- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.221
Canım sen hemen aparata başla. Genişliği 10cm oluncaya kadar devam et. Daha sonra eş denemesine geç. Eş denemesinde iğne oyası gibi yavaş yavaş adım adım ilerle. İnan kontrol tamamen sen de olunca korkuların azalıyorBence senin vajiyi yenmene çok az kaldı. İçimdeki sese güvenirim herzaman
slm arada yazıyorum canım ama ne zmandır senlede hiç denk gelmedik daha 10 cm ile yapmadım ama diğer aparatlarda fena değil ii gidiyor arada parmak ilede yapıyorum 2 parmakta sorun yok 3 lede yapıyorum ama yanma oluyor gelgitler yapamıyorum zaten burası olmasa ben hiç bu işe başlamayacaktım şimde umudum var inş. fırsatcı dokorlara gerek kalmayacak ..şimdi ben aparat olrak 6cm ile biraz korkarak çalışıyorum ..nerelerdeydın sımaycım nezamndır aklımdasın benım.tatlım sen once egzersızlerını bıtır aparatla yapıosan 10 cnm parmakla yapıosan 3 parmağıda yap sonra zeytınyağıyla es denemesıne gecmenı tavsıye ederım egzersız durumunu sık sık yaz buraya senı yonelndırelım kuzum
genişli 10 cm mi? benim denedğim 5 cm vivarı sokamıyorum delik küçücük girmiyor ne yapmam lazım
Slm kizlar,Bendede ayni dert var yenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
slm arada yazıyorum canım ama ne zmandır senlede hiç denk gelmedik daha 10 cm ile yapmadım ama diğer aparatlarda fena değil ii gidiyor arada parmak ilede yapıyorum 2 parmakta sorun yok 3 lede yapıyorum ama yanma oluyor gelgitler yapamıyorum zaten burası olmasa ben hiç bu işe başlamayacaktım şimde umudum var inş. fırsatcı dokorlara gerek kalmayacak ..şimdi ben aparat olrak 6cm ile biraz korkarak çalışıyorum ..
Hicbir sey yapamiyorum korkmak disinda2yillik evliyim ama esimle birlikte olamadik.O asamaya gelince cok korkuyorum denettirmiyorum bile.
Evde jelim var marketten alinma olurmu?bide bir iki gune regl gunum.Simdi baslayip ara versemmi yoksa bittikten sonrami baslamaliyim?
Canım sen hemen aparata başla. Genişliği 10cm oluncaya kadar devam et. Daha sonra eş denemesine geç. Eş denemesinde iğne oyası gibi yavaş yavaş adım adım ilerle. İnan kontrol tamamen sen de olunca korkuların azalıyorBence senin vajiyi yenmene çok az kaldı. İçimdeki sese güvenirim herzaman
Insallah,pek ummuyorum amacanim bir sey daha parmagimi sokabilecegimi dusunemiyorum o hissiyat rahatsiz etcek gibi baska deneyebilecegim ne önerirsin ince?Ve son olarak hala kizlik zarim var nasil olcak oda beni korkutuyr sanki o olmasa oluverecek gibi hissediyorum.
canım ciddende yönünü yanlış yapıyormuşum bugün 2. boğuma kadar soktum çok rahat girdi meğersem vajina girişi pop yönüne doğru baya aşağıdaymış çok teşekkürler :)Slm cnm oncelikle 1.soruna cvp vereyim bn bes yildir evliyim ve 3 dk.degistrdim ucude parmk egzersizi veriyodu aparatlarla egzrsiz vermedi bna parmklarin ucunude rahatlkla yaptiktan snra p...se gecin diyodu tedavi bitiyodu bn uc parmkda yaptim ama p....s yapamadm p...s korkumu yenemedm bi baska arkadasm bska dk.gtmis orda once parmklar snra mumdan boy boy aparatlar snrada p....s denemesi o arkads basrdi bnde onden apartlarini aldm bnde apartla deniycem ve oyle olucagna inaniyorm sn parmkla yaptktan snra p....s korkun yksa yapabilcegnie inaniyosan p...s gecersin 2.soru parmklar cok rahat giriyo sen tam yonunu ayarlayamadn sanirim parmagini vajinaya biraz sok snra asagiya dohru ittir zatn vajina cekiyo vakum gbi tamamn girdikten snra sanki parmagin bi bosluktayms gbi olcak bnde oyle olmstu yani basarilar:)
Canım egzersizden önce ılık suyla duş alıp vücudunu gevşet. Daha sonra aparatı vajinanana yavaş yavaş yerleştir.Ama bunları yaparken sakin ol ki kasların sıkılaşmasın. İllaki o aparat oraya girecek çünkü burada 13-14 cmle egzersiz yapanlar olduAparatı vajinanın ucuna yerleştir ve popo yönüne doğru yavaş yavaş ittir canım. Nefes egzersizlerini unutma. Burundan deriiiin nefes al ve ağızdan verirken aparatı ittir. Bi de böyle dene tatlım. Takıldığın yer olursa yaz buraya biz sana yardımcı oluruz
canım saol aparatım tüp şeklinde çapı 8 cm zorlanmam normalmi sizde zorlanmışmıydınız yoksa çok rahat girmesimi gerekiyor
merhabalar herkese ben 2.5 aylık evliyim eşimle severek evlendik bizm ilk gecemiz hala olmadı((aslında çok korkmuyorum ama engelleyemiyorum kasılıyorum kasılmaların önüne geçemiyorum sanki kapalı bir kutudan girmeye çalışır gibi baskı çok oluyor daha grme bile olmadan eşim ben üzülüyorum diye elle gelmek stiyor.her türlü destekte bulunuyor bir ömür ilişki olmadanda yaşarım diyor ama ben kendimi bir kadın bir bayan olarak hissetmiyorum psikolojim bozuldu sürekli düşünmekten migren geçmemeye başladı bir jınekologa gittim psikolojiye yönlendirdi burdada o yok:))) sizin deneyimlerinizden parmak egzersizi yapayım dedim elimi oraya atamıyorum bile velhasılı kelam olmuyor....
aydındaki vajınusmus klınıgı murat ulusoyla konuştum 3 günlük tedavi için 5 milyar istedi biraz öncede malatya daki übeyt akçin diye bi doktorla konuştum vajınusmus tedavisi yapıyormus 2 haftalık seans için 1 milyar istedi kesin çözüm dedi sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?