- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.881
ben de sana özelden cevap yazdım canım.kkaderim sende aklımdasın.hotmailden geri döncem.inşallah yanlış şeyler yapmıyorum
ya anlamıyorum melisacığım nasıl oluyoda daha önce imkansız gelen bişey daha sonra çok basit hale geliyor.o kadar kolay bişeyse neden bu kadar bayan bu acıyı çekiyo.
neden yapanlar bu kadar başarılı,istekli ve acısız yaparken biz bu kadar acı çekiyoruz.
NASIL BİŞEY BU HASTALIK YARABBİM
Az kaldı değil mi.??? herşey bende başlıyor.sizi de uğraştırmak kendimi de üzmek istemiyorum.ben bugün 7 cm ve 10 cmi de denesem olabilir inşallah.şimdi yapamam ama yeneceğimi biliyorum siznle birlikte.ayrıca ekimin ilk haftası randevum var bakırköyde inşallah hiç gerek kalmaz.
baharcığım nasıl oluyoda 7.5 yıl bu acıyı çekiyosun ve sonra herşey düzeliyo.nasıl başardın bizleride aydınlatırmısın
Sıktım mı bilemiyorum popoyu mu serbest bırakıcam anlayamadım nasıl yapmam gerekiyor offf ya ne zor işler bunlar ama şu güzel yani artık vaj.. yani orası bana eskisi gibi iğrenç gelmiyor normal gibi gelmeye başladı
Benim gibi olan yoktur eminim ben tam bir cahil mişim bide 32 yaşında olucam hiç bilgim yokmuş kimsede anlatmadı ki idrar deliğinin bile orada olduğunu doktor anlattı bu kadarı da olmaz yani şimdi kendime çok kızıyorum hiç ne var ne yok kendini incelemez mi insan ben çocukken tacize uğraşmıştım eniştem tarafından belkide o yüzden böyle oldum bilmiyorum yani o bölge ile hiç ilgilenmedim hep korktum sanki hep ellesem bekaretim gider diye herhalde çocukken başıma gelen yüzünden hep kendimi yıllarca belkide bakire değilim diye yaşadım bilmiyorum nedeni ne diye ama inşallah bunu atlatıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun
egzersiz yaparken benden beyaz renkte akıntı geliyo süt gibi. daha doğrusu benden yıllardır böyle akıntılar gelir hani kadınlarda böyle şeyler olur diye hiç önemsememiştim. şimdi bu durumda egzersiz yapmamam mı gerekiyo. ya bi de bende yıllardır idrar yolu iltihabı da var. bunlar kronikleşmiş gibi birşey. şimdi bunların tedavisiyle uğraşırsam ne zaman geçecekleri de belli olmaz egzersiz yapamam(
doktora gitmeyi asla istemiyorum. bu durumda olup da egzersize devam eden var mı. bir de bunlar denemelerde egzersizlerde ağrı yapar demişti birisi bu konuda bilginiz var mı
canım benim buraya girerken güzel haberlerle girmek isterdim ama çok üzgünüm artık bıktım denemek felanda istemiyorum çok yoruldum eşim desen artık bence oda yoruldu bir an önce olsun bitsin istiyor ve çocuk istiyor zeytinyağı ile hem senin dediğin pozisyonda hemde bir arkadaşın dediği pozisyonda denedim ama başarılı olamadım ne salak bir insanımki ufacık hayatıma renk katacak bişeyi yapamıyorum oysaki ne acılara dayanıyoruz...kiii acısı bile yok diyo burdaki arkadaşlarım neden peki nedennnnnnn((( psikiyatriye gitmek istemiyorum oraya verecek dolu dolu kazancımız yok...ertelemekte istemiyorum yatağa her girişimde acba eşim bugünde konuşurmu diyorum bana her sarıldığında bu konuda bahsedip canımız sıkılırmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum yataga ondan ya erken gidiyorum ya geç gidiyorum ama oda hemen ardımdan geldiği içi tedirgin oluyorum hep bahaneler buluyorum ERTELEMEK İSTEMİYORUM ARTIK......ÇOKKKKK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....NEDEN BENDEEE YENENLER GİBİ BAŞARILI OLAMIYORUM....
