Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım cunku tamamen pıskolojık bır durum kafanla ılgılı ılk olarak korkuosun oraya bısey gırermı dıosun kan akarmı acırmı dıosun ve genclık yılları aılenın baskısı namus her seyden onemlıdır sureklı onu korumaya calısıosun evlenceğın kısıye saklıosun ve gun gelıyor olmuyor.cunku korkuyosun acımasından ınsanlar sana oyle anlattı ılk gece korkusu diye.fakat yapamadıktan sonra yıkılıosun nasıl olur dıye ve sonra egzersıze baslıosun ve bır parmak bıle soksan aaa dıosun demekkı buraya bıseygırıomus 2. aparmakta yenıden sasırıosun budaha kalın buda gırdı dıye ve boyle boyle beynın artık oraya bırseylerın gırebılceğını kanıtlıor sana o gırdıyse p.. gırer dıosun ve kendını sıkmıosun kasmıosun ve yeterınce genıslık sağlanıncada bu ıs oluyo ve bumuymus dıosun tamamen kafada bıtıto ıs bızde kafadakı sorunumuzu egzersızle asıp bunu yenıoruz kızlarr.hadı bakalım herkes egzersızee

canım biz ne uğraşıyoruz sırtımızda taş mı taşıyoruz? Allah aşkına bırak bizi, kendini düşün, sen bizi düşünerek değilde kendini düşünerek hareket etmezsen zaten bütün emekler boşuna gider, hata yapmaktan başarısız olmaktan korkma,zaten kendi kendimize yapabilecek olsak, bu konularda yardımcı olabilecek etrafımızda insanlar olsa, bu kadar mahrem şeyler olmasa, biz neden burda toplandık ki? en yakınımıza soramadığımız şeyleri paylaşıyoruz ve bu ne demek biliyor musun? herkes senin için, benim için ,hayallerini ertelemek zorunda olan beyaz güller için burda.

baharcığım nasıl oluyoda 7.5 yıl bu acıyı çekiyosun ve sonra herşey düzeliyo.nasıl başardın bizleride aydınlatırmısın

Canım benim bu vaji oldukça uzun sürdü. Çok ağladım. Kriz geçirdim. Alkol-sakinleştirici-uyku hapları-kremler neler denemedim ki ama hiçbiriyle olmadı. Eşime yıllarca ayrılalım dedim ama bırakmadı beni. Düşün nasıl acı çektiğimi 7,5 yıl dile kolay. Kocamın yerine taş olsa çatlar dimi Yaş oldu 30. Bebek istiyoruz ama eşimin sözüyle söyliyim telepati yoluyla olmuyor 14 Şubat sevgililer günüydü. Ben yine ağlama krizine girdim. Eşimin istemediğini bildiğim halde ona mesaj yazdım biraz kalbine girdim :) tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olalım dedim o da bana kıyamadı saolsun kabul etti. Dünyalar benim olmuştu o an. Doktora bile gitmiştim tüp bebek için ama o an beynimde şimşekler çaktı. Yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Bana bu kadar sevgiyle-anlayışla yaklaşan kocama bunu yapamazdım. Tamam biz normal bir ilişki yaşarız çocuğumuz olmazsa tamam ama bu şekilde tüp bebek eşime haksızlık olur diye düşündüm. İşyerinde deliler gibi dolanıyorum :) Ben bunu başarıcam ama nasıl derken internette burayı buldum. Hemen üye oldum. Üyeliğim onaylanana kadar bazı yorumları okudum ve fena gaza geldim. Hemen parmak egzersizlerine başladım. 2. gün aparatla devam ettim. 3.gün aparatı genişlettim ve eş denemesine geçtim. P...,n yarısını alabildim zaten hedefimde buydu. 4.gün ise tamamen başardım. Şükürler olsun.

