- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.901
çok teşekkür ederim yazdıkların için.peki baharcığım üstte mi yendin alttamı yani pozisyonunuz nasıldı.
bide egzersizleri nw kadar sıklıkla yaptın.güne kaç dakika falan
bencede pes :) valla yüzyılın değil binyılında tembeli seçebilirsin canım seni burda gördüğüme sevindim iyisindir inş.
teşekkür ederim canım evet bırakmak istemiyorum aslında aylar öncesi her nekadar kötü bir sonuç için burda olsakda çok güzel zamanlar geçirdik arkadaşlarla ki özlüyorumda inş. eskisi gibi olur.. :)
canım bazen öyle anlar geliyorki hani herşeyi biliyorsundur ama takılıp kalıyorsundur işte yani normal düşünürken kafamda herşey basit ama uygulamaya geçerkende bi okadar çaresiz çırpınışlara kalıyorum bunu çözemedim daha işte çözdüğüm an yenicemde nezaman bilmiyorum :)) bu arada eskisi gibi inş. tekrar devam ederiz bende özledim...
ahh yasemincim nerdee kız yenmiş olsam böyle durgun sakin bi yazı yazarmıyım sence deliririm heralde ama nerdee diyorum ya ay zorlaşıyo gitgide halbuki yaz aylarında yeneceğimden okadar emindimki tekrar kışa geldim bu berbat bi durum maaleseff bakalım bizim için ogün ne zaman gelicek bu tembellikle zor :))
hayalcim üzüldüm doğrusu keşke bende yendim dediğini okusaydım demek sende halen bu durumdasın insan bi takıldımı tam takılıyo bizde öyle olduk bana sen şanslısın diyon ya anlıyorum seni bana görede 2 3 aylık evli olanlar şanslı geliyordu ama bence hiç birimiz şanslı dğeiliz canım geçen hergünn geride bıraktıgımız hergün bence bizim için büyük tehlikle
kız ne ara girdin buraya neyse sana bişiy demicem seninle hergün çene çalıyoruz bu konuda zaten sende yakında beni terkedicen bu tembellikle ya bakalım ne zaman olucakkk
canım seninle yine konuşalım olur mu?maillede ben terapi yaparım arkadaşlarda yapar sen halledersin inşallah bu durumu, egzersiz yada konuşmak sana iyi gelen herşey , dr değiliz ama attan düşenin halinden attan düşen anlarmış bizde baya bilgi yiklendik bu sıkıntı sayesinde, tabi bilmediğimiz çok şey var.
ah kaderim ahhhhh yapmam gerek kesinlikle yapmam gerek eşimle her akşam yatağa girerken bu korkuyla girmek beni mahvediyor...bana senin ve diğer arkadaşların yaptığı egzersizlerden bahsedermisin lütfen...
ben de 4 senedir ugrasıorum vajıyle... ama artık bitiyor....egzersizlere basladım sevgili süleyman eserdag ve ekibi sayesinde öyle yol katettim kiii... daha tam olmadı ama olacak...[/
sevgili süleyman eserdağ ve ekibi nasılsınız?
komar sen tam benim kafamdansın yaağzımdan alıyosun lafı.
