Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım biz çoğumuz burdaki sitede birbirimize destek olarak yendik. burdaki yazılanları güzelce oku. ve burayı bırakma emin ol kısa zamanda yenersin.
ama en yakın zamanda parmak yada aparat egzerszlerine başlaman lazım. başta çok itici gelebilir ama hiç öle değil emn ol. egzerslere başlamaya kesin kararlıysan sana burdaki herkes yardımcı olur bilgilendirir.
aklına takılan ne olursa sor çekinme :)

Egzersiz yapmışmıydınız? Bugün doktora gittiğimde ilişki kesinlikle yasak dedi

düzenli olmamakla birlikte sorunumu farkeder farketmez yani yaklaşık 5 aydır egzersiz yapıyordum evet. parmakla başlayıp bakkal mumunu kalınlastırarak devam etmiştim. Egzersizler de psikolojimi oldukça rahatlattı tabii, oranın kapalı bir kutu olmadığını, ne kadar esnek olduğunu gösterdi bana..

ben nedensiz bi şekilde korkuyorum ve cesaret edemiyorum ama bi yerden başlamak istiyorum artık aslında baya okudum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum o yüzden en azından beni yönlendirmenizi istiyorum bu şekilde ne yapacağımı bilerek ilerlerim belki çok teşekkür ediyorum bu arada hemen ilgilendiğin için

arkadaşlardan bazıları doktora gidiyo egzersiz ödevi falan veriyo bu arkadaşların gittiği doktor herhangi bir psikologmu yoksa özel bir doktoru var mı

içinizden biri bi liste hazırlayabilirmi tablo şeklinde.kim hangi aşamada bu ay kim gelin oldu falan.daha teşvik olur diye düşünüyorum.
önceden bu listeyi hazırlayan arkadaş vardı şimdi göremiyorum ama faydası oluyo

merhaba canımaramıza hosgeldın ınan doktora ıykı gıtmıosun cunku bosuna para harcamıs olcaktın burası aynı doktorun verdığı seylerı verıyor zaten.bız hepımız sana yardımcı olucaz melısa arkadasımız yazmıs sana zaten.bence sen ılk once bugun aynayı karsına al vajınanı ıncele ıkın ıkındığın zaman delığın acıldığını gor yerını belırle yarında egzersızlere baslarsan bızım yonlendırmemızle olurmu

canm ben yenmeden önce bu siteyi hep okudum egzersz bana çok uzak geliyordu hep olur die egzersz yapmadan yenmeye çalışıyordum...ama boşuna vakit kaybetmişim.
inan korkacak gerçekten bişey yok çünkü bu beynimizin bi oyunu inan...
egzersizlerini parmaklada yada evde hazırladığın aparatla yapabilirsin. sana hangisi daha rahat gelecekse.kendini hangisinde daha rahat hissedeceksen.en başta kendine kayganlaştırıcı jel al. okey inkinide alabilirisn. bebek yağı kullanan arkadşlarmızda var:)
parmağınla yapacaksan serçe parmağından başla. sonrasıda diğer parmaklarına geçeceksin.
ama parmağmla yapamam diyorsan kulak çubuğuna peçete sar üstünüde streçle. kalem kalınlığında bişi oluo. kayganlaştırıcı ile egzerszlere başla cnm. sakın ama sakın korkma. ilk egzerszde ilk aparatı yada parmağını alabildiğini görünce öyle umutlanac öle güzel ilerleyeceksinki yetrki vazgeçme. başka şansımız olmuo çünkü:13::13::13::13::13:
evdeysen şuan bile başla bence ve bizi adım adım haberar et aklna takılanı hemen sor cnm

çok teşekkürler inanın çok ihtiyacım var elimden geleni yapıcam tam olarak buna ihtiyacım var sizin önerdiklerinizi gün gün uygulamak istiyorum ve bu gün başlıyorum .

çok teşekkürler inanın çok ihtiyacım var elimden geleni yapıcam tam olarak buna ihtiyacım var sizin önerdiklerinizi gün gün uygulamak istiyorum ve bu gün başlıyorum .

nekadar cabuk baslarsan okadar guzel canım ınankı azımlı olursan en gec 1 aya bunu hallederız yeterkı yapcağına ınan ve egzersızlerı bırakma bız hep yanında olucaz zaten.egzersız yapmak canını sıkabılır ıstmeyebılırsın bızde oleydık ama onla basardık ınan ılk parağını soktuğunla cok mutlu olucaksınn esın ıcın kendın ıcın azımlı davran ve kısa zamanda senıde gelın edelım burda

süpersin cnm işte bu:13:
bak incecik apartı yada parmağını 1 kez almayı başar nası mutlu olcaksın umutlanacaksın emin ol
avesranın dediği gibi aynayı al karşına ıkın deliğin açıldığını göreceksin aparatı yada parmağını düz değil popo yönüne doğru eğimli it olurmu anlamadğn bişey olursa sor hemen
bizide haberdar et gelişmelerden

Son düzenleme:

inan bunu çok istiyorum ben de eşimle çok büyük hayallerle evlendim ama kabusa dönüştü biz hala çok mutluyuz ama eksiğiz artık tam olmak istiyoruz bu arada ben her gün seni burda bulabilirmiyim yani nasıl iletişime geçicemi bilmiyorum daha çok yeniyim bu formda

canım melısa -akla ben haftaıcı sureklı burdayızz aksama kadar ama bız olmasak bıle herkes sana yardımcı olucak zaten emın ol sen yeterkı yaptın hersyeı buraya yaz

tamamdır ben bu söylediklerinizi bu gün deneyecem ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama deneyecem serçe parmaktan mı başlamalıyım peki ?

tamamdır ben bu söylediklerinizi bu gün deneyecem ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama deneyecem serçe parmaktan mı başlamalıyım peki ?

ellerını guzelce yıka serce parmağını ıyıce jelle ve delığe yasla baska yone doğru bak panık yapmadan popo yonune doğru ıttır ve gıttını goruceksın cnm ıkın ıttırıken zaten delık genıslıcek baktınkı parmakla yapamıosun kulak copune pecete sa bı ıkıkat setrecle onuda prezervatıfe gecır jelle bolca ve aynı yontemı uygula ıkınarak ıttır cnm bugun bunları dene ve yarın sabahtan senden haber beklıoruzz

serçe parmakla başla cnm güzelce kayganlaştır. eger tırnağından rahatsız olursan parmağına prezervatif geçirirsin aklında bulunsun
bak resmini koyuorm parmağını dimdik itme olurmu .Eki Görüntüle 811127 nerde takılırsan hemen sor.

tamam canım aynen uygulayacam söylediklerini yarın da ilk fırsatta ne kadarını yapabildiğimi paylaşıcam çoookkk teşekkürler iyiki burdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…