Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen beni terketme de ben seni terketmem merak etme

canım gözün aydın Allah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin

arkadaşlar emla yada anestol krem kullanan varmı aranızda varsa nasıl kullanıldığını tarif edermisiniz

ben kullandım tatlım hazırladığım aparatın etrafına emla srdüm sonra onu vajinaya yerleştirdim heryer kremlenmiş oldu bi tüpün yarısını kullanıyodum ben

ben kullandım tatlım hazırladığım aparatın etrafına emla srdüm sonra onu vajinaya yerleştirdim heryer kremlenmiş oldu bi tüpün yarısını kullanıyodum ben

vajinanın girişine sürsem emla yarım tüp sonra aparatları denesem olurmu birde uyşması ne kadar zaman sonra geçiyor.birde emlayı günde kaç kez kullanıcam akşamda sürsem sıkıntı olurmu .2 yıllık evliyim arkadaşım bıktım diyebilirim evliliğim kabusa döndü

canım aparata prezervatıf gecırıp bol jelleyıp denesen

canım çok ii anlıyorum seni bende tam 1 yıllık evliyim ve bende yapamadım. emlayı burda önerdiler kullandım ben faydasını görmedim ama başaranlar var onunla sende dene denemekten zarar gelmez. canım aparata sürersen hem girmesi kolay oluyo hemde kaygan oluyo uyuşması en fazla 5 dk cnm her zman kullanma onu ama egzersizlere başaldığında kullan alışınca onsuz dene sonrada eşinle deneme yapınca kullan

combo sen hangı asamadasın canım

canım neler duyuyorummmm ama olmakzı boyle kac cmde yada kac parmakta kaldın bı onu soyle bakayım boyle salıp gıtmekle olursa sen 2. seneyıde devırırsın bı toparlan bakalım

valla canım sanırım en son 8 cm falandı onunla denedim kanda geldi baya eme eş denemesi yapınca olmuyo :) cecem ve ben yıllandık burda yapamıyoz üstte deniyom bulamıyom girmiyo yerleşmiyo bile

valla canım sanırım en son 8 cm falandı onunla denedim kanda geldi baya eme eş denemesi yapınca olmuyo :) cecem ve ben yıllandık burda yapamıyoz üstte deniyom bulamıyom girmiyo yerleşmiyo bile

e 8 cme gelmıssın 2 santım daha kalınlastıramıomusun canım.bence cecemi felen bırak sen kendın yenmeye calıs cecemdebaya salmıs kendını ama herkes kendını kurtarıcak canım oyuzden 2 cm olayınıda hallett zeytınyağıyla yap es denmesını egzersız yapar gıbı p.. kontrolu sende olsun

saldım gitti aşamasındayım artık hiçbişey yapmıyorum çünkü olmuyo :)

şok yaşadım resmen bu yazıyı görünce
cnm bak aynı gün evlenmişiz senle ve bende sadece ve sadece burdaki arkadaşlar sayesnde onları dinleyerek yendm.
senin benden ne eksiğin var? tabiki hiç bi şey. kendine ve yuvana bu kötülüğü yapma. rabbim korusun bi gün bu konu yüzünden eşin seni bırakmak istese kendini nasıl affedeceksin????
bu kötülüğü eşine yapmamalısın nerde kalmıştın bence bi azim tekrar başlamalısın

kızlar haklısınız biliyorum ama inanın olmuyo deniyorum girmiyo bugğn tekrar egzersize başlıcaz cecemle bakalım olurmu bilmiyorum eş denemesini nasıl yaptınız yazsanıza bna

kızlar haklısınız biliyorum ama inanın olmuyo deniyorum girmiyo bugğn tekrar egzersize başlıcaz cecemle bakalım olurmu bilmiyorum eş denemesini nasıl yaptınız yazsanıza bna

canım sen ozman egzersıze devam et 10 cm bıtır sonra es denmesıne gecerısn detaylı anlatırız naısl yapcaını bızı haberdar et kolay gelsın

arkadaşlar birde ben parmak ve aparataları sokabiliyorum ama eş denemesinde ucu dahi girmiyor .ucunu alabilsem devamını ben getircemde olmuyor işte.ilk gireceğinde biyerlere çarpıyor ve cok canım yanıyor sonrada kasıyorum kendimi.olmuyor .inanın piskolojim çok kötü bu yüzden çevrem ve kayınvalidem çocuk diye sıkıntı yapıyorlar 2 sene oldu ne zaman bebek olcak diyorlar.33 yaşındayım daha ben bu olayı yapamadan menopoza gircem belkide ((( tövbe yarabbim ...

canım egzersızlerını bıtırdıysen es denemesınde o.. popo yonune doru ıtmeyı unutma ve zeytınyağı kullanmanı tavsıye edıorum ama egzersızlerını bıtırmedıysen tamamen zaten basarabılme ıhtımalın dusuk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…