Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

genişli 10 cm mi? benim denedğim 5 cm vivarı sokamıyorum delik küçücük girmiyor ne yapmam lazım

slm arada yazıyorum canım ama ne zmandır senlede hiç denk gelmedik daha 10 cm ile yapmadım ama diğer aparatlarda fena değil ii gidiyor arada parmak ilede yapıyorum 2 parmakta sorun yok 3 lede yapıyorum ama yanma oluyor gelgitler yapamıyorum zaten burası olmasa ben hiç bu işe başlamayacaktım şimde umudum var inş. fırsatcı dokorlara gerek kalmayacak ..şimdi ben aparat olrak 6cm ile biraz korkarak çalışıyorum ..

genişli 10 cm mi? benim denedğim 5 cm vivarı sokamıyorum delik küçücük girmiyor ne yapmam lazım

Canım egzersizden önce ılık suyla duş alıp vücudunu gevşet. Daha sonra aparatı vajinanana yavaş yavaş yerleştir.Ama bunları yaparken sakin ol ki kasların sıkılaşmasın. İllaki o aparat oraya girecek çünkü burada 13-14 cmle egzersiz yapanlar oldu Aparatı vajinanın ucuna yerleştir ve popo yönüne doğru yavaş yavaş ittir canım. Nefes egzersizlerini unutma. Burundan deriiiin nefes al ve ağızdan verirken aparatı ittir. Bi de böyle dene tatlım. Takıldığın yer olursa yaz buraya biz sana yardımcı oluruz

cok guzel gıdıosun canım ozaman aparatı bıraz daha kalınlastır senın basarmana cok az kalmıs egzersızleırnı bıtır bana haber ver es denemsınden once sana bazı seler solıcem ona gore es denmesını uygularsın cnm yararı olur haberleırnı beklıorum

Hicbir sey yapamiyorum korkmak disinda2yillik evliyim ama esimle birlikte olamadik.O asamaya gelince cok korkuyorum denettirmiyorum bile.

Canım o zaman bugün hemen çalışmalara başlıyorsun artık ertelemek yok :)

Hemen eczaneye gidiyorsun ve kayganlaştırıcı jel ve prezervatif alıyorsun Benim gleitgelen jelini kullanmıştım. Hijyene dikkat ediyoruz unutmayalım lütfen

Daha sonra eve geldiğin zaman ılık suyla duş al ve egzersizlere başla canım.

İlk egzersize serçe parmakla başlayalım. Parmağını jelle ve yavaş yavaş vajinana yerleştir canım. Bunları yaparken gaayet sakin ol Kendini sıkmadan ama tatlım :)

Hadi başla ve aşamalarını bize yaz. Bekliyorum buralardayım

Evde jelim var marketten alinma olurmu?bide bir iki gune regl gunum.Simdi baslayip ara versemmi yoksa bittikten sonrami baslamaliyim?

Evde jelin varsa onu kullan farketmez.

Eğer ağrı veya sancın yoksa ben başlamanı tavsiye ederim egzersize. Eğer reglin bitmesini beklersen yine vazgeçebilirsin. En azından birşeyleri yapabildiğini görürsen reglden sonra daha bir hırsla devam edersin. Zaten reglden sonra vajina kasları açılmış oluyor ve egzersizin süreside kısalıyor. Belkide reglen birkaç gün sonra bu illeti yenmiş olursun. Bence vakit kaybetmeden hemen başla tatlım :)

Insallah,pek ummuyorum amacanim bir sey daha parmagimi sokabilecegimi dusunemiyorum o hissiyat rahatsiz etcek gibi baska deneyebilecegim ne önerirsin ince?Ve son olarak hala kizlik zarim var nasil olcak oda beni korkutuyr sanki o olmasa oluverecek gibi hissediyorum.

Cok sapl cnm hemn basliycam ins asicam burdada yazicam adim adim:)

Canım o zaman birkaçtane kulak çöpünü brleştirerek streç filmle sar ve daha sonra prezervatife geçir ve jellerek onu vajinaya yerleştirmeye çalış. bu şekilde de başlayabilrsin egzersize :)

Son düzenleme:
canım ciddende yönünü yanlış yapıyormuşum bugün 2. boğuma kadar soktum çok rahat girdi meğersem vajina girişi pop yönüne doğru baya aşağıdaymış çok teşekkürler :)

şuan var ya inanılmaz mutluyum parmak egzersizleri yapıyorum 2 haftadır. orta parmak 2.boğumu bitürlü yapamamıştım meğersem yanlış yöne sokuyormuşum dik bi şekilde.. ki burda o kadar okudum pop yönüne doğru diye ama taş kafa işte daha yeni dank etti. meğersem biraz daha aşağıya doğru sokmam lazımmış. demin parmağımı eğimli bir şekilde popo yönüne doğru soktum ve çok rahat girdi inanamadım şok oldum resmen kocaman bi boşluk var orda! eşimle yapmış gbi sevindim evde resmen zıp zıp zıpladım :)))

canım saol aparatım tüp şeklinde çapı 8 cm zorlanmam normalmi sizde zorlanmışmıydınız yoksa çok rahat girmesimi gerekiyor

merhabalar herkese ben 2.5 aylık evliyim eşimle severek evlendik bizm ilk gecemiz hala olmadı ((aslında çok korkmuyorum ama engelleyemiyorum kasılıyorum kasılmaların önüne geçemiyorum sanki kapalı bir kutudan girmeye çalışır gibi baskı çok oluyor daha grme bile olmadan eşim ben üzülüyorum diye elle gelmek stiyor.her türlü destekte bulunuyor bir ömür ilişki olmadanda yaşarım diyor ama ben kendimi bir kadın bir bayan olarak hissetmiyorum psikolojim bozuldu sürekli düşünmekten migren geçmemeye başladı bir jınekologa gittim psikolojiye yönlendirdi burdada o yok:))) sizin deneyimlerinizden parmak egzersizi yapayım dedim elimi oraya atamıyorum bile velhasılı kelam olmuyor....
aydındaki vajınusmus klınıgı murat ulusoyla konuştum 3 günlük tedavi için 5 milyar istedi biraz öncede malatya daki übeyt akçin diye bi doktorla konuştum vajınusmus tedavisi yapıyormus 2 haftalık seans için 1 milyar istedi kesin çözüm dedi sizce ne yapmalıyım

canım saol aparatım tüp şeklinde çapı 8 cm zorlanmam normalmi sizde zorlanmışmıydınız yoksa çok rahat girmesimi gerekiyor

Canım en son hangi egzersizi yaptın ? İlk başlangıç için 8 cm biraz fazla.

Ben 2 parmaktan sonra mumla devam etmiştim. İlk başlarda zorlandım fakat buradaki arkadaşların söylediklerini uygulayınca daha kolay oldu.

Canım hoşgeldin

İnan bana doktorlar da burda bizim söylediklerimizi uyguluyorlar. Farklı bir yöntemi yok yani bunun

Sen yeter ki başlamaya karar ver bizler sana yardımcı oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…