- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.201
ya ben mumla çalışırken biraz zorlamıştım iki gün önce daha doğrusu kastım o yüzden azıcık yanma oldu sonrasında da pembe renkte akıntı gibi sanki bişeyler geldi ama miktarı çok çok az belki bir damla kadar o da zardan mı geldi acaba. hatta sonrasında hafif sızı yı hissettim ama dün yine egzersize devam ettim biraz yine acıdı orası bugün beklesem mi acaba
ya ben mumla çalışırken biraz zorlamıştım iki gün önce daha doğrusu kastım o yüzden azıcık yanma oldu sonrasında da pembe renkte akıntı gibi sanki bişeyler geldi ama miktarı çok çok az belki bir damla kadar o da zardan mı geldi acaba. hatta sonrasında hafif sızı yı hissettim ama dün yine egzersize devam ettim biraz yine acıdı orası bugün beklesem mi acaba
arkadaşlar herkese merhaba:)
çok çok çooook mutluyum:))) atlattım kurtuldum bu illetten:))
Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.
9 aylık evli olucam bikaç gün sonra ve 9 ayda yaşadıklarımı hepiniz biliosunuz o günleri anlatmıcam inşallah geride kaldı artık.
burda bana destek olan arkadaşlarıma özellikle de kkaderim e çok tşkr etmek istiorum. bana da bu derdi yaşayan herkese de gerçekten yardım etmeye çalışıyolar,Allah hepsinden razı olsun.ama ben hayata herşeye küstüm uzun süredir foruma girip burayı bile okuyamadım ağlamaktan. haftasonu eşimle yine büyük bi tartışma yaşadık,evi terk ettim çıktım boşanıcam artık ben yapamıorum bu işi diye.dışarda bikaç saat gezdim sonra birden karar verdim ben bu işi halledicem boşanııcaksam da ondan sonra boşanıcam diye.
eve gittim kararlıyım ya güya yapıcam acısa bile nekadar acıyabilir ki son bi kaç aydır düşüncem hep bu.ama tabi sonu hep hüsran.
sonra bi anda tamam dedim haydar dümen e gidelim,birden aradık, bi saat içinde apar topar gittik. ve sonuca gercekten inanamadım.
sakın yanlış anlamayın burda dr fln övmek değil amacım, tek sölemek istediğim bu iş sandığımız kadar zor değilmiş. ben beceriksizliğim güçlü olamayışım yüzünden dr da aradım çareyi ama inanın kendinize güvenin sonrası çok büyük huzur,çok büyük mutluluk .
son bi not: gerçekten acımıo:))) belki ufacık bi tavsiyem olabilir benim de. sıcak su buharına oturmak bana iyi geldi,belki sizlere de iyi gelir.
Allah hepinize bu mutluluğu,bu huzuru yaşatsın inş:)
Arkadaşlar ben eşimle 2 parmak 1 boğum egzersizini yaptıktan sonra eş denemesi yaptık ama yine olmadı ben ne zaman düzelicem daha kaç seans sürecek bu egzersizler doktor kesinlikle eş denemesi yapmayın diyor ama eşim doktoru dinlemek istemiyor bende şaşırdım şimdi eş denemesi yaparsak tedavi süreci bozulur mu? yada uzar mı?
helal olsun çiğdem:) kkaderimin benzetmelerinden biri bu da:) bana en çok uyan benzetme buydu.. gerçekten öyle bu hisleri bir yere bırakamıyorum hem benle hem beynime yerleşmiş.birkaç kez denedim başarısız olunca hevesim gidiyor.bu tüyolar için teşekkürler inşallah yenerim de ben de huzurlu olurum artık
kaderimm arkadaşım sana bişey sormam lazım özelden ms atamıyorum
başardım sanırım çok mutluyum bugun ilk defa iki parmagın yarısını aldım yolunu buldu onu farkettim.2 parmagımı makas yapıp streç filime sardım iyice yagladım yarısına kadar aldım yanma çok oldu bide zamanım çok kısıtlıydı diye fazla ilerletemedim ama olcak sanırım:)şimdi 3 parmaga geçebilirmiyim?yoksa acele etmeyeyimmi?
arkadaşlar ben hep parmakla çalışıyorum. orta parmağımın 1 boğumdan biraz fazlası kadarını alabiliyorum 2 boğum yapamadım 1 haftadır uğraşıyorum. aparat olayını hiç yapamıyorum zaten parmakla daha rahatım. şimdi sormak istediğim 2 soru var:
1) sadece parmak egzersizleriyle bu illeti yenebilirmiyim yoksa aparata geçmem zorunlumu? çünkü burdaki çoğu arkadaş aparatla çalışıyor cm cm ilerliyorlar ama ben yapamıyorum o şekilde.
