- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.021
arkadaşlar yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve hiç bir şekilde ilişkiye giremedik doktora da gittik psikolojik olduğu söylendi ama bu tedavilerin de çok para gerektiğini öğrendik elimiz kolumuz bağlandı artık çok yıprandık bana da yardımcı olun lütfen bu sorunu aşmak istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum.
Egzersiz yapmışmıydınız? Bugün doktora gittiğimde ilişki kesinlikle yasak dedi
canım biz çoğumuz burdaki sitede birbirimize destek olarak yendik. burdaki yazılanları güzelce oku. ve burayı bırakma emin ol kısa zamanda yenersin.
ama en yakın zamanda parmak yada aparat egzerszlerine başlaman lazım. başta çok itici gelebilir ama hiç öle değil emn ol. egzerslere başlamaya kesin kararlıysan sana burdaki herkes yardımcı olur bilgilendirir.
aklına takılan ne olursa sor çekinme :)
ben nedensiz bi şekilde korkuyorum ve cesaret edemiyorum ama bi yerden başlamak istiyorum artık aslında baya okudum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum o yüzden en azından beni yönlendirmenizi istiyorum bu şekilde ne yapacağımı bilerek ilerlerim belki çok teşekkür ediyorum bu arada hemen ilgilendiğin için
ben nedensiz bi şekilde korkuyorum ve cesaret edemiyorum ama bi yerden başlamak istiyorum artık aslında baya okudum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum o yüzden en azından beni yönlendirmenizi istiyorum bu şekilde ne yapacağımı bilerek ilerlerim belki çok teşekkür ediyorum bu arada hemen ilgilendiğin için
merhaba canımaramıza hosgeldın ınan doktora ıykı gıtmıosun cunku bosuna para harcamıs olcaktın burası aynı doktorun verdığı seylerı verıyor zaten.bız hepımız sana yardımcı olucaz melısa arkadasımız yazmıs sana zaten.bence sen ılk once bugun aynayı karsına al vajınanı ıncele ıkın ıkındığın zaman delığın acıldığını gor yerını belırle yarında egzersızlere baslarsan bızım yonlendırmemızle olurmu
çok teşekkürler inanın çok ihtiyacım var elimden geleni yapıcam tam olarak buna ihtiyacım var sizin önerdiklerinizi gün gün uygulamak istiyorum ve bu gün başlıyorum .
çok teşekkürler inanın çok ihtiyacım var elimden geleni yapıcam tam olarak buna ihtiyacım var sizin önerdiklerinizi gün gün uygulamak istiyorum ve bu gün başlıyorum .
nekadar cabuk baslarsan okadar guzel canım ınankı azımlı olursan en gec 1 aya bunu hallederız yeterkı yapcağına ınan ve egzersızlerı bırakma bız hep yanında olucaz zaten.egzersız yapmak canını sıkabılır ıstmeyebılırsın bızde oleydık ama onla basardık ınan ılk parağını soktuğunla cok mutlu olucaksınn esın ıcın kendın ıcın azımlı davran ve kısa zamanda senıde gelın edelım burda
inan bunu çok istiyorum ben de eşimle çok büyük hayallerle evlendim ama kabusa dönüştü biz hala çok mutluyuz ama eksiğiz artık tam olmak istiyoruz bu arada ben her gün seni burda bulabilirmiyim yani nasıl iletişime geçicemi bilmiyorum daha çok yeniyim bu formda
süpersin cnm işte bu:13:
bak incecik apartı yada parmağını 1 kez almayı başar nası mutlu olcaksın umutlanacaksın emin ol
avesranın dediği gibi aynayı al karşına ıkın deliğin açıldığını göreceksin aparatı yada parmağını düz değil popo yönüne doğru eğimli it olurmu anlamadğn bişey olursa sor hemen
bizide haberdar et gelişmelerden
biraz çözdüm olayı canım çok teşekkürler bu gün yaptıklarrımı yarın paylaşıcam bu şekilde ilerlemek istiyorumcanım melısa -akla ben haftaıcı sureklı burdayızz aksama kadar ama bız olmasak bıle herkes sana yardımcı olucak zaten emın ol sen yeterkı yaptın hersyeı buraya yaz
tamamdır ben bu söylediklerinizi bu gün deneyecem ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama deneyecem serçe parmaktan mı başlamalıyım peki ?
tamamdır ben bu söylediklerinizi bu gün deneyecem ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama deneyecem serçe parmaktan mı başlamalıyım peki ?
ellerını guzelce yıka serce parmağını ıyıce jelle ve delığe yasla baska yone doğru bak panık yapmadan popo yonune doğru ıttır ve gıttını goruceksın cnm ıkın ıttırıken zaten delık genıslıcek baktınkı parmakla yapamıosun kulak copune pecete sa bı ıkıkat setrecle onuda prezervatıfe gecır jelle bolca ve aynı yontemı uygula ıkınarak ıttır cnm bugun bunları dene ve yarın sabahtan senden haber beklıoruzz
çok teşekkürler canım deneyecem ve yarın haberdar edicem sizleriserçe parmakla başla cnm güzelce kayganlaştır. eger tırnağından rahatsız olursan parmağına prezervatif geçirirsin aklında bulunsun
bak resmini koyuorm parmağını dimdik itme olurmu .Eki Görüntüle 811127 nerde takılırsan hemen sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?