- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.501
cnm bizde bunların aynılarını yaşadık ve burdaki yenen kızların tavsiyeleri ile aştık. burayı bırakma sana yardımcı olalım aşmaman için hiç bi sebep yok. eşinin anlayışlı olmasına inan aldırma çünkü onların anlayışı bizi rahatlatmaları zaman kaybına ertelememize neden oluyor cnm. egzerszlere başlayacağm de kesin karar ver hemen sana burdan yardımcı olalım hepimiz...
canımm yazdım az once ama goremıyorum yazdığımı artık başlamak ıstıyorum egzersizlere ve erteliyorum yardımcı olabılırmısın..bayramda gırdı araya fırsat yaratmıyorum kendıme.once aynaylamı başlasam alışsam bıraz.yardımcı olabılırmısn
canm mrb hastalığım bıttı ve egzersizlere baslamakk ıstıyorum ama erteliyorum hala sımdıde bayram gırdı araya evde fırsatım olmuyo aslında yalnızım ama fırsat yaratmıyorum nasıl başlasam once aynayla bakıp alıssammı yardımcı olabılırmısınnzz
Merhaba arkadaslar 2 yil bu konuda okadar sikinti cektimki sizi cok iyi anlarim.ve ben 3 seansta isi bitirdim.suanda bebek icin ugrasiyoruz.eger isteyen olursa tardim edebilirim.doktorun bana gun ve gun yaptirdiklarini ozelden yafa burdan anlatabilirim.inanin cok kisa surede iyilesirsiniz.nedemek oldugunu cok iyi anliyorum resmen evliligim kabusa donmustu.bu yuzden herkese yardim etmek istiyorum.yani durumu olmatan doktora gidemeyen arkadaslara eminim yardim edebolurim tabi isterseniz.ozelden dememin nedeni biraz ayrintiya dalmak gerekiyor utanan olabilir.isteyen olursa yardim ederim kizlar.
Merhaba arkadaslar 2 yil bu konuda okadar sikinti cektimki sizi cok iyi anlarim.ve ben 3 seansta isi bitirdim.suanda bebek icin ugrasiyoruz.eger isteyen olursa tardim edebilirim.doktorun bana gun ve gun yaptirdiklarini ozelden yafa burdan anlatabilirim.inanin cok kisa surede iyilesirsiniz.nedemek oldugunu cok iyi anliyorum resmen evliligim kabusa donmustu.bu yuzden herkese yardim etmek istiyorum.yani durumu olmatan doktora gidemeyen arkadaslara eminim yardim edebolurim tabi isterseniz.ozelden dememin nedeni biraz ayrintiya dalmak gerekiyor utanan olabilir.isteyen olursa yardim ederim kizlar.
Merhaba arkadaslar 2 yil bu konuda okadar sikinti cektimki sizi cok iyi anlarim.ve ben 3 seansta isi bitirdim.suanda bebek icin ugrasiyoruz.eger isteyen olursa tardim edebilirim.doktorun bana gun ve gun yaptirdiklarini ozelden yafa burdan anlatabilirim.inanin cok kisa surede iyilesirsiniz.nedemek oldugunu cok iyi anliyorum resmen evliligim kabusa donmustu.bu yuzden herkese yardim etmek istiyorum.yani durumu olmatan doktora gidemeyen arkadaslara eminim yardim edebolurim tabi isterseniz.ozelden dememin nedeni biraz ayrintiya dalmak gerekiyor utanan olabilir.isteyen olursa yardim ed
mirayada nasıl bi tedavi uyguladı doktorun bana anlatabilir misin bnm henüz özelden mesaj hakkım yok cevap veremem ama sen bana gönderebilirsin özelden okurum tesekkür ediyorum simdiden :)
mrb mirayada bende 1.5 yıllık evliyim ve o iş olmadı...doktorada gidemiyorum bana yardımcı olurmusun?? zor durumdayım yaa evliligimden bişey anlamıyorum bu iş olamadıgı içinMerhaba arkadaslar 2 yil bu konuda okadar sikinti cektimki sizi cok iyi anlarim.ve ben 3 seansta isi bitirdim.suanda bebek icin ugrasiyoruz.eger isteyen olursa tardim edebilirim.doktorun bana gun ve gun yaptirdiklarini ozelden yafa burdan anlatabilirim.inanin cok kisa surede iyilesirsiniz.nedemek oldugunu cok iyi anliyorum resmen evliligim kabusa donmustu.bu yuzden herkese yardim etmek istiyorum.yani durumu olmatan doktora gidemeyen arkadaslara eminim yardim edebolurim tabi isterseniz.ozelden dememin nedeni biraz ayrintiya dalmak gerekiyor utanan olabilir.isteyen olursa yardim ederim kizlar.
