- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.181
Umarım formdaki bütün arkadaşlarımız başarır ve en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz ve çevrenin bebek baskısından kurtuluruz.
arkadaşım üşengeçliği bırakıp evine git ve hemen başla egzersizlere bende ölürüm giremez diye korkarken 8 cm alıyorum hiçte acımıyor.öncelikle kendini beyin olarak yapabilceğine inandır burda herkez böyle ve bişerler yapmaya çalışıyor sende uğraş biraz lütfen.((( banada herkez çocuk diyor hadi sende uğraş biraz belki aynı anda yener bebiş haberlerimizi veririz ))))
canım egzersızlere baslamamana gercekten uzuldum umarım baslarsın egzersız olmadna yenmen ımkansız cocuk ıstıosan daha cok aızmlı ol bıranonce yenkı bebeın olsun canım..aparatta parmakta aynı gorevı yapıo sen bı aparata basla yapamazsan parmağa gecersın amaca su 15 gunde kendını ıyıce hazırlamak sonrada es denmesı
Arkadaşlar ben eşimle 2 parmak 1 boğum egzersizini yaptıktan sonra eş denemesi yaptık ama yine olmadı ben ne zaman düzelicem daha kaç seans sürecek bu egzersizler doktor kesinlikle eş denemesi yapmayın diyor ama eşim doktoru dinlemek istemiyor bende şaşırdım şimdi eş denemesi yaparsak tedavi süreci bozulur mu? yada uzar mı?
canım bence erken eş denemesi yapmışsınız. senin biraz daha çalışman lazım mum egzersizine geçmeni öneririm. eş denemesi başarısız olduğunda moral bozukluğu çok olduğu için doktor eş denemesi yapma diyordur. çünkü bu hastalığın en büyük düşmanı moral bozukluğu
Arkadaşlar ben eşimle 2 parmak 1 boğum egzersizini yaptıktan sonra eş denemesi yaptık ama yine olmadı ben ne zaman düzelicem daha kaç seans sürecek bu egzersizler doktor kesinlikle eş denemesi yapmayın diyor ama eşim doktoru dinlemek istemiyor bende şaşırdım şimdi eş denemesi yaparsak tedavi süreci bozulur mu? yada uzar mı?
Anladım hafta sonunda eş denemesi yaptığımızda az biraz ucu girmişti iki damla kan geldiğinden kızlık zarım gitmiş olabilir dedi arkadaşlar bende kızlık zarı gittiğini düşünerek deneme yapmamız tedavi olumsuz etkiler mi açısından sordum bu hastalıktan kurtulup anne olmayı çok istiyorum da
arkadaşım merhaba, öncelıkle panık yok, herkes farklı zamanlrda yenıyor, herkesın beynı farklı zamanlarda hazır oluyor, BEYNİ diyorum haddım olmadan doktora kızarak çunku herhangı özel saglık problemı yok ise bu işin takvımlık bir zamanı YOK... yok 8 cm den sonra yok 5 parmaktan sonra falan falan falan..... beynımız hazır olacak.. neden egzersiz yapılıyor ? neden kademe kademe? beynımız yavas yavaş kabul edıyor boylece.. korkunuz fazla oldugu için eş denemesi yapmayın demiş doktor galıba. seans uzatmak için dememiştir umarım.. gunahnı almak istemıyorum. siz her egzersız sonrası eş denemesınde başarısz olursanz yıkımınz buyuk olacaksa boyle dusunyorsanz yapmayın henuz. ama benim herkese tavsıyem kendnızı başarısz oldum dıye yıpratmayacaksanız eger eş denemelerini arada yapın. neden?? çunku BEYİN işi.... ben bakamıyordum dokunamıyordum bıle,, egzersizlerden ödüm çıkıyordu deneyemedım ,, ağlaya ağlaya burayı okuyordum, en başarısız zamanımda egzersız bıle yapmadan yendım( sdc kegel yaptım)...bunu söyleme sebebim ne zaman yenecegmızı bılemeyız... okuyun başaranları, hepsi en beklenmedık zamanda yenmiş.. tedavı surecı falan bozulmaz deneme yaparsanız bence yani... kas genişletme işlemi yapmıyorzki, beynı ınandırmaya calışıyoruz, eğer eşinizi ve sızı sürec ve sonuç yıpratmayacaksa eş denemesini yapın.. yoksa egzersizlere burayı da takıp ederek devam edın.. başaracağnıza inanın ama sakın sakın ertelemeyın... bu bir erteleme hastalığı unutmayın... gülümseyin sabredın :)
