- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.921
canım vajina kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir ve vajinanın bunu yapması için sıvısı var değil mi , o gördüğün akıntı sayesinde vajinadan zararlı cisimler atılıyor sıkıntı etme herşey normal, bazen hani aparat çalışması yapıyosunuz egzersiz falan hijyenik olduğu sürece yapın egzersizinizi akıntıda artıyor diye düşünmeyin yabancı cisim girdiğinde vajina kendi kendini temizlemek için salgılıyor o sıvıyı. sadece eğer ki uzun süreli kaşıntı varsa, akıntı süt kesiği gibiyse ve kokuluysa , akıntı farklı renkteyse dr a başvur.
o zaman bende sana bunu gönderiyorum
içinizden ağlamak geliyorsa, en fazla bir akvaryumu dolduracak kadar ağlayın ama unutmayın akvaryumun içinde sizde varsınız; su yükseldikçe canınız daha çok yanacak;sakın dudaklarınızdaki tebessümün başkalarının avı olmasına izin vermeyin herkese ve herşeye inat mutlu olmayı deneyin; çünkü mutluluk yaraların kapanmasına ilaç gibi gelir
Nerdeyse 2 hafta olucak egzersizlere başlıyalı bi kutu kayganlaştırıcıyı bitirmek üzereyim ve bu 2 haftada sadece serçe parmağımı tam sokabildim orta parmağım maksimum 1.5 boğum oluyor dahada fazla ileriye gitmiyor. aparat hazırladım onla hiç yapamadım yine parmakla en azından birazda olsa giriyor. yatar pozisyonda yapıyorum parmağıma prezervatifte geçirdim onlada o kadar verim alamadım. Orta parmağıma kayganlaştırıcı sürüyorum yattığım yerden yapmaya çalışıyorum nefes alıp veriyorum ittiriyorum ve sadece 1.5 boğumu giriyor daha fazlası olmuyor sanki yolun devamı yok orda yolun sonu gbi parmağım gitcek yer bulamıyor böyle mengene gibi bişi var orda çok dar duvar gibi oraya değiyor. Çok moralim bozuldu daha orta parmağımın 2 boğumunu bile alamazken normal ilişkiyi nasıl yaşıcamki ben. hergün 1 saatten fazla deniyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum popo yönünede ittiriyorum. çareler tükendi resmen yerimde sayıyorum. napcam kızlar ben ya bi akıl verin kafayı yemek üzereyim!!!!!!!
merhaba moralsiz arkadaşım...bende aynı durumlardan geçtim...önce serçe parmakla başladım..inan benim için de çok zordu..kan ter içinde kalıyordum egzersizleri yaparken..başaramadığım zamanlarda oldu...ama inan egzersiz yapmak bu işi büyük oranda çözmeye yardımcı oluyor..en azından benim için durum böyleydi..pes etme..kendini rahat ve hazır hissettiğin anlarda egzersizlerini yap..orta parmağınıda kullan..sonra zaman geçince 2 parmakla denemeye çalış..imkansız gb görünebilir ama imkansız değil...ve kendini hazır hissettiğinde eş denemesine geçersin.3 yıl ben bu sorunla yaşadım...egzersiz yapmaya başladıktan 3 ay sonra eş denemesini gerçekleştirdim...şu an bile hala inanamıyorum, nerdene nereye geldim diyorum..o nedenle yazını okuyunca sana ümit vermek istedim..ben başardım..burada başaran pek çok arkadaşımız da var..emin ol sende başaracaksın..sadece korkma ve üzerine git sorunun..moralini de hep yüksek tut....kendine inan lütfen...sana yardım edecek tek kişi yine sensin...sevgiler
Merhaba arkadaşlarım..Konuya yeni katılan biri olarak sizlere arkadaşlarım demekten hiç çekinmiyorum çünkü en yakın arkadaşımız dediğimiz insanlara bile anlatamadığımız bir derdi paylaşıyorum sizlerle. Yaklaşık 1 aylık evliyim ve eşimle parmak egzersizleri çalışıyoruz. Fakat kafama takılan bazı noktalar var, aydınlatırsanız çok sevinirim..Bakire olup gitgide kalınlaşan aparatlarla çalışan arkadaşlar, çalışmalarınızın herhangi bir aşamasında kanama oldu mu? Kızlık zarı hangi aşamada kayboluyor? Eş denemesinde mi? Sanırım bu konuya takıntılıyım. Artık iki parmağa kadar alabiliyorum ama hala bunu bir başarı olarak göremiyorum çünkü zarın ortasındaki delik zaten iki parmağa kadar açılabiliyor. Sonra geri kapanıyor. Bu zardan ne zaman tamamen kurtulurum? Girişteki zorlanma zardan mı yoksa vajina kaslarından mı kaynaklanıyor ayırt edemiyorum. Bazen kendimi o kadar sıkıyorum ki eşim parmağının içerde acıdığını söylüyor. Ne belaymış bu böyle..