Canım benim bu vaji oldukça uzun sürdü. Çok ağladım. Kriz geçirdim. Alkol-sakinleştirici-uyku hapları-kremler neler denemedim ki ama hiçbiriyle olmadı. Eşime yıllarca ayrılalım dedim ama bırakmadı beni. Düşün nasıl acı çektiğimi 7,5 yıl dile kolay. Kocamın yerine taş olsa çatlar dimiYaş oldu 30. Bebek istiyoruz ama eşimin sözüyle söyliyim telepati yoluyla olmuyor 14 Şubat sevgililer günüydü. Ben yine ağlama krizine girdim. Eşimin istemediğini bildiğim halde ona mesaj yazdım biraz kalbine girdim :) tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olalım dedim o da bana kıyamadı saolsun kabul etti. Dünyalar benim olmuştu o an. Doktora bile gitmiştim tüp bebek için ama o an beynimde şimşekler çaktı. Yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Bana bu kadar sevgiyle-anlayışla yaklaşan kocama bunu yapamazdım. Tamam biz normal bir ilişki yaşarız çocuğumuz olmazsa tamam ama bu şekilde tüp bebek eşime haksızlık olur diye düşündüm. İşyerinde deliler gibi dolanıyorum :) Ben bunu başarıcam ama nasıl derken internette burayı buldum. Hemen üye oldum. Üyeliğim onaylanana kadar bazı yorumları okudum ve fena gaza geldim. Hemen parmak egzersizlerine başladım. 2. gün aparatla devam ettim. 3.gün aparatı genişlettim ve eş denemesine geçtim. P...,n yarısını alabildim zaten hedefimde buydu. 4.gün ise tamamen başardım. Şükürler olsun.
İnanın kızlar yapabileceğinize inanın. Herşeyden önce kendiniz için başarın. Yatağa huzurla korkusuzca girebilmek için yapın egzersizlerinizi...
yok canım sen ablanı kafana takma derimönce sen z.yağı ile eş denemesi yap bu haftasonu yapabilirsen p.tesi haberlerini bekliyorum mutlaka ben de yapabilirsem sana yazarım inşallah
hayal canım :)) kız hadi artık yensene şu vajiyi... bak ben yaptıysam HERKES yapar çok ciddiyim. ya kasmadıktan sonra acımıyor! tabi birazcık yanıyor ama cooook az ve oyle yırtılma mırtılmada olmuyor kafandakı butun nefatıf senaryoları at! yer verme onlara! ama egzersize devam etmelisin yoksa çok zor cunku bu iş psikolojik
canım benim ağlama nöbeti normal zor zamanlar geçiriyoruz muhtemelen depresyon dan kaynaklı ama şunu söyleyim hepimizde zaman zaman oldu, birilerini düşünerek yapma yaptığın şeyleri kendin için yap, eninde sonunda tek servetin kendinsin diye bir laf var,burdan uzaklaşmak sana iyi gelecekse tamamen uzaklaşma ama iki gün dinle kafanı , aparatlara ara veirince herşeyi unutacağnı sanma iki gün 1 hafta aradan birşey olmaz, beyini o kadar küçümsemeyin kolay unutmaz bir kere öğrendiğini, dinlen ama lütfen en fazla 1 hafta uzaklaş sanma ki benim dönemimde herkes yendi benden sonra başladılar ilerlediler bende neden olmuyor, herkes beni ayıplayacak falan, yok böyle birşey burda söylemiştim sanırım ama burda herkes senin kardeşlerin gibi üzülür yapamadığına sadece üzülürüz canım asla farklı şeyler düşünmeyiz, üztelik herkes bir değil, insanlara ilaç verilir ve ilaca cevap verme süresi bünyeden bünyeye değişir, herkesin yapısı aynı değil ki, sende yeneceksin çok yakındır, sadece kendine fazla yükleniyorsun biraz rahat bırak zeycanı nefes alsın, rahat bırak ki görev için değil kendisi için yapsın.seni seviyoruz sakın fazla uzaklaşma tatlım.
canım biz ne uğraşıyoruz sırtımızda taş mı taşıyoruz? Allah aşkına bırak bizi, kendini düşün, sen bizi düşünerek değilde kendini düşünerek hareket etmezsen zaten bütün emekler boşuna gider, hata yapmaktan başarısız olmaktan korkma,zaten kendi kendimize yapabilecek olsak, bu konularda yardımcı olabilecek etrafımızda insanlar olsa, bu kadar mahrem şeyler olmasa, biz neden burda toplandık ki? en yakınımıza soramadığımız şeyleri paylaşıyoruz ve bu ne demek biliyor musun? herkes senin için, benim için ,hayallerini ertelemek zorunda olan beyaz güller için burda.
ben de 4 senedir ugrasıorum vajıyle... ama artık bitiyor....egzersizlere basladım sevgili süleyman eserdag ve ekibi sayesinde öyle yol katettim kiii... daha tam olmadı ama olacak...