2) bir de ben orta parmağımı sokarken gitgel yapabiliyorum ama 1 boğumdan biraz fazla ilerliyor niye 2 boğum sokamıyorum bilmiyorum pop yönünede ittiriyorum nefeste alıp veriyorum yok yine olmuyor. bi taktik fln varmı önerceğiniz takılıp kaldım??
arkadaşlar merhaba ben egzersizlerime devam ediyorum bugün eşimle biraz deme yaptık normalde p...s vajinama değse bile çok agrılar oluyordu olmadı hatta biraz içeri girdi yine ağrı olmadı tamam olcaktı yapma dedim eşime daha hazır değilim yapamazsam yıkım olur diye düşündüm aslında hiç agrı yoktu ama dur dedimtam olcakken böye yüzlerim yandı umarım olur artık hissediyorum sona yaklaştım olcak ... sizce ne yapmalıyım eş denemesi mi ama kalın aparatlarla daha hiç denemedimmm..
canım benim afedersin üstte deneyene kadar , gözümde hep çivili koltuktu sanki ama üste çıkınca sanki komşuya oturmaya gelmiş gibi oturdumsonra düşün çivide senin koltukta, ne korkuyosun de kendine
arkadaşlar merhaba ben egzersizlerime devam ediyorum bugün eşimle biraz deme yaptık normalde p...s vajinama değse bile çok agrılar oluyordu olmadı hatta biraz içeri girdi yine ağrı olmadı tamam olcaktı yapma dedim eşime daha hazır değilim yapamazsam yıkım olur diye düşündüm aslında hiç agrı yoktu ama dur dedimtam olcakken böye yüzlerim yandı umarım olur artık hissediyorum sona yaklaştım olcak ... sizce ne yapmalıyım eş denemesi mi ama kalın aparatlarla daha hiç denemedimmm..
Mraba bnde yni katldim bes yillk evliyim ve vajiliym malesf bn dk.faln cok gttim biturlu sona ulasamadm p.....s korkumu yenemiyorm bna ck buyuk geliyo parmak egzersizi yapiyorum rahatm ama vajina bna cok dar geliyo ayni zamnda oranin grnisleyn esnek bi organ oldugnuda biliyorm ama cesartim ypk isteaparatla deniycem artk p....s korkumu yenerim ins sen bu hastaligi atlatanlrdansin sanirm bnada gaz verirmisin:):)
Canım sen de benim gibi uzun yıllar bu illetle uğraşmışsınBen de 7,5 yıl uğraştım. Buradaki arkadaşların yardımıyla ve inadımla yendim :):)
İtina ile gaz verilier canım her zaman
Parmak egzersizinde hangi aşamadasın ? 3 parmak 2 boğum alabiliyor musun?
3 parmaktan sonra iş bitmiştir zaten geçmişler ola
Sen benim yaşadığım korkuları aaah ah bir görseydin şu halime şaşırıp kalırdın
Bana göre aparatla egzersiz yapıldığı zaman p...in oraya girebileciğini beynimiz daha kolay edebiliyor. Sonuçta sert bir cisim ve bizden bir parça değil. Beyin de yavaş yavaş algılamaya ve korkularını yenmeye başlıyor.
Hadi egzersizlerine devam et de hangi aşamada olduğunu yaz buraya canım bekliyorum :):):)
Saol cnmm iste bndemi bi sorun var anlamadm bn uc parmk yapabiliyorum uc psrmk hepsi girmiyo zaten defign gbi iki boguma kadar oluyo yapiyorum ama p...s gelnce olmuyo malesf ins apartlarla halledicm evt seninkide uzunmus baya evllilign olsun kurtulmssun cok sukur darisi hepimizn basina cnmm cogu arkadasm parmklari yaptiktan snra oldu hepsi bn yapamadm nyse hayirlisi oolsun egzersize baslr baslamz yazicam burdan desyklern icn cok saol cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?