canım aldınmı iletimi..yardım edebilirmisin?? regl bitmek üzere bitince bu işi cözmek istiyorum yardım edebilirmisin lütfen.
canım aldınmı iletimi..yardım edebilirmisin?? regl bitmek üzere bitince bu işi cözmek istiyorum yardım edebilirmisin lütfen.
Cnm merhaba bana yazabilirseniz sevinirim özelden yazabilirsin saol
Canim msj kutun dolu oldugu icun yazamadim sana.sil sen haber ver bide hangi asamadasin haber ver yazayim
Cnm merhaba bana yazabilirseniz sevinirim özelden yazabilirsin saol
canım merhaba şuan hangi durumdasın biraz bahsedebilirsen iyi olur.egzerszlere ertelemeden başlamanı tavsiye ederim eğer vajinama hiç dokunamıorm diosan bir süre hergün aynayı karşına al vajinana dokunmaegzerzleri ile başla tatlm. bacaklarını aç ve ıkın orda deliğin açıldığını göreceksin. egzerszlerinide istersen parmak ilr istersen kendi hazırladğn aparat ile yapabilirsn hangisini kendine daha yakın hissediyorsan... fark etmez... kendine bir kayganlaştırıcı al. bebe yağı yada vazelin ile yapan arkadşlarda olmuştu. ama ben gene de kayganlaştırıcı almanı tavsiye ederim.... parmak ile yapacaksan serçe parmağından başlamalısın alıştıkça diğer parmaklara geçeceksin. yanlız işin en önemli noktası şuki ıkın ve deliği görünce parmağının ucunu yerleştir. ve sonrasında parmağı dimdik değil popo yönüne eğimli itmelisin resminide koyuyorum cnm hangi yöne iteceğini. bunu dışıda ben kulaş çubuğuna peçete sArıp streçledim kalem kalınlığnda bi apartla egzerzlerime başlamıştm. kafana takılan bişi olursa hemen sor muhakak cevaplarız olurmu cnm yeterki vazgeçme...Eki Görüntüle 830940
Tabiki olurum ama esinin destegi cok onemli cunku uygulamalar ikinizle beraber ilucak adetin bitince bana yaz hemrn ilk ne yaoman gerektigini yazayim
Merhaba arkadaslar 2 yil bu konuda okadar sikinti cektimki sizi cok iyi anlarim.ve ben 3 seansta isi bitirdim.suanda bebek icin ugrasiyoruz.eger isteyen olursa tardim edebilirim.doktorun bana gun ve gun yaptirdiklarini ozelden yafa burdan anlatabilirim.inanin cok kisa surede iyilesirsiniz.nedemek oldugunu cok iyi anliyorum resmen evliligim kabusa donmustu.bu yuzden herkese yardim etmek istiyorum.yani durumu olmatan doktora gidemeyen arkadaslara eminim yardim edebolurim tabi isterseniz.ozelden dememin nedeni biraz ayrintiya dalmak gerekiyor utanan olabilir.isteyen olursa yardim ed
mirayada nasıl bi tedavi uyguladı doktorun bana anlatabilir misin bnm henüz özelden mesaj hakkım yok cevap veremem ama sen bana gönderebilirsin özelden okurum tesekkür ediyorum simdiden :)
mirayada sıkma gevseme egzersileri nefes egzersizleri hepsini yapıyorum su an bundan onceki seans sadece bebe yagıyla butun vucudu bebe yagıyla masaj vardı bu seansda yine 20 dk mesaj ve bnm masturbasyon yapma egzersizi verdi onu da yaptım yani dediğin vajınaya bakmadır dokunmadır hepsini yaptım serce parmagıyla parmak egzersizi de yaptım bunu doktor vermedi ama burda okudum yaptım sonrası nedir anlatabilir misin özelden yazabilirsin yine tesekkurler
canımm banada yazabılırmısınn cesaretlenıorum daha cokk..tavsıyelerr onemlı cunku hepsinden bıseyler almaya çalışıyorum anlatabıldımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?