Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kizlar coook mutluyum esimle denedik busabah ilk defa ve yarisina kadar aldim ins devami gelir hala inanamiyorm cok klise olcak ama gercekten ne aci ne kanama hicbisey yok bijere denedik yariya kadar aldim cikardik git gel yapmadik bes senem bisuna gecmis hayatimn en guzel gunleri zehir gibiydi her gece aglayarak uyuyodum bide disariya karsi mutluymus gbi hersey yolundaymis gbi rol yapmk bni mahvetti ama bn dort duvar icnde neler yasadim bosanmayi cok istedim esimn yasi bnden biraz biyuk 8-9yas var aramzda onun baba olmasi icn birakmadi bni hep destek oldu bna tabi ilk evlndigimzde cok kirdi bni ama snra bunun bi hastalk oldugnu anladi nyse kizlar simdilk yarisini aldim git gelde yapmadim ama olucak olmamasi icn hic bi neden yok cesart cesart tamamn spontan gelisti hic aklimzda yktu snra esimle yaknlastik herzamnki gbi surtunme yoluyla rahtliycakti esim icmden dedim denesmmi acaba snra bosver dedm simdi hazir degilim snra bi cesart geldi bna kizlar allah tarafndanmi bilmiyorm dur dedm esime deniycem ustteki pozisyonda deneym dedm cesart edemedim bacaklarmda yorldu snra yatagin ucuna yattim esim ayakta hic kasilmadim sanki apartla yapiyomus gbi p...s vajina agzina goturdum ve ikindim sadece ikndim nefes alip verdim esime dedm yavas yavas gel iste okadar oldu inanin hic bisey yok bn hep yaziyodum on cm aparttayim esimn p...s kalin korkuyorm yapamam diye diyodum 13cm apart yapip alisip snra es denemesi yapicm demistim gerk kalmadi artk p...sle devam edicem yavs yavs p...sle alisicam ins tamamn olr duzene girer ve bebek olur kizlar buranin cok faydasi var burayi birakmayin destek olan herkese cok teskkr ederim

Tebrikler Canim cok sevindim insallah bende yaparim yani zor girmedi deme benimkide buyuk Kalin insallah olur aci yok yani oh bunu senden duymak Iyi Canim Benim esimde 9 yas buyuk benden insallah yapalimda baba olur oda

Tebrikler Canim cok sevindim insallah bende yaparim yani zor girmedi deme benimkide buyuk Kalin insallah olur aci yok yani oh bunu senden duymak Iyi Canim Benim esimde 9 yas buyuk benden insallah yapalimda baba olur oda

olurlar ins cnm gercekten hicbisey yok ins devami gelir aci faln yok gercekten bibaski oda aci faln deil bi his sadece giruyo ama snki girmiyo zannediyosun hisstmedim cnku hep azda olsa aci olur acir sert bisey diye inanmisiz dusunuyorzya hic ole deil cikarirken daha iyi anladim girdigini bide gerckten apart ve parmktan daha kolay bide sadece ikin cok raht oluyo bn yaptiysam herkes yapar gercekten bn cok zor bi vakaydim rabbime sukurler olsn ins devami gelck bn gerckten hic yapamam zannediyodum biyle olup gitcm hic mutlu olamiycam zannediyodm herkes yapicak bnu untmayin burayi birakmayin gerckten cesart aliyo burdan insan bide egzersiz baska yolu yok soyle dysunun hepimz mutfakta yemkdi salataydi yapiyorz bazen nebilim mesela domats falan dograrken parmk faln kesiliyo dimi nasil aciyo sizliyo inanin p...s girince parmk kesigi kadar bile degil hic bisy yok

tebrik ederimm :) gözünaydın :) bundan sonra p... denemelrni düzenli aralıklarla yapmanı tavsiye ediyorm, bir kere anladın artık neymiş ne değilmiş, sonrası çok kolay hadi geçmiş olsun :) :)