İnanın kızlar yapabileceğinize inanın. Herşeyden önce kendiniz için başarın. Yatağa huzurla korkusuzca girebilmek için yapın egzersizlerinizi...

hayal canım :)) kız hadi artık yensene şu vajiyi... bak ben yaptıysam HERKES yapar çok ciddiyim. ya kasmadıktan sonra acımıyor! tabi birazcık yanıyor ama cooook az ve oyle yırtılma mırtılmada olmuyor kafandakı butun nefatıf senaryoları at! yer verme onlara! ama egzersize devam etmelisin yoksa çok zor cunku bu iş psikolojik

bak canım görüyomusun artık kotu gelmiyomus bende bakmak bile istemiyordum .. artık normal gibi geliyosa sende ciddi bir ilerleme var demektir. bana da doktorum demişti aynı şeyi
sen egzersizlere başladığında bol bebe yağı kullan o kayganlaştırıyor sonra kendini serbest bırak beyin de bitiyor eminim sen poponu kasıyorsundur egzersiz sırasında onu bıraktığın an daha rahat ilerleyeceksin..
çünkü bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum.. yapman gereken tek şey egzersizler sırasında kendini serbest bırakmak kontrol sende sonucta kormana gerek yok.. oraya herhangi bi zarar gelmiyo beynine bunu yerleştir canım

canım hepimiz aynıyız lütfen haksızlık etme kendine afedersin ama hangi yere giriş olacağını bilmiyordum nerden bileceksin evlenene kadar orasıyla işin olmamış bakmamış dokunmamışsın, canım senin değil bu toplumun yanlışı, evlenecek kişilere uygun bilgili birini otur bacım anlat diye yönlendirmeleri gerekir hiç olmadı.lütfen kendine acı çektirme suç ve suçlu yok, sen sadece çözüme odaklan ve zorda olsa çektiğin acıları yaşayacağın güzel günlerin unutturmasına izin ver.

canım vajina kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir ve vajinanın bunu yapması için sıvısı var değil mi , o gördüğün akıntı sayesinde vajinadan zararlı cisimler atılıyor sıkıntı etme herşey normal, bazen hani aparat çalışması yapıyosunuz egzersiz falan hijyenik olduğu sürece yapın egzersizinizi akıntıda artıyor diye düşünmeyin yabancı cisim girdiğinde vajina kendi kendini temizlemek için salgılıyor o sıvıyı. sadece eğer ki uzun süreli kaşıntı varsa, akıntı süt kesiği gibiyse ve kokuluysa , akıntı farklı renkteyse dr a başvur.

canım seninle yine konuşalım olur mu?maillede ben terapi yaparım arkadaşlarda yapar sen halledersin inşallah bu durumu, egzersiz yada konuşmak sana iyi gelen herşey , dr değiliz ama attan düşenin halinden attan düşen anlarmış bizde baya bilgi yiklendik bu sıkıntı sayesinde, tabi bilmediğimiz çok şey var.

çok teşekkür ederim yazdıkların için.peki baharcığım üstte mi yendin alttamı yani pozisyonunuz nasıldı.
bide egzersizleri nw kadar sıklıkla yaptın.güne kaç dakika falan

Eşim ile egzersiz yapmaya başladım eşimin parmağını rahatça alabildim ama sabırsızlığım eş denemesine geçtim sonuç başarısız ama moralimi bozmuyorum her eş denemesi öncekine göre umut verici biraz biraz ilerliyoruz gibi inş hayırlısı ile kurtulurum

yok canım sen ablanı kafana takma derim önce sen z.yağı ile eş denemesi yap bu haftasonu yapabilirsen p.tesi haberlerini bekliyorum mutlaka ben de yapabilirsem sana yazarım inşallah

inşallah canım sen de yaparsın ben de yapabilirim .sen başarmıştın ama bunun öteside bu kadar uğraştırıyor mu ya ?yoksa senin de mi eşin evde pek kalmıyor benimki gibi

ne güzel konuşuyon kız insanın hemen kalkıp egzersize başlayası geliyor.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başlayamıyorum bile

bende sizi seviyorum canımcım.uzaklaşsam da çok geçmeden geri döneceğimi biliyorum.ben yaparken burdaki arkadaşları düşünüyorum.ama o aniden ağlayışım ne olduğunu bile bilmediğim duygular beni biraz silkeledi diyebilirim.şimdi daha iyiyim elhamdülillah.gerekenlere devam etcem.buraya herşeyi yazcam.çok dolmuştum zaten.. özür dilerek söylüyorum bunu da yanlış anlamayın lütfen sizde ağlamak istediğinizde tutmayın kendinizi bırakın kızlar rahatlıyorsunuz gerçekten:)

