Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnce bekle buyuk ihtimalle kizlik zari zedelnmis olabilr kndini kastiysan

canım zarın yırtılmıştr muhtemelen 1 gün bekle istersen

canım benim çok mutlu oldum iyiki geri dönmüşsün Allah korusun , sen çok mantıklı çok akıllı ve çok güçlü bir insan olduğunu göstermiş oldun,helal olsun sana o sinirli halinde bile doğru kararı verebilmişsin.ve çok geçmiş olsun Allah bundan sonra herşeyi hakkında hayırlı ve güzel etsin arkadaşım. yoğunluktan nerelerdesin diye msj yazamadığım içinde hakkını helal et

canım eş denemesi kesinlikle yapmayın diye bir olay yok, geriyede gitmezsin ayrıca, sadece sende eşinde henüz belkide hazır değiliz ama olursada süper olur diye düşünürseniz, olmazsa sorun etmeyip tam gaz devam ederseniz sorun olmaz, beyin bir kere birşeyi kabul etti ve öğrendi ya artık geriye gitmez merak etme, sadece moralini bozmak yok, o zaman geriye gidersin işte, anlaştık mı?

canım benim afedersin üstte deneyene kadar , gözümde hep çivili koltuktu sanki ama üste çıkınca sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi oturdum sonra düşün çivide senin koltukta, ne korkuyosun de kendine

Son düzenleme:
başardım sanırım çok mutluyum bugun ilk defa iki parmagın yarısını aldım yolunu buldu onu farkettim.2 parmagımı makas yapıp streç filime sardım iyice yagladım yarısına kadar aldım yanma çok oldu bide zamanım çok kısıtlıydı diye fazla ilerletemedim ama olcak sanırım:)şimdi 3 parmaga geçebilirmiyim?yoksa acele etmeyeyimmi?

Slm cnm cok sevindim senin adina bnce iki parmkda iyice alis tamamini al snra uce gec

arkadaşlar ben hep parmakla çalışıyorum. orta parmağımın 1 boğumdan biraz fazlası kadarını alabiliyorum 2 boğum yapamadım 1 haftadır uğraşıyorum. aparat olayını hiç yapamıyorum zaten parmakla daha rahatım. şimdi sormak istediğim 2 soru var:
1) sadece parmak egzersizleriyle bu illeti yenebilirmiyim yoksa aparata geçmem zorunlumu? çünkü burdaki çoğu arkadaş aparatla çalışıyor cm cm ilerliyorlar ama ben yapamıyorum o şekilde.
2) bir de ben orta parmağımı sokarken gitgel yapabiliyorum ama 1 boğumdan biraz fazla ilerliyor niye 2 boğum sokamıyorum bilmiyorum pop yönünede ittiriyorum nefeste alıp veriyorum yok yine olmuyor. bi taktik fln varmı önerceğiniz takılıp kaldım??

Slm cnm oncelikle 1.soruna cvp vereyim bn bes yildir evliyim ve 3 dk.degistrdim ucude parmk egzersizi veriyodu aparatlarla egzrsiz vermedi bna parmklarin ucunude rahatlkla yaptiktan snra p...se gecin diyodu tedavi bitiyodu bn uc parmkda yaptim ama p....s yapamadm p...s korkumu yenemedm bi baska arkadasm bska dk.gtmis orda once parmklar snra mumdan boy boy aparatlar snrada p....s denemesi o arkads basrdi bnde onden apartlarini aldm bnde apartla deniycem ve oyle olucagna inaniyorm sn parmkla yaptktan snra p....s korkun yksa yapabilcegnie inaniyosan p...s gecersin 2.soru parmklar cok rahat giriyo sen tam yonunu ayarlayamadn sanirim parmagini vajinaya biraz sok snra asagiya dohru ittir zatn vajina cekiyo vakum gbi tamamn girdikten snra sanki parmagin bi bosluktayms gbi olcak bnde oyle olmstu yani basarilar:)

arkadaşlar merhaba ben egzersizlerime devam ediyorum bugün eşimle biraz deme yaptık normalde p...s vajinama değse bile çok agrılar oluyordu olmadı hatta biraz içeri girdi yine ağrı olmadı tamam olcaktı yapma dedim eşime daha hazır değilim yapamazsam yıkım olur diye düşündüm aslında hiç agrı yoktu ama dur dedim tam olcakken böye yüzlerim yandı umarım olur artık hissediyorum sona yaklaştım olcak ... sizce ne yapmalıyım eş denemesi mi ama kalın aparatlarla daha hiç denemedimmm..