canım ucu girer normal benimde 2 parmak egzersizimde ucu giriyor tamammı olmuyor duvara tosluyodum :) bide zarın yırtıldı ise 3 gün ara vermeni öneririm orası biraz yara gibi oluyor iyileşsin. sonra mum egzersizine başla bilmiyorsan tarif edebiliriz burada
arkadaşım merhaba, öncelıkle panık yok, herkes farklı zamanlrda yenıyor, herkesın beynı farklı zamanlarda hazır oluyor, BEYNİ diyorum haddım olmadan doktora kızarak çunku herhangı özel saglık problemı yok ise bu işin takvımlık bir zamanı YOK... yok 8 cm den sonra yok 5 parmaktan sonra falan falan falan..... beynımız hazır olacak.. neden egzersiz yapılıyor ? neden kademe kademe? beynımız yavas yavaş kabul edıyor boylece.. korkunuz fazla oldugu için eş denemesi yapmayın demiş doktor galıba. seans uzatmak için dememiştir umarım.. gunahnı almak istemıyorum. siz her egzersız sonrası eş denemesınde başarısz olursanz yıkımınz buyuk olacaksa boyle dusunyorsanz yapmayın henuz. ama benim herkese tavsıyem kendnızı başarısz oldum dıye yıpratmayacaksanız eger eş denemelerini arada yapın. neden?? çunku BEYİN işi.... ben bakamıyordum dokunamıyordum bıle,, egzersizlerden ödüm çıkıyordu deneyemedım ,, ağlaya ağlaya burayı okuyordum, en başarısız zamanımda egzersız bıle yapmadan yendım( sdc kegel yaptım)...bunu söyleme sebebim ne zaman yenecegmızı bılemeyız... okuyun başaranları, hepsi en beklenmedık zamanda yenmiş.. tedavı surecı falan bozulmaz deneme yaparsanız bence yani... kas genişletme işlemi yapmıyorzki, beynı ınandırmaya calışıyoruz, eğer eşinizi ve sızı sürec ve sonuç yıpratmayacaksa eş denemesini yapın.. yoksa egzersizlere burayı da takıp ederek devam edın.. başaracağnıza inanın ama sakın sakın ertelemeyın... bu bir erteleme hastalığı unutmayın... gülümseyin sabredın :)
Merhaba Canim ne mutlu sana basarmisin hemde egsersiz yapmadan Kegel yaptim diyorsun nasil yaptin söylermisiniz lutfen
Bnde de mumlar var iste boy boy p...s gbi bi ark.aldm oda prezervatifle denems iste cesart edemiyorm biturlu baslayamiyorm ck basit geliyo p...s almk ama esimin p...s gornce yapamam gbi geliyo bnmi boyleym herksmi anlamadm:)bn yaklask iki sene once parmk egzrsizi yapmaya bsladim capada tedavi gorurkn orda bna bi azim gldi herks yapmsti parmagi eve gidr gitmz hemn yapicm dedm eve geldigm gbi denemeye basladm hemnde yaptim bi mtlu oldm bi mtlu oldm anlatamam yani kndi parmagmla yapnca esimede izin vermstim rahat olmstu smdi mumdan aparat denersem dedm belki esimlede rahat olur dedim :)
Eşim egzersizde parmağımı alabildiğim için p... alabileceğimi düşünüyor. 5 yıllık evliyiz adamda yorulmuş olabilir beklemekten
evet canım muhakkak dene faydasını illa göreceksin. ben mumla çalıştıktan sonra eşimle deneme yaptığımda farkı gördüm. orası daha açık daha geniş oluyo çünkü.düşünsene mumla kademe kademe çalışarak penis boyuna getiriyoruz o giriyorsa diğeri neden girmesin. benimkinin şimdiki kalınlığı 10cm falan ve diğerlerine öyle fazla bişey de çalışmadım 1 hafta falan. 5ten 7ye 7den 10a geçtim:) bu biraz kalın oldu rahatsız ediyo zaten hepsi girmiyo. e diğerleri de öyle başladı sonra alıştım. o yüzden hergün düzenli çalışma yapmak gerekiyor kesinlikle gün atlama sen de ara verince korkuyorsun sanki.
Kızlar merhaba
Geçmişi okudum da egzersizlere tam gaz devam ediliyor :) Böyle devam ederseniz haftasonu yeni gelinler çoğalır
Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?