ALLAH mükafatınızı versin canım inşallah..diyecek söz bulamıyorum çok teşekkür ederim
iyiyim şükür canım işte biraz gaza gel diye söylüyorum hamileyim bulantılar falan aslında yazmıyacaktım başima gelen önceki olay yüzünden pek konuşmuyorum tam belli olsun istiyordum ama dayanamadım hadi yavrum ya inan çok kolay çççççoooookkkk kkkoooaaayyy
Nerdeyse 2 hafta olucak egzersizlere başlıyalı bi kutu kayganlaştırıcıyı bitirmek üzereyim ve bu 2 haftada sadece serçe parmağımı tam sokabildim orta parmağım maksimum 1.5 boğum oluyor dahada fazla ileriye gitmiyor. aparat hazırladım onla hiç yapamadım yine parmakla en azından birazda olsa giriyor. yatar pozisyonda yapıyorum parmağıma prezervatifte geçirdim onlada o kadar verim alamadım. Orta parmağıma kayganlaştırıcı sürüyorum yattığım yerden yapmaya çalışıyorum nefes alıp veriyorum ittiriyorum ve sadece 1.5 boğumu giriyor daha fazlası olmuyor sanki yolun devamı yok orda yolun sonu gbi parmağım gitcek yer bulamıyor böyle mengene gibi bişi var orda çok dar duvar gibi oraya değiyor. Çok moralim bozuldu daha orta parmağımın 2 boğumunu bile alamazken normal ilişkiyi nasıl yaşıcamki ben. hergün 1 saatten fazla deniyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum popo yönünede ittiriyorum. çareler tükendi resmen yerimde sayıyorum. napcam kızlar ben ya bi akıl verin kafayı yemek üzereyim!!!!!!!
bende sizi seviyorum canımcım.uzaklaşsam da çok geçmeden geri döneceğimi biliyorum.ben yaparken burdaki arkadaşları düşünüyorum.ama o aniden ağlayışım ne olduğunu bile bilmediğim duygular beni biraz silkeledi diyebilirim.şimdi daha iyiyim elhamdülillah.gerekenlere devam etcem.buraya herşeyi yazcam.çok dolmuştum zaten.. özür dilerek söylüyorum bunu da yanlış anlamayın lütfen sizde ağlamak istediğinizde tutmayın kendinizi bırakın kızlar rahatlıyorsunuz gerçekten:)
canım kayganlaştırıcı olarak zeytinyağ kullan emin ol daha çok memnun kalırsın ve sabret zamanla nasıl ilerlediğine şaşıracaksın,kendi parmağın zordur eşinin parmağı daha kolay olur ki p hepsinden daha kolay inan bak, ama arkadaşlar parmakta zorlanıp aparatla çalıştıklarını yazıyorlar hep, ama şunu söyleyim ben hiç kendi parmağımla çalışmadım denedim ve şuan aştığım halde bile parmağımın 1 cm i bile girmiyor düşün, denedim çünkü merak ettim. ona göre düşün yani bunu yapamıyorum p nasıl olacak deme, egzersizde amaç oraya birşey girebileceğini beynine kabul ettirmek, yoksa zaten serbest bıraktığında ıkınırken p şuan bile nasıl rahat girer inanamazsın,çünkü çok esnek bir yapısı var vajinanın, onu daraltan bizim kasmamız sadece bıraktığın zaman ıkındığında p yi rahatlıkla alabilecek kapasitede.
çok teşekkür ederim.. burası sizler olmasaydınız napardım bilmiyorum insan kimseyle konuşamıyor. o kadar rahatlıyorum ki sizlerle konuşunca.. ve o kadar kolay gözüyor ki gözüme ilişki..
Görmemişim canım şimdi gördüm hemen gönderiyorum sana mail sitedeki ismimle.ama gerçekten öyle biliyor musun, biz gözümüzde büyütüyoruz, bu kadar zor olsa Allah kullarına kıyamaz eziyet olsun diye değil zevk olsun diye vermiş canım, bu arada ben birkaç kez özel msj yolladım msn adresimi verdim ordan burda çekinip yazamadıklarımızı daha rahat konuşuyoruz diye bilmiyorum görmediniz mi?
Görmemişim canım şimdi gördüm hemen gönderiyorum sana mail sitedeki ismimle.
canım ben yarım saat sonra giricem hem siteye hem de msn ye, uygunsa görüşürüz canım.
canım ben yarım saat sonra giricem hem siteye hem de msn ye, uygunsa görüşürüz canım.
sen olmuyor diye dusundkce daha zor olur canm biraz guven kendine yapcam kesin olcak diye basla olur inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?