komar sen tam benim kafamdansın yaağzımdan alıyosun lafı.
e madem yazmışlar ekipçe bir hal hatır soralım ama değil mi?:)
Merhaba arkadaşlarım..Konuya yeni katılan biri olarak sizlere arkadaşlarım demekten hiç çekinmiyorum çünkü en yakın arkadaşımız dediğimiz insanlara bile anlatamadığımız bir derdi paylaşıyorum sizlerle. Yaklaşık 1 aylık evliyim ve eşimle parmak egzersizleri çalışıyoruz. Fakat kafama takılan bazı noktalar var, aydınlatırsanız çok sevinirim..Bakire olup gitgide kalınlaşan aparatlarla çalışan arkadaşlar, çalışmalarınızın herhangi bir aşamasında kanama oldu mu? Kızlık zarı hangi aşamada kayboluyor? Eş denemesinde mi? Sanırım bu konuya takıntılıyım. Artık iki parmağa kadar alabiliyorum ama hala bunu bir başarı olarak göremiyorum çünkü zarın ortasındaki delik zaten iki parmağa kadar açılabiliyor. Sonra geri kapanıyor. Bu zardan ne zaman tamamen kurtulurum? Girişteki zorlanma zardan mı yoksa vajina kaslarından mı kaynaklanıyor ayırt edemiyorum. Bazen kendimi o kadar sıkıyorum ki eşim parmağının içerde acıdığını söylüyor. Ne belaymış bu böyle..
slm arkadaşlar benimde bu sayfaya başardım diye yazacağım günler gelirmi acabaa.... uzun zaman dır yaazamıyordum taşındım int. falan derken çalışmlar yapıyorum ama çok yavaş gidiyorum herhaldeaparatlara geçtim fena değil eskiden eşim dokunsada kasılıyordum vajinam kasılıyor ağrılar oluyor şimdi onlar kalmadıı sizce daha neler yapacağım kaç gün aparatlarla çalışayım..
Merhaba arkadaşlar,nihayet ben de dibi gördüm:)ulaştık sona öncelikle komar ve kaderim arkadaşlarım ve zeytinyağı sayesinde yendik:)herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum nihayet bitti çilemiz yavaşız ama onu da aşacağız inşallah..
Ne güzel üzerinden ağır bi yük kalkmıştır darısı benim başıma acaba bende o günleri görebilecekmiyim
aynen arkadaşım kafam rahatladı göreceksin sabır ve egzersizlerle devam et inşallah ben de göremeyeceğim diyordum ama gördüm..
Ben daha egzersizlere başlamadım daha doğrusu cesaret edemiyorum
ben de kendi başıma yapamıyorum nası bi cesaretsizlikseee..ama eşimle deniyoruzz oluyo..sen de eşinden yardım alabilirsin..ben de daha yeni evliyim 1 ay olcak yakında
Merhaba arkadaşlar,nihayet ben de dibi gördüm:)ulaştık sona öncelikle komar ve kaderim arkadaşlarım ve zeytinyağı sayesinde yendik:)herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum nihayet bitti çilemiz yavaşız ama onu da aşacağız inşallah..
Ya ben bi türlü egzersiz yapamıyorum sırf korkaklığımdan bi insan bu kadar mı cesaretsiz korkak olurrr kafayı yicem yaaaaaaa 1 aylık evliliğim zehir oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?