Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm yazdım az once ama goremıyorum yazdığımı artık başlamak ıstıyorum egzersizlere ve erteliyorum yardımcı olabılırmısın..bayramda gırdı araya fırsat yaratmıyorum kendıme.once aynaylamı başlasam alışsam bıraz.yardımcı olabılırmısn

sen ne zamandır bu sorunla uğraşıyorsun canım

canım merhaba şuan hangi durumdasın biraz bahsedebilirsen iyi olur.egzerszlere ertelemeden başlamanı tavsiye ederim eğer vajinama hiç dokunamıorm diosan bir süre hergün aynayı karşına al vajinana dokunmaegzerzleri ile başla tatlm. bacaklarını aç ve ıkın orda deliğin açıldığını göreceksin. egzerszlerinide istersen parmak ilr istersen kendi hazırladğn aparat ile yapabilirsn hangisini kendine daha yakın hissediyorsan... fark etmez... kendine bir kayganlaştırıcı al. bebe yağı yada vazelin ile yapan arkadşlarda olmuştu. ama ben gene de kayganlaştırıcı almanı tavsiye ederim.... parmak ile yapacaksan serçe parmağından başlamalısın alıştıkça diğer parmaklara geçeceksin. yanlız işin en önemli noktası şuki ıkın ve deliği görünce parmağının ucunu yerleştir. ve sonrasında parmağı dimdik değil popo yönüne eğimli itmelisin resminide koyuyorum cnm hangi yöne iteceğini. bunu dışıda ben kulaş çubuğuna peçete sArıp streçledim kalem kalınlığnda bi apartla egzerzlerime başlamıştm. kafana takılan bişi olursa hemen sor muhakak cevaplarız olurmu cnm yeterki vazgeçme...Eki Görüntüle 830940

Cnm merhaba bana yazabilirseniz sevinirim özelden yazabilirsin saol

slm cnm bnde bes yildir evliym bircok dk.,hica,lokal anestezi v.b seyler denedim hic birinde olmadi sadece capada parmk yapabilmeyi becerdim asilamada yaptirdim ama tutmadi birakmistim artk herseyi ck yorulmustum snra dedm buhayt bole gitmez cocuk da cpk istiyorum herkesin oldu bnim cocugum olmuyo zannediyo millet napim tekrar basladim tedaviye dk.gitmk istemedim bosuna para vermk istemedim hepsi ayni seyi soyluyo bide biri sana sunu yapicaksin sukadr parmk sokacaksin faln dedinmi itici geliyo bi gorev gbi oyuzden gitmk ustemedim burayida bayadir takip ediyodum zatn snra uye oldm smdi on cm aparati alabiliyorm biraz buyutup 12-13cm getirip iyice alisip snra p....s gecicem ama cesaret edemiyorm hala korkuyorm yapamiycam diye yani bnada tedavini anlatrmisin blki faydasi olur cnm

Tekrar ben...hakikaten ERTELEME HASTALIGI bu şimdi arkadaşlar ben adetim ama adet olmadan önce ben orayı inceledim dediğiniz gibi ıkınırken açılma yapıyor..sonra adet oldum adetim bittikten sonra egzersizlere başlamak istiyorum nasıl gideceğim napacağım konusunda detaylı olarak bilgi vermenizi rica ediyorum...yanlız orayı biraz daha incelemem gerek çünkü neresi tam olarak anlayamadım yani parmağımı nereye girdirerek egzersiz yapacam onu bulmam gerek evet korkuyorum hemdeee çok tam 2 sene oldu ertelemekten ama artık bir an önce yenmem gerek eşim anlayışlı demiştim yaaa galiba nazar değdi artık hastalığın bitsin doktora gidelim diyor ben onu oyalamak için evet gidelim dedim ama doktora gitmek istemiyorum oda aynı şeyleri söyleyip aynı şeyleri yaptıracak o yüzden egzersizleri yapıp daha sonrada eşimle beraber tekrar denemek istiyorum...lütfen sizden egzersiz yapanlar yada psikiyatriste gidenler yada başka yolla deneyenler hepsini yazmanızı rica ediyorum gerekirse mail adresime olmali@outlook.com

mrb mirayada bende 1.5 yıllık evliyim ve o iş olmadı...doktorada gidemiyorum bana yardımcı olurmusun?? zor durumdayım yaa evliligimden bişey anlamıyorum bu iş olamadıgı için

canım aldınmı iletimi..yardım edebilirmisin?? regl bitmek üzere bitince bu işi cözmek istiyorum yardım edebilirmisin lütfen.

mirayada özelden mesaj atamadıgım için burdan yazmak zorundayım bu bana anlattıgın ilk aşamaları uygulamıstım önceden tedavi görüyorum ve doktorum bu egzersizleri verdi ve yaptık esimle hemde toplamda 8 kere yaptık tedavide 7. seansdayım ama ben artık bitsin hmn istıyorum bu yüzden ikinci aşamayı da anlatabilir misin özelden yazarsan sevinirim

melısa cok saol canımm başlayınca yazıcam mutlaka suan hıcbır durumda degılım sadece bır kez vajinaya bakmışlığım var o da ıkındımm zorla baktımm kucuckk gordum delıgı ıkınınca bıraz harekete gordumm aa delıkk varmış orda dedımm ayy utanıorum yaa esımı dokunduruyorummm kasmıyorum alıstım elıne ama asla gırısıne ızın vermıyorumm durmum bu deneme bıle yapmadıkk hıc tam bır yıl gectı.neyse canımm benn en yakın zamanda kafamı toparlayıp yavaş adımalrla baslıycam ve kurtulucam bu ıllettenn...ıyı bayramlar buarada bugun parmaklarımı acı bıber yaktıı hala yanıyo ellermm.su ısı bı becersem bukadar bıle acımıycakk canımm emınımmmmmmmmmm

Tabiki olurum ama esinin destegi cok onemli cunku uygulamalar ikinizle beraber ilucak adetin bitince bana yaz hemrn ilk ne yaoman gerektigini yazayim

cnım mrb.adetim bitti sayılır.bugün abdestimi alırım.yardımcı olursan sevinirim.eşim cok anlayışlı ve destek oluyo bana benimhalimi anladıgı için fazla gelmiyo üstüme..özelden veya burdan nerden yazarsan yaz ama yaz yardım etsin.bu işkence bitsin artık lütfen.sabırsızlıkla beklicem..

canımm banada yazabılırmısınn cesaretlenıorum daha cokk..tavsıyelerr onemlı cunku hepsinden bıseyler almaya çalışıyorum anlatabıldımmı

Biraz Sacma ama Ben cesaretimi böle buldum Bir hafta aci cekiorum safra kesesi amaliyat belki o daha korkunc daha aci ve bu iliski girmek hic aci degil o yuzden aldim cesaret ve yapcam yani ve emla Krem al istersen daha rahat oluor uyusuor kasmasin kendini yani yapariz hepimiz yapariz nezaman nasipse ozaman olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…