ALLAH mükafatınızı versin canım inşallah..diyecek söz bulamıyorum çok teşekkür ederim

ben de 4 senedir ugrasıorum vajıyle... ama artık bitiyor....egzersizlere basladım sevgili süleyman eserdag ve ekibi sayesinde öyle yol katettim kiii... daha tam olmadı ama olacak...

ben de 4 senedir ugrasıorum vajıyle... ama artık bitiyor....egzersizlere basladım sevgili süleyman eserdag ve ekibi sayesinde öyle yol katettim kiii... daha tam olmadı ama olacak...

Süleyman Eserdağ mükemmel bir doktor gerçekten.Ben başka bir şikayet için gitmiştim ve çok yardımcı oldu Ankara'da yaşamadığım için onunla devam edemedim tedavime ama başka doktorlara kulak asmadan onun söylediği yolda devam ettim ve şuan çok iyiyim..Ankara'da yaşıyor olsaydım başka bir doktor düşünmezdim asla ...

ahhh cecemm ahhh halen yapamadın demi bacım seni yılın degil yüzyılın tembeli şeçiyoruz millet yaptıda hamile kalanlar oldu peeessss

bencede pes :) valla yüzyılın değil binyılında tembeli seçebilirsin canım seni burda gördüğüme sevindim iyisindir inş.

cecemm selm cnm seninle aynı zamanda bulunmadık burda ama seni soran yazan çok oluode cecem naptı die haberin olsun bence bırakma buraları

teşekkür ederim canım evet bırakmak istemiyorum aslında aylar öncesi her nekadar kötü bir sonuç için burda olsakda çok güzel zamanlar geçirdik arkadaşlarla ki özlüyorumda inş. eskisi gibi olur.. :)

canım bazen öyle anlar geliyorki hani herşeyi biliyorsundur ama takılıp kalıyorsundur işte yani normal düşünürken kafamda herşey basit ama uygulamaya geçerkende bi okadar çaresiz çırpınışlara kalıyorum bunu çözemedim daha işte çözdüğüm an yenicemde nezaman bilmiyorum :)) bu arada eskisi gibi inş. tekrar devam ederiz bende özledim...

ahh yasemincim nerdee kız yenmiş olsam böyle durgun sakin bi yazı yazarmıyım sence deliririm heralde ama nerdee diyorum ya ay zorlaşıyo gitgide halbuki yaz aylarında yeneceğimden okadar emindimki tekrar kışa geldim bu berbat bi durum maaleseff bakalım bizim için ogün ne zaman gelicek bu tembellikle zor :))

hayalcim üzüldüm doğrusu keşke bende yendim dediğini okusaydım demek sende halen bu durumdasın insan bi takıldımı tam takılıyo bizde öyle olduk bana sen şanslısın diyon ya anlıyorum seni bana görede 2 3 aylık evli olanlar şanslı geliyordu ama bence hiç birimiz şanslı dğeiliz canım geçen hergünn geride bıraktıgımız hergün bence bizim için büyük tehlikle

ah cecoş ahhhhhh
kız ne ara girdin buraya neyse sana bişiy demicem seninle hergün çene çalıyoruz bu konuda zaten sende yakında beni terkedicen bu tembellikle ya bakalım ne zaman olucakkk

iyiyim şükür canım işte biraz gaza gel diye söylüyorum hamileyim bulantılar falan aslında yazmıyacaktım başima gelen önceki olay yüzünden pek konuşmuyorum tam belli olsun istiyordum ama dayanamadım hadi yavrum ya inan çok kolay çççççoooookkkk kkkoooaaayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…