Benim Icin dua et lutfen u aksam deniyecem sana yazarim denedikten so ra oldumu Canim dua et insallah olur ikincam evet o Hiz gitmior girmior gibi delik yokmus gibi olur evet

slm kızlar size 3 ay önce yazmıştım aynı hastalıkdan yakınmıştım ben kurtuldum hemde dr gitmeden hiç korkulacak bişi yok hatta ilk denememde hamile kaldım şuan 1 aylık hamileryim sizlerede yardımcı olabilirim

herkese merhaba.ben 2 aylık eliyim.fakat ne zaman denediysek eşimle birlikte olamadık.daha doğrusu hep çok korktm ve cesaretim geldiğindede hep istemsiz olarak kasıldım.bunun sebebini internetten araştırdığımda vajinismus denen hastalıkla karşılaştım.daha sonrada bu siteyi gördm ve yalnız olmadığım için çok rahatladım.çoğu kişinin mesajlarını okudum ve hepside benim düşüncelerime ve yaşadıklarıma çok yakın geldi.bu hastalığın giderek geçmeyeceğini hatta ne kadar ertelirse o kadar uzayacağını anladım ve çok geç olmadan kurtulmaya karar verdim.bu aşamada sizlerden yardım ve önerilerinize ihtiyacım var.lütfen bana destek olurmusunuz?ne yapmam gerekiyo.yalnış birşey yapmak istemiyorum.şimdiden teşekkürler.

mirayada merhaba ben yeni üye oldum.herkes gibi bende aynı dertten müzdaribim .banada yardımcı olabilirsen çok sevinirim. bir gün bende herkes gibi bu sıkıntıyı atlatmak istiyorum.daha fazla geç olmadan çabaamam lazım.teşekkürler.

Benim Icin dua et lutfen u aksam deniyecem sana yazarim denedikten so ra oldumu Canim dua et insallah olur ikincam evet o Hiz gitmior girmior gibi delik yokmus gibi olur evet

dualarim seninle cnm bnde bu aksam deniycem ins sorunsuz gecer sadece ikin bska bisy yapmana gerk yok cok kolay oluyo cnm basarilar

tebrik ederimm :) gözünaydın :) bundan sonra p... denemelrni düzenli aralıklarla yapmanı tavsiye ediyorm, bir kere anladın artık neymiş ne değilmiş, sonrası çok kolay hadi geçmiş olsun :) :)

cok teskkur ederim cnm ins devami gelir ve alisirim buaksamda deniycem tamamini alicam ins

slm cnm oncelikle ne guzel evliligunin basnda halltmeye baslamissin burayi birkma cvp mutlaka bulursun su bayram telasi bitsin gelir herkes bnde dun yendim gbi ins devami gelir cnm sen ne durumdasin bakabiliyomusn dokunabiliyomusn bnlari yapamiyosan bi sure ayna karsisnda incele vucudunu vajeninin ikin deligin acildigini goreceksin eger dokunabiliyosan hemn egzersize bsla derim bu hastalktan kurtulmk istiyosan egzersiz yapmk zorndasin yni yaptikca korkularndan kurtuluyosun cnm kafanin takildigi merak ettigin seyleri sor burda mtlaka cvp bulacaksin elimizden geleni yaparz

Tebrik ederim canim

Tabiki olurum ama esinin destegi cok onemli cunku uygulamalar ikinizle beraber ilucak adetin bitince bana yaz hemrn ilk ne yaoman gerektigini yazayim

banada yardım edermisşn ?özelden yazamadım ama sen özelden msj atarsan bana sevinirim en son 9 cm aparatı aldım ama daha bişeyler düzelmedi sanırım napmam gerek bundan sonra

banada yardım edermisşn ?özelden yazamadım ama sen özelden msj atarsan bana sevinirim en son 9 cm aparatı aldım ama daha bişeyler düzelmedi sanırım napmam gerek bundan sonra

Canim benim aparat nedir ya 9 cm dedigin aparat esinin p...sinden daha kotu bilesin.bak can8m ben acik k9nusurum.birak aparati maparati oyle olmaz.esininkini aparat say gene sen yonet ne nediyosan o olsun.oncelikle esinin p...sine bebek yagi sur.sonra sen nefes alip verme islemini biliyorsundur ayni sekilde esine goz isaretinde nefe al verirken isareti ver kocana yavasta ileri ittirsin.ama sen tamam dedigin yerde duracak.emin ol orda duvar yok bildigin bosluk yani.bak bunu dene hemen bana msj at cok kolay yeminederim.ve tek dusuncen ben bunu yapicam olsun hadi bi cesaret gulum sen yaparsin 9cm alan esininkini hayli hayli alir.cunku aparat kiyrimsiz ama esininki senin sekline gore degisiyor hadi cesaretttttt

Canim gözün aydin cok sükür kurtuldun.darisi bize insallah...

selam mirayada ben özelden msj atamıyorum ama senden o bilgileri almayı çok istiyorum bana anlatabilir misin acaba. herkesten aynı msjı almışsın okuduğum kadarıyla ama bana da kopyala yapıştır yaparsan çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…