tebrık edıyorum çok yaklaşmışsın, ama hıç ağrın olmadıgı halde beynın gene kontrolu ele gecırmış... aslnda bıtırmışsın bence... şunu unutmayalım, komur madenı kazısı değil bu, hergun bıraz bıraz ılerleyerek olmayabılıyor. o anı yakalamışken lütfen kullanın, erteleme hatasını ben yaptım, az olunca bırak dedım, az olunca bırak bırak bırak ... derken baktımkı bırak dedikçe yerımde sayıyorum, konsantre olmuşken devam edın ,aaaaa deyın içinizden, inceldıgın yerden kop be dıye bağırın içinizden, buraya kadar oldu hadi be kim tutar senı deyın .... bılmıom güdüleyın kendnzı bırakınca bişey olmuyor.. evet şimdi acı olmadgı için daha ıstekle deneyeceksnz bıdahakını.. ve bence sona yaklaştınız, sondasınız, sakın bırakmayın, eş denemesını bıdaha deneyın tavsıyem, yanı şu yıkım kelımesını atın kafanızdan.. bu yolda çalışmaya başladnz artık, illakı yeneceksınız, tabkı yıkımda olacak, olacakkı yendıgınızde sevınmenın tadı olsun,,, buguni, yarın, ertesı gun illakı yeneceksiniz,, egzersze devam edıp ertelemeyen herkes yenebılır, yenecek..

canım benim afedersin üstte deneyene kadar , gözümde hep çivili koltuktu sanki ama üste çıkınca sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi oturdum sonra düşün çivide senin koltukta, ne korkuyosun de kendine

benzetmeyi bile benzetebiliyorsun pess:) kendimi ruhen manen daha çok toparlayıp deniycem canım evimiz daha yeni boşaldı.soracaklarım var yinede.yazarım sana

nerelerdeydın sımaycım nezamndır aklımdasın benım.tatlım sen once egzersızlerını bıtır aparatla yapıosan 10 cnm parmakla yapıosan 3 parmağıda yap sonra zeytınyağıyla es denemesıne gecmenı tavsıye ederım egzersız durumunu sık sık yaz buraya senı yonelndırelım kuzum

Canım sen de benim gibi uzun yıllar bu illetle uğraşmışsın Ben de 7,5 yıl uğraştım. Buradaki arkadaşların yardımıyla ve inadımla yendim :):)

İtina ile gaz verilier canım her zaman

Parmak egzersizinde hangi aşamadasın ? 3 parmak 2 boğum alabiliyor musun?

3 parmaktan sonra iş bitmiştir zaten geçmişler ola

Sen benim yaşadığım korkuları aaah ah bir görseydin şu halime şaşırıp kalırdın

Bana göre aparatla egzersiz yapıldığı zaman p...in oraya girebileciğini beynimiz daha kolay edebiliyor. Sonuçta sert bir cisim ve bizden bir parça değil. Beyin de yavaş yavaş algılamaya ve korkularını yenmeye başlıyor.

Hadi egzersizlerine devam et de hangi aşamada olduğunu yaz buraya canım bekliyorum :):):)

Saol cnmm iste bndemi bi sorun var anlamadm bn uc parmk yapabiliyorum uc psrmk hepsi girmiyo zaten defign gbi iki boguma kadar oluyo yapiyorum ama p...s gelnce olmuyo malesf ins apartlarla halledicm evt seninkide uzunmus baya evllilign olsun kurtulmssun cok sukur darisi hepimizn basina cnmm cogu arkadasm parmklari yaptiktan snra oldu hepsi bn yapamadm nyse hayirlisi oolsun egzersize baslr baslamz yazicam burdan desyklern icn cok saol cnmm

Canım sen hemen aparata başla. Genişliği 10cm oluncaya kadar devam et. Daha sonra eş denemesine geç. Eş denemesinde iğne oyası gibi yavaş yavaş adım adım ilerle. İnan kontrol tamamen sen de olunca korkuların azalıyor Bence senin vajiyi yenmene çok az kaldı. İçimdeki sese güvenirim herzaman

MERHABA bende 1 aylık evliyim.psikyatr gidiyorum.ilk kulak çubuğuyla başladım çok rahattı sonra penis şeklinde aparat verdi kalın olmayan oda rahattı ama şimdi eni 4,5 cm civarındaki aparatı birtürlü sokamadım olmuyor neden öyle bana yardım edin ne yapmam lazım kaslarım gevşemiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…