ben de 4 senedir ugrasıorum vajıyle... ama artık bitiyor....egzersizlere basladım sevgili süleyman eserdag ve ekibi sayesinde öyle yol katettim kiii... daha tam olmadı ama olacak...[/
sevgili süleyman eserdağ ve ekibi nasılsınız?
ahhh cecemm ahhh halen yapamadın demi bacım seni yılın degil yüzyılın tembeli şeçiyoruz millet yaptıda hamile kalanlar oldu peeessss
cecemm selm cnm seninle aynı zamanda bulunmadık burda ama seni soran yazan çok oluode cecem naptı die haberin olsun bence bırakma buraları
Cecemm canım seni gördüğüme sevindim ama bu şekilde olmayaydı keşkeSen söylenebilecek herşeyi zaten biliyorsun ve zamanında bunlar sana heeep söylendi. Hadi be canım artık kendine kötülük etmekten vazgeç. Son bi hışımla bitiriver şunu. Çok az kalmıştı senin ama
Evrim'im canım sen nasılsın arkadaşım ? Sizleri tekrar bu topicte gördüğüme çoook sevindim. Eskisi gibi olsa keşke buralarElab-Cecemm-Gökçeeee-Minel-Mina-Yasemin-Delikısss aaah ah
CanımmmÇok üzüldüm ya, oysa ne kadar hevesliydin yenmek için. Ben inanıyorum sen yaparsın ama dediğin gibi şu cesaret...
Seni görünce yenmiştir dedim ben de girmiyorum ne zamandır buraya. Ama yine kötü haber
Kuzum yapmaman için bi neden yok. Sen egzersiz yapan ve ilerleten kızsın. Nolur pes etme, etme ki gör ne kadar kolaymış. Ne diyeyim ki daha inşallah kurtulursun bir an önce
Ben bu topiğe uğrayamıyorum canım artık, kpss hazırlıklarına başladım pek vakit bulamıyorum
Burda olduğum zaman herkese yardım etmek istiyorum, ders çalışmaya vakit kalmıyor bu sefer
Sen nasılsın?
bende yeni dödüm cecemcim ve halen aynı durumdayım.tatil boşa gitti hiçbişey olmadı.o kadar çok üzgünümki.yine seninki bir yıl benimki 2 yıl oldu sen daha şanslısın.artık birilerinin bizi sirkelemesi lazım.
LÜTFEN ARKADAŞLAR YALVARIYORUM BİZE DESTEK OLUN
kız ne ara girdin buraya neyse sana bişiy demicem seninle hergün çene çalıyoruz bu konuda zaten sende yakında beni terkedicen bu tembellikle ya bakalım ne zaman olucakkkah cecoş ahhhhhh
bencede pes :) valla yüzyılın değil binyılında tembeli seçebilirsin canım seni burda gördüğüme sevindim iyisindir inş.
teşekkür ederim canım evet bırakmak istemiyorum aslında aylar öncesi her nekadar kötü bir sonuç için burda olsakda çok güzel zamanlar geçirdik arkadaşlarla ki özlüyorumda inş. eskisi gibi olur.. :)
canım bazen öyle anlar geliyorki hani herşeyi biliyorsundur ama takılıp kalıyorsundur işte yani normal düşünürken kafamda herşey basit ama uygulamaya geçerkende bi okadar çaresiz çırpınışlara kalıyorum bunu çözemedim daha işte çözdüğüm an yenicemde nezaman bilmiyorum :)) bu arada eskisi gibi inş. tekrar devam ederiz bende özledim...
ahh yasemincim nerdee kız yenmiş olsam böyle durgun sakin bi yazı yazarmıyım sence deliririm heralde ama nerdee diyorum ya ay zorlaşıyo gitgide halbuki yaz aylarında yeneceğimden okadar emindimki tekrar kışa geldim bu berbat bi durum maaleseff bakalım bizim için ogün ne zaman gelicek bu tembellikle zor :))
hayalcim üzüldüm doğrusu keşke bende yendim dediğini okusaydım demek sende halen bu durumdasın insan bi takıldımı tam takılıyo bizde öyle olduk bana sen şanslısın diyon ya anlıyorum seni bana görede 2 3 aylık evli olanlar şanslı geliyordu ama bence hiç birimiz şanslı dğeiliz canım geçen hergünn geride bıraktıgımız hergün bence bizim için büyük tehlikle
kız ne ara girdin buraya neyse sana bişiy demicem seninle hergün çene çalıyoruz bu konuda zaten sende yakında beni terkedicen bu tembellikle ya bakalım ne zaman olucakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?