- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.541
Canim gözün aydin cok sükür kurtuldun.darisi bize insallah...
dualarim seninle cnm bnde bu aksam deniycem ins sorunsuz gecer sadece ikin bska bisy yapmana gerk yok cok kolay oluyo cnm basarilar
Canim saol neyaptin sen deniyecem demistin neyaptin Ben daha denemedim ama herkes herseyden kolay diyorlar dogrumu ve aci olsada hemen gecer diyorlar evet aslinda hayatta ne acilar var allah vermesin bu hic birsey degil Öle degilmi haberlerini bekliorum Canim äptum
bende aynı dertten muzdariptim 3 hafta yaşadım bu korkuyu sonra bu site sayesinde aştım bunu..inan bana olduktan sonra güleceksin ne abartmışım diyeceksin:) kontrol sen de olsun ve acele etmeden yavaş yavaş olmasını sağla..gıdım gıdım olmuştu benim ki sürekli sen dur sen dur diye diye olmuştu..olunca da bu da neymiş ben dedim:)
bende aynı dertten muzdariptim 3 hafta yaşadım bu korkuyu sonra bu site sayesinde aştım bunu..inan bana olduktan sonra güleceksin ne abartmışım diyeceksin:) kontrol sen de olsun ve acele etmeden yavaş yavaş olmasını sağla..gıdım gıdım olmuştu benim ki sürekli sen dur sen dur diye diye olmuştu..olunca da bu da neymiş ben dedim:)
Nasil yaptiniz aci oldumu insallah bizde yeneriz emen olsun esimi mutlu edeyim Bayram gecsin deniyecem Ben parmakla degilde p siyle denemek yapcam alisin diye
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki kendini insan bi garip hissediyor en güzel günlerin eminim ağlamakla geçiyordur şahsen benim öyleydi..kendini bayramdan sonra yok yılbaşında yok şu zaman bu zaman diye şartlama akışına bırak..biraz utanıyorum anlatırken ama bizim şöyle oldu..ben evlendikten 3 hafta sonra başarabildim..nasıl mı? şöyle ki...bu forum sitesinde bi baktım neler var yok genel anestezi ile bayıltıp yapanlar..yok uyuşturucu kremler..yok lokal anesteziler..ya neler neler..ben bunları okuyunca dedim ki yok arkadaş ben vajinismus falan değilim öyleysem bile bunun üstesinden gelmeliyim..eşim bana o kdr iyi davranıyodu ki bu çok önemli..sen ne zaman hazır hissedersen o zaman olur ben beklerim derdi..Allah razı olsun eşimden..sonra bir gün bu sefer olacak dedim..neyse sonra biz başladık sonrasında iş o raddeye gelince üstte ben kaldım ve kontrol bendeydi..eşime sen sadece dur dedim..ve kendim yavaş yavaş milim milim üzerine oturarak hallettim..inan hiç acı yoktu..ya hani böyle dirseğini sivri biyere vurursunda sızlar ya öyle bir sızlama vardı sadece..kesinlikle kendine güven ve kontrol sende olsun..inan bana girişi dakikalarımı aldı ama sakindim ve kararlıydım..canım olacak emin ol olacak..
slm kızlar size 3 ay önce yazmıştım aynı hastalıkdan yakınmıştım ben kurtuldum hemde dr gitmeden hiç korkulacak bişi yok hatta ilk denememde hamile kaldım şuan 1 aylık hamileryim sizlerede yardımcı olabilirim
Saol Canim evet olcak biliriorum bu okadarda Kötu sey degil hemende gecer allah baska aci vermesin Canim Amin insallah Ben analtacam bi Eve gidelim suan annem deyim o yuzden Kondom aldim artik cesaret var olcak esimde diyor uste den ol kontrol sende olsun diyehanerleri yazcam yapilmiyacak sey degil biliorum insallah allah nasip etsin olur
merhaba nasıl yendiniz acaba bende kurtulmak istiyorum artık
Belki cvp verilmistir okumadim ama yazmak iztedim.bende tedaviden sonra kan grlmedi ve cok korktum.doktorum.cok normal egzersizlerle yaptigin icin esnetiyorsun gelmez bundan sonra dedi.ve ben cocuk icin muayene oldugumda doktor sen kizmisin diye sasirdi onada anlattim.evet patlamax anca dogumda dedi.yani sakin korkma canim.bundan sonra kan gelmeyebilir.umarim edinde anlayisli biridir sorun yapmaz.
merhaba bende sizinle aynı durumdayım sadece p.. yarısını yada yarısından biraz fazla alabiliyorum sadece okadar ileri git gel yapmasına izin veremiyorum bir türlü anlayamıyorum kendimi ne olacak halim aynı durumda olunca yazmak istedim size allah yardımcınız olsun
slm cnm oncelikle ne guzel evliligunin basnda halltmeye baslamissin burayi birkma cvp mutlaka bulursun su bayram telasi bitsin gelir herkes bnde dun yendim gbi ins devami gelir cnm sen ne durumdasin bakabiliyomusn dokunabiliyomusn bnlari yapamiyosan bi sure ayna karsisnda incele vucudunu vajeninin ikin deligin acildigini goreceksin eger dokunabiliyosan hemn egzersize bsla derim bu hastalktan kurtulmk istiyosan egzersiz yapmk zorndasin yni yaptikca korkularndan kurtuluyosun cnm kafanin takildigi merak ettigin seyleri sor burda mtlaka cvp bulacaksin elimizden geleni yaparz
Canim saol neyaptin sen deniyecem demistin neyaptin Ben daha denemedim ama herkes herseyden kolay diyorlar dogrumu ve aci olsada hemen gecer diyorlar evet aslinda hayatta ne acilar var allah vermesin bu hic birsey degil Öle degilmi haberlerini bekliorum Canim äptum
mesajıma yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim.ben galiba buradakilerden daha iyi durumdaym.çünkü dokunabiliyorum hatta burda okuduğum kadarıyla egzersizlere başladım bile.ama söz konusu p.... olunca sanki yumuşak geliyo gibi.tam sertken birden yitmeye cesaret edemiyorum e biz uğraşırkende malesef eşimin dikkati dağılıyo ve sertliğini kaybediyo.o sorunu nasıl çözerim bilmiyorum.
o sorun hepimzde var cnm merak etme bnmde esimn p...si dayanmiyo sert kalamiyo bi ilac varms onu alicam esim icmk istemiyo ama yan etkisi yokmus bi dk.demisti bna uzun sure sertlik sagliyomus yinede eczaciya sorcam cnm memnun kalirsam sanada veririm
o sorun hepimzde var cnm merak etme bnmde esimn p...si dayanmiyo sert kalamiyo bi ilac varms onu alicam esim icmk istemiyo ama yan etkisi yokmus bi dk.demisti bna uzun sure sertlik sagliyomus yinede eczaciya sorcam cnm memnun kalirsam sanada veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?