Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim gözün aydin cok sükür kurtuldun.darisi bize insallah...

merhaba bende sizinle aynı durumdayım sadece p.. yarısını yada yarısından biraz fazla alabiliyorum sadece okadar ileri git gel yapmasına izin veremiyorum bir türlü anlayamıyorum kendimi ne olacak halim aynı durumda olunca yazmak istedim size allah yardımcınız olsun

dualarim seninle cnm bnde bu aksam deniycem ins sorunsuz gecer sadece ikin bska bisy yapmana gerk yok cok kolay oluyo cnm basarilar

Canim saol neyaptin sen deniyecem demistin neyaptin Ben daha denemedim ama herkes herseyden kolay diyorlar dogrumu ve aci olsada hemen gecer diyorlar evet aslinda hayatta ne acilar var allah vermesin bu hic birsey degil Öle degilmi haberlerini bekliorum Canim äptum

bende aynı dertten muzdariptim 3 hafta yaşadım bu korkuyu sonra bu site sayesinde aştım bunu..inan bana olduktan sonra güleceksin ne abartmışım diyeceksin:) kontrol sen de olsun ve acele etmeden yavaş yavaş olmasını sağla..gıdım gıdım olmuştu benim ki sürekli sen dur sen dur diye diye olmuştu..olunca da bu da neymiş ben dedim:)

evet başardıktan sonra herkes aynı şeyi söylüyor, bunun için mi yıllarca beklemişim ya da bunun için mi üzülmüşüm diye. ya inşallah biz de öyle deriz

Nasil yaptiniz aci oldumu insallah bizde yeneriz emen olsun esimi mutlu edeyim Bayram gecsin deniyecem Ben parmakla degilde p siyle denemek yapcam alisin diye

Nasil yaptiniz aci oldumu insallah bizde yeneriz emen olsun esimi mutlu edeyim Bayram gecsin deniyecem Ben parmakla degilde p siyle denemek yapcam alisin diye

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki kendini insan bi garip hissediyor en güzel günlerin eminim ağlamakla geçiyordur şahsen benim öyleydi..kendini bayramdan sonra yok yılbaşında yok şu zaman bu zaman diye şartlama akışına bırak..biraz utanıyorum anlatırken ama bizim şöyle oldu..ben evlendikten 3 hafta sonra başarabildim..nasıl mı? şöyle ki...bu forum sitesinde bi baktım neler var yok genel anestezi ile bayıltıp yapanlar..yok uyuşturucu kremler..yok lokal anesteziler..ya neler neler..ben bunları okuyunca dedim ki yok arkadaş ben vajinismus falan değilim öyleysem bile bunun üstesinden gelmeliyim..eşim bana o kdr iyi davranıyodu ki bu çok önemli..sen ne zaman hazır hissedersen o zaman olur ben beklerim derdi..Allah razı olsun eşimden..sonra bir gün bu sefer olacak dedim..neyse sonra biz başladık sonrasında iş o raddeye gelince üstte ben kaldım ve kontrol bendeydi..eşime sen sadece dur dedim..ve kendim yavaş yavaş milim milim üzerine oturarak hallettim..inan hiç acı yoktu..ya hani böyle dirseğini sivri biyere vurursunda sızlar ya öyle bir sızlama vardı sadece..kesinlikle kendine güven ve kontrol sende olsun..inan bana girişi dakikalarımı aldı ama sakindim ve kararlıydım..canım olacak emin ol olacak..

Saol Canim evet olcak biliriorum bu okadarda Kötu sey degil hemende gecer allah baska aci vermesin Canim Amin insallah Ben analtacam bi Eve gidelim suan annem deyim o yuzden Kondom aldim artik cesaret var olcak esimde diyor uste den ol kontrol sende olsun diye hanerleri yazcam yapilmiyacak sey degil biliorum insallah allah nasip etsin olur

ben ilk seferde kondomla yapıldığında zor oluyor diye duymuştum canımm ama seni bilrisin tabi.. bi azim gördüm sende olur bu iş haberlerini bekliyorum tatlım..:)))

merhaba nasıl yendiniz acaba bende kurtulmak istiyorum artık

merhaba öncelikle ben 1 yıllık evliyim geçen evliliğim ilk üç haftası resmen bir kabustu benim için ama yendim..karar vermiştim olacaktı ve genelde kadının üstte olduğu pozisyonda kadında olur kontrol ya ben de öyle yaptım ve yavaş yavaş oturdum üzerine eşimin dakikalarımı almıştı ama olmuştu..kontrol bende olduğunda daha rahattım..sen nasıl rahat edersin bilemem ama tavsiye edebilirim dene istersen bu dediğimi canım..korkma inan bişey yok..

teşekkürler mesajın beni çok rahatlattı, açıklayıcı bir mesaj yazmışsın çok sağol.. eşim bu konuda anlayışlı şükürler olsun ama benim kafama takılmştı doktora da gitmedim henüz bu sebeple de ama dediğin çok mantıklı geldi..

başaran arkadaşlar genelde üstte deneyerek başarmıışlar ama sanki üstteyken insanın bacakları daha çok geriliyor, ben aparatla denerken sırt üstü yattığımda daha kolay oluyor ama dizlerimi kırıp üstteymiş gibi oturduğumda daha sıkıntılı giriyor, girince de öncekinden daha çoğu giriyor ama. ilk girerken orada dar bir bölüm var orayı geçerken çok sıkıntı yaa ıkınmak çok iyi geliyo ama bazen o bile yetmiyo bu kdr zor olmamalı diyorum kendime,ama neden böyle oluyor anlamıyorum hala yılmadan deneme yapıyorum

Canim yanlis kisiye yolladin sanirim idiye yollayacaktin.Ben henuz p...s denemesi yapmadim ve hic icime alamadim.

slm kizlar iki gundur giremedm icim icimi yedi bn bayramn ikinci gunu esimn p....sini yariya kadar aldm cok mutlu oldm kndiliginden gelismisti hersey kasmadn cok raht olmustu dunde denedik olmazsa dusuncesiyle girdim yataga afedersinz basi giriyo devami gelmiyo sinir oldum yonumu bulamadk anlamadm yatagin ucuna yattiyorm esim aykta bitek oyle deneyebiliyorm esimde yorldu oyle p....sde yumusadi bikac kere denedk birktik ama yilmak yok devam bu gecede deniycem bikere alsam tmm bitmistir olay aslinda p...sten korkmuyprum artk aciycak faln diye yonu bulamadk iste birazda stress kizlar birbirimize dua edelim aksam yine giricm buraya onerilerinizi bekliyorm herkese bol sans

mesajıma yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim.ben galiba buradakilerden daha iyi durumdaym.çünkü dokunabiliyorum hatta burda okuduğum kadarıyla egzersizlere başladım bile.ama söz konusu p.... olunca sanki yumuşak geliyo gibi.tam sertken birden yitmeye cesaret edemiyorum e biz uğraşırkende malesef eşimin dikkati dağılıyo ve sertliğini kaybediyo.o sorunu nasıl çözerim bilmiyorum.

cnm bnce sende hemn yaparsin var o azim snde korkma bi cesart dene bn ikncide yapamadm basi girdi devami olmadi yon ayarlayamadm heralde bide yapamiycam diye strese girdim yapamadm cok raht ol akisina birak yaparsin bn bu gece deniycem olucak bska caresi yok yuzdum yuzdm kuyruguna geldm cnm snde dene tmmi

o sorun hepimzde var cnm merak etme bnmde esimn p...si dayanmiyo sert kalamiyo bi ilac varms onu alicam esim icmk istemiyo ama yan etkisi yokmus bi dk.demisti bna uzun sure sertlik sagliyomus yinede eczaciya sorcam cnm memnun kalirsam sanada veririm

o sorun hepimzde var cnm merak etme bnmde esimn p...si dayanmiyo sert kalamiyo bi ilac varms onu alicam esim icmk istemiyo ama yan etkisi yokmus bi dk.demisti bna uzun sure sertlik sagliyomus yinede eczaciya sorcam cnm memnun kalirsam sanada veririm

Tamam Canim yapcam sen aksam yaz olurmu durumu Bende yazarim birbirimizi destek olalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…