhh yapmam gerek kesinlikle yapmam gerek eşimle her akşam yatağa girerken bu korkuyla girmek beni mahvediyor...bana senin ve diğer arkadaşların yaptığı egzersizlerden bahsedermisin lütfen...

canım bahsetmiştim ben hiç egzersiz yapmadım arkadaşlar o konuda yardımcı olurlar sana , ben sayfamda yazdıklarımı doğaçlama yaptım onların ne nefes egzersizi olduğunu biliyordum nede başka birşey, ama sen o tekniği denedim ama cesaretimi toplayamadım dersen arkadaşlarla egzersize başla ve belkide peşpeşe cesaret bulacaksın belki tüm parmaklarını deneyipte girdirince eş denemesine geçeceksin hemen bu senin azmine bağlı, pes edersen aylarcada sürer ama öyle yada böyle kurtulmak istiyorsun ki burdasın ve inişler çıkışlar normal bu seni aldatmasın yapamıyorum deme, canım yemek yaparsın herzaman güzel yaptığın yemeği misafir gelecek diye telaş eder telaştan herzaman ki gibi güzel olmaz, yani her konuda soğukkanlı olmak elinden geldiğince en azından sakin olmak seni başarıya götürür. unutma bunu kendin için yapıyorsun, senin peşinden atlı kovalamıyor tabiri caizse kendinle başbaşasın,adım adım yavaş yada hızlı kendini sınırlama,o an nasıl hissediyorsan öyle devam et, o an cesaret buldun eşinle dene olmadı mı biraz daha egzersiz yapalım de yani olmadı olmuyorlarla üzme tatlı canını, olacak gülüm hepimiz ömür boyu olmaz dedik bak oldu hamdolsun, seninde olacak bunu bil, farkında olmadan hergün bir adım atacaksın.

Nerdeyse 2 hafta olucak egzersizlere başlıyalı bi kutu kayganlaştırıcıyı bitirmek üzereyim ve bu 2 haftada sadece serçe parmağımı tam sokabildim orta parmağım maksimum 1.5 boğum oluyor dahada fazla ileriye gitmiyor. aparat hazırladım onla hiç yapamadım yine parmakla en azından birazda olsa giriyor. yatar pozisyonda yapıyorum parmağıma prezervatifte geçirdim onlada o kadar verim alamadım. Orta parmağıma kayganlaştırıcı sürüyorum yattığım yerden yapmaya çalışıyorum nefes alıp veriyorum ittiriyorum ve sadece 1.5 boğumu giriyor daha fazlası olmuyor sanki yolun devamı yok orda yolun sonu gbi parmağım gitcek yer bulamıyor böyle mengene gibi bişi var orda çok dar duvar gibi oraya değiyor. Çok moralim bozuldu daha orta parmağımın 2 boğumunu bile alamazken normal ilişkiyi nasıl yaşıcamki ben. hergün 1 saatten fazla deniyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum popo yönünede ittiriyorum. çareler tükendi resmen yerimde sayıyorum. napcam kızlar ben ya bi akıl verin kafayı yemek üzereyim!!!!!!!

çok sevindim canım ya Rabbim hayırlı kılsın inşallah maşallah diyelim.. ne güzel bende istemeye başladım valla ama öncelikle bu illeti yenmem lazım ya böyle çok kolay cidden yaa diyorsunuz ya o an gidip yapasım geliyo iyi motive ediyo cidden Allah ım bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah...

canım kayganlaştırıcı olarak zeytinyağ kullan emin ol daha çok memnun kalırsın ve sabret zamanla nasıl ilerlediğine şaşıracaksın,kendi parmağın zordur eşinin parmağı daha kolay olur ki p hepsinden daha kolay inan bak, ama arkadaşlar parmakta zorlanıp aparatla çalıştıklarını yazıyorlar hep, ama şunu söyleyim ben hiç kendi parmağımla çalışmadım denedim ve şuan aştığım halde bile parmağımın 1 cm i bile girmiyor düşün, denedim çünkü merak ettim. ona göre düşün yani bunu yapamıyorum p nasıl olacak deme, egzersizde amaç oraya birşey girebileceğini beynine kabul ettirmek, yoksa zaten serbest bıraktığında ıkınırken p şuan bile nasıl rahat girer inanamazsın,çünkü çok esnek bir yapısı var vajinanın, onu daraltan bizim kasmamız sadece bıraktığın zaman ıkındığında p yi rahatlıkla alabilecek kapasitede.

o zaman bende sana bunu gönderiyorum

içinizden ağlamak geliyorsa, en fazla bir akvaryumu dolduracak kadar ağlayın
ama unutmayın akvaryumun içinde sizde varsınız; su yükseldikçe canınız daha çok yanacak;sakın dudaklarınızdaki tebessümün başkalarının avı olmasına izin vermeyin
herkese ve herşeye inat mutlu olmayı deneyin; çünkü mutluluk yaraların kapanmasına ilaç gibi gelir

çok teşekkür ederim.. burası sizler olmasaydınız napardım bilmiyorum insan kimseyle konuşamıyor. o kadar rahatlıyorum ki sizlerle konuşunca.. ve o kadar kolay gözüyor ki gözüme ilişki..

çok teşekkür ederim.. burası sizler olmasaydınız napardım bilmiyorum insan kimseyle konuşamıyor. o kadar rahatlıyorum ki sizlerle konuşunca.. ve o kadar kolay gözüyor ki gözüme ilişki..

ama gerçekten öyle biliyor musun, biz gözümüzde büyütüyoruz, bu kadar zor olsa Allah kullarına kıyamaz eziyet olsun diye değil zevk olsun diye vermiş canım, bu arada ben birkaç kez özel msj yolladım msn adresimi verdim ordan burda çekinip yazamadıklarımızı daha rahat konuşuyoruz diye bilmiyorum görmediniz mi?

Görmemişim canım şimdi gördüm hemen gönderiyorum sana mail sitedeki ismimle.

canım ben yarım saat sonra giricem hem siteye hem de msn ye, uygunsa görüşürüz canım.

cnm uzun süre msn kullanmadığım için birsürü güncelleme istedi şimdi onları yapıyıor ama uzun sürceğe benziyor burdada özel msj hakkım henüz yok. en kötü akşama eklerim seni listeme. çok teşekkür ederim ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…