- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.041
bencede pes :) valla yüzyılın değil binyılında tembeli seçebilirsin canım seni burda gördüğüme sevindim iyisindir inş.
teşekkür ederim canım evet bırakmak istemiyorum aslında aylar öncesi her nekadar kötü bir sonuç için burda olsakda çok güzel zamanlar geçirdik arkadaşlarla ki özlüyorumda inş. eskisi gibi olur.. :)
canım bazen öyle anlar geliyorki hani herşeyi biliyorsundur ama takılıp kalıyorsundur işte yani normal düşünürken kafamda herşey basit ama uygulamaya geçerkende bi okadar çaresiz çırpınışlara kalıyorum bunu çözemedim daha işte çözdüğüm an yenicemde nezaman bilmiyorum :)) bu arada eskisi gibi inş. tekrar devam ederiz bende özledim...
ahh yasemincim nerdee kız yenmiş olsam böyle durgun sakin bi yazı yazarmıyım sence deliririm heralde ama nerdee diyorum ya ay zorlaşıyo gitgide halbuki yaz aylarında yeneceğimden okadar emindimki tekrar kışa geldim bu berbat bi durum maaleseff bakalım bizim için ogün ne zaman gelicek bu tembellikle zor :))
hayalcim üzüldüm doğrusu keşke bende yendim dediğini okusaydım demek sende halen bu durumdasın insan bi takıldımı tam takılıyo bizde öyle olduk bana sen şanslısın diyon ya anlıyorum seni bana görede 2 3 aylık evli olanlar şanslı geliyordu ama bence hiç birimiz şanslı dğeiliz canım geçen hergünn geride bıraktıgımız hergün bence bizim için büyük tehlikle
kız ne ara girdin buraya neyse sana bişiy demicem seninle hergün çene çalıyoruz bu konuda zaten sende yakında beni terkedicen bu tembellikle ya bakalım ne zaman olucakkk
iyiyim şükür canım işte biraz gaza gel diye söylüyorum hamileyim bulantılar falan aslında yazmıyacaktım başima gelen önceki olay yüzünden pek konuşmuyorum tam belli olsun istiyordum ama dayanamadım hadi yavrum ya inan çok kolay çççççoooookkkk kkkoooaaayyy
sen beni terketme de ben seni terketmem merak etme
arkadaşlar emla yada anestol krem kullanan varmı aranızda varsa nasıl kullanıldığını tarif edermisiniz
ben kullandım tatlım hazırladığım aparatın etrafına emla srdüm sonra onu vajinaya yerleştirdim heryer kremlenmiş oldu bi tüpün yarısını kullanıyodum ben
vajinanın girişine sürsem emla yarım tüp sonra aparatları denesem olurmu birde uyşması ne kadar zaman sonra geçiyor.birde emlayı günde kaç kez kullanıcam akşamda sürsem sıkıntı olurmu .2 yıllık evliyim arkadaşım bıktım diyebilirim evliliğim kabusa döndü
vajinanın girişine sürsem emla yarım tüp sonra aparatları denesem olurmu birde uyşması ne kadar zaman sonra geçiyor.birde emlayı günde kaç kez kullanıcam akşamda sürsem sıkıntı olurmu .2 yıllık evliyim arkadaşım bıktım diyebilirim evliliğim kabusa döndü
canım çok ii anlıyorum seni bende tam 1 yıllık evliyim ve bende yapamadım. emlayı burda önerdiler kullandım ben faydasını görmedim ama başaranlar var onunla sende dene denemekten zarar gelmez. canım aparata sürersen hem girmesi kolay oluyo hemde kaygan oluyo uyuşması en fazla 5 dk cnm her zman kullanma onu ama egzersizlere başaldığında kullan alışınca onsuz dene sonrada eşinle deneme yapınca kullan
combo sen hangı asamadasın canım
saldım gitti aşamasındayımartık hiçbişey yapmıyorum çünkü olmuyo :)
canım neler duyuyorummmm ama olmakzı boyle kac cmde yada kac parmakta kaldın bı onu soyle bakayım boyle salıp gıtmekle olursa sen 2. seneyıde devırırsın bı toparlan bakalım
valla canım sanırım en son 8 cm falandı onunla denedim kanda geldi baya eme eş denemesi yapınca olmuyo :) cecem ve ben yıllandık burda yapamıyoz üstte deniyom bulamıyom girmiyo yerleşmiyo bile
saldım gitti aşamasındayımartık hiçbişey yapmıyorum çünkü olmuyo :)
şok yaşadım resmen bu yazıyı görünce
cnm bak aynı gün evlenmişiz senle ve bende sadece ve sadece burdaki arkadaşlar sayesnde onları dinleyerek yendm.
senin benden ne eksiğin var? tabiki hiç bi şey. kendine ve yuvana bu kötülüğü yapma. rabbim korusun bi gün bu konu yüzünden eşin seni bırakmak istese kendini nasıl affedeceksin????
bu kötülüğü eşine yapmamalısınnerde kalmıştın bence bi azim tekrar başlamalısın
kızlar haklısınız biliyorum ama inanın olmuyo deniyorum girmiyo bugğn tekrar egzersize başlıcaz cecemle bakalım olurmu bilmiyorum eş denemesini nasıl yaptınız yazsanıza bna
canım sen ozman egzersıze devam et 10 cm bıtır sonra es denmesıne gecerısn detaylı anlatırız naısl yapcaını bızı haberdar et kolay gelsın
arkadaşlar birde ben parmak ve aparataları sokabiliyorum ama eş denemesinde ucu dahi girmiyor .ucunu alabilsem devamını ben getircemde olmuyor işte.ilk gireceğinde biyerlere çarpıyor ve cok canım yanıyor sonrada kasıyorum kendimi.olmuyor .inanın piskolojim çok kötü bu yüzden çevrem ve kayınvalidem çocuk diye sıkıntı yapıyorlar 2 sene oldu ne zaman bebek olcak diyorlar.33 yaşındayım daha ben bu olayı yapamadan menopoza gircem belkide ((( tövbe